-
Το αραχνιασμα ειναι κλασικη περιπτωση πλυσιματος με βουρτσα ή ακομη και με σφουγγαρι. Αλλα αυτες οι περιστρεφομενες κυκλικες βουρτσες μπορουν να κανουν οχι βαθιες, αλλα ψιλες γρατζουνιες. Ριχτο ρε παιδι μου με την πιεση μια, να φυγουν τα χοντραδια και αστο. Ενταξει μπορει να μεινουν στιγματα απο το νερο λογω αλατων κλπ. Λιγοτερη ζημια κανεις σε σχεση με τη βουρτσα. Μιλαμε για αν θες κατι προχειρο και γρηγορο. Βασικα για εμενα καμια βουρτσα. Τωρα οταν μπορει ας παει σε εναν car detailer για γυαλισμα με αλοιφαδορο και ενα κερωματακι και προσοχη μετα. Ειναι κριμα.
-
Μακριά από βούρτσες, αυτόματα πλυντηρια κλπ.
Πλύσιμο μονο στο χέρι και με συγκεκριμένα υλικά. -
Καλημέρα σε όλους.Προχτές που πήγα το αμάξι του πατέρα μου στο πλυντήριο την ώρα που πλήρωνα είδα στα αξεσουάρ που είχε ένα μπουκαλάκι της sonax που έγραφε για τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου.Θέλω να βάλω στο εξωτερικό μέρος στο yaris στο πλαστικό που είναι οι υαλοκαθαριστήρες γιατί γύρω γύρω στα πιτσιλιστήρια έχει ασπρίσει λίγο.Το περνάω μερικές φορές με βαζελίνη το σκουπίζω μετά & γίνεται σαν καινούργιο!Όταν ασπρίζει μετά από καιρό, πάλι το περνάω.
Το γνωρίζει κάποιος φίλος το συγκεκριμένο προιόν ή βάζετε κάτι άλλο;
Ευχαριστώ.Έχω ακούσει βέβαια(δεν ξέρω αν ισχύει) ότι τοποθετούνται μεμβράνες carbon στα εξωτερικά μέρη(χερούλια,καθρέφτες)
Ξέρετε κάτι;Και που τις βρίσκουμε; -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Προχτές που πήγα το αμάξι του πατέρα μου στο πλυντήριο την ώρα που πλήρωνα είδα στα αξεσουάρ που είχε ένα μπουκαλάκι της sonax που έγραφε για τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου.Θέλω να βάλω στο εξωτερικό μέρος στο yaris στο πλαστικό που είναι οι υαλοκαθαριστήρες γιατί γύρω γύρω στα πιτσιλιστήρια έχει ασπρίσει λίγο.Το περνάω μερικές φορές με βαζελίνη το σκουπίζω μετά & γίνεται σαν καινούργιο!Όταν ασπρίζει μετά από καιρό, πάλι το περνάω.
