-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
markvag μην τον πυροβολήσεις.
Σκέψου ψύχραιμα.Μπααααα....
ξέδωσα σε άλλους που άφησαν κάτι εργαλεία αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ στη βροχή...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή αν γενικά υπάρχει γκρίνια σε μια εταιρεία ότι πχ κόπηκαν οι μισθοί των τάδε, απολύθηκε ο τάδε, αλλά ο άλλος τάδε παρέμεινε να παίρνει τα ίδια ή πήρε και καμιά αύξηση , ε λογικό είναι να κυκλοφορήσει το θέμα- 'εμενα μου εδωσε 5% και του Μητσου του γλυφτη του εδωσε 10%, γαμω το σπιτι του'
Αμα βρεις εταιρια με μπολικα ατομα που δεν εχει τετοια σκηνικα, στειλτη μου με PM
Αλήθεια... να σε ρωτήσω... έχεις δουλέψει ποτέ σε εταιρεία;;;;
ΝΑΙ
Ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα, ή υποθέτεις από ιστορίες και φήμες;;;;
ΝΑΙ, ΟΧΙ
Τι ακριβώς εννοείς ότι μία εταιρεία δίνει τη μισθοδοσία σε τράπεζα;;;;
Η τράπεζα το μόνο που κάνει είναι να καταθέσει στο λογαριασμό του κάθε εργαζόμενου το ποσό που θα της πει η εταιρεία. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και δεν κάθεται να βγάλει τη μισθοδοσία, αυτή είναι δουλειά του λογιστηρίου.
Αν κάτι τέτοιο το πεις σε έναν τραπεζικό στην καλύτερη περίπτωση (αν είσαι τυχερός) θα σε κοιτάει προσπαθώντας να καταλάβει τι είπες...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ, δινει τη μισθοδοσια σε τραπεζα
Οχι μονο
Ετσι νομιζεις
Ο' RLY??Τώρα φυσικά, κάποιες εταιρείες έχουν κάνει outsource το λογιστήριο (ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ), αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίες, έτσι ζει το μισό μου σόι...
NAI, γινεται και αυτο
Αλλά ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ η τράπεζα ΔΕΝ κάνει τη δουλειά του λογιστηρίου.
Για κανε κλικ εδω:
http://www.payroll.gr/Δες και τι λενε οι συναδελφοι του μισου σογιου σου για το θεμα:
http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=86174ΥΓ. Δεν ειναι κακο που δεν το ξερεις, και εγω το 2004 το εμαθα, λογω δουλειας.
ΥΓ2, Λαθος, γυρω στο 2002 το εμαθα, απο πελατη, CFO πολυεθνικης. -
Ο χρήστης το φόρουμ που έβαλες έγραψε:
Το κάνει εδώ και χρόνια,αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να πάρει την δουλειά εφόσον
το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι η εξαγωγή και μόνο της μισθοδοσίας από όλα
τα στοιχεία,που πρέπει να τους προσκομίσεις εσύ στο 'πιάτο'.Ok, έκανα εν μέρει λάθος...
Αλλά το να της πας τα πάντα και να σου βγάζει τα νούμερα... Αναρρωτιέμαι γιατί δεν τη χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το κάνει εδώ και χρόνια,αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να πάρει την δουλειά εφόσον
το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι η εξαγωγή και μόνο της μισθοδοσίας από όλα
τα στοιχεία,που πρέπει να τους προσκομίσεις εσύ στο 'πιάτο'.Ok, έκανα εν μέρει λάθος...
Αλλά το να της πας τα πάντα και να σου βγάζει τα νούμερα... Αναρρωτιέμαι γιατί δεν τη χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας...
Βλακωδεστατο σχολιο στο φορουμ, παπαρια πιατο. δες τα αλλα παρακατω για το ποσα χρονια το κανουν πχ...
Το κερδος για μια εταιρια ειναι το 'ενας administrator καταχωρει αδειες αρρωστιες κλπ και ολα τα αλλα sbotsam, και κοβω και τις συζητησεις στους διαδρομους' εναντι του 'αγοραζω λογισμικο ακριβουτσικο, το δουλευει ενας, χανονται στοιχεις, κυκλοφορουν φημες, πληρωνω συντηρηση' κλπ
Ειχε σουξε, και μπορω να σε διαβεβαιωσω υπευθυνα για αυτο, ιδιαιτερα σε πολυεθνικες και σε οσες Ελληνικες το αφεντικο δεν διακατεχοταν απο εντονη επιθυμια να βαλει πινέλα στον κωλο των υπαλληλων**απο το γνωστο ανεκδοτο
ΥΓ και δεν εκανες εν μερει λαθος, το γαμησες και ψοφησε με την ειρωνια επιπεδου Κατω Χωρών 'εχεις δουλεψει ποτε σε εταιρια', 'ξερεις πως δουλευει το συστημα' και εσκασες σε τοιχο χαμογελαστος
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Βλακωδεστατο σχολιο στο φορουμ, παπαρια πιατο. δες τα αλλα παρακατω για το ποσα χρονια το κανουν πχ...
OK, υποχωρώ, έχεις δίκιο. Πάντως εδώ πάνω στα μέρη μας δεν έχω ακούσει καν κάποιον να χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο... Ούτε ποτέ μου το πρότεινε κανένας τραπεζίτης... (και είχα συχνότατες επαφές και με την Eurobank).
Το κερδος για μια εταιρια ειναι το 'ενας administrator καταχωρει αδειες αρρωστιες κλπ και ολα τα αλλα sbotsam, και κοβω και τις συζητησεις στους διαδρομους' εναντι του 'αγοραζω λογισμικο ακριβουτσικο, το δουλευει ενας, χανονται στοιχεις, κυκλοφορουν φημες, πληρωνω συντηρηση' κλπ
A) Οι φήμες κυκλοφορούν και οι συζητήσεις γίνονται ούτως ή άλλως.
Β) Και αυτό έχει κόστος...Ειχε σουξε, και μπορω να σε διαβεβαιωσω υπευθυνα για αυτο, ιδιαιτερα σε πολυεθνικες και σε οσες Ελληνικες το αφεντικο δεν διακατεχοταν απο εντονη επιθυμια να βαλει πινέλα στον κωλο των υπαλληλων*
*απο το γνωστο ανεκδοτο
Ακόμα και αφεντικά που έστρωναν τους κώλους των υπαλλήλων με μεταξωτά βρακιά (υπάρχουν και τέτοιοι...) δεν το έχουν ακούσει και δεν πιστεύω να ενδιαφέρονταν. Έχω δουλέψει / γνωρίσει αρκετές εταιρείες για τα 11 χρόνια που έχω ένσημα, από πολυεθνικές των 3000 εργαζόμενων, μέχρι μικρο-βιοτεχνίες των 5-10 ατόμων και μπορώ να φανταστώ αντιδράσεις αν τους το προτείνω...
ΥΓ και δεν εκανες εν μερει λαθος, το γαμησες και ψοφησε με την ειρωνια επιπεδου Κατω Χωρών 'εχεις δουλεψει ποτε σε εταιρια', 'ξερεις πως δουλευει το συστημα' και εσκασες σε τοιχο χαμογελαστος
Μπορεί, τα σχόλια που κάνεις στο φόρουμ γενικότερα όμως δείχνουν πως έχεις εμπειρία από έναν πολύ διαφορετικό κόσμο...
-
ΥΓ και δεν εκανες εν μερει λαθος, το γαμησες και ψοφησε με την ειρωνια επιπεδου Κατω Χωρών 'εχεις δουλεψει ποτε σε εταιρια', 'ξερεις πως δουλευει το συστημα' και εσκασες σε τοιχο χαμογελαστοςΤουλάχιστον αυτός το παραδέχεται.
Γιατί κάποιος άλλος στο φόρουμ, στην ίδια φάση [λάθος, ειρωνία επιπέδου κάτω χωρών, σκάσιμο σε τοίχο] θα απάνταγε 'Ε και; αντε να βρω και εγω ενα σκασμο από εταιρείες που δεν το κάνουν'
Δεν ξέρω αν τον ξέρεις, trident τονε λένε. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τουλάχιστον αυτός το παραδέχεται.
Γιατί κάποιος άλλος στο φόρουμ, στην ίδια φάση [λάθος, ειρωνία επιπέδου κάτω χωρών, σκάσιμο σε τοίχο] θα απάνταγε 'Ε και; αντε να βρω και εγω ενα σκασμο από εταιρείες που δεν το κάνουν'
Δεν ξέρω αν τον ξέρεις, trident τονε λένε.και εγω παραδεχομαι αν κανω λαθος, στην περιπτωση ομως που λες το πραγμα ακόμα ΔΕΝ εχει καταληξει καπου. Το site που ποσταρες δημοσιευει ranges, άλλοι όχι. Αντιστοιχα, οι συνομιλητες ειναι χωρισμενοι σε στρατοπεδα, αλλοι το θεωρουν σωστο αλλoι όχι. Δεν ειναι on-off κατασταση οπως εδω 'υπαρχει-δεν υπαρχει', 'τι βλακειες μου λες'. Your argument is invalid.
-
ε βέβαια. Πάντα μπορείς να προσαρμόσεις το ζητούμενο εκ των υστέρων, ώστε τελικά να μην είχες άδικο εξ αρχής.
Εννοείται όμως ότι αν είχες άδικο θα το παραδεχόσουν.
-
Μπορεί, τα σχόλια που κάνεις στο φόρουμ γενικότερα όμως δείχνουν πως έχεις εμπειρία από έναν πολύ διαφορετικό κόσμο...
Εχω ΚΑΙ εμπειρια απο ενα πολυ διαφορετικο κοσμο, λιγοτερο κοσμιο, πχ αφεντικό που σου δειχνει μια συγκεκριμενη δουλεια που μεχρι τωρα δεν εκανες, αρα ανεβαινεις level, και στο τελος της επιδειξης, θελοντας να τονισει οτι δεν ειναι κατι τρομερα δυσκολο (παρ' οτι πιο 'τεχνικο' απο τα αλλα), σου λεει την ατακα 'δεν ειναι γράμματα'
για τα αλλα εχεις PM
:lol: ε βέβαια. Πάντα μπορείς να προσαρμόσεις το ζητούμενο εκ των υστέρων, ώστε τελικά να μην είχες άδικο εξ αρχής.
Εννοείται όμως ότι αν είχες άδικο θα το παραδεχόσουν.
Σπανιο, αλλα συμβαινει.
-
Ο άθλιος συκοφάντης mjacob να καθίσει στ' αυγά του. Δεν ενθυμούμαι ΠΟΤΕ o εν λόγω να κάνει λάθος ή να έχει άδικο. Link or it didn't happen.
-
Στην τελευταία συνέντευξη που έκανα (και με πήρανε στην τωρινή μου δουλειά) όταν μου έκαναν αυτή την ερώτηση (και αφού την είχε σιχαθεί η ψυχή μου) τους απάντησα: Έτσι όπως είναι οι συνθήκες της αγοράς, είναι πολύ δύσκολο να απαιτήσω κάτι εδώ. Κάντε μου εσείς μία πρόταση και θα σας απαντήσω.' Εν τέλει με πήραν με καλό μισθό, αλλά πρέπει να σημειώσω ότι με σύστησε ήδη εργαζόμενος εκεί, είχαν άμεση ανάγκη για κάποιον με το cv μου και είχε ψιλοξεκινήσει ήδη κάτι άλλο (όχι σαν υπάλληλος), οπότε έπρεπε να με αποσπάσουν από εκεί. Εν τέλει, παίρνω καλά λεφτά, με καλές συνθήκες εργασίας σε μία δουλειά πολύ καλή για το cv... κωλόφαρδος δεν θα πει τίποτα...
Χαίρομαι για σένα
( πράγμα σπάνιο για μένα ) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στην τελευταία συνέντευξη που έκανα (και με πήρανε στην τωρινή μου δουλειά) όταν μου έκαναν αυτή την ερώτηση (και αφού την είχε σιχαθεί η ψυχή μου) τους απάντησα: Έτσι όπως είναι οι συνθήκες της αγοράς, είναι πολύ δύσκολο να απαιτήσω κάτι εδώ. Κάντε μου εσείς μία πρόταση και θα σας απαντήσω.' Εν τέλει με πήραν με καλό μισθό, αλλά πρέπει να σημειώσω ότι με σύστησε ήδη εργαζόμενος εκεί, είχαν άμεση ανάγκη για κάποιον με το cv μου και είχε ψιλοξεκινήσει ήδη κάτι άλλο (όχι σαν υπάλληλος), οπότε έπρεπε να με αποσπάσουν από εκεί. Εν τέλει, παίρνω καλά λεφτά, με καλές συνθήκες εργασίας σε μία δουλειά πολύ καλή για το cv... κωλόφαρδος δεν θα πει τίποτα...
Χαίρομαι για σένα
( πράγμα σπάνιο για μένα )Ευχαριστώ...
Έκατσες και διάβασες τόσες σελίδες;;;;;
-
Ναι.
Δεν είμαι δα κι ο manosk αλλά διαβάζω μάλλον γρήγορα -
το περίεργο είναι που διάβασε τόσες σελίδες
ή
που χαίρεται για κάποιον άλλο και το γράφει;[και μόνο από το τελευταίο, εγώ ανησυχώ λίγο για την υγεία του ]
-
Εχω ΚΑΙ εμπειρια απο ενα πολυ διαφορετικο κοσμο, λιγοτερο κοσμιο, πχ αφεντικό που σου δειχνει μια συγκεκριμενη δουλεια που μεχρι τωρα δεν εκανες, αρα ανεβαινεις level, και στο τελος της επιδειξης, θελοντας να τονισει οτι δεν ειναι κατι τρομερα δυσκολο (παρ' οτι πιο 'τεχνικο' απο τα αλλα), σου λεει την ατακα 'δεν ειναι γράμματα'
Η πρώτη μου δουλειά είχε σαν βασικό task να μιλάω με ανθρώπους που είχαν 3-4 δεκαετίες στην ισθυόσκαλα και να τους λέω ότι λείπουν ποσότητες...
Beat that for profanities...
για τα αλλα εχεις PM
No, I don't! Yet...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ναι.
Δεν είμαι δα κι ο manosk αλλά διαβάζω μάλλον γρήγορατο περίεργο είναι που διάβασε τόσες σελίδες
ή
που χαίρεται για κάποιον άλλο και το γράφει;[και μόνο από το τελευταίο, εγώ ανησυχώ λίγο για την υγεία του ]
Κερνάω μπουγάτσα τυρί όταν έρθεις κατά τα μέρη μας...
-
Η πρώτη μου δουλειά είχε σαν βασικό task να μιλάω με ανθρώπους που είχαν 3-4 δεκαετίες στην ισθυόσκαλα και να τους λέω ότι λείπουν ποσότητες...
Beat that for profanities...
για τα αλλα εχεις PM
No, I don't! Yet...
Yes, you have now
Δε νομιζω να ειχα προβλημα στη συγκεκριμενη δουλεια, βριζω σα καροτσέρης. Δε ξερω απο την αλλη αν θα αντεχα το ξυλο.
-
Δε νομιζω να ειχα προβλημα στη συγκεκριμενη δουλεια, βριζω σα καροτσέρης. Δε ξερω απο την αλλη αν θα αντεχα το ξυλο.Ευτυχώς, δεν έπαιζε ξύλο... Μάλλον τους παραφάνηκε τρυφερή η φάτσα μου...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το περίεργο είναι που διάβασε τόσες σελίδες
ή
Ο koutsan εμφανίζει τελευταία μια τρυφερή, σχεδόν ανθρώπινη πλευρά που με κάνει ν' ανησυχώ...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο άθλιος συκοφάντης mjacob να καθίσει στ' αυγά του. Δεν ενθυμούμαι ΠΟΤΕ o εν λόγω να κάνει λάθος ή να έχει άδικο. Link or it didn't happen.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....