-
Χαίρετε.
Ποιον θα προτείνατε για επισκευή-ρετούς ζαντών 5ετίας ? Βασικά, μία έχει ραγίσει εσωτερικά και στις άλλες υπάρχουν και ψιλογρατζουνίες-χτυπήματα από πεζοδρόμια κ.τ.λ. στην εξωτερική πλευρά, ενώ μάλλον όλες θέλουν λίγο ίσιωμα. Γενικά θα ήθελα κάποιον να κάνει τις ζάντες καινόυριες (δεν χρειάζονται βάψιμο)
Πρόκειται για καλές (βλ. ακριβές) ζάντες και θα ήθελα κάποιον αποδεδειγμένα καλό.
http://www.bmw.com/com/en/owners/access ... oDsId=4327
Πέττας (έφτιαξα μια ζάντα προ 3ετίας εκεί και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά διάβασα πως πλέον έχει ρίξει αρκετά την ποιότητα)- Στέργιος - Ζανιάς (με έχει εξυπηρετήσει άπειρες φορές για μπάλωμα σε λάστιχο κ.τ.λ., πολύ καλό παιδί), Τζόκας ή κάποιος άλλος ? Θα βοηθούσε κάποιος να μπορεί να μου κάνει και ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση μετά, αν χρειαστεί.
Thanks !
-
Χαίρετε.
Ποιον θα προτείνατε για επισκευή-ρετούς ζαντών 5ετίας ? Βασικά, μία έχει ραγίσει εσωτερικά και στις άλλες υπάρχουν και ψιλογρατζουνίες-χτυπήματα από πεζοδρόμια κ.τ.λ. στην εξωτερική πλευρά, ενώ μάλλον όλες θέλουν λίγο ίσιωμα. Γενικά θα ήθελα κάποιον να κάνει τις ζάντες καινόυριες (δεν χρειάζονται βάψιμο)
Πρόκειται για καλές (βλ. ακριβές) ζάντες και θα ήθελα κάποιον αποδεδειγμένα καλό.
Πέττας (έφτιαξα μια ζάντα προ 3ετίας εκεί και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλά διάβασα πως πλέον έχει ρίξει αρκετά την ποιότητα)- Στέργιος - Ζανιάς (με έχει εξυπηρετήσει άπειρες φορές για μπάλωμα σε λάστιχο κ.τ.λ., πολύ καλό παιδί), Τζόκας ή κάποιος άλλος ? Θα βοηθούσε κάποιος να μπορεί να μου κάνει και ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση μετά, αν χρειαστεί.
Thanks !
-
Χαίρετε.
Thanks !
-
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... =23&t=2406
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 3&start=10
o μπιλιρης λενε οτι ειναι ο πιο καλος
http://www.vrisko.gr/details/2i15_5350c ... 7d4k3b_30e -
Εγώ έκανα απλά ηλεκτροστατική βαφή στο Μπιλίρη λόγω γρατζουνιών και ως προς την εξωτερική επιφάνεια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο εσωτερικό της στεφάνης υπάρχουν κάποια μικρά σημεία 'σαγρέ' πιθανώς από τη στήριξη της ζάντας κατά τη βαφή που δεν λειάνθηκαν μετά. Δεν μου αρέσει να τα βλέπω αλλά πρακτικά δεν φαίνονται.
-
Μάλιστα... Θα τον έχω υπόψην μου..
Άλλες ιδέες/προτάσεις ?
-
Εγώ δεν θα πήγαινα στον πέττα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ δεν θα πήγαινα στον πέττα.Ο λόγος; Επειδή προφανώς τις επισκευές τις αναλαμβάνουν πλέον αμφιβόλου εκπαιδευσεως αλλοδαποι; Πολλα αρνητικά σχόλια τα τελευταία 1-2 χρόνια γι'αυτον και έχω προβληματιστεί. Στην επισκευή που μου έκανε πριν 3 χρόνια, δεν φαινόταν πραγματικά τίποτα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ειναι θεμα τεχνικής επιλογης: δεν τις ισιωνει βάζοντας τε σε καλούπι, αλλά τις βάζει στον τορνο με αποτέλεσμα να αδυνατίζει η στεφάνη και η ζάντα γινεται ετσι ευαισθητη. Καλύτερα να επισκευαζεται η ζάντα χωρίς να μπαινει καθόλου σε τορνο, μονο με καλούπια και τιποτε άλλο
-
Πήγα στον Στέργιο.
Ευγενέστατο το αφεντικό αλλά πλήρης απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Έφτιαξα μια 'γρατζουνιά' από πεζοδρόμιο στην μπροστά ζάντα και ένα ράγισμα που είχε η πίσω και προκαλούσε στο ελαστικό απώλεια αέρα.
Στην μεν μπροστά ζάντα, την έτριψε για να φύγει η γρατζουνιά και επειδή, προφανώς, την έτριψε παραπάνω απ' όσο έπρεπε, πλέον το σημείο εκείνο έχει γίνει εντελώς επίπεδο και διαφέρει πολύ από το υπόλοιπο (η γρατζουνιά ήταν πάνω σε ένα 'νεύρο' από τις ακτίνες της ζάντας). Παραθέτω φωτό μετά την επισκευή, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο έντονη η διαφορά απ' ότι φαίνεται, και ασφαλώς πολύ πιο χτυπητό στο μάτι απ' ότι η γρατζουνιά που πήγα να διορθώσω.
Όσων αφορά το ράγισμα της πίσω ζάντας, δεν ξέρω τι δουλειά έκανε αλλά η ζάντα ξαναράγισε στο ίδιο σημείο σε 10 μέρες και έχανε πάλι αέρα το λάστιχο !! Την πήγα στον Ζανιά και την έφτιαξε εκ νέου, και μέχρι στιγμής δεν έχω καποιο πρόβλημα. Την μπροστά ζάντα (με την 'επιδιορθωμένη' γρατζουνιά) την άφησε όπως ήταν γιατί μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.
Παρεμπιπτόντως, μιλάμε για ζάντες των 2000 ευρώ !
Ρωτώντας τριγύρω, μου είπαν πως πράγματι ο Μπιλίρης κάνει την καλύτερη δουλειά οπότε θα περάσω κάποια στιγμή κι από εκεί εντός του έτους για να κάνω ένα γενικό ρετούς στις ζάντες μου.
Συμπέρασμα : Δυστυχώς πολύ δυσαρεστημένος από τη δουλειά του Στέργιου. Κρίμα γιατί η ειλικρίνεια και η εξυπηρετικότητα του προσωπικού εκεί με σκλάβωσαν. Αρκετά ικανοποιημένος από τον ΖΑνιά, απ' όπου θα βάλω και καινούρια λάστιχα προσεχώς. Επιπλέον, ηθικό δίδαγμα : Όσο τελειομανείς ή τρελαμένοι κι αν είστε με το αμάξι, μην προσπαθείτε να φτιάξετε μικρά σημάδια-γρατζουνιές που βλέπετε μόνο εσείς, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χειρότερο από το αρχικό πρόβλημα.