Ευχαριστώ.Έχω ακούσει βέβαια(δεν ξέρω αν ισχύει) ότι τοποθετούνται μεμβράνες carbon στα εξωτερικά μέρη(χερούλια,καθρέφτες)
Ξέρετε κάτι;Και που τις βρίσκουμε;Αυτο πρεπει να ειναι
http://sonax.gr/sonax/index.php?id_product=520&controller=product
Εδω ειναι για να επικοινωνησεις
http://sonax.gr/sonax/index.php?controller=contact
Πες τους που κοντα βρισκεσαι αν γνωριζουν καποιον συνεργατη που του προμηθευουν τα προιοντα τους, για να το αγορασεις. Ρωτα τους κι ολας αν αυτο που σου δινω στο url ειναι αυτο που σε ενδιαφερει. Δεν εχω χρησιμοποιησει το προιον γιατι δεν εχω θεμα για να βαλω καποιο παρομοιο προιον. Δεν ξερω αν η βαζελινη ειναι η καλυτερη λυση. Μηπως ξεραινει το πλαστικο, το σκληραινει. Καλυτερα βαλε καποιο προιον αυτοκινητου για Εξωτερικα πλαστικα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ξέρετε κάτι;Και που τις βρίσκουμε;Αυτο πρεπει να ειναι
http://sonax.gr/sonax/index.php?id_product=520&controller=product
Εδω ειναι για να επικοινωνησεις
http://sonax.gr/sonax/index.php?controller=contact
Πες τους που κοντα βρισκεσαι αν γνωριζουν καποιον συνεργατη που του προμηθευουν τα προιοντα τους, για να το αγορασεις. Ρωτα τους κι ολας αν αυτο που σου δινω στο url ειναι αυτο που σε ενδιαφερει. Δεν εχω χρησιμοποιησει το προιον γιατι δεν εχω θεμα για να βαλω καποιο παρομοιο προιον. Δεν ξερω αν η βαζελινη ειναι η καλυτερη λυση. Μηπως ξεραινει το πλαστικο, το σκληραινει. Καλυτερα βαλε καποιο προιον αυτοκινητου για Εξωτερικα πλαστικα.Ναι αυτό είναι!
Θα επικοινωνήσω μαζί τους.
Σ'ευχαριστώ πολύ! -
Να εισαι καλα.
-
Για επαναφορά των πλαστικών αν έχετε πιστόλι θερμού αέρα το περνάτε πάνω απο τις φθαρμένες περιοχές ( με προσοχή οχι πολύ κοντά να μην καεί ) με μικρές κυκλικές κινήσεις και το χρώμα επαναφέρεται για αρκετό χρονικό διάστημα
-
Για γρατζουνιές σε πλαστικό ('σαγρέ') ντουλαπάκι από νύχια σκύλου τι κάνουμε;
Βαζελίνη για 12 ώρες και τρίψιμο; Ή κάποιο άλλο υγρό-υλικό;
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Για γρατζουνιές σε πλαστικό ('σαγρέ') ντουλαπάκι από νύχια σκύλου τι κάνουμε;Βαζελίνη για 12 ώρες και τρίψιμο; Ή κάποιο άλλο υγρό-υλικό;
Δυστυχώς οχι πολλά. Δοκίμασε ενα γαλάκτωμα πλαστικών, όπως autoglym vinyl and rubber care. Ζωντανεύει τα πλαστικά και φαίνονται λιγότερο τυχόν φθορές.
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Για γρατζουνιές σε πλαστικό ('σαγρέ') ντουλαπάκι από νύχια σκύλου τι κάνουμε;Βαζελίνη για 12 ώρες και τρίψιμο; Ή κάποιο άλλο υγρό-υλικό;
- αγκράφες από γυναικείες τσάντες
Η βαζελίνη με στέγνωμα στον ήλιο και τρίψιμο, δεν απέδωσε.
-
Γενικά για όσους είναι δυτικά υπάρχει ένα πλυντήριο στους Αγίους Αναργύρους δίπλα στο ΑΤ που κάνουν πλύσιμο με πιεστικό χωρίς βούρτσες μέσα έξω απίστευτο και χρεώνουν 20 ευρώ με 4 επισκέψεις οπότε θέλεις ή 7 ευρώ το απλό μέσα έξω. Αν πιστεύει ο Mod ότι κάνω διαφήμιση ας το βγάλει αλλά εγώ σώθηκα εκεί
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Απλά κορυφαίοι! Όσοι είναι δυτικά αξίζει να πάνε εκεί. Χωρίς βούρτσα.
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Για γρατζουνιές σε πλαστικό ('σαγρέ') ντουλαπάκι από νύχια σκύλου τι κάνουμε;
Βαζελίνη για 12 ώρες και τρίψιμο; Ή κάποιο άλλο υγρό-υλικό;
Δυστυχώς οχι πολλά. Δοκίμασε ενα γαλάκτωμα πλαστικών, όπως autoglym vinyl and rubber care. Ζωντανεύει τα πλαστικά και φαίνονται λιγότερο τυχόν φθορές.
Γίνεται αυτό, έχω ήδη το VRC για την περιποίηση της κουκούλας εξωτερικά (mx5). Θα το δοκιμάσω το Σ/Κ που θα γίνει πλυσιματάκι και θα πω εντυπώσεις. Στο κομμάτι κουκούλα πάντως είναι φοβερό.
[
Η βαζελίνη με στέγνωμα στον ήλιο και τρίψιμο, δεν απέδωσε.
Καλά, αυτό ξαναπές το, βάλε και τα ηλίθια ρούχα που τρίβονται πάνω σε δερμάτινο κάθισμα και καταλήγεις κάπως έτσι
Ήλπιζα γμτ ότι η βαζελίνη θα κάνει δουλίτσα.. Anyway θα δοκιμάσω με VRC και θα επανέλθω..
-
Πληρώνω όσο όσο για ένα πλυντήριο σε λογική απόστασή να μου πλύνει το αυτοκίνητο από μέσα... Αυτό το service απλά δεν παίζει εδώ....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πληρώνω όσο όσο για ένα πλυντήριο σε λογική απόστασή να μου πλύνει το αυτοκίνητο από μέσα... Αυτό το service απλά δεν παίζει εδώ.... -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πληρώνω όσο όσο για ένα πλυντήριο σε λογική απόστασή να μου πλύνει το αυτοκίνητο από μέσα... Αυτό το service απλά δεν παίζει εδώ....
Λογική απόσταση λέμε Sbr, αυτό που έβαλες είναι μακρυά
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λογική απόσταση λέμε Sbr, αυτό που έβαλες είναι μακρυά
Δεν ξερω απο Αθηνα αποστασεις κλπ. Το εβαλα μηπως και βοηθουσε. Ξερω τον συγκεκριμενο απο φορουμ (αλλα και απο τηλ επικοινωνια) και ατομα που εχουν παει. Απο μεσα, σκουπα εννοεις. Θελεις και βιολογικο καθαρισμο; Αν δεν ειναι σε μαυρο χαλι δεν ξερω για τον βιολογικο. Κανα δυο γνωστοι ειχαν ασχημη εμπειρια γιατι τα καθισματα ηταν μουσκεμα. Ενταξει θα πεσανε σε τπτ αλμπανιδες, αλλα προσωπικα τον αποφευγω. Σκουπιτσα ηλεκτρικη και ολα ενταξει.
-
Δεν ξέρω αν σε βολεύει σαν απόσταση αλλά κοίτα και αυτό
http://avracarwash.gr/
κάνει και καλές προσφορές με κουπόνια μέσω internet. Βέβαια αν του πεις και χωρίς κουπόνι την ίδια τιμή θα σου κάνει.
κάνει καλή δουλειά, εμένα με έχει εντυπωσιάσει η αδιαβροχοποίηση του παρμπρίζ που κάνει.Τώρα το κομμάτι διαφήμιση επαφίεται στους mod.
Επειδή μπαίνει και η μπέμπα, βιολογικός μια φορά στους 4 με 6 μήνες. Λίγη υγρασία μένει αλλά με ανοιχτό λίγο το παράθυρο το βράδυ (αν δεν έχει σκατόκαιρο) είναι κομπλέ.
-
Παιδιά ο kilometer ζει στην Αυστρία!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Παιδιά ο kilometer ζει στην Αυστρία!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουπς μ@λ@κία
Δε γράφει και ο χριστιανός που μένει. Να μυρίσω νυχάκι;
Οι περισσότεροι μένουν Αθήνα, όποτε κάνουμε προτάσεις.
Από την άλλη πλευρά πάλι τι kilomEATER θα είναι αν δεν κάνει 2200 κάτι χιλιόμετρα.υγ. Χωρίς παρεξήγηση για το nickname. Παίρνει διάφορες ερμηνείες πχ
kilom EATER τρωει πολλά χιλιόμετρα
kilo MEATER τρώει πολύ κρέας -
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