-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αν αρχίσεις να ρίχνεις ξύδια και αρώματα πάνω στη σέλα, ίσως τη χαλάσεις.
Πάρε ένα πανί, και φύτεψε από κάτω πινέζες, ώστε να εξέχουν προς τα πάνω.
Για να δούμε, θα κάτσουν και εκείΠινέζες;
Εντάξει, μπορεί να τα έχω πάρει στην κράνα, αλλά όχι και να κάνω βασανιστήρια... Ζωντανά είναι και αυτά και απλά αναζητούν κάπου να βολευτούν.
Απλά δεν θέλω να βολεύονται στην σέλα/πολυθρόνα του σκούτερ ....
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εγω θα εβαζα κουκουλα απο αυτες που δενουν στο κατω μερος κι ουτε γατα ουτε ζημια!Έχω τέτοια κουκούλα ρε γαμώτο αλλά δεν μπορώ να την βάζω/βγάζω κάθε μέρα γιατί το σκούτερ το βάζω κάτω από χαμηλοτάβανη βεράντα (ύψος σκούτερ) και το βάλε/βγάλε είναι 'γολγοθάς'...
-
Μια ακόμη ιδέα είναι να ρίχνεις επάνω ένα χονδρό κομμάτι πλαστικό (μουσαμά ή κανένα παλιό στρώμα θαλάσσης) το οποίο μαζεύεται εύκολα.
-
Για προστασία στη σέλα σου, κατά τη γνώμη μου βάλε μια σακούλα και από πάνω ψεκασε με αρώματα ξύδι και δε ξέρω γω τι!
-
Μήπως σου περισσεύει κανένας σκύλος; Θα ήταν καλή λύση!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγω θα εβαζα κουκουλα απο αυτες που δενουν στο κατω μερος κι ουτε γατα ουτε ζημια!
Έχω τέτοια κουκούλα ρε γαμώτο αλλά δεν μπορώ να την βάζω/βγάζω κάθε μέρα γιατί το σκούτερ το βάζω κάτω από χαμηλοτάβανη βεράντα (ύψος σκούτερ) και το βάλε/βγάλε είναι 'γολγοθάς'...
Στρίμωξε ενα χαρτόκουτο ανάμεσα στην σέλα και το ταβάνι,αν δεν βρίσκουν χώρο τα γατιά δεν θα πηγαίνουν .
-
Ετοιμάζω το κουτί πυραμίδα που είπες ποιο πριν. Κάνω ειδική μελέτη με λάστιχα ώστε να μπορεί να στερεωθεί χωρίς να φεύγει. Θα χρησιμοποιήσω ένα χοντρό χαρτόνι από κουτί μεγάλου αερόθερμου ... Ιδανικό... Και θα κλείσω τα πλαϊνά ώστε να μην τρυπώνουν μέσα στην πυραμίδα για ξάπλες...
Ε ρε που φτάσαμε!...
-
Παιδιά μου, πολλές από τις γάτες της αυλής έχουν μπει οι ανόητες σε αμάξι και το πιο σοβαρό είναι ότι πολλές φορές δεν το παίρνετε χαμπάρι εσεις οι χιούμανς (βασικα που να το ξέρατε). Έχει τυχει και γατιά μεταφέρθηκαν από το χωριό στην πόλη χωρίς να το καταλάβουν και μετά βγήκαν και φρίκαραν τελείως. Άλλες φορές γατιά έχουν πεθάνει.
Μια γάτα που έχει μπει μεσα στο αμαξι συνήθως μπορεί και να βγει από αυτό. Αρκεί να της δώσουμε το χρόνο. Και ίσως και ένα δέλεαρ, μια μυρωδάτη μους για παράδειγμα, αρκεί να έχετε φύγει εσείς οι χιούμανς από κοντα!
Επίσης έχω το παράδειγμα του Πίπου, τον οποίον βρήκε η μητέρα μου μέσα στη μηχανή λεωφορείου (!!!) και κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία ήρθε άμεσα και τον έβγαλε!!!!!
Επίσης έχω και μια ιστορία για ένα γατάκι που αποχωρίστηκε από την οικογένειά επειδή χώθηκε σε μια μηχάνη και δεν το πήραν είδηση και κοντεψε να καει στη μηχανη στην οποια παγιδεύτηκε! Τελικά επέζησε και ειναι μια χαρά τώρα διπλα σε χιουμανιστικούς γονείς!
