-
καλά ρε σε καινούριο ρενώ γράφουμε παρατηρήσεις;;; δε βλέπετε τι γίνεται σε άλλα θρεντς ΤΕΛΕΙΟ θα το βγάζετε!
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
...
Δε μου αρεσουν κατι τριγμοι απο καπου κοντα στην πορτα του συνοδηγου μαλλον και ισως προς τα πανω στην ηλιοροφη. η οποια αξιζει τα λεφτα της με το παραπανω. ειδικα σε λευκο του παει απιστευτα. τριγμοι επισης κ καπου προς τα πισω. ισως ο τροπος που κλειδωνουν τα πισω καθισματα δεν ξερω.
...Συμφωνώ πως η ηλιοροφή σε άσπρο αυτοκίνητο πάει πάρα πολύ. Πάντως προσωπικά θα την έβαζα μόνο εάν ήταν ανοιγόμενη. Είχα smart και δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα μιας μη ανοιγόμενης ηλιοροφής στην Ελλάδα... το αντίθετο μάλλον.
(Ημουν πολύ αντίθετος με την ύπαρξη ηλιοροφής γενικότερα, αλλά η εμπειρία μου με αυτοκίνητο με ανοιγόμενη ηλιοροφή εδώ και ενάμιση χρόνο με έκανε να αλλάξω γνώμη)Οι τριγμοί είναι συνεχόμενοι κατά την κύλιση ή σε ανωμαλίες μόνο;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: καλά ρε σε καινούριο ρενώ γράφουμε παρατηρήσεις;;; δε βλέπετε τι γίνεται σε άλλα θρεντς ΤΕΛΕΙΟ θα το βγάζετε!Είναι για να παραμείνει όσο γίνεται το εξκλουσίβιτι
-
Παίδες μην τα λέτε αυτά, ρίχνετε την μεταπωλητική αξία των αμαξιώνε σας.
-
Οι τριγμοι μπορει να διαφερουν απο αμαξι σε αμαξι.
εμενα μου τους κανει σε δρομο κακοτραχαλο κ με πολλες ανωμαλιες οπου κουνιεται ολο το αμαξι σα σε χωματοδρομο.
Σε καλη ασφαλτο δεν ακουγεται τιποτα.Η μη ανοιγωμενη οροφη εχει το θετικο χαμηλοτερης τιμης αξιοπιστιας και στεγανοτητας απεναντι στην ανοιγομενη.
Μου αρεσει παντως να κοιτω το ουρανο σε κανα φαναρι, η αν τυχει κ σταματησω πολυ μπροστα σε φαναρι μπορω να δω το φαναρι απο πανω απο την οροφη.Το αμαξι εχει κ πολλα θετικα που εγραψα πιο πανω.
Τελειο αμαξι δεν υπαρχει. Κουσουρια με προβληματα δεν εχει βγαλει τιποτα μη το ματιασω ειναι αστερι. -
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Πολυ ομορφο design, ακομα καθε πρωι πριν μπω μεσα το χαιρομαι κ το καμαρωνω.thats the point
..εθνικη οδο αν παω με **trip computer **(πολυ ξεκουραστο και αξιζει και αυτο πολυ) ρυθμιζμενο στα 110 βλεπω 4.2
προφανώς cruise control εννοείς
στα της ηλιοροφης.
στο δικο μου μεγκαν είναι ανοιγομενη, αλλα εχει και αυτή τα κουσούρια της όπως συνεχες γρασαρισμα των 'οδηγών' και σκιαδιο (συρομενο βεβαια) το οποιο μετα από σχεδόν μια δεκαετια εχει ξεφτισει και θελει πανω από 400 ευρω για αλλαγη
τις ζεστές μέρες επίσης, δηλαδή περίπου τα 2/3 των ημερών του χρόνου, ζορίζεται να ανοίξει. σαν κάποιο εξαρτημα να κανει κάποιου είδους διαστολή και να μην το αφηνει να ανοίξει ομορφα με σκοπο να του δινω βοηθεια σπρώχνοντας από μεσα με το χερι λιγο (μιλαμε παντα για την πρωτη σκαλα)
όλα αυτά βέβαια τα ξεχνω ή κανω πως, όταν την ανοίξω αρκει να μην τρεχω πολύ (θορυβος) -
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα! . 3 μήνες σχεδόν αναμονή αλλά χαλάλι!
-
Καλοτάξιδο!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με τη Cliουδάρα! -
Καλοτάξιδο! Θέλουμε περισσότερες φώτο....! Πιστεύω πρίν το πάσχα να έχω κ εγώ το δικό μου!
-
Καλορίζικο φίλε deme!! Πολύ ωραίος χρωματικός συνδυασμός!!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις και απροβλημάτιστα!!!
Άντε να παίρνουμε σειρά και μεις!!
-
Καλοταξιδο! Πολύ όμορφη η ασπροκοκκινη επιλογή. Θα 'ήθελα' και τις κόκκινες ζάντες!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλή υπομονή σε όσους περιμένουν, σας καταλαβαίνω απόλυτα!
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλοταξιδο! Πολύ όμορφη η ασπροκοκκινη επιλογή. Θα 'ήθελα' και τις κόκκινες ζάντες!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Τις έχω δει τις κόκκινες φορεμένες αλλά μετά 'κοκκίνιζε' πολύ το αυτοκίνητο (είναι κόκκινο εσωτερικά) και μου φάνηκε too much. Επίσης, ήθελα να αποφύγω τις 17άρες.
-
Καποιο αλλο σχεδιο εκτος απ αυτο στη ζαντα, υπαρχει??
Καλoταξιδο deme!! Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καποιο αλλο σχεδιο εκτος απ αυτο στη ζαντα, υπαρχει??Καλoταξιδο deme!! Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες!!!
Nα ΄σαι καλά!
Οι 16άρες αυτές είναι σε 3 χρωματικές παραλλαγές: ασημί, μαύρο και ιβουάρ.
Οι 17άρες είναι σε 4 χρωματικές παραλλαγές: κόκκινο, μαύρο, μπλε και ιβουάρ. (στη φώτο είναι οι 17άρες μαύρες) -
Καλοτάξιδο deme!! Πανέμορφο! (Αν ψώνιζα θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρα το συγκεκριμένο συνδυασμο!!)
Άσχετο.. Γαλάτσι είναι η φώτο..? -
Καλοτάξιδο !
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο!
ήμουν μεταξύ αυτού και του yaris αλλά κατέληξα στο yaris (κυρίως λόγω προϋπηρεσίας...), σε άσπρο κι εγώ... -
Ο χρήστης george.b έγραψε:
Καλοτάξιδο!
ήμουν μεταξύ αυτού και του yaris αλλά κατέληξα στο yaris (κυρίως λόγω προϋπηρεσίας...), σε άσπρο κι εγώ...Κι'εγώ μια από τα ίδια... αλλά κατέληξα στο clio
Ελπίζω να μην το μετανιώσω..!!!ΥΓ: Καλορίζικο deme... καλοτάξιδο και σιδερένιο!!!
-
Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Σε κάποια που βλέπω στο δρομο το κάνει, σε κάποια όχι. Δεν ξέρω αν ειναι κάποιο ελλάτωμα ή αν στο λευκό τονίζεται περισσότερο. Το δικό μου ειναι όπως στισ φωτό, αλλά δεν φαίνεται να έχει πουθενά ίχνη χτυπήματος ή βαφής.
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Παιδιά, όσοι το έχετε σε λευκό, εχει κάποια διαφορα πολύ μικρή στο χρώμα των μπροστινων φτερών με πόρτεσ; Επιπλέον, έχει ένα κενό αρκετά μεγάλο μεταξύ φτερού και πόρτας, σαν να ειναι το φτερό πιο έξω λίγο.
Σε κάποια που βλέπω στο δρομο το κάνει, σε κάποια όχι. Δεν ξέρω αν ειναι κάποιο ελλάτωμα ή αν στο λευκό τονίζεται περισσότερο. Το δικό μου ειναι όπως στισ φωτό, αλλά δεν φαίνεται να έχει πουθενά ίχνη χτυπήματος ή βαφής.
Και στις δύο πόρτες-φτερά είναι έτσι ή μόνο αριστερά?
Renault Clio IV