Ο χρήστης cosneo έγραψε:
παιδες, τα γιαννιτσα εχουν καμια αξιολογη γευση; (οτιδηποτε εκτος ταβερνας)
(φανκι, δωσε φωτα)
Ξέρω ωραία μπουγατσατζού στον κεντρικό δρόμο στην αρχή της πόλης που πουλά και το πατροπαράδοτο Αραπάκι!
Γιάννη ο @panos2000κάτι θα μπορέσει να σου δώσει πληροφορίες που θες για εκεί.
Είμαι εδώ για να δώσω τα φώτα.....αν και δεν είναι πολλά.
Λοιπόν,για μπουγάτσα, στον πεζόδρομο καλή είναι η Σερραϊκή Παράδοση (απέναντι από το περίπτερο).
Για γύρο παραδίπλα είναι ο Μπαρμπα Θωμάς, γυράδικο με χειροποίητο γύρο και ωραίο κοτόπουλο σούβλας (κλείνει σχετικά νωρίς γιατί δεν βάζει μεγάλες ποσότητες). Ωραίο γύρο έχει και ο Βασίλης στη Δημαρχεία (είναι στα φανάρια δίπλα από το ζαχαροπλαστείο Στάχταρη. Αξίζει να δοκιμαστεί η πάπρικά του. Αν είσαι λάτρης του μπαχαρικού και διαφόρων άλλων μυρωδικών θα σε καλύψει ο Μπρούκλης στην πλατεία (αν και θα σε πιάσει λίγο τον κ@λο ). Αυτό που νομίζω πως οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις είναι ο Donald αν θες να φας ωραίο μπιφτέκι σε μεγάλη ποσότητα. Στυλ burgerαδικο είναι αλλα η σκούφια του κρατάει πάνω από 15 χρόνια. Το θυμάμαι απ όταν ήμουν δημοτικό.
Για πίτσα το πέτρινο είναι πολύ καλό (νομιζω την κάνει σε παραδοσιακό φούρνο) αν και προσωπικά προτιμώ την Sienna στη Μπάφρας. Δεν έχει κατι χτυπητό σε να προσανατολίσω οπότε ρώτα αν και δεν είναι πιτσαρία για να καθίσεις, στυλ κυλικείου είναι, πιο πολύ delivery δουλεύει, έχει καλές τιμές.
Για κρέπα ο κρεπούλης στον πεζόδρομο, ανάμεσα από τη Γενική τράπεζα και το προποτζίδικο. Αν και εκεί μέσα κάνουν πάρτι οι κατσαρίδες ή τουλάχιστον παλαιότερα κάνει την καλύτερη στην πόλη, είναι και ο πιο παλιός νομίζω.
Για γλυκό ο Στάχταρης στη Δημαρχεία κάνει ωραίες τουλούμπες και σιροπιαστά, αρκεί βέβαια να πετύχεις φρέσκα. Έχει και ωραίο παγωτό χύμα.
Για τσίπουρο/κρασο κατάσταση είναι ο Μπακαλόγατος λίγο πριν το πάρκο του Αη Γιώργη, εκεί που είναι μαζεμένα τα Club και ένα άλλο ωραίο ταβερνάκι/μεζεδοπωλείο στη Μαδύτου πριν τα ταξί (δε θυμάμαι πως το λένε).
Για καφέ/μπύρα αν θες να δεις κόσμο και πιπίνια θα πας 4 εποχές (πεζόδρομος) , αν θες κάτι πιο κυριλέ θα πας στην Ανατολή της Δύσης, στο παλιό ρολόι (απέναντι από την εκκλησία και πάρκο του Αη Γιώργη). Για 18χρονα και κάτω στο στενό της Αγαθοβούλου...
http://www.pella-net.gr/dir_subcats.asp?cat=3®ion=16
http://www.peinao.gr/fastfoods.jsp?sub=2
Υ.Γ Αυτά είναι τα καλύτερα της πόλης γενικά δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό να δοκιμάσεις (πλην του Donald).
ΒONUS:
Αν θες αχαλίνωτο Clubbing θα πας στο myclub. Aν πήγαινες σήμερα θα πετύχαινες και beach party. ΝΑΙ ΒΕΑCH PARTY!!!
[spoiler:3aymdvmc]
[/spoiler:3aymdvmc]
Eδώ από πέρυσι. (ναι αυτό κάτω είναι άμμος από κάποια παραλία)
[spoiler:3aymdvmc]
[/spoiler:3aymdvmc]