-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
DISTINCTIVE είναι, αλλά χωρίς κάποιο πακέτο.Για προ-fl μοντέλο μιλαμε;
Αν ναι εχεις και οσφυικη ηλεκτρική ρυθμιση. Πες μας κάποια στιγμή εάν ειναι χρήσιμη, ετσι για να ξέρουμε τι χάσαμε!
Κατα τα αλλα προσοχή στην αλλαγή του ιμάντα. Α, και καλη διασκέδαση !
-
Δεν έχω παραλάβει ακόμα, είναι προ fl
Δεν έχει ιμάντα, αλυσίδα έχει. -
καλοταξιδο το εργαλειο.
-
Δεν έχω παραλάβει ακόμα, είναι προ fl
Δεν έχει ιμάντα, αλυσίδα έχει.Αν μιλας για τον 1.6 diesel εχει σιγουρα ιμαντα (καθε 120000km αντικατασταση / ή 60000 αν προκειται για αστικη χρηση).
Αλλα και οι βενζινες νομιζω το ιδιο ειναι.
-
Μετά από σχεδόν 6 χρόνια συμβίωσης με το Tiguan, τη θέση του πήρε μια Giulietta 1.6 JTDM2 μόλις σήμερα. Είναι μοντ 11/13 με μόλις 5000 χλμ.
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με diesel, αλλά μετά απο μια δοκιμή, με έπεισε. Δεν έχει καμία σχέση με ότι diesel είχα δοκιμάσει ως τώρα. Εξ άλλου τα 32κ ροπή, μιλάνε με το καλημέρα. Δεν την έχω χαρεί ακόμα. Το απόγευμα αργά την πήρα.
Κάποιες πρόχειρες φωτο, μέχρι να βγουν οι σωστές. -
Καλοτάξιδο! ! ! !
-
Οτι και να πουμε ειναι λιγο για αυτο το συνδιασμο....
Καλα και οικονομικα χιλιομετρα σου ευχομαι!!! -
Ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο! Το καλύτερο είναι πως εκτός από φινέτσα θα σου παρέχει κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση που το VW πιστεύω πως θα το ξεχάσεις πολύ σύντομα. . Μόλις χθες είδα ένα λευκό επί της λεωφόρου Διονύσσου. Ο τρόπος με τον οποίο έμπαινε στις στροφές, το φρενάρισμα και η επιτάχυνση μετά την στροφή, τι να πω... ιδανική απόκριση! Και πάλι καλοτάξιδη.
-
Μετά από σχεδόν 6 χρόνια συμβίωσης με το Tiguan, τη θέση του πήρε μια Giulietta 1.6 JTDM2 μόλις σήμερα. Είναι μοντ 11/13 με μόλις 5000 χλμ.
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με diesel, αλλά μετά απο μια δοκιμή, με έπεισε. Δεν έχει καμία σχέση με ότι diesel είχα δοκιμάσει ως τώρα. Εξ άλλου τα 32κ ροπή, μιλάνε με το καλημέρα. Δεν την έχω χαρεί ακόμα. Το απόγευμα αργά την πήρα.
Κάποιες πρόχειρες φωτο, μέχρι να βγουν οι σωστές.Καλοτάξιδη και να τη χαρείς!! Εγω δεν εχει περασει μερα που να μη χαιρομαι που την οδηγω!
Απ οτι βλέπω και με 16αρες. Σωστή επιλογή! 'Σωστο' και το χρωμα.
-
Ευχαριστώ. Είναι απίστευτη.....
-
Ομορφιά είναι , καλές βόλτες
-
Καλοτάξιδη φίλε.
Ετοιμάζομαι και γω για τη δική μου, λογικά μέσα στον άλλο μήνα...
-
Thanks guys
Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
....πες μου οτι εισαι απο περιστερι ή την πεμπτη το απογευμα ησουν εδω κοντα....!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
....πες μου οτι εισαι απο περιστερι ή την πεμπτη το απογευμα ησουν εδω κοντα....!!!Πέμπτη πήγα αυθημερόν Διακοπτό. Το βράδυ γύρισα.... Αλλος θα ήταν.
-
Καλοταξιδη!
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν ναι εχεις και οσφυικη ηλεκτρική ρυθμιση. Πες μας κάποια στιγμή εάν ειναι χρήσιμη, ετσι για να ξέρουμε τι χάσαμε!
Οντως έχει τη ρύθμιση και μπορώ να πω ότι κάνει δουλειά. Μετά απο 2ωρη συνεχή οδήγηση έρχεσαι στα ίσια σου, πατώντας το διακόπτη....
-
Καλοταξιδη η κουκλα σου. Να την χαιρεσαι
-
Αν και αρκετοι εχουν αναφερει οτι δεν ταιριαζει το ντιζελ στον οδηγικο στυλ της giulietta,σαφως καλυτερη επιλογη συνολικα απο το ταπεινο και με καποια θεματακια Clio.
Καινούργιο Clio IV 1.5 d ή μεταχειρισμένη Giulietta JTDM2?