Mar 11, 2016, 10:07 AM

Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:

Παίδες για Αθήνα-Γιάννενα τι έχει αλλάξει σε σχέση με 2,5 χρόνια πριν που είναι το τελευταίο ποστ; Αν πχ υπάρχουν καινούρια κομμάτια σε κάποιο δρόμο που αλλάζουν τους χρόνους, τα έργα στην Κορίνθου-Πατρών που πλέον είναι παντού κλπ.
Θέλω να πάω μέσα Μαΐου.

Πέρα από την περιφερειακή του Αγρινίου και της Άρτας που γλιτώνουν αρκετή ταλαιπωρία να γράψω ότι εγώ εδώ και 5-6 χρόνια δεν ακολουθώ πλέον το κανονικό κομμάτι του δρόμου από Γιάννενα έως Άρτα και το αντίστροφο, αλλά π.χ. πηγαίνοντας από Άρτα προς Γιάννενα στο τελείωμα του περιφερειακού της Άρτας βγαίνω δεξιά και παίρνω τον λεγόμενο παλιό δρόμο, ο οποίος βγάζει μετά από 40-45 λεπτά 18 χιλιόμετρα πριν τα Γιάννενα. Δίπλα σε αυτόν φτιάχνεται εδώ και χρόνια και η Ιόνια οδός. Ο δρόμος δεν είναι καλύτερος ούτε πιο γρήγορος από τον άλλο, αλλά το μεγάλο θετικό είναι ότι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτοκίνητα. Πας δηλαδή μόνος σου κυριολεκτικά. Από το να έχω τον κάθε βλάκα μπροστά μου, καθώς και νταλίκες, λεωφορεία, φορτηγά κτλ. το προτιμώ 100% και το ίδιο και η γυναίκα μου. Οδηγείς ξεκούραστα και ήρεμα...

Τον έχω δοκιμάσει και αυτόν (νομίζω απο Αμμότοπο εννοείς) , αλλά ενω δεν είχε κίνηση τώρα λόγω των εργοταξίων συναντάς κανένα φορτηγό. Αν είναι να κάνεις κάποια κοντινή διαδρομή δεν είναι κακή περίπτωση αλλά προσωπικά έχοντας κάνει πάνω απο 350 χιλιόμετρα απο Αθήνα έως Αρτα να έχω και τα τελευταία χιλιόμετρα σε τέτοιου είδους δρόμο δεν το προτιμώ.Έτσι κι αλλιώς όσο ανεβαίνεις προς τα επάνω η κίνηση μειώνεται καθώς άλλοι πάνε Αγρίνιο , Αρτα , Πρέβεζα.