-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
H Μινέττα και η Υδρόγειος είναι ελληνικές ... δεν ήρθαν από πουθενά. Αν οι 40 μέρες είναι ικανοποιητικές για σένα λυπάμαι.Τώρα για την υφασμάτινη όλοι στην ασφαλίζουν αλλά αν θες να στην ασφαλίσουν και στην ίδια τιμή με αυτοκίνητο με κανονική οροφή έχεις παράλογες απαιτήσεις αφού ο κίνδυνος είναι αυξημένος. Θα σου βάλουν επασφάλιστρο.
Πιο οικονομική συγκρίνεις σωστά ? Συγκρίνεις ίδιες καλύψεις ?
Το τούρμπο το είχε από το εργοστάσιο ή είναι μετατροπή ? Αν είναι μετατροπή στην Ελλάδα γενικά δεν ασφαλίζονται οι μετατροπές.
Οταν η ζημια ειναι ανω των 3000ε (ηταν 3800ε συγκεκριμενα) μπορω να περιμενω 1 μηνα και γενικα ειτε μιλαμε για Μινεττα ειτε για Υδρογειο οταν μιλαμε για σχετικα μεγαλα ποσα τα 'παραπονα' ασφαλισμενων δινουν και περνουν (αν δεν με πιστευεις μια αναζητηση στο Google θα σε πεισει).
Τωρα δεν ξερω τι κανουν με την κουκουλα, εγω τους ειχα παρει πριν ενα 10 μηνο που εψαχνα για ασφαλεια και η δικαιολογια τους ηταν πως δεν ασφαλιζουν καμπριο αυτοκινητα ειδικα οταν εχουν τουρμπο (δεν ειπαν τπτ για επασφαλιστρο και θυμαμαι πως μιλουσα μαζι τους για κανα 10λεπτο στο τηλ οπως και με τον Φοινικα). Φυσικα και δεν ειναι μετατροπη. Δεν δοκιμασα online το προγραμμα τους οπως ο φιλος πιο κατω (δεν ξερω αν υπηρχε καν πριν 10 μηνες) αλλα αν απο το τηλεφωνο λενε αλλα και το προγραμμα λεει αλλα τοτε να τους βρασω σαν εταιρεια.
-
Ελεύθερη αγορά είναι φίλε μου, αν έχω καταλάβει σωστά γράφεις αρνητικά για κάποιες ασφαλιστικές, επειδή σου είπανε και κάπου διάβασες, δηλαδή χωρίς να σου έχουν δημιουργήσει προσωπικά κάποιο πρόβλημα. Το ότι δεν σε ασφαλίζουν δεν παίζει πάντως, απλά μάλλον κάποιους όρους καλύψεων δεν βάζουν, εκτός και αν το αυτοκίνητο είναι καραμετατροπη!
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Ελεύθερη αγορά είναι φίλε μου, αν έχω καταλάβει σωστά γράφεις αρνητικά για κάποιες ασφαλιστικές, επειδή σου είπανε και κάπου διάβασες, δηλαδή χωρίς να σου έχουν δημιουργήσει προσωπικά κάποιο πρόβλημα. Το ότι δεν σε ασφαλίζουν δεν παίζει πάντως, απλά μάλλον κάποιους όρους καλύψεων δεν βάζουν, εκτός και αν το αυτοκίνητο είναι καραμετατροπη!-
Δλδ οταν διαβαζω δεκαδες περιπτωσεις που δεν πληρωνουν οι αργουν να πληρωσουν η η η η πρεπει να θεωρησω πως λενε ψεματα αυτα τα ατομα ?
-
Φυσικα και παιζει, παρε τηλ και πες θελω να ασφαλησω τουρμπο αυτοκινητο που ειναι και καμπριο (ΚΑΜΙΑ μετατροπη) και θελω να βαλω ΜΙΚΤΗ ασφαλεια. Αν σου πουν ναι κρατα ονομα και τηλεφωνο και ποσταρε το εδω ωστε να τους παρω και να τους ρωτησω εκεινη την στιγμη.
-
-
Φίλε μου αυτό σου λέω, ότι σε ασφαλίζει με περιορισμούς, μικτή μπορεί να μην σου δίνει,η να σου δίνει μόνο με όρους, σε ασφαλίζει όμως για τα υπόλοιπα..
Άλλη ασφαλιστική μπορεί να μην σε ασφαλίζει για κάποια άλλη κάλυψη κ.λ.π.
Οπότε διαλέγεις αυτή που σε συμφέρει, όπως εγώ διάλεξα εδώ και χρόνια την AIG, διότι η άλλη που ήμουν έκλεισε. Μου ασφάλισε την μηχανή για κλοπή και το αυτοκίνητο με εκπτωση κομπλέ καλύψεις, πλην μικτής! -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Φίλε μου αυτό σου λέω, ότι σε ασφαλίζει με περιορισμούς, μικτή μπορεί να μην σου δίνει,η να σου δίνει μόνο με όρους, σε ασφαλίζει όμως για τα υπόλοιπα..
