-
@ Thanos
Μεγάλο λάθος η χρήση μαϊμού αναλλώσίμων. Πολύ πιθανό να βούλωσε η κεφαλή από μάπα ή πιο χροντρό μελάνι. Δοκίμασε 2,3 καθαρισμούς από τον driver του εκτυπωτή. Αν δεν δουλέψει βγάλε την κεφαλή και καθάρισε την από κάτω με μαλακό βρεγμένο πανί ακάνε καναδυο καθαρισμούς από τον driver και δοκιμάζεις. Αν εξακολουθεί να μην δουλεύει, σαν τελευταία λύση κάνε την κεφαλή μπάνιο σε οινόπνευμα όλο το βράδυ και το πρωί την στεγνώνεις, κανεις καθαρισμό και δοκιμάζεις. Για τους Epson να ξέρεις είναι χειρότεροι με διαφορά όσον αφορά τα προβλήματα με τις κεφαλές τους.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
@ ThanosΜεγάλο λάθος η χρήση μαϊμού αναλλώσίμων. Πολύ πιθανό να βούλωσε η κεφαλή από μάπα ή πιο χροντρό μελάνι.
Μη γενικεύεις, δεν είναι το ίδιο όλα τα μελάνια.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
@ Thanos
Μεγάλο λάθος η χρήση μαϊμού αναλλώσίμων. Πολύ πιθανό να βούλωσε η κεφαλή από μάπα ή πιο χροντρό μελάνι.
Μη γενικεύεις, δεν είναι το ίδιο όλα τα μελάνια.
+1000
Εγω πάλι έχει τύχει να πάρω συμβατά μελανάκια τα οποία είχαν το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα, ήταν πολύ αραιά, άπλωναν στο χαρτί και μύριζαν οινόπνευμα. Οι κεφαλές πάντως ήταν ΟΚ
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Γιατι οχι και με τους 2 ταυτοχρονα?
'Πειτε μου τι να κανω, ποια ειναι η διαδικασια' κλπ. Να δεις τι θα πουν και οπου (σε) βολευει καλυτερα το πας.Ναι καλά!
Πήρα κατευθείαν APC support, τους είπα τα σχετικά και θα στείλουν καινούριο -
Αυτά τα ρημάδια τα UPS δέν σε θέλουν!
-
Είχα ένα mustek παλιά, καλά έκανε τη δουλειά του όσο δούλεψε. Μετά πήρα αυτό για καλό και μέχρι τώρα όντως ήταν οκ. Ευτυχώς έχει καλό support και δε κλαίω τα τόσα λεφτά που έδωσα.
-
Παίδες θέλω τα φώτα σας σε κάτι 'κουλό'.
Εδώ και μερικές ημέρες παρατηρούσα ότι στο laptop μου η σύνδεση του Internet σερνόταν.
Αυτό που δεν είχα παρατηρήσει ήταν ότι αυτό γινόταν μόνο στο μπαλκόνι. Πλάι μου τοίχος και από μέσα είναι το σαλόνι όπου πίσω από τον τοίχο έχω το router. Άρα είμαι 1m απόστασης από αυτό, απλά μεσολαβεί ο τοίχος.
Χθες πήγα να τρελαθώ, καθώς για να το ανακαλύψω, έκανα όλες τις διαδικασίες μία προς μία.
Δηλαδή, αρχικά ασχολήθηκα με ένα off/on στο router. Έπειτα μπήκα στη σελίδα του router (192.xxx.xxx). Σύνδεσα μάλιστα το καλώδιο ethernet και η σύνδεση πήγαινε σφαίρα.
Έπειτα έκανα unistall τον δρομολογητή wifi από το laptop και ξανά install, έκανα όλα τα updates στο laptop.
Μέχρι και επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία.