-
Καλησπέρα σας,
Ξέρω οτι το θέμα είναι κλειστό εδώ και καιρό... Αλλά επειδή δεν είναι πολύ γνωστός (αναρωτιέμαι πραγματικά τον λόγο), ήθελα να σας δώσω και εγώ την άποψή μου για έναν μάστορα. Πήγα τις σπασμένες ζάντες μου για επισκευή και βαφή, στον Αντρέα Παυλόπουλο... Σαν καινούριες τις έκανε! Το αποτέλεσμα τρομερό! Σαν και εσάς έψαχνα και εγω και είχα δει αυτό το ποστ και είχα πάει στον Πέττα (που παρεμπιπτόντως είναι δίπλα στον Αντρέα). Το αποτέλεσμα καμία σχέση... Μετά από μισό χρόνο του Πέττα ξεφλούδισαν, αλλά του Αντρέα μετά από σχεδόν 1μιση χρόνο είναι υπέροχες (αν δεν έπερνε και το αμάξι η γυναίκα μου να τις ακουμπούσε στα πεζοδρόμια) Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Website του Aνδρέα: https://episkeves-zantes.gr/
-
Καλησπέρα σας,
Ξέρω οτι το θέμα είναι κλειστό εδώ και καιρό... Αλλά επειδή δεν είναι πολύ γνωστός (αναρωτιέμαι πραγματικά τον λόγο), ήθελα να σας δώσω και εγώ την άποψή μου για έναν μάστορα. Πήγα τις σπασμένες ζάντες μου για επισκευή και βαφή, στον Αντρέα Παυλόπουλο... Σαν καινούριες τις έκανε! Το αποτέλεσμα τρομερό! Σαν και εσάς έψαχνα και εγω και είχα δει αυτό το ποστ και είχα πάει στον Πέττα (που παρεμπιπτόντως είναι δίπλα στον Αντρέα). Το αποτέλεσμα καμία σχέση... Μετά από μισό χρόνο του Πέττα ξεφλούδισαν, αλλά του Αντρέα μετά από σχεδόν 1μιση χρόνο είναι υπέροχες (αν δεν έπερνε και το αμάξι η γυναίκα μου να τις ακουμπούσε στα πεζοδρόμια) Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Website του Aνδρέα: https://episkeves-zantes.gr/
-
Καλησπέρα σας,
μετα απο λιγο ψαξιμο βλεπω οτι οι επιλογες ειναι πολυ λιγες στην επισκευη ζαντων.
οποτε πειτε μου αν καποιος εχει προσφατη εμπειρια και τιμες παρακαλω -
@someonestranger said in Επισκευή Ζάντας ?:
Καλησπέρα σας,
μετα απο λιγο ψαξιμο βλεπω οτι οι επιλογες ειναι πολυ λιγες στην επισκευη ζαντων.
οποτε πειτε μου αν καποιος εχει προσφατη εμπειρια και τιμες παρακαλωγια αθηνα, μπιληρης
γνωστος και εγγυηση
αλλα οι τιμες ειναι αναλογα τη ζημια, τη ποσοτητα (πχ 1 ή 4 ή 5) και τι βαψιμο θες -
Εμένα ο μπιληρης για ηλεκτροστατική 4 16αρες μου είχε πάρει 160€ συν 15€ ανά ζάντα αν θέλει ισιωμα
-
@thodoris91 said in Επισκευή Ζάντας ?:
Εμένα ο μπιληρης για ηλεκτροστατική 4 16αρες μου είχε πάρει 160€ συν 15€ ανά ζάντα αν θέλει ισιωμα
Πολύ καλή τιμή ,στην Θεσσαλονίκη θέλουν 280!!!
για ολοκαίνουργιες ολόισιες 16άρες! -
@monman2 said in Επισκευή Ζάντας ?:
@thodoris91 said in Επισκευή Ζάντας ?:
Πολύ καλή τιμή ,στην Θεσσαλονίκη θέλουν 280!!!
για ολοκαίνουργιες ολόισιες 16άρες!Αουτς!
-
Στον Πέττα στη λεωφόρο Αθηνών πριν 4 χρόνια έβαψα μία ζάντα μαζί με ισιωμα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με ένα 50αρικο για τώρα δεν ξέρω αλλά τι μπορεί να άλλαξε ακόμα και τώρα δείχνει να έχει πολύ δουλειά..
-
Είναι δυνατόν να μην έχει δουλειά, με τους κωλόδρομους που έχουμε;
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχουν περισσότεροι, που να κάνουν ολοκληρωμένη δουλειά, όμως.
Διότι, βρίσκεις εργαστήρια που να φτιάχνουν ζάντες, αλλά δεν βάφουν.Πρέπει να τις πας σε φαναρτζή και να βαφούν με τον κλασικό τρόπο.
Χώρια πως πρέπει να ακινητοποιήσεις το αυτοκίνητο, να βγουν οι ζάντες, να πας βουλκανιζατέρ να ξεζανταριστούν κλπ κλπ.
Με λίγα λόγια να κάνεις τον αχθοφόρο!
Επισκευή Ζάντας ?