Άλλη ασφαλιστική μπορεί να μην σε ασφαλίζει για κάποια άλλη κάλυψη κ.λ.π.
Οπότε διαλέγεις αυτή που σε συμφέρει, όπως εγώ διάλεξα εδώ και χρόνια την AIG, διότι η άλλη που ήμουν έκλεισε. Μου ασφάλισε την μηχανή για κλοπή και το αυτοκίνητο με εκπτωση κομπλέ καλύψεις, πλην μικτής!Μα δεν αναφερθηκα ποτε σε ΑΠΛΗ ασφαλεια. ΑΠΛΗ ασφαλεια κανουν ΟΛΕΣ και σε ΟΛΑ, γιατι εξαλλου να μην? Οταν ομως ζητας Μικτη ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εχουν τα @@ να ασφαλισουν ακριβο αυτοκινητο (και δεν μιλαμε για αυτοκινητο ανω των 50.000ε) με τουρμπο και με υφασματινη οροφη. Εγω αυτες τις Ελαχιστες σεβομαι που δεν κλαιγονται και εχουν το budget να με ασφαλισουν. Εκεινες που δεν εχουν δεν νομιζω πως εχουν λογο να υπαρχουν στην αγορα. Εξαλλου ειτε Interamerican ειτε Εθνικη ειτε Allianz που με ασφαλιζουν κανονικα εχουν ΚΑΙ οικονομικα πακετα για οσους θελουν κατι απλο.
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα τα φώτα σας..Έχω ένα αμάξι που δεν το μετακινώ σχεδόν καθόλου του οποίου σήμερα η ασφάλεια έληξε.Το αμάξι είναι προς πώληση.
Θεωρείτε πως η βέλτιστη λύση θα ήταν να κάνω το πιο φτηνό συμβόλαιο με την πιο φτηνή ασφαλιστική που θα βρω;Σε αυτή την περίπτωση,αν κάνω σήμερα το συμβόλαιο και πληρώσω τα 150€ της ασφάλειας και την επόμενη βδομάδα ή μέσα στο Μάιο(δηλαδή πριν τη λήξη του 6μήνου) πουλήσω το αυτοκίνητο,μου επιστρέφεται με αντιλογισμό κάποιο μέρος από τα 150€ που έχω πληρώσει ή αυτά χάνονται;Το όποιο καθεστώς ισχύει για όλες τις ασφαλιστικές;
Ή μήπως να κοιτάξω για μηνιαία ασφάλιση,αν υπάρχει; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλησπέρα!
Θα ήθελα τα φώτα σας..Έχω ένα αμάξι που δεν το μετακινώ σχεδόν καθόλου του οποίου σήμερα η ασφάλεια έληξε.Το αμάξι είναι προς πώληση.
Θεωρείτε πως η βέλτιστη λύση θα ήταν να κάνω το πιο φτηνό συμβόλαιο με την πιο φτηνή ασφαλιστική που θα βρω;Σε αυτή την περίπτωση,αν κάνω σήμερα το συμβόλαιο και πληρώσω τα 150€ της ασφάλειας και την επόμενη βδομάδα ή μέσα στο Μάιο(δηλαδή πριν τη λήξη του 6μήνου) πουλήσω το αυτοκίνητο,μου επιστρέφεται με αντιλογισμό κάποιο μέρος από τα 150€ που έχω πληρώσει ή αυτά χάνονται;Το όποιο καθεστώς ισχύει για όλες τις ασφαλιστικές;
Ή μήπως να κοιτάξω για μηνιαία ασφάλιση,αν υπάρχει;Μηνιαία ή κατάθεση πινακίδων αλλά εκεί θα έχεις άλλα μειονεκτήματα .
-
Ευχαριστώ!
Κατάθεση πινακίδων όχι.
Μηνιαία ασφάλιση ποια ασφαλιστική προσφέρει;Στο insurancemarket πάντως δεν υπάρχει...όλες οι εταιρείες έχουν επιλογές μόνο για 6 ή 12 μήνες.
Αν κάποιος έχει απάντηση στα ερωτήματα του προηγούμενου post,θα βοηθούσε -
Για το αν θα σου επιστραφουν χρηματα δεν το γνωριζω, κατι παρομοιο που ειχε κανει ο πατερας μου ωστοσο στο τελος δεν πηρε κατι πισω. Απο εκει και περα μηνιαια ασφαλιση κανουν καποιες απλα θα πρεπει να ρωτησεις μεσω ασφαλιστη.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ευχαριστώ!
Κατάθεση πινακίδων όχι.
Μηνιαία ασφάλιση ποια ασφαλιστική προσφέρει;Στο insurancemarket πάντως δεν υπάρχει...όλες οι εταιρείες έχουν επιλογές μόνο για 6 ή 12 μήνες.