Τίποτα από αυτά όμως δεν έφταιγε.Κάποια παρεμβολή έχει δημιουργηθεί και κάνει τη σύνδεση αργή, είτε δεν αναγνωρίζει το router, είτε αρνείται να συνδεθεί σε αυτό. Στο ίδιο σημείο λοιπόν στο μπαλκόνι, το κινητό δουλεύει άψογα. Το οποίο δοκιμάζοντας μήπως αυτό δημιουργεί παρεμβολή, του έκλεισα το wifi του και το απενεργοποίησα. Μάταια όμως μιας και το laptop αρνείτο να συνδεθεί. Και όταν έκανε τη σύνδεση, δεν φόρτωνε ποτέ τις σελίδες Internet, μήτε καν τη σελίδα του router.
Με το που εισέρχομαι εντός των δωματίων, όλα καλά.
Τι μπορεί να συμβαίνει? Τι μπορώ να κάνω? -
ανέβασε την ένταση του ρούτερ και ψήσε τον εγκεφαλό σου
το δικό μου που έχω στο δωματιό μου πιάνει στο απέναντι παρκάκι
-
Για κατέβασε αυτό και δες τι γίνεται. Η περίπτωση νομίζω ταιριάζει γάντι. Με λίγα λόγια τα ρούτερ παίζουν σε κάποια κανάλια, 16 νομίζω στο σύνολο. Αν στην εμβέλεια του δικού σου παρεμβάλεται κάποιο γειτονικό στο ίδιο κανάλι ή σε κάποιο κοντινό, ενδέχεται να σου κάνει παρεμβολή, κι εσύ σε αυτόν. Άρα βλέπεις και μετά ψάχνεις πως αλλάζει το κανάλι στο δικό σου μοντέλο.
Και εδώ η εξήγηση καλύτερα
http://www.metageek.net/support/why-cha ... -6-and-11/
εδιτ Τώρα βλέπω το έκαναν επι πληρωμή, όταν το είχα χρειαστεί εγώ είχε δωρεάν trial. Δοκίμασε κανένα υποκατάστατο, ή σπασμένο στο κινητό σου αν έχεις την δυνατότητα
-
@Busso,
εναλλακτικα σε αυτο που λεει ο chrooo
http://www.maketecheasier.com/find-best-wifi-channel/και υπαρχουν και αλλα. Θεωρητικα αν ειναι καποιος πχ στο καναλι 7 τοτε κανει 'παρασιτα' και στα καναλια 6 και 8, οποτε εχε το υποψη σου, βρες ενα καναλι που να ειναι 'μακρια' (οσο γινεται) απο τους γειτονες ή αν ειναι ιδιο να ειναι σε καποιον που εχει ασθενες σημα. Θα ελεγα επισης να κανεις τη δουλεια στο μπαλκονι που εχεις το προβλημα, μια και αν ειναι αυτο τελικα το θεμα, εκει θα πιανεις τα πιο πολλα γειτονικα wifi.
-
Για κινητά Android, καλό είναι και το Wi-Fi Analyzer
-
Μήπως ο τοίχος σου είναι λίγο περίεργος και κάνει sniffing ?
Πέρα από την πλάκα, μπορεί ο τοίχος αυτός να είναι τίγκα στο καλώδιο ή τον σωλήνα και να δημιουργεί παρεμβολές...
Πιθανότατα είναι το θέμα των καναλιών (αφού το κινητό λες ότι δουλεύει μια χαρά), είτε δοκίμασε σε άλλο κανάλι (πιθανότατα είναι στο auto ή στο 16), είτε άλλο σημείο στο μπαλκόνι
-
Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν είναι θέμα κεφαλής αλλά πλακέτας. Ψάξε κάποιο ανεξάρτητο σερβις να στο επιβεβαιώσει
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν είναι θέμα κεφαλής αλλά πλακέτας. Ψάξε κάποιο ανεξάρτητο σερβις να στο επιβεβαιώσειΈχω μπλέξει με την δουλειά, αλλιώς θα το είχα πάει ήδη intersys μιας και έχει ακόμα εγγύηση.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παίδες θέλω τα φώτα σας σε κάτι 'κουλό'.Εδώ και μερικές ημέρες παρατηρούσα ότι στο laptop μου η σύνδεση του Internet σερνόταν.
