-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για συνδεση με τηλεοραση στο nexus ποια εφαρμογη να βαλω;
Δεν μου εχει φτασει ακομα η τηλεοραση αλλα παλια χρησιμοποιουσα την Skifta.αυριο θα το τεσταρω.
Αυτή που θα δίνει η τηλεόραση, αναλόγως την μάρκα. Εγώ που έχω LG κατέβασα από το Play Store την εφαρμογή της.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
έχω ερώτηση προς στρατηγό δικτάτορα και άλλους γνώστες:
η κάρτα sim που έβαλα στο κινητό μου είναι η ίδια που έχω μια δεκαετία σχεδόν τώρα...
όταν πήγα στην vodafone και ζήτησα mini sim μου είπαν να μην το κάνω και την έκοψαν με ένα ειδικό εργαλείο που είχαν!
Το ερώτημα είναι το εξής: η παλιά κάρτα sim είναι συμβατή με 4g ή χρειάζεται αναγκαστικά νεώτερη;
Ρωτάω διότι πήγα να κάνω ενεργοποίηση το 4γ με sms στο 1285 με την ένδειξη 4GΝΑΙ και πήρα απάντηση με sms ότι το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε και ότι για να γίνει θα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή να πάρω τηλέφωνο την vodafone! Ξέρω ότι το 4g συνεπάγεται συμβόλαιο (έχω το unlimited 50)!το 4g δεν θέλει τιποτα ειδικό... Η καρτα sim σου βεβαια ειναι λίγο αρχαία. Δεν θα ηταν κακό γενικως να την αλλαζες. Το 4G δεν σου ενεργοποιηθηκε γιατι έχεις συμβόλαιο και οχι κάρτα.... η πολυ βαρβάτο συμβολαιο.
Προγράμματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη χρήση του δικτύου 4G
Κλείσιμο Προγράμματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη χρήση του δικτύου 4G content-
Προγράμματα συμβολαίου φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων
Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μεγαλύτερο ή ίσο από 45€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone
Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μικρότερο από 45€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο πρόγραμμα Internet 4Sharing (εξαιρουμένου του προγράμματος 7€ / 0ΜΒ) -
Προγράμματα συμβολαίου φωνής χωρίς ενσωματωμένο όγκο δεδομένων
Όλοι οι συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο όγκο δεδομένων στο πρόγραμμά τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο επιπρόσθετο πακέτο mobile internet που προσφέρει όγκο δεδομένων τουλάχιστον 300ΜΒ -
Προγράμματα Internet 4Sharing & Vodafone Mobile Broadband με προσφερόμενο όγκο δεδομένων μεγαλύτερο ή ίσο από 5GB
-
Καρτοπρόγραμμα με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων ή πακέτο Mobile Internet
-
Συνδρομητές Καρτοκινητής (CU, Καρτοκινητό Vodafone, Καρτοκινητό Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός)
http://www.vodafone.gr/portal/4G?menuId=11647
Αν έχεις επαφές ακόμα στην κάρτα... θα σε παρακαλεσω να παραδώσεις το Android πίσω στο κατάστημα και να ζητήσεις κάνα Business Phone τυπου Asha 201 Δεν θα σε καλυψει στις απαιτήσεις σου το android....
Έχεις δίκιο που απάντησες έτσι...
Τις επαφές τις εχω και στο gmail αλλά και με το kies έχω κάνει backup στο πισι οπότε δεν θα χάνονταν. Απλά θα ήθελα να υπάρχουν και οι επαφές στην sim χωρίς να κοπιάσω! Αφού θυμάμαι παλιότερα στα μετέφεραν οι ίδιοι δωρεάν ή τουλάχιστον έτσι είχαν κάνει σε γνωστούς μου αφού σε μένα απλά άλλαζε η συσκευή!
Εγώ πάντως είχα σκοπό να αλλάξω την σιμ προχθές που ενεργοποίησα το νέο κινητό αλλά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται οπότε έκοψαν την παλιά. Θα την κάνω πάντως την αλλαγή αφού το κόστος είναι μικρό (5 ευρώ νομίζω...) -
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Τις επαφές τις εχω και στο gmail αλλά και με το kies έχω κάνει backup στο πισι οπότε δεν θα χάνονταν.
Με αφορμή το παραπάνω... επάφες απο το ~2000 διατήρω στο MS Outlook, οπως και calendar, mail, notes κλπ... Απο το outlook συγχρονίζω προς οποιαδήποτε πλατφόρμα έχει χρειαστεί... και εννοώ συγχρονισμό με τα πλήρη στοιχεία, σημειώσεις, διευθυνσεις, e-mails κλπ κλπ.... Το να έχω επαφές με μισό ονοματεπώνυμο και κανένα αλλο στοιχείο σε μια SIM, το θεωρω επικο πισωγύρισμα και αχρηστο πλέον.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι έτσι το έγραψα...αν το είχα γράψει λάθος δεν θα το δεχόταν...μάλλον πάω για νέα κάρτα...ελπίζω να μην μου την διαγράψουν και να μεταφέρουν στην νέα όλα τα στοιχεία της παλιάς!Εγώ πάντως που κοίταξα το σταλμένο μήνυμα που μου το ενεργοποίησε είχα γράψει 4G ΝΑΙ, με κενό ενδιάμεσα δηλαδή.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
το ξαναστειλα και έτσι ...την ίδια απάντηση πήρα
-
Τις επαφές τις εχω και στο gmail αλλά και με το kies έχω κάνει backup στο πισι οπότε δεν θα χάνονταν.
Με αφορμή το παραπάνω... επάφες απο το ~2000 διατήρω στο MS Outlook, οπως και calendar, mail, notes κλπ... Απο το outlook συγχρονίζω προς οποιαδήποτε πλατφόρμα έχει χρειαστεί... και εννοώ συγχρονισμό με τα πλήρη στοιχεία, σημειώσεις, διευθυνσεις, e-mails κλπ κλπ.... Το να έχω επαφές με μισό ονοματεπώνυμο και κανένα αλλο στοιχείο σε μια SIM, το θεωρω επικο πισωγύρισμα και αχρηστο πλέον.
έχεις δίκιο...σε πολλά πράγματα από συνήθεια ή άγνοια κολλάμε και δεν βλέπουμε ότι η νέα τεχνολογία μας απαλλάσσει οριστικά από μεσοβέζικες λύσεις του παρελθόντος. Όπως και να έχει είμαι λιγότερο οργανωτικός από σένα τουλάχιστον σε θέματα τεχνολογίας. Ευκαιρία να...ρεφάρω!
-
Κι εμένα το S4 mini μου φαίνεται πολύ καλό και θα το έπαιρνα αν έψαχνα τώρα για τόσο που κάνει. Και δεν θέλω πιο μεγάλο γιατί τα πιο μεγάλα μου φαίνονται πολύ μεγάλα. 4.3-4.5 ίντσες είναι το όριο για το χέρι μου.
Επειδή έχω ρουτάρει το κινητό μου (δεν έχω πειράξει ROM ή άλλα πράματα περίεργα ακατονόμαστα) δεν μου κάνει update ΟΤΑ. Πως μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα updates και πως θα τα περάσω;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:yahoo: γινομαστε πολλοι!!!!!Αφού αξίζει το μηχάνημα λέμε
G2 τέλος, Note 3 era.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στην αρχική οθόνη να χωρούν περισσότερα εικονίδια?
Έχει κάτω τα 5 σταθερά και στην κύρια οθόνη χωρούν μόνο 4x1?Ρε κερατούκλη! Μεγειές!
Να'σαι καλά ρε φιλαράκο μου. Απορώ πως δεν το έχεις χτυπήσει ακόμη και ψάχνεσαι.
402ευραίους σε λευκό και 280 έδωσα το G2. Αξίζει στα λεφτά του. -
Παιδια με το LG optimus g E-975
Σημερα οπως κοιμωμουν, βαζω κατα τυχη το χερι μου απανω στο κομοδινο στο κινιτο μου που φορτιζε, και το πιανω και το κινητο τσουρουφλαγε! Σηκωνομαι απανω, και βλεπω το κινητο ειχε μπει σε bootloop για καποιο λογο, και οτι μολις εβγαλα τον φορτιστη ψωφησε το κινητο. Απο εκει και περα, προσπαθησα να το ανοιξω χωρις τον φορτιστη παρεα, αλλα τζιφος... Μολις το συνδεω ομως, παει να ανοιξει αλλα και παλι δε προχωραει στο δευτερο logo που βγαζει, αλλα μενει με ανοιχτο το back light, και οταν το σβησω αναβοσβηνει γρηγορα το λαμπακι που εχει για ειδοποιησεις με χρωμα κοκκινο! Παιδια τι συμβαινει λετε να τον ηπιε η μπαταρια? Κινητο ουτε ενος χρονο δεν ειναι και τον ηπιε τοσο γρηγορα?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
G2 τέλος, Note 3 era.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στην αρχική οθόνη να χωρούν περισσότερα εικονίδια?
Έχει κάτω τα 5 σταθερά και στην κύρια οθόνη χωρούν μόνο 4x1?καλορίζικο!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιδια με το LG optimus g E-975Σημερα οπως κοιμωμουν, βαζω κατα τυχη το χερι μου απανω στο κομοδινο στο κινιτο μου που φορτιζε, και το πιανω και το κινητο τσουρουφλαγε! Σηκωνομαι απανω, και βλεπω το κινητο ειχε μπει σε bootloop για καποιο λογο, και οτι μολις εβγαλα τον φορτιστη ψωφησε το κινητο. Απο εκει και περα, προσπαθησα να το ανοιξω χωρις τον φορτιστη παρεα, αλλα τζιφος... Μολις το συνδεω ομως, παει να ανοιξει αλλα και παλι δε προχωραει στο δευτερο logo που βγαζει, αλλα μενει με ανοιχτο το back light, και οταν το σβησω αναβοσβηνει γρηγορα το λαμπακι που εχει για ειδοποιησεις με χρωμα κοκκινο! Παιδια τι συμβαινει λετε να τον ηπιε η μπαταρια? Κινητο ουτε ενος χρονο δεν ειναι και τον ηπιε τοσο γρηγορα?
Καλησπερα.
Τελικα εφτιαξε το κινητο. Αυτο που εκανα ηταν να βγαλω το πισω καπακι με χιλια ζορια, αποσυνδεσα τη μπαταρια για καποια ωρα, το εβαλα φορτισε λιγο, και το αναψα με fast boot τελικα και δουλεψε. Τωρα φορτισε 100% με αλλον φορτιστη φυσικα, επειδη απο οτι φαινεται και οι 2 που εχω (και απο το s3 και ο δικος του) εχουν παραδωσει πνευμα.
-
Ηρθε το δωρο μου για το Πασχα
Ο Κινεζος μου εβαλε επιπλεον μια σιλικονούχα θηκη και δυο ζελατίνες.
Πρωτη εντύπωση η πολύ καλή οθόνηεπειδη ειχε γινει μια κουβεντα με τον elteo σχετικα με ενα δωρο που ηθελε να παρει, μου ηρθαν δυο πακετακια μαζι, το ταμπλετ που παρηγγειλα στις 16/3 κι ενα τηλεφωνο που παρηγγειλα στις 25/3
εφτασαν σε μενα (πηρα ειδοποιηση απο το ταχυδρομείο) στις 11/4
-
καλοδούλευτο...αναμένει και η αδερφή μου το δικό της κινέζικο lenovo τηλέφωνο!
Για να δούμε αν αξίζει τον κόπο ή αν έκανα καλύτερα εγώ που πήρα το s4mini! -
Με αφορμή το παραπάνω... επάφες απο το ~2000 διατήρω στο MS Outlook, οπως και calendar, mail, notes κλπ... Απο το outlook συγχρονίζω προς οποιαδήποτε πλατφόρμα έχει χρειαστεί... και εννοώ συγχρονισμό με τα πλήρη στοιχεία, σημειώσεις, διευθυνσεις, e-mails κλπ κλπ.... Το να έχω επαφές με μισό ονοματεπώνυμο και κανένα αλλο στοιχείο σε μια SIM, το θεωρω επικο πισωγύρισμα και αχρηστο πλέον.I concur. Και πραγματικά εκπλήσομαι κάθε φορά που με ρωτάει κάποιος -συμβαίνει συχνά- τι να κάνει για να αντιγράψει, μεταφέρει, backupάρει, σώσει και γενικά να κάνει οτιδήποτε με τις επαφές/σημειώσεις/mails/ραντεβού του. Από την εποχή που προστέθηκε η επιλογή Outlook στο Hotsync Manager για το Palm (Conduits ή Chapura για όσους θυμούνται), δεν έχω ξανακοιτάξει πίσω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πρωτη εντύπωση η πολύ καλή οθόνηεπειδη ειχε γινει μια κουβεντα με τον elteo σχετικα με ενα δωρο που ηθελε να παρει, μου ηρθαν δυο πακετακια μαζι, το ταμπλετ που παρηγγειλα στις 16/3 κι ενα τηλεφωνο που παρηγγειλα στις 25/3
Kι εμένα μου ήρθε. Απίστευτο κινητάκι. Σε όποιον το έδειξε (το 80% αδαείς) η και τους ρώταγε τιμή της έλεγαν 400€. Και εγώ βεβαίως δεν ήμουν χαζός να το διαψεύσω...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κανα spec? κανα link?
-
κανα spec? κανα link?
97€ μου κοστισε, να δουμε τι 'ψαρια πιάνει'
-
-
σιγά ρε, προσεγμένο φαίνεται
-
Γενικά φαίνεται πολύ προσεγμένο και βγάζει μια premiumιλα το όλο packaging, τουλάχιστον εξ' αποστάσεως. Αλλά το κάρμπον είναι αϊδία...σαν καπώ φτιαγμένου Civic...
Περι συσκευών Android...