ote='Kαι εγω περασα απο την ηλικια των 20. Εμαθα να οδηγαω σε ενα Golf GTI mk5 του πατερα μου 9 μου.... so?
Επρηζα τ'αρχιδια του με ερωτησεις γιατι αυτο γιατι εκεινο καθε φορα που ημουν μικρος στη θεση του συνοδηγου.
Ο ιδιος, οταν ταξιδευαμε, μου τα εδινε αρκετα παραδειγματα αιτιολογωντας, γιατι αναψε φλας... γιατι δεν παταει διαχωριστικες λωριδες, γιατι δεν παρκαρει εκει που δεν το επιτρεπει η σημανση ή η πορτοκαλι γραμμη, γιατι δεν αναβει φωτα ομιχλης την ημερα και αλλα σχετικα! Μου μαθαινε πολυ πριν ερθω σε θεση να οδηγησω ποιο ειναι το σωστο και ποιο ειναι το λαθος... οχι κατα τη δικη του κριση αλλα κατα την κοινη λογικη και τον ΚΟΚ.
Οταν ημουν Δημοτικο και καναμε στις γιορτες 1000+1000χλμ για διακοπες ... δεν υπηρχε η Εγνατια ή αλλα κομματια αυτοκινητοδρομου. Ολα απο τον παλιο δρομο.
ΔΕ θυμαμαι να κινδυνεψαμε ΠΟΤΕ απο λαθος του πατερα μου. Αντιθετως, απο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που εδερνε αρκετους που ξαφνικα ηταν στο αντιθετο ρευμα, ναι. Απο φωτα που στραβωναν, ναι... και πολλα αλλα.
Εν τελει πηρα το καινουριο αμαξακι του μπαμπα, οταν εβγαλα διπλωμα και εκανα τις ταρζανιες μου... τις εκανα ομως εκει που δεν υπηρχε καποιος τριγυρω να τον παρω παραμαζωμα, χτυπησα 200αρες σε διαφορα κομματια της Εγνατιας, μεσανυχτα χωρις κινηση, με φωτισμο ... Θα μπορουσα να τις κανω αυτες τις ταρζανιες και με λιγοτερα απο 200 αλογα ...δε με παρεσυρε ποτε το γκαζι του αυτοκινητου, δεν σε σκοτωνει αυτο. Καταλαβαινεις τι λεω;
Η οδηγικη παιδεια που μου εδωσε ο πατερας μου εχει σαν αποτελεσμα να ειμαι ασφαλης και οχι δημοσιος κινδυνος.
Το μυαλο που κουβαλουσα και κουβαλαω ειναι που με εκανε ασφαλη οδηγο για εμενα και τους γυρω μου.
Οχι το οτι το αυτοκινητο ειχε 100, 135, 200, 300 ή δεν ξερω 'γω ποσα αλογα.[/quote]
Εσυ ήσουν αλλά δεν είναι όλη έτσι, κ ουτε όλη η μπαμπάδες ξέρω περίπτωση που ο μπαμπάς έδωσε το μιραφιορι (131) στο παιδη γιατι βαριόταν να παει να βάλει βενζίνα το παιδι μέσα στην πόλη μπατιλικια κ σκότωσε μια κοπέλα ο μπαμπάς μεσα ο γιος 17 χρόνον η ασφάλεια δεν κάλυψε το ατύχημα ακόμη κ από ξαδελφια πηραν λεφτά ποίος φταίει ο πατέρας η ο γιος? Αυτό έγινε στον ωροπο κ δύο παιδάκια χωρίς μανα