-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Φήατ πάντα, μκ2 , 69 άλογα, γκρί χρώμα:Η. Мармарас,Халкидики - Θεσσαλονίκη με μέση 74χμ/ω, εγώ + το ποδήλατό μου μέσα, χωρίς ερκον, κατανάλωση 4.0 μπαμ. 7.5 ευρώ για 113. χλμ. Και είναι και άστρωτο με ούτε 19.000 χλμ.
Και είναι βενζίνη... Μπράβο!
Αυγό κάτω από το γκάζι; -
ε ναι, χαλαρά έως πολύ χαλαρά, μαξ 100 χμ/ω σε κάποιο σημείο. Προσπέρασα 2 αμάξια μόνο (χωρίς να ενοχλώ κανέναν εννοείται), το 1 μετά έστριβε 200 300 μετρα πιο κάτω . Χαλκιδική με κίνηση κυριακάτικη για μπάνιο, αλλά καλό ρυθμό χωρίς πολλές πολλές στάσεις.
-
Θεσσαλονίκη Αθήνα και πίσω με ασταμάτητο το a/c, 96χλμ μέση ταχύτητα, 7.1 έδειξε ο δείκτης κατανάλωσης. 3 άτομα και αποσκευές, αμέτρητες στάσεις και ανάλογες ώρες ταξιδιού. Από τα συμπαθητικά νούμερα στο QQ.
-
Kia Ceed LPG.Λαγκαδας-Ξανθη-Λαγκαδας με παρακαμψη των διοδιων.Στην εθνικη σταθερα 100-110.
Μεση ωριαια 71km(2 μερες μεσα στην Ξανθη) ,χιλιομετρα 416 ,31 λιτρα αεριο,27€ κοστος. -
Θεσ/νικη περιφερειακος για καμια 8χλμ τραινακι με μπολικο σταματα-ξεκινα ... ΤΣΟΥΦ εξαφανιζολ καμια 10αρια λιτρα στην πηχτρα!
Passat Variant 4motion 1.8 20VΠορνοσταρ της αμολυβδης ετσι οπως ρουφαει.
-
Είναι απίστευτο πόσο άθλιοι στο θέμα κατανάλωσης είναι αυτοί οι κινητήρες.
Γυναίκα φίλου μου έχει το Λεον μ' αυτόν τον κινητήρα και ΚΑΙΕΙ.
Φαντάζομαι πόσο παραπάνω θα καίει το Πασατ4. -
για τον απλό 1.8 20β μιλάμε;
-
Κοιταξε να δεις... εχω γραψει και καλα νουμερα.
Ανοιξη με θερμοκρασια 20-23 βαθμους (βαζοντας το clima στο ECO) χωρις Air Condition φορτωμενος μια 200αρια κιλα σε κουτες και διαφορα συμπραγκαλα + συνοδηγο, το αμαξι το πηγα Λαρισα - Ορεστιαδα ολο απο Εγνατια και διοδια χωρις παρακαμπτηριους γιατι ηταν αρκετα οπισθοβαρο με το φορτωμα.
Για τα 560κατι χλμ στο φουλαρισμα οταν εφτασα πηρε 41 λιτρα μεχρι την ταπα.
Δε θυμαμαι μεση ωριαια, αλλα τοσο το γκαζι, οσο και το φρενο ειχαν πινεζες και οδηγουσα οσο πιο ομαλα γινοταν.
Ημουν συνεχεια στο οριο των 120χλμ/ω και στις στροφες επιβραδυνα απο νωρις αφηνοντας το γκαζι η με καταβασμα 4η εαν ειχα λιγες στροφες και ηθελε κι αλλο engine braking.Ειναι αρκετα βαρυ αμαξι απο μονο του, 1800 περιπου κιλα ζυγιζει πληρες υγρων αν δεν κανω λαθος.
Βαλε οδηγο συνοδηγο και αλλους 2 πισω + αποσκευες τιγκα 2200 κιλα τα πιανει θαρρω.
Βαλε την 4κινηση ... που ειναι full time στο Passat B5.
Σε καθε σταματα ξεκινα θελει το γαλατακι του.Εχω δει και 6λ/100 αδειος με ενα μικρο σακιδιο σε ταξιδι 450χλμ προσφατα ... αλλα δε βιαζομουν καθολου. 100-110 βαρια να πηγαινα!
Στην τελικη, για ποια οικονομια να μιλησουμε για εναν κινητηρα του '99 ??
Οπως και να 'χει, 200.000 απροβληματιστα ο κινητηρας και δεν καιει λαδι οπως γκουχ-γκουχ καποιες αλλες αποτυχιες του VAG! Μιλαω παντα για τον ατμοσφαιρικο 20v 1800σεσε με τις 125φωκιες.Υ.Γ:
Γυναικα φιλου σου με το Leon 1.8 ?? Μαλλον το τουρμπατο θα ειναι γιατι απ'οσο ξερω, το λεον σε 4motion εβγαινε μονο με τον 20VΤ ... και ξανα παλι, ΓΥΝΑΙΚΑ? Καταναλωση δραμα! Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο. -
Ασπρόπυργος - Λαγκάδια Γορτυνίας - Ασπρόπυργος
Μαζί με κάτι βόλτες και εκεί με το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού από την παλιά εθνική και φυσικά από Τρίπολη και μετά επαρχιακό.
Daihatsu Sirion 1.3 2008 μοντέλο
Μέση κατανάλωση: 5.8l/100kmΔυστυχώς μέση ταχύτητα δεν έχει το trip.
-
Lermoos (Αυστρία) - Dunkirk (Γαλλία)
και Dunkirk - Glasgow
ή
3 ενήλικες, full αποσκευές (στα όρια να μπει roof box), clk200k (με 255/35/18).
Απόλυτα ικανοποιημένος.Sent from my SM-N9005
-
-
Και καλή μέση ταχύτητα!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ΓΥΝΑΙΚΑ? Καταναλωση δραμα! Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο.προχθες φουλαρα το Σουμπαρου.
Εκανα μια αποσταση 15 χιλιομετρων και επειδη ειχα μια 'υπονοια' τσεκαρα την μεση καταναλωση (6,8 λιτ/100)
Στο γυρισμα πηρε το αυτοκινητο η γυναίκα μου, ακριβως η ιδια διαδρομη και καταναλωση 7,6 λιτ/100 (συνολο για τα 30 χιλ, αρα πρεπει για τα 15 χιλ να εφτιαξε ενα ωραιοτατο 8,4 )του πινει το αιμα λεμε...
στο WagonR που το αισθανεται 'πιο οικείο' οταν το κυκλοφορουσε μονη της πλησιαζε το 10ρακι
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Lermoos (Αυστρία) - Dunkirk (Γαλλία)
και Dunkirk - Glasgow
ή
3 ενήλικες, full αποσκευές (στα όρια να μπει roof box), clk200k (με 255/35/18).
Απόλυτα ικανοποιημένος.Sent from my SM-N9005
Μπορείς και ποιό κάτω
Γενεύη-Brig 6.7lt /100km
Iselle-Milano 6.0-6.6lt/100km
Milano-Ancona 6,6-6,9λτ/100χλμΑυτόματος πιλότος σε όλο το ταξίδι και διαλειμματα για υπνο γιαυτο και είναι χωρισμένα έτσι
C 200 K W203 Με το δίλιτρο μοτέρ -
Διαδρομες επαρχιακες , Χανια-Ρεθυμνο και στα τριγυρω χωρια και παραλιες, με εισοδο στις πολεις σπανια ή και καθολου.
Civic type-r ep3 1ο σταδιο 6.8lt, εμεινα μαλακας. Χρηση 100αρας μονιμα.
Hyundai tucson 2.0 υγραεριο 11.6lt
Skoda favorit 6.1lt. (Μονού ψεκασμου)
Οδηγηση σε ολα συμβατικη στα ορια ταχυτητας, με καποιες απαραιτητες προσπερασεις.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μπορείς και ποιό κάτω
Γενεύη-Brig 6.7lt /100km
Iselle-Milano 6.0-6.6lt/100km
Milano-Ancona 6,6-6,9λτ/100χλμΑυτόματος πιλότος σε όλο το ταξίδι και διαλειμματα για υπνο γιαυτο και είναι χωρισμένα έτσι
C 200 K W203 Με το δίλιτρο μοτέρΈτσι είναι... Τα ταξί δεν καίνε πολύ...
-
Εντυπωσιάστηκα από τις καταναλώσεις, τα δύο C180 που είχα κάποτε έκαιγαν αισθητά περισσότερα ακόμα και σε τουριστικούς ρυθμούς.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εντυπωσιάστηκα από τις καταναλώσεις, τα δύο C180 που είχα κάποτε έκαιγαν αισθητά περισσότερα ακόμα και σε τουριστικούς ρυθμούς.αστα φιλαρακι....
ουτε εγω καταλαβαινω τι γινεται....
μονο τα δικα μου τα ρημαδοαυτοκινητα καινε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μονο τα δικα μου τα ρημαδοαυτοκινητα καινε
Πέτα το το ρημάδι... Είναι και στο σωστό χρώμα, ταιριάζει με τη θάλασσα! Πάρε ένα Corolla 1.4 d4d να δεις την υγειά σου!
Αλλά δεν φταίνε τα αυτοκίνητα!
-
Τηρωντας τα ορια ταχυτητας στον ΒΟΑΚ ειμαι απο 6-6,5 και μικτη καταναλωση 8,2 με αρκετη πολη βεβαια,
merc c230 σχεδον παντα αρκετα φορτωμενη.
Έρευνα Κατανάλωσης