Αν κάποιος έχει απάντηση στα ερωτήματα του προηγούμενου post,θα βοηθούσεΗ HellasDirect προσφέρει μηνιαία ασφάλεια.Αυτή έχουμε και στα 2 αυτοκίνητα της οικογενειας. Αρκετά καλή σαν εταιρεία και στο τηλεφωνικό κέντρο είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Η μόνη φορά που τους χρειάστηκα ήταν επειδή είχε μείνει το αυτοκίνητο απο μπαταρία και ήρθε η οδική με καλώδια να το βάλουμε μπροστά. Για πιο σοβαρές καταστάσεις, προσωπικά δεν σκοπευω να μάθω τις ενέργειες τους.
-
Ευχαριστώ stilskin!
Έκανα σήμερα μια μηνιαία ασφάλιση στην Hellas Direct και βλέπουμε...ελπίζω να πουληθεί σύντομα το αυτοκίνητο. -
Παρακαλώ.
Καλοπούλητο το αυτοκίνητο.Υ.γ. Παίζει και προσφορά με έκπτωση 7.5% αν είσαι πελάτης της Auteco.
http://www.auteco.gr/v2/index.php?optio ... 175&Itemid -
Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή
-
Πολύ χρήσιμη! Ευχαριστούμε!
-
στον 'φοβο της δραχμης και θα μας παρουν τα ευρω μας οι μπολσεβικοι'...βρηκα πατημα και αφορμη και εβαψα το καντατακι μου..
μεχρι και ταπετσαρια αλλαξα....ερωτημα μπορω να περασω στην ασφαλεια αυτο ..δηλαδη 'δεν ειναι ενα βαθουλωμενο και χτυπημενο και θαμπο σαραβαλακι...αλλα ενα κουκλακι οποτε θελω να γινει οπως πριν'..ή θα μου το αρνηθουνε και αν παω να ρωτησω θα προκαλεσω απλως γελιο;;
ειναι και η που...η 'αξιοπρεπεια και το κουτελο' στην μεση..μην μας παρουν για ασχετοκοροϊδα!!
-
Υπάρχει όρος που λέγεται αντικατάσταση ανταλλακτικών σε αξία καινουργούς ή κάπως έτσι. Δες αν το έχεις ή ζήτα το. Τι ηλικία είναι το αυτοκίνητο ? Πολλές εταιρείες δεν δίνουν αυτό ή τον αντίστοιχο όρο σε οχήματα ηλικίας 10 ή 12 ετών και άνω. Στις περιπτώσεις αυτές πιθανώς θα μπορούσε να γίνει ειδική συμφωνία με κάποιο επασφάλιστρο αφού το δει πραγματογνόμωνας.
-
- Μεταξύ eurolife (eurobank) και anytime (interamerican) ποιά θα προτιμούσατε;
- Όταν δίνεις στην anytime εντολή πάγιας αποπληρωμής των ασφαλίστρων με πιστωτική κάρτα, είναι απλή διαδικασία η διακοπή της ασφάλειας. Γιατί κάπου διάβασα ότι σε κάποιον συνέχιζαν να χρεώνουν την κάρτα και έτρεχε για μήνες...
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
- Μεταξύ eurolife (eurobank) και anytime (interamerican) ποιά θα προτιμούσατε;
- Όταν δίνεις στην anytime εντολή πάγιας αποπληρωμής των ασφαλίστρων με πιστωτική κάρτα, είναι απλή διαδικασία η διακοπή της ασφάλειας. Γιατί κάπου διάβασα ότι σε κάποιον συνέχιζαν να χρεώνουν την κάρτα και έτρεχε για μήνες...
κοιταξε προσεκτικα τις κλυψεις
εχουν τις ιδιες;
Η ΕΥΡΟΛΑΙΦ πχ δινει δωρεαν την καλυψη για ρυμουλκουμενο (αν σε ενδιαφερει)με την καρτα για την πληρωμη της anytime υπαρχει ενα θεμα, υπηρξε προβλημα και με μενα παλια.
Υπαρχει βεβαια λυση, μολις παρεις το συμβολαιο ακυρωνεις την παγια εντολη (βεβαιωσου ομως τηλεφωνικα οτι ακυρωθηκε)
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Είχα anytime με πάγια αποπληρωμή σε πιστωτική της ALPHA BANK.
Με ένα απλό ΦΑΞ σταμάτησε η πάγια αποπληρωμή και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να πας σε πάγια εντολή με καμιά εταιρεία. Πλέον όλες προσφέρουν δυνατότητα πληρωμής με ηλεκτρονικό τρόπο με πιστωτική ή με χρεωστική, με ή χωρίς web banking.
-
Η πάγια εντολή στην Anytime δίνει και επιπλέον έκπτωση.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