Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    CITROËN FORUM
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. CITROËN FORUM
    • 1
    • 2
    • 981
    • 982
    • 983
    • 984
    • 985
    • 1094
    • 1095
    • 983 / 1095
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    91
    21891
    272413
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα το πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα της εμφάνισης.
      Πέρα από την εμφάνιση, το C5 προσφέρει μόνο άνεση και χώρους. Οδηγικά είναι πολύ κάτω από τον μέσο όρο.

PS : Εξαίρεση οι κινητήρες THP...

Εγώ έχω την δίλιτρη βενζίνη . Είναι ένας παλιός κινητήρας με 5τάχυτο κιβώτιο . Θα συγκρίνουμε όμως τις ίδιες εποχές και εκεί υπάρχει ένα θέμα . Τότε δεν επιτρέπονταν ντίζελ στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη , αλλά και μετά που επιτράπηκαν είχαμε τα τεκμήρια και τα τέλη στα δίλιτρα οπότε το μοντέλο τελείωσε .

Ο δίλιτρος κινητήρας την κινεί σχετικά καλά , χωρίς βέβαια να βάζει φωτιά στον δρόμο , αλλά το αμάξι έχει ικανοποιητικές επιταχύνσεις και καλές τελικές . Οι κινητήρες ντίζελ και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί είναι πολύ καλοί κινητήρες , ανάλογοι και καλύτεροι του ανταγωνισμού .

Το θέμα της άνεσης και των χώρων σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ . Δεν αγοράζεις ένα τόσο μεγάλο αμάξι , αν δεν θέλεις άνεση και χώρους . Οι χώροι της 3άρας , όπως και της c είναι επιπέδου c4 . Τα αμάξια τα ξέρω , τα έχω οδηγήσει και έχω υπάρξει συνοδηγός και όπως είπα λόγω μεγέθους έχω άποψη .

Οδηγικά εξαρτάται τι εννοούμε . Αν θέλουμε να είμαστε στην τσίτα σε στροφές με σκληρές αναρτήσεις , σκληρά τιμόνια , προφανώς υπάρχουν και μικρότερα αμάξια που το κάνουν καλύτερα . Δεν έχεις ένα 5μετρο αμάξι που ζορίζει τους επιβάτες του .

Βέβαια υπάρχουν και μεγάλα κουπέ που είναι εξαιρετικά , αλλά οι τιμές είναι αλλού .
      Εχοντας οδηγήσει τις παλιές εποχές του 2008 την 645 και την 325 , οι διαφορές είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ .

Η 645 ήταν ένα ολοκληρωμένο αμάξι με χώρους GT , κρατήματα και άνεση και η 325 ήταν ένα υστερικό μικρό και στενό αμάξι που απευθυνόταν σε καυλοτίμονους 20άρηδες. Στον δρόμο βέβαια δεν μπορούσε η 325 ούτε να πλησιάσει την 645 .

Ο κολλητός μου , του αρέσει να οδηγεί οδηγοκεντρικά . Αλλά σε ταξίδια και βόλτες η οδηγοκεντρική οδήγηση , δεν φέρνει κανένα μαζί σου . Αντίθετα ακόμα και ο ίδιος προτιμάει το μαγικό χαλί της c5 στα ταξίδια .

Το αμάξι οδηγικά προσφέρει αυτό που θέλει κάποιος στα 5 μέτρα . Ανάλογα και η Ε , κοντά και το Α6 , διαφορετική η 5άρα . Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα , δεν θα είχαμε και τόσα μοντέλα .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
      Εμαθα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        criuser last edited by

Προφανώς είναι λύση ανάγκης . Να αλλάξεις την μάσκα σε υπάρχον μοντέλο αλλάζοντας την εταιρική εικόνα . Σίγουρα δεν είναι ό.τι το καλύτερο . Στα επόμενα μοντέλα θα βρεθεί καλύτερη ισορροπία .

Εμαθα...

