-
παιδες, τα γιαννιτσα εχουν καμια αξιολογη γευση; (οτιδηποτε εκτος ταβερνας)
(φανκι, δωσε φωτα) -
Όχι τίποτα. Ξόδεψε χρόνο-χρήμα πουθενά αλλού
-
Φίλος μου παραπονέθηκε ότι την Κυριακή καθώς επέστρεφε από Χαλκιδική, το πούντο του ανέβασε θερμοκρασία. Αντί λοιπόν να σταματήσει δεξιά στη ΛΕΑ και να περιμένει το αμάξι να κρυώσει, προτίμησε να κινηθεί στη ΛΕΑ, αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα, βοηθώντας την καλύτερη ψύξη του κινητήρα.
Δεν πέρασε πολύ ώρα και από πίσω του αντιλήφθηκε περιπολικό με αναμμένο φάρο. Η συνέχεια γνωστή. Δίπλωμα και πινακίδες αφαιρέθηκαν από τη Τροχαία Θέρμης και πρόστιμο 80 ευρώ, 40 γιατί το πλήρωσε άμεσα . Πόντοι δεν σημειώθηκαν στη κλήση. Ο φίλος επιμένει ότι κάποιος τον ρουφιάνεψε, παίρνοντας τηλέφωνο στη τροχαία. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
(φανκι, δωσε φωτα)Ξέρω ωραία μπουγατσατζού στον κεντρικό δρόμο στην αρχή της πόλης που πουλά και το πατροπαράδοτο Αραπάκι!
Γιάννη ο @panos2000κάτι θα μπορέσει να σου δώσει πληροφορίες που θες για εκεί.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φίλος μου παραπονέθηκε ότι την Κυριακή καθώς επέστρεφε από Χαλκιδική, το πούντο του ανέβασε θερμοκρασία. Αντί λοιπόν να σταματήσει δεξιά στη ΛΕΑ και να περιμένει το αμάξι να κρυώσει, προτίμησε να κινηθεί στη ΛΕΑ, αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα, βοηθώντας την καλύτερη ψύξη του κινητήρα.
Δεν πέρασε πολύ ώρα και από πίσω του αντιλήφθηκε περιπολικό με αναμμένο φάρο. Η συνέχεια γνωστή. Δίπλωμα και πινακίδες αφαιρέθηκαν από τη Τροχαία Θέρμης και πρόστιμο 80 ευρώ, 40 γιατί το πλήρωσε άμεσα . Πόντοι δεν σημειώθηκαν στη κλήση. Ο φίλος επιμένει ότι κάποιος τον ρουφιάνεψε, παίρνοντας τηλέφωνο στη τροχαία.Παίζει ρόλο αν τον κάρφωσαν;Παράνομος ήταν .
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(φανκι, δωσε φωτα)Ξέρω ωραία μπουγατσατζού στον κεντρικό δρόμο στην αρχή της πόλης που πουλά και το πατροπαράδοτο Αραπάκι!
Ωραία μπουγατσατζού? R u kidding me? Σε όλη την πόλη η μπουγατσα ειναι ιδια αφου το συγκεκριμένο μαγαζί που λες ειναι και εργαστηριο και προμηθεύει και άλλους. Δεν ειμαι σίγουρος αν εχει ακομα Αραπάκι καθώς έκανε ανακαίνιση προσφατα--->λιγότερη μπίχλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν πέρασε πολύ ώρα και από πίσω του αντιλήφθηκε περιπολικό με αναμμένο φάρο. Η συνέχεια γνωστή. Δίπλωμα και πινακίδες αφαιρέθηκαν από τη Τροχαία Θέρμης και πρόστιμο 80 ευρώ, 40 γιατί το πλήρωσε άμεσα . Πόντοι δεν σημειώθηκαν στη κλήση. Ο φίλος επιμένει ότι κάποιος τον ρουφιάνεψε, παίρνοντας τηλέφωνο στη τροχαία.Παίζει ρόλο αν τον κάρφωσαν;Παράνομος ήταν .
Δεν πειράζει που ήταν παράνομος, πειράζει που νομίζει ότι τον κάρφωσαν...
Θα μας τρελάνουν μερικοί... -
Θα μπορούσε να πάει από τον παράδρομο, από τα Πετράλωνα, από Μουδανιά - Σωζόπολη, από καιγωδενξέρωπου. Δικαιολογίες της πλάκας, δεν έφταιγα εγώ, ο χουρντάς μου ανέβασε πίεση
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Όχι τίποτα. Ξόδεψε χρόνο-χρήμα πουθενά αλλούδεν σκοπευω να ξοδεψω, απλα θε να μαθω αν υπαρχει κατι ιδιαιτερο της περιοχης για το στομαχι μου
(δεν αφησε κανα σιροπιαστο το οθωμανικο παρελθον;) -
Δεν τον γράψανε για τη παράβαση,επειδή είχε πουντο τον γράψανε μπράβο στη τροχαία Θέρμης
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Επιτέλους σύμπλευση σε ένα θέμα που ταλαιπωρεί όλους εμάς που γυρνάμε με τα αμάξια μας στην πόλη.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
Κοινή γραμμή κατά των εκβιασμών του ΟΑΣΘ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64040528 -
δεν σκοπευω να ξοδεψω, απλα θε να μαθω αν υπαρχει κατι ιδιαιτερο της περιοχης για το στομαχι μου
(δεν αφησε κανα σιροπιαστο το οθωμανικο παρελθον;)Νope. Γενικά δεν θα στην πρότεινα τωρα την περιοχή για εξερεύνηση. Καλύτερα προς φθινόπωρο μεριά. απο άποψη βόλτας.
Στο φαγητό δεν ειχαμε ποτέ παράδοση.
-
δεν σκοπευω να ξοδεψω, απλα θε να μαθω αν υπαρχει κατι ιδιαιτερο της περιοχης για το στομαχι μου
(δεν αφησε κανα σιροπιαστο το οθωμανικο παρελθον;)Νope. Γενικά δεν θα στην πρότεινα τωρα την περιοχή για εξερεύνηση. Καλύτερα προς φθινόπωρο μεριά. απο άποψη βόλτας.
Στο φαγητό δεν ειχαμε ποτέ παράδοση.
Στην Αραβησσό ίσως. Κοντά είναι και για ουζάκι και πέστροφα εκεί λέει! Εχει και live τον Ντοναλντ και την παρέα του εκεί!
-
Νope. Γενικά δεν θα στην πρότεινα τωρα την περιοχή για εξερεύνηση. Καλύτερα προς φθινόπωρο μεριά. απο άποψη βόλτας.
κυριως για τα οθωμανικα μνημεια ενδιαφερομαι κι ετσι βγαινει μια διαδρομη με το ποδηλατο (στο οποιο δεν αρεσουν οι φθινοπωρινες βροχες)
-
Νope. Γενικά δεν θα στην πρότεινα τωρα την περιοχή για εξερεύνηση. Καλύτερα προς φθινόπωρο μεριά. απο άποψη βόλτας.
κυριως για τα οθωμανικα μνημεια ενδιαφερομαι κι ετσι βγαινει μια διαδρομη με το ποδηλατο (στο οποιο δεν αρεσουν οι φθινοπωρινες βροχες)
Φτιάξτην σε στράβα,ενδομονδο κτλπ και στειλτην μου με πμ να σου δωσω κανα εξτρα τιπ
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν πέρασε πολύ ώρα και από πίσω του αντιλήφθηκε περιπολικό με αναμμένο φάρο. Η συνέχεια γνωστή. Δίπλωμα και πινακίδες αφαιρέθηκαν από τη Τροχαία Θέρμης και πρόστιμο 80 ευρώ, 40 γιατί το πλήρωσε άμεσα . Πόντοι δεν σημειώθηκαν στη κλήση. Ο φίλος επιμένει ότι κάποιος τον ρουφιάνεψε, παίρνοντας τηλέφωνο στη τροχαία.αν ήμουν στα μέρη σας θα τον είχα ρουφιανέψει εγώ...
-
Τι ακριβώς θέλεις να φας;
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είμαι εδώ για να δώσω τα φώτα.....αν και δεν είναι πολλά.
Λοιπόν,για μπουγάτσα, στον πεζόδρομο καλή είναι η Σερραϊκή Παράδοση (απέναντι από το περίπτερο).
Για γύρο παραδίπλα είναι ο Μπαρμπα Θωμάς, γυράδικο με χειροποίητο γύρο και ωραίο κοτόπουλο σούβλας (κλείνει σχετικά νωρίς γιατί δεν βάζει μεγάλες ποσότητες). Ωραίο γύρο έχει και ο Βασίλης στη Δημαρχεία (είναι στα φανάρια δίπλα από το ζαχαροπλαστείο Στάχταρη. Αξίζει να δοκιμαστεί η πάπρικά του. Αν είσαι λάτρης του μπαχαρικού και διαφόρων άλλων μυρωδικών θα σε καλύψει ο Μπρούκλης στην πλατεία (αν και θα σε πιάσει λίγο τον κ@λο ). Αυτό που νομίζω πως οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις είναι ο Donald αν θες να φας ωραίο μπιφτέκι σε μεγάλη ποσότητα. Στυλ burgerαδικο είναι αλλα η σκούφια του κρατάει πάνω από 15 χρόνια. Το θυμάμαι απ όταν ήμουν δημοτικό.
Για πίτσα το πέτρινο είναι πολύ καλό (νομιζω την κάνει σε παραδοσιακό φούρνο) αν και προσωπικά προτιμώ την Sienna στη Μπάφρας. Δεν έχει κατι χτυπητό σε να προσανατολίσω οπότε ρώτα αν και δεν είναι πιτσαρία για να καθίσεις, στυλ κυλικείου είναι, πιο πολύ delivery δουλεύει, έχει καλές τιμές.
Για κρέπα ο κρεπούλης στον πεζόδρομο, ανάμεσα από τη Γενική τράπεζα και το προποτζίδικο. Αν και εκεί μέσα κάνουν πάρτι οι κατσαρίδες ή τουλάχιστον παλαιότερα κάνει την καλύτερη στην πόλη, είναι και ο πιο παλιός νομίζω.
Για γλυκό ο Στάχταρης στη Δημαρχεία κάνει ωραίες τουλούμπες και σιροπιαστά, αρκεί βέβαια να πετύχεις φρέσκα. Έχει και ωραίο παγωτό χύμα.
Για τσίπουρο/κρασο κατάσταση είναι ο Μπακαλόγατος λίγο πριν το πάρκο του Αη Γιώργη, εκεί που είναι μαζεμένα τα Club και ένα άλλο ωραίο ταβερνάκι/μεζεδοπωλείο στη Μαδύτου πριν τα ταξί (δε θυμάμαι πως το λένε).
Για καφέ/μπύρα αν θες να δεις κόσμο και πιπίνια θα πας 4 εποχές (πεζόδρομος) , αν θες κάτι πιο κυριλέ θα πας στην Ανατολή της Δύσης, στο παλιό ρολόι (απέναντι από την εκκλησία και πάρκο του Αη Γιώργη). Για 18χρονα και κάτω στο στενό της Αγαθοβούλου...
http://www.pella-net.gr/dir_subcats.asp?cat=3®ion=16
http://www.peinao.gr/fastfoods.jsp?sub=2
Υ.Γ Αυτά είναι τα καλύτερα της πόλης γενικά δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό να δοκιμάσεις (πλην του Donald).
ΒONUS:
Αν θες αχαλίνωτο Clubbing θα πας στο myclub. Aν πήγαινες σήμερα θα πετύχαινες και beach party. ΝΑΙ ΒΕΑCH PARTY!!!
[spoiler:3aymdvmc][/spoiler:3aymdvmc]
Eδώ από πέρυσι. (ναι αυτό κάτω είναι άμμος από κάποια παραλία)
[spoiler:3aymdvmc][/spoiler:3aymdvmc]
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ο Donald αν θες να φας ωραίο μπιφτέκι σε μεγάλη ποσότητα.Και μετά νοσοκομείο.
η Σερραϊκή Παράδοση (απέναντι από το περίπτερο).
meh .
Για πίτσα το πέτρινο είναι πολύ καλό (νομιζω την κάνει σε παραδοσιακό φούρνο) αν και προσωπικά προτιμώ την Sienna στη Μπάφρας
Sienna ποτέ δεν με ενθουσίασε. Το house έκανε καλή αλλά από ότι ακούω έχει χαλάσει.
Για κρέπα ο κρεπούλης στον πεζόδρομο, ανάμεσα από τη Γενική τράπεζα και το προποτζίδικο. Αν και εκεί μέσα κάνουν πάρτι οι κατσαρίδες ή τουλάχιστον παλαιότερα κάνει την καλύτερη στην πόλη, είναι και ο πιο παλιός νομίζω.
Πλέον οχι τοσο κατσαρίδα αλλά αξίζει σαν κρέπα και ποσότητα.
αρκεί βέβαια να πετύχεις φρέσκα.
Για τσίπουρο/κρασο κατάσταση είναι ο Μπακαλόγατος λίγο πριν το πάρκο του Αη Γιώργη, εκεί που είναι μαζεμένα τα Club και ένα άλλο ωραίο ταβερνάκι/μεζεδοπωλείο στη Μαδύτου πριν τα ταξί (δε θυμάμαι πως το λένε).
O μπακαλόγατος λόγω τοποθεσίας μαζεύει ολη την ηλικία μου πλέον και πρεπει να εχει ριξει την ποιοτητα λογω αυτου-->mainstreamίζει
Την Λωξανδρα λες στην Μαδύτου. (δυο βήματα απο το σπίτι μου αλλά ποτέ δεν έχω πάει )Για καφέ/μπύρα αν θες να δεις κόσμο και πιπίνια θα πας 4 εποχές (πεζόδρομος) , αν θες κάτι πιο κυριλέ θα πας στην Ανατολή της Δύσης, στο παλιό ρολόι (απέναντι από την εκκλησία και πάρκο του Αη Γιώργη). Για 18χρονα και κάτω στο στενό της Αγαθοβούλου...
+1. Πας εποχές για παρέλαση απο κάθε ηλικίας ξέκωλλα και άθλιο σέρβις. Ανατολή της Δύσης με τα χίλια.
Αυτο το myclub ρε πστ μου. Μια τρύπα ειναι και το διαφημίζουν και για κλάμπ.
Ωραίο hate έβγαλα και σήμερα
-
O Donald μια χαρά είναι. Ο μπακαλόγατος όντως λόγω ηλικιών φαίνεται να κατρακυλάει. Βέβαια εκεί που είναι, αναμενόμενο. Όσο για το άλλο ναι Λωξανδρα λέγεται.
Posts προς Θεσσαλονικείς