Αυτό που δεν είχα παρατηρήσει ήταν ότι αυτό γινόταν μόνο στο μπαλκόνι. Πλάι μου τοίχος και από μέσα είναι το σαλόνι όπου πίσω από τον τοίχο έχω το router. Άρα είμαι 1m απόστασης από αυτό, απλά μεσολαβεί ο τοίχος.
Χθες πήγα να τρελαθώ, καθώς για να το ανακαλύψω, έκανα όλες τις διαδικασίες μία προς μία.
Δηλαδή, αρχικά ασχολήθηκα με ένα off/on στο router. Έπειτα μπήκα στη σελίδα του router (192.xxx.xxx). Σύνδεσα μάλιστα το καλώδιο ethernet και η σύνδεση πήγαινε σφαίρα.
Έπειτα έκανα unistall τον δρομολογητή wifi από το laptop και ξανά install, έκανα όλα τα updates στο laptop.
Μέχρι και επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία.
Τίποτα από αυτά όμως δεν έφταιγε.Κάποια παρεμβολή έχει δημιουργηθεί και κάνει τη σύνδεση αργή, είτε δεν αναγνωρίζει το router, είτε αρνείται να συνδεθεί σε αυτό. Στο ίδιο σημείο λοιπόν στο μπαλκόνι, το κινητό δουλεύει άψογα. Το οποίο δοκιμάζοντας μήπως αυτό δημιουργεί παρεμβολή, του έκλεισα το wifi του και το απενεργοποίησα. Μάταια όμως μιας και το laptop αρνείτο να συνδεθεί. Και όταν έκανε τη σύνδεση, δεν φόρτωνε ποτέ τις σελίδες Internet, μήτε καν τη σελίδα του router.
Με το που εισέρχομαι εντός των δωματίων, όλα καλά.
Τι μπορεί να συμβαίνει? Τι μπορώ να κάνω?Μήπως έχεις μεταλλικές σίτες στη μπαλκονόπορτα και τις έχεις ανοιχτές (συρμένες μέσα στον τοίχο); Αν ναι, κλείσε τις και ξαναδοκίμασε.
-
Το γαμωFB έχει βάλει ένα καινούριο κόλπο με βίντεο που παίζουν αυτόματα χωρίς να πατήσεις το play και επειδή προφανώς δεν έχω κατεβασμένο κάποιον γαμωplayer μου κολλάει η σελίδα.
Ξέρει κανείς ποιόν πρέπει να κατεβάσω;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το γαμωFB έχει βάλει ένα καινούριο κόλπο με βίντεο που παίζουν αυτόματα χωρίς να πατήσεις το play και επειδή προφανώς δεν έχω κατεβασμένο κάποιον γαμωplayer μου κολλάει η σελίδα.Ξέρει κανείς ποιόν πρέπει να κατεβάσω;
Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο αλλά για δοκίμασε τον media player classic. Είναι ο μόνος player που έχω εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά. Μπορείς πάντως αν θες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή από τις ρυθμίσεις.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο αλλά για δοκίμασε τον media player classic. Είναι ο μόνος player που έχω εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά. Μπορείς πάντως αν θες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή από τις ρυθμίσεις.Ντάξ, πόσο ντροπή της τεχνολογίας μπορεί να είμαι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι τέτοιο αλλά για δοκίμασε τον media player classic. Είναι ο μόνος player που έχω εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά. Μπορείς πάντως αν θες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή από τις ρυθμίσεις.
Ντάξ, πόσο ντροπή της τεχνολογίας μπορεί να είμαι;
ρε συ, δε χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι. ισως εχεις απενεργοποιησει κατι στα windows πχ activex και δεν αφηνει να φορτωθει ο Player εκεινη τη στιγμη. βαλε ενα λινκ ως παραδειγμα που κολλαει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]