• S
          stormold last edited by

Χωρίς να θέλω να μπω στην όμορφη συζήτησή σας για τα Citroen μήπως να την συνεχίζατε στο θέμα των Citroen...;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά βλέπω νέες δημοσιεύσεις στο θέμα του Captur, τρέχω να διαβάσω κάτι για το Captur... και τελικά τρώω πόρτα...

• T
            the_emperor last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

Οι σειρές 4 και gt δεν είναι ωραίες . Αν τις έβγαζε η σανγιόνγκ θα τις κράζαμε

[spoiler:2wjg0lax]Δηλαδή αυτό δεν είναι ωραίο:

Κι αυτό είναι...

Τελικά δίκιο έχουν για τα μάτια του λαγού και της κοκκουβάγιας... [/spoiler:2wjg0lax]

πες τα Χρυσόστομε!

• T

Ο χρήστης criuser έγραψε:
              Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα , δεν θα είχαμε και τόσα μοντέλα .

Εδώ συμφωνώ μαζί σου 100%
              Στα υπόλοιπα έχω πολλές ενστάσεις, μιας και citroen είχαμε και εμείς στην οικογένεια για 10 χρόνια, ενώ και τώρα ακόμη οδηγώ περιστασιακά citroen του πεθερού μου και πολύ καλών φίλων. Συμφωνώ για την άνεσή τους, για το ότι τα μεγάλα είναι ταξιδιάρικα και άνετα σε ανοιχτό δρόμο, έχουν χώρους, αλλά υστερούν - κατά τη γνώμη μου - σε αρκετούς άλλους τομείς!
              Σταματώ και εγώ εδώ το off topic!

• J
                jimdenin last edited by

Η ολική διαφοροποίηση της DS απο την 'μαμά' εταιρία citroen θα δείξει στο μέλλον αν θα έχει θετική κατάληξη και για τους δυό. Πέραν τούτου έστω και με αυτή την αισθητική παρέμβαση δεν χάνει το αυτοκίνητο πολύ το ιδιαίτερο στύλ του. Συν τον πλούσιο εξόπλισμό, το ωραίο σχεδιαστικά εσωτερικό και τους νέους κινητήρες το αυτοκίνητο έχει 2-3 χρόνια ακόμα στην αγορά. Μόνη ένσταση ο βασικός ατμοσφαιρικός 1.2 των 82ΗΡ. Καλύτερα θα ήταν ο βασικός κινητήρας να ήταν ο 1.2 ο 'τουρμπάτος' των 110ΗΡ.

• realzeus
                  realzeus last edited by

Ο χρήστης criuser έγραψε:
                  Το θέμα της άνεσης και των χώρων σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ .

Για σένα, όχι για όλον και ούτε καν για τον περισσότερο κόσμο! Αν ήταν έτσι όλοι θα αγόραζαν Superb... Δες ποιές είναι οι πωλήσεις του Superb όμως σε σχέση με αυτοκίνητα της κατηγορίας που προσφέρουν μικρότερους χώρους. Δεν θέλουν όλοι πουλμανάκια ξέρεις.

Οδηγικά εξαρτάται τι εννοούμε . Αν θέλουμε να είμαστε στην τσίτα σε στροφές με σκληρές αναρτήσεις , σκληρά τιμόνια , προφανώς υπάρχουν και μικρότερα αμάξια που το κάνουν καλύτερα . Δεν έχεις ένα 5μετρο αμάξι που ζορίζει τους επιβάτες του .

Δεν χρειάζεται να είναι μικρό ένα αυτοκίνητο για να είναι σπορ. Να σε πληροφορήσω ότι τα supercars είναι σχετικά μεγάλα σε μέγεθος λόγω απαιτήσεως μεταξονίου, μετατροχίων, κινητήρα και αεροδυναμικής. Παρομοίως, μια χαρά σπορτίβικα μεσαία σεντάν υπάρχουν για τον απλό λόγο ότι υπάρχει κόσμος που θέλει χώρο για τέσσερις (νορμάλ, όχι γίγαντες) αλλά και οδηγική απόλαυση.

η 325 ήταν ένα υστερικό μικρό και στενό αμάξι που απευθυνόταν σε καυλοτίμονους 20άρηδες. Στον δρόμο βέβαια δεν μπορούσε η 325 ούτε να πλησιάσει την 645 .

Αναφέρεσαι στις Ε90/92; Μικρά υστερικά αυτοκίνητα; Άσε τα τιμόνια άνθρωπέ μου αφού είσαι άσχετος με το άθλημα και πιάσε την πρέφα που είναι και της ηλικίας σου... Στην ευθεία απόλυτα λογικό να μην μπορεί να φτάσει την 645 με τα 115 παραπάνω άλογα. Στις στροφές όμως είναι σαφώς πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική η 3άρα καθώς η 6 βασίζεται στο πάτωμα της μεγαλύτερης και βαρύτερης 5αρας. Και η άποψη των 4Τ για την 325:

Όσον αφορά τον τρόπο που κινείται βέβαια. Και όχι μόνο. ΚατΆ αρχάς, είναι ο κινητήρας, ο οποίος με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του (218 ίπποι, 25,5 χλγμ.) αλλά και, εν γένει, με την ποιότητα-ομοιογένεια που τον χαρακτηρίζει, εξασφαλίζει το ιδανικό υπόβαθρο για τη δημιουργία ενός ταχύτατου αυτοκινήτου, με χαρακτήρα GT, βέβαια, ικανού να διατηρήσει στον αυτοκινητόδρομο υψηλές μ.ω.τ. Κι όλα αυτά χωρίς... κόπο, αφού στη συνέχεια αναλαμβάνουν τόσο η αστείρευτη ροπή όσο και η μοναδική ευστροφία του συνόλου μέχρι τον ηλεκτρονικό περιοριστή των 7.000 σ.α.λ. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το δικό του ρόλο εδώ παίζει και το αναβαθμισμένο στα σημεία αυτόματο κιβώτιο Steptronic του αυτοκίνητου μας, το οποίο, με το γλυκό τρόπο που λειτουργεί, κυριολεκτικά εξαφανίζει κάθε άγχος του οδηγού. Το μόνο που μένει στον τελευταίο είναι να βάλει το «κλειδί» στη σχετική υποδοχή στο ταμπλό και να πατήσει το μπουτόν εκκίνησης με την ένδειξη Start/Stop Engine. Για τα περαιτέρω «αναλαμβάνουν» το υποδειγματικό τιμόνι-ξυράφι, το άριστα ρυθμισμένο DSC, τα δυνατά φρένα, η σφικτή, όχι όμως και «σκληρή» σε ρύθμιση, ανάρτηση, η οποία ελέγχει άριστα τα 1.500 και πλέον κιλά του αμαξώματος, και το καθΆ όλα σεβαστό μεταξόνιο της κατασκευής, τα οποία, σε συνδυασμό, εγγυώνται για τη σταθερότητα... βράχου που εισπράττεις στις ανοιχτές καμπές του επαρχιακού δικτύου. Τόσο απλά, αλλά και τόσο αποτελεσματικά!
                  http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article ... mber=11696

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον τρόπο που κινείται αυτό καθαυτό το αυτοκίνητο στο δρόμο. Αν και δε διαθέτει την κορυφαία αμεσότητα του ΤΤ στις διαδοχικές αλλαγές πορείας και στα σφικτά κομμάτια του επαρχιακού δικτύου (κι ας διαθέτει ένα τιμόνι-υπόδειγμα, όσον αφορά τις πληροφορίες που μεταφέρει στα χέρια σου), η 325i Coupe δεν παύει να είναι εξίσου... αποτελεσματική με απόλυτα κριτήρια. Πού είναι, λοιπόν, η διαφορά σε σχέση με το ΤΤ; Στην αίσθηση, πάνω απ’ όλα, αλλά και σε αυτό που ονομάζεται «συμμετοχή του οδηγού» στα τεκταινόμενα. Ναι, σπινάρει αρκετά με τα ηλεκτρονικά στη θέση Off, το εμπρός μέρος ανοίγει την τροχιά του, αν φερθείς βίαια και απότομα με το δεξί πεντάλ, ενώ συχνά πυκνά, με τους τροχούς υπό γωνία, δε λείπουν και οι τάσεις υπερστροφής στο άφημα του τελευταίου. Αυτό, όμως, δε θα πει σπορτίφ οδήγηση; Κι εδώ είναι η σημαντική διαφορά με την «3άρα», στην οποία απλώς υποκλίνεσαι, όχι γιατί ανεβάζει με τρόπο αντίστοιχο την αδρεναλίνη σου, αλλά για την παροιμιώδη ομοιογένειά της - και μάλιστα, κάτω απ’ όλες τις συνθήκες. Έκαστος στο είδος του, λοιπόν!
                  http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article ... mber=11713

Και μια δικιά μου φωτό (από την 330) με 3 μαντράχαλους σε ανηφόρα και απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια και με το ένα χέρι στο τιμόνι καιτο άλλο να τραβάει φωτο. Υστερικότατο αυτοκίνητο... Φυσικά αν ξέρεις τι κάνεις γυρνάει όμορφα και γλυκά με το γκάζι ενώ μπορεί να πάει και με γραμμές και εξωφρενικές ταχύτητες :

[spoiler:lrj3p1w9][/spoiler:lrj3p1w9]

Επειδή την έχει μια γειτόνισσα , εταιρική την 4άρα , έχεις βάλει την μόνη φωτό που δεν δείχνει το αισχρό πίσω μέρος , με τις αστείες αναλογίες . Βάλε μιά από το πλάι πίσω

Τι έγινε πουλάκι μου; Θέλεις συγκεκριμένη φωτό από πίσω αφού από μπροστά δάγκωσες την γλώσσα σου; Πάρε λοιπόν:

[spoiler:lrj3p1w9]
                  [/spoiler:lrj3p1w9]

Στην Σχολή Τυφλών φοίτησες;

φαίνονται ωραίες και μεγάλες

Δηλαδή το κριτήριο ομορφιάς είναι το μέγεθος; Bigger is better? Αμερικανάκι κι έτσι; Πάρε αυτό τότε να γουστάρεις...

Ανάλογους τσακωμούς έχω με φίλους , αλλά εγώ κρίνω τα αμάξια με κριτήρια που δεν επηρεάζονται από το σήμα , αλλά από την τιμή πώλησης .
                  Αν δηλαδή έχω βλάβη από την c5 των 25000 , την βρίζω , αν έχω βλάβη από την προπέλα , αστέρι , κύκλους των 60000 για το ίδιο εξοπλισμό , η ποινή είναι θάνατος . Αλλιώς θα είμαι κορόιδο που πλήρωσα φύκια για μεταξωτές κορδέλες .

Τι σχέση έχει το σήμα και βασικά τι σχέση έχουν όλες αυτές οι ασυναρτησίες. Όλα τα μηχανήματα μπορεί να χαλάσουν (πόσες βλάβες έχουμε δει σε διαστημόπλοια δισεκατομμυρίων ) και μάλιστα τα πιο πολύπλοκα είναι πιθανότερο να βγάλουν βλάβες. Σιγά.. δήμιε...

Το αμάξι οδηγικά προσφέρει αυτό που θέλει κάποιος στα 5 μέτρα .

Όχι, το συγκεκριμένο (όπως και όλα) προσφέρει αυτό που θέλει μια μερίδα αγοραστών. Όχι όλοι. Επίσης το C5 είναι κατηγορίας D. Κακώς το συγκρίνεις με 5αρες κλπ, είναι μια κατηγορία μικρότερο.

ΥΓ: Δεν είμαι δικηγόρος της BMW, άλλωστε άλλες μάρκες μου αρέσουν περισσότερο (π.χ. Alfa). Αλλά όχι να λέμε και ότι μας κατέβει (δεν μιλάω για την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, αλλά για τα οδηγικά συμπεράσματα)...

• J
                    jimdenin last edited by

OF topic:

cruiser:

H Ε90 δεν ήταν όπως οι 2 προηγούμενες γενιές. Η γενιά του 90-97 κόπως και αυτή του 97-05 είχαν ένα θέμα σε πίσω χώρους και χώρο αποσκευών. Αλλά η Ε90 δεν έπασχε απο αυτά τα ζητήματα και καλούς πίσω χώρους είχε και αποσκευές στα 460 λίτρα τιμή αξιοπρεπέστατη. Δεν λέμε ότι πιάνει στον τομέα αυτόν τα Πασάτ/Μοντέο/Σουπέρμπ αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός. Μην ξεχνάμε ότι η BMW επιμένει στην παραδοσιακή λογική του πιο μαζεμένων διαστάσεων μεσαίου σεντάν και του 5 μέτρων μεσαίου-μεγάλου 5 series, ενώ VW/ Ford /Opel πήγαν στην λογική σεντάν που πρακτικά 'παίζουν μπάλα' τόσο μεταξύ D και E segment. Το Μοντέο πχ καλύπτει το κενό 2 αυτοκινήτων, Σιέρα και Σκόρπιο, ανάλογα το Ινσίγκνια στην θέση των Βέκτρα και Ωμέγα. Μην ξεχνάς ότι η τωρινή C5 των σχεδόν 4.8 μέτρων είναι πιο στενάχωρη και απο C4 sedan ΜΚ1 και με αποσκευές μόλις στα 440 λίτρα.

Τέλος Of topic.

• N
                      nonos last edited by

Παντως μπορω να πω με σιγουρια το ποσο καλα στεκεται σχεδιαστικα η c5 μετα απο 7+ χρονια στην αγορα. Κοιτωντας και τις φωτογραφιες του Δια ,ιδιως πισω σε συγκριση με την 4αρα τα περνας και για ιδιας γενιας αυτοκινητα, ενω δε προτιμω τη bmw πισω. Απο εκει και περα ειναι καιρος για αλλαγη της c5, η οποια δεν ειναι και γνωστο ποτε και αν θα υπαρξει.

• N
                        nonos last edited by

Και κατι πολυ ενδιαφερων που ερχεται..!

• C
                          criuser last edited by

Είπαμε ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε και για αυτό υπάρχουν πολλά μοντέλα .

Οσο για την 4άρα και πάλι πιό άσχημη είναι πίσω , αλλά το άσχημο σημείο είναι η κλίση της οροφής προς το πορτμπαγκάζ , όπως το βλέπουμε από το πλάι , όπου οι αναλογίες είναι για χοντρά γέλια , αλλά τη σώζει που δεν γράφει σανγιονγκ ακτιον

Δία εκνευρίζεσαι πολύ , αλλά αν έκανες την 645 στις στροφές του Διονύσου και του Γερμανικού νεκροταφείου και έβλεπες την μωτ που χαλαρά πετύχαινες , τότε σίγουρα η 325 είναι μια υστερική γεροντοκόρη . Είναι άλλωστε και αισθητικά . Μιλάμε για μοντέλο του 2002 , αν θυμάμαι καλά . Την είχα για 10 μέρες στην κατοχή μου σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης γύρω στο 2008 .

Οσο για το μέγεθος , η 5άρα του 2008 ήταν μήκος/πλάτος/μεταξόνιο 484/185/289 και η c5 478/186/282 αντίστοιχα , ενώ η 3άρα της εποχής 452/182/276 . Προφανώς αν η 3άρα είναι D και η 5άρα Ε κατηγορία , η c5 είναι πιό πολύ Ε παρά D αφού ήταν 6 εκ κοντύτερη , 1 πλατύτερη και 7 εκ μικρότερο μεταξόνιο από την 5άρα και 26 εκ μακρύτερη , 4 εκ πλατύτερη και 6 εκ μεγαλύτερο μεταξόνιο από την 3άρα .

Οσο για το τι ζητάμε από ένα αμάξι κατηγορίας D ή Ε , προφανώς ζητάμε χώρους και άνεση και αν εξαιρέσεις την BMW , που είναι πιό σπόρ και οι merc, audi αλλά και άλλες είναι προσανατολισμένες στην άνεση .

Οσο για τους χεράδες του φόρουμ , με τον εκνευρισμό και τις προσωπικές επιθέσεις , φαίνεται που κάνουν προπόνηση στα χέρια ....

Εμαθα...

• J
                            jimdenin last edited by

http://www.autoblog.gr/2016/02/06/twra- ... -paragwgh/

http://www.autoblog.gr/2015/12/05/h-cit ... -anarthsh/

• N
                              nonos last edited by

Βρε λες?!

• N
                                nonos last edited by

Πριν λιγο στο gcc..

Φίλος μηχανικός και ηλεκτρολόγος αεροσκαφών κάτοικος Ζυρίχης επι 10ετία εργαζόμενος στην Lufthansa Tecchnik-swiss ήρθε 11 45 να αλλάξει την λάμπα συνοδηγού στο C5. Στις 13.10 δήλωσε παραίτηση.έβρισε όλη την Γαλλία και απογοητευμένος και αποτυχημένος ανεχώρησε...
                                'Καλύτερα τα RJ και οι χαζομάρες τους παρά αυτό το πορνείο' δήλωσε...
                                Εγω χτές που είμασταν για φαγητό τον είχα προειδοποιήσει.
                                Ας πρόσεχε....

• T

Κοίτα σύμπτωση...
                                  Έχω ξάδερφο μηχανικό - ηλεκτρολόγο αεροσκαφών κάπου εκεί πάνω...λες;;;

• N
                                    nonos last edited by

Αν πηγε απο τον Γιωργο σημερα με το ασημι c5, σιγουρα..

• T
                                      techadmin admin last edited by

Ναι κα εγώ ετςι έλεγα για το C4 , μέχρι που πήγα να αλλάξω λάμπα στο mx-5.... Ποιο RJ και ποιο Concorde.......

Sent from my iPad using Tapatalk

• C
                                        citastak last edited by

Να πω να πω;
                                        Σε C5 2007, ήθελα να αλλάξω λάμπες. 2 πορείας με πιο καλές καθώς και τις ψείρες...

Αφού δεν τα κατάφερα με τα χέρια... έβγαλα προφυλακτήρα, ξύλωσα τα φανάρια άλλαξα λάμπες και επανατοποθέτησα.
                                        4 βίδες από κάτω, 2 στους θόλους και βγήκε... .

design όχι αστεία.

• G
                                          gti777 last edited by

Καλησπερα, φιλη εχει ενα citroen c3, μοντελο 2003 το 1.1 και προσφατα εμαθα οτι δεν εχει φιλτρο βενζινης. Για να μαθαινουμε κι εμεις οι ασχετοι,ποιος ο λογος να μην εχει φιλτρο(λογω κοστους)?Δευτερον αφου δεν εχει φιλτρο,χρειαζεται να αλλαχτει κατι αλλο?Τριτον, χρειαζεται πιο συχνα καθαρισμα σε μπεκ ή πεταλουδα? Φανταζομαι υπαρχουν κι αλλα αμαξια που δεν εχουν φιλτρο βενζινης,απλα δε το χα ξανακουσει και μου κανε εντυπωση.

• N
                                            nonos last edited by

Νομιζω εχει καποια μορφη 'σιτας' στην αντλια βενζινη.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 981
                                            • 982
                                            • 983
                                            • 984
                                            • 985
                                            • 1094
                                            • 1095