-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Το σταματαω εδω.Καλη τυχη λοιπον στο 'κυνηγι' σου. Γραψε μας απο το νοσοκομειο ενα review με το καλυτερο φρεναρισμα, γιατι εαν πετιεσαι στο δρομο σαν το τσοπανοσκυλο ολο και καποιος κακομοιρης θα σε κανει αλοιφη και θα βρει το μπελα του.
εγώ συμφωνώ μαζί σου μερική είναι στα τέτοια τους!!δεν είπα ότι το κάνω αυτό ίσα ίσα τους σέβομαι τους οδηγούς γιατί και εγώ είμαι, απλά δεν μου άρεσε το σκεπτικό σου να πας να χτυπήσεις κάποιον επίτηδες.ακόμα και ζώο να είναι δεν είναι αντιμετώπιση αυτή.
σήμερα βγήκα παραλιακή ήμασταν 6 κούρσες και μερική από δυάδες κάνανε τριάδες για να πιάσουνε κουβέντα τους λέω ρε τη φταίνε τα αυτοκίνητα κλείσατε μια λωρίδα και μου απαντάνε να κάτσουν πίσω!!!τα θέλουμε και εμείς!!!!αμέσως ανέβασα ρυθμό και αναγκαστικά μπήκανε όλη πίσω μου!!
-
μα δεν ειπε οτι θα πατησει γκαζι ο ανθρωπος ειπε οτι ναι μεν θα κανει οτι μπορει για να το αποφυγει αλλα αμα τον χτυπησει στα @@ του..
-
Ο νόμος σε όλο τον κόσμο είναι σχεδιασμένος να μην αφήνει περιθώρια για αυτό το στα @@ μου και αυτό είναι το λογικό σε χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή έχει αξία. Αν εμπλακείς σε δυστύχημα, ακόμα και αν δεν φταις, θα έχεις τρεξίματα. Και έτσι πρέπει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο νόμος σε όλο τον κόσμο είναι σχεδιασμένος να μην αφήνει περιθώρια για αυτό το στα @@ μου και αυτό είναι το λογικό σε χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή έχει αξία. Αν εμπλακείς σε δυστύχημα, ακόμα και αν δεν φταις, θα έχεις τρεξίματα. Και έτσι πρέπει.Εισαι βλακας; Τι παει να πει ετσι πρεπει...
Οδηγαω εγω ομορφα και ωραια και πεταγεσαι εσυ πισω απο ενα πουρναρι σε αποσταση 1 μετρου και κανεις τραμπολινο στο καπω μου και σε παρασερνω σε παταω σε κανω αλοιφη. ΦΤΑΙΩ? Εισαι με τα καλα σου;;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ και δε θα το 'χω τυψεις, καμικαζι αυτοκτονιας, στα @@ μου, καλα να παθεις, αει σιχτιρ γαμωτη μου εκανες λακουβα, γρατζουνια κτλ....
Οπως ειπωθηκε απο καποιον που εχει αντιληψη πιο πανω.... το 'στα @@ μου' που ειπα, αναφερεται στην περιπτωση που δεν φταιω/δεν μπορω να κανω κατι. Δεν ειπα πουθενα οτι δε θα φρεναρω, δεν ειπα πουθενα οτι θα σημαδεψω ψαχνο.
Για αλλη μια φορα: ΣΤΑ @@ ΜΟΥ εαν ο καθε τσοπαναρας πεταγεται μπροστα μου χωρις να με δει και στα @@ μου εαν με τραβαει στα δικαστηρια. Εαν ειμαι ΟΚ και δεν φταιω θα κανω τα παντα για να το αποδειξω. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποδηλάτης χτες το βράδυ στις 12 παρά στη λ. Βουλιαγμένης. Όλα καλά μέχρι εδώ, για να προλάβω μερικούς μερικούς.Αλλά βρε άνθρωπε του Θεού, πού πηγαίνεις χωρίς το παραμικρό φως πάνω σου; Είναι δυνατόν; Και μάλιστα με μαύρα ρούχα; Αδιανόητος ο τύπος*, αδιανόητοι κι εσείς που δεν έχετε αναφέρει τόσες και τόσες σελίδες ότι το μεγάλο πρόβλημα των ποδηλατών είναι η ορατότητα. Ειδικά τη νύχτα, είναι πολύ εύκολο να είσαι ορατός από πολύ μακριά.
*Και μάλιστα δε φαινόταν μπατίρης ταλαίπωρος. Συμπαθητικό hardtail, κράνος, το ήθελε και το έκανε, δε βρέθηκε εκεί ξεχασμένος.
Το ίδιο έτυχε και σε εμένα (το έγραψα και στο φόρουμ) στις 9 το βραδάκι τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με δύο ποδηλάτες που πήγαιναν και αντίθετα στο ρεύμα. Αν τους χτυπήσω κατά λάθος θα τους πληρώνω....
-
δηλαδη εισαι αναμεσα σε δυο αμαξια βραδυ και περνας σε σημειο που δεν επιτρεπεται σε παταω σου σπαω τα ποδια σου λιωνω το δεξι χερι σπας η σπληνα σου πεφτει αποκτας καρκινο και hiv και εγω δεν ξερω τι αλλο και ειναι δικο μου φταιξιμο που εσυ περνας απο μη προβλεπομενο χωρο?
ξερεις η ολη λογικη στην κορεα που εκαναν τις καμερες υποχρεωτικες σε ολα τα αμαξια ειναι αυτη
τετοια ζωα υπαρχουν παντου και δεν νομιζω να υπαρξει ανθρωπος που θα πει το αντιθετο
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
...Παλικάρι μου, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, ούτε φυσικά μπορεί να με προσβάλει ο τρόπος που την εκφράζεις. Εγώ σου λέω ότι αν εμπλακείς σε δυστύχημα, θα έχεις τρεξίματα και ο νόμος είναι έτσι ακριβώς γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές. Το αν έχεις την δυνατότητα να το κατανοήσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δτετοια ζωα υπαρχουν παντου και δεν νομιζω να υπαρξει ανθρωπος που θα πει το αντιθετο
Μα τι βλαμμένη!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...
Παλικάρι μου, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, ούτε φυσικά μπορεί να με προσβάλει ο τρόπος που την εκφράζεις. Εγώ σου λέω ότι αν εμπλακείς σε δυστύχημα, θα έχεις τρεξίματα και ο νόμος είναι έτσι ακριβώς γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές. Το αν έχεις την δυνατότητα να το κατανοήσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα.
εαν εχει δροσια εκει που εισαι βγες να σε χτυπησει ο αερας.
Αλλο εγραψα, αλλο εγραψες, σου εξηγησα και εν τελει απαντας παλι καπως αλλιως.
Καταλαβαινεις τι σου γινεται;Ανθρωπινη ζωη ειναι ο πεζος δεν αντιλεγω, ομως ειναι ΚΑΙ ευθυνη του να προστετευσει τον εαυτο του.
Εαν δεν μπορει, δεν μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να πατησω φρενο.
Εαν πατησω τον ιδιο ενω ΦΤΑΙΕΙ δε θα μου καει καρφακι. Ας προσεχε.Οσο για το νομο, δυστυχως ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα κανεις λαθος αν νομιζεις πως ειναι παντα υπερ του πεζου.
-
Ενδιαφέρον το ότι η ανθρώπινη ζωή έχει γίνει τόσο φτηνή στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Πέρασες τον δρόμο χωρίς να κοιτάξεις; Καταδικάζεσαι σε θάνατο και δεν μου καίγεται καρφάκι.
Παρεμπιπτόντως, το αν σου καεί ή όχι, θα το καταλάβεις αν γίνει η στραβή, πράγμα που απεύχομαι. Από την άλλη, ποιος ξέρει, μπορεί όντως να γουστάρεις δικαστήρια, πάρε δώσε με δικηγόρους, να τσακώνεσαι με τους συγγενείς του θύματος κλπ.
-
το ιδιο λες και για τους ηλιθιους που κοβουν καθετα την συγγρου και γινονται κιμας στην πορεια?
-
Φυσικά. Μήπως έπαψε κάποιος να είναι άνθρωπος επειδή έκανε ένα λάθος; Ή μήπως νομίζεις ότι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν σε τέτοια ατυχήματα πήγαν σπίτι και είπαν, 'α, δεν σου είπα αγάπη, απόψε σκότωσα και ένα γέρο';
-
νταξ μην το πας στο αλλο ακρο αλλα οταν σου πεταγεται ο αλλος αναμεσα απο αμαξια στα 10 μετρα τι ακριβως μπορεις να κανεις? μοιραια αν προλαβεις και τον δεις και δεν εχει αυτοκτονικες τασεις θα πεσεις σε κανα αμαξι και θα πληρωνεις... αλλιως τον εφαγες και δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις..
(και εδω πριν 1-2 μηνες εγινε αυτο και μαλιστα στην βενιζελου μια πηγε να περασει ενω ερχοταν 4 αμαξια εκατσε στην μεση της μιας λωριδας και οταν πηγε να κανει κινηση να περασει ο ενας πηγε αντιθετα και αυτη πηγε παλι πισω.. αποτελεσμα την πεταξε σε κατι καγκελα και παπαλα η κυρια..) -
Απλα εκανα ενα λαθος...
Ας προσπαθουμε να οδηγουμε με τετοιο τροπο προλαμβανοντας τα λαθη πεζων,σκυλων,γατων ή απλα ζωων που περνανε τα stop αφρεναριστοι...
-
Σε συνέχεια της συζήτησης μας με τους γνώστες του φόρουμζ για τα ποδήλατα στις πόλεις, η ματιά ενός Ολλανδού στις αμερικάνικες μεγαλούπολεις, που είναι μάλλον το κοντινότερο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή
http://www.upworthy.com/a-dutch-guy-is- ... ?c=reccon1
αξίζει το 5λεπτο, ας το κουοτάρει κάποιος να το δει κι ο ΧΛ να χαρεί
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
νταξ μην το πας στο αλλο ακρο αλλα οταν σου πεταγεται ο αλλος αναμεσα απο αμαξια στα 10 μετρα τι ακριβως μπορεις να κανεις? μοιραια αν προλαβεις και τον δεις και δεν εχει αυτοκτονικες τασεις θα πεσεις σε κανα αμαξι και θα πληρωνεις... αλλιως τον εφαγες και δεν υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις..
(και εδω πριν 1-2 μηνες εγινε αυτο και μαλιστα στην βενιζελου μια πηγε να περασει ενω ερχοταν 4 αμαξια εκατσε στην μεση της μιας λωριδας και οταν πηγε να κανει κινηση να περασει ο ενας πηγε αντιθετα και αυτη πηγε παλι πισω.. αποτελεσμα την πεταξε σε κατι καγκελα και παπαλα η κυρια..)επειδή γνωρίζω άτομο που την έχει πάθει με μεθυσμένο παπου κ τον τραβάνε 10 Χρόνια τώρα,κ δεν ξεμπέρδεψαν ακόμη,κάνεις τα πάντα να το αποφύγεις τα πάντα, γιατί όταν μπει αυτό το αγγούρι δεν βγαίνει μετα
-
Το αρχικο σχολιο, που μερικοι δεν το καταλαβαν και ηθελε και επεξηγηση, ανεφερε την περιπτωση που ο Χ πεζος κανει υπερχοντρομαλακια και ο οδηγος κανει οτι περναει απο το χερι του για να τον αποφυγει ΠΡΩΤΑ και μετα ΑΝ τελικα τον στειλει στο νοσοκομειο/τοπον χλοερον δε θα εχει τυψεις.
Το αν τον τραβανε οι συγγενεις (βεβαια οταν εχεις μεθυστακα παππου στην οικογενεια, η γνωμη μου ειναι οτι και η υπολοιπη οικογενεια ειναι 'αντε γειά') ειναι διαφορο με τις τυψεις που λεει οτι θα νιωθει ο συγκεκριμενος οδηγος.
Το προβλημα δεν ειναι τα δικαστηρια, ειναι οταν εχεις να κανεις με σκατανθρωπους/ζωα ορθια που θεωρουν οτι επειδη τραυματιστηκε/σκοτωθηκε ο δικος τους (εφταιγε δεν εφταιγε, δε πα να ηταν ατυχημα με 25 μαρτυρες) οφειλεις να πληρωσεις και εσυ με αιμα κλπ. Εχουμε πολλά τετοια κουλάδια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε συνέχεια της συζήτησης μας με τους γνώστες του φόρουμζ για τα ποδήλατα στις πόλεις, η ματιά ενός Ολλανδού στις αμερικάνικες μεγαλούπολεις, που είναι μάλλον το κοντινότερο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμήhttp://www.upworthy.com/a-dutch-guy-is- ... ?c=reccon1
αξίζει το 5λεπτο, ας το κουοτάρει κάποιος να το δει κι ο ΧΛ να χαρεί
Το κοντινότερο στην ελλάδα
-
Ναι η ποδηλασία ειναι υπέροχο άθλημα, ναι σεβόμαστε κάθε ύπαρξη αλλα αγαπητέ Λαππα άλλο σου λεει ο μορξ...
Εγω σέβομαι τον ΚΟΚ, εγω σέβομαι την ανθρώπινη ζωη, εγω ορισμένες φορές προσέχω και για τους 2... ΑΛΛΑ τι μπορω να κάνω όταν οι ποδηλάτες δεν σέβονται τίποτα απο τα άνωθεν ποντάροντας οτι στις περιπτώσεις θα μεριμνήσει εγω για αποφυγή σύγκρουσης ;;
Την Παρασκευή η μάνα μου διέσχιζε πεζή, κάθετα τον δρόμο απο διάβαση με πράσινο σηματοδότη... Ποδηλάτης παιδοβουβαλος αφού κατέβηκε βιαστικά το πεζοδρόμιο κινήθηκε ανάποδα στο δρόμο χτυπώντας την και ρίχνοντας την κατω... Μελάνι ες και μωλωπες και άντε να βγάλεις άκρη ...
Ο παιδοβουβαλος με την πρόφαση της οικολογίας και της άσκησης πουδιεπειτουσποδηλατες καταπατά οποιαδήποτε κανόνα και λογικη κυκλοφορίας στις δημόσιες οδούς
Χρήστο, ανάλογες αντιδράσεις έχεις όταν οδηγείς ποδήλατο η τα γράφεις μόνο απο την ασφάλεια του φόρουμ ;
-
Αν διαβάσεις τις δημοσιεύσεις μου, θα δεις ότι σε όλες τονίζω την σημασία της ανθρώπινης ζωής. Προηγουμένως κάποιος έγραψε, εγώ θα κάνω ότι μπορώ, από εκεί και πέρα, στα @@ και αν πεθάνει κάποιος. Πολύ απλά δεν είναι έτσι. Και αν αμφιβάλλεις, πες το αυτό το στα @@ μου αν κάποιος σκοτώθηκε στις ρόδες μου στο δικαστήριο μετά από δυστύχημα και έλα πες μου κατά πόσο θα νιώσεις άνετα για την έκβαση της υπόθεσης.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]