-
Εχω πάει γάτα απο Ν.Χαλκηδόνα στην Ηίουπολή πριν 2 χρονια. Το πηρα χαμπαρι σε φαναρι στο δρόμο αλλά δεν σταματησα να την βγαλώ (ειχα αργήσει). Μολις εφτασα στη Δουλεια και εσβησα το μοτέρ την είδα να τρεχει. Δεν παρατήρησα καποιο τραυμα πανω της
-
Εχω πάει γάτα απο Ν.Χαλκηδόνα στην Ηίουπολή πριν 2 χρονια. Το πηρα χαμπαρι σε φαναρι στο δρόμο αλλά δεν σταματησα να την βγαλώ (ειχα αργήσει). Μολις εφτασα στη Δουλεια και εσβησα το μοτέρ την είδα να τρεχει. Δεν παρατήρησα καποιο τραυμα πανω της
Το κακό με αυτή την υπόθεση είναι ότι η γάτα, σε αυτό το νέο περιβάλλον σοκάρεται άπειρα, δεν ξέρει τίποτα και εκεί μπορεί αν κάνει διάφορες βλακείες.
-
Το ξερω (όλοι, ακομα και οι ανθρωποι παθαίνουμε τα κοκομπλοκο μας οταν βρισκομασται σε εντελως νεο περιβάλλον), αλλά το πηρα πρεφα όταν ήμουν ηδη στο φαναρι Κατεχακη και Μεσογειων. Είχα αργησει 20' στη δουλειά. Επισης δεν την είδα στο σχολασμα για να κανω προσπαθεια επαναπατρισμου.
-
ναι ναι, δεν κριτικαρω, εννοείται, απλώς επισημαίνω ότι αν δεν πεθανει το γατάκι, αν είναι εφικτο θα ήταν τελειο αν μπορούσε να επιστραφεί στα πατρια.
-
Κάθε φορά που μπαίνω στο αμάξι με χτυπάει η κατουρλα ενός αρσενικού που έρχεται και τα κάνει πάνω στον ουρανό κατά προτίμηση πόρτα οδηγού. Έρχεται και περνάει από τις τσιμουχες του παραθύρου και νοτιζει όλο και αν ανοίξεις και παράθυρο παθαίνεις μετά νευρική ανορεξία. Προσπάθησα να το τρομάξω αλλά δε καταλαβαίνει τίποτα ο τύπος. Λέτε να τον κεράσω κάνα σουβλάκι. Χα χα χα!!!!
-
αν και γατος, μετραω ηδη 3 θυματα, ενα στο σιβικ που ειχα και ενα σε ενα μαζντα παλιο. αυτα ειχαν μπει στη μηχανη να ζεσταθουνε ισως αλλα τα βρηκε καποιο βεντιλατερ και εγινε λιγο μεσυ το θεμα,,, αλλο ενα ειχα στο πουγκ 508 που ηταν μεσα στο φτερο(!!!) το παρασυρε η ροδα, το πατησα και τελος. απο το γντουπ καταλαβα οτι κατι ειχε γινει. πολυ δυσκολο να αντιληφθεις αν εχει μπει στη μηχανη! το kawa μου την εχανε τρελλανει στο κατουρημα στη πυλωτη, αλλαξα σελα στο πρωτο μηνα, φαινεται να εχουν αγαπη μεγαλη στα gtr. εβαλα μια πανακριβη κουκουλα, τη σκισανε και η λυση που βρηκα αφου δοκιμασα κατι συσκευες με ηχους, κατι σπρεί κλπ, ηταν να βαζω τη μηχανη στο υπογειο... οκ, εχω φαει πολυ περισσοτερα σκυλια, τοτες που γυριζα ολη την ελλαδα και εκανα 100κ το χρονο, ειναι απροβλεπτη η συμπεριφορα των ζωων και απο που θα πεταχτουν, εχουμε χαλασει πολυ τις φυσικες ισοροπιες. ρεκορ εχω κανει με ενα αλογο. απο πατρα προς αθηνα, βραδυ, οπως η εο λιγο παλαιοτερα, 1 χιλιομετρο πριν τα διοδια του ζευγολατιου. ειχα ενα 120y, βγαινω για προσπεραση σε φορτηγο, κατι μαυρο, γκαπ, σβουρες στην εθνικη, βρεθηκα με τις ροδες πανω σε μια πικροδαφνη στο παρκιν απεναντι να βλεπω προς πατρα. ειχε γεμισει αιμα και τριχες, νομισα οτι σκοτωσα ανθρωπο, πηγα τρεχοντας και ειδα ενα μαυρο διαμελισμενο αλογο στο οδοστρωμα. καλεσα τροχαια και αστυνομια, εκανα και μυνηση, γυφτοι ειχαν κοψει τα συρματοπλεγματα της εο και τα βαλανε μεσα, ισως για να φανε χορταρι ελεγα εγω, ισως για να προκαλεσουν ατυχημα και να κανουν πλιατσικο συμφωνα με τη πονηρη σκεψη. φυσικα δεν βρεθηκε τπτ.
-
Υπαρχουν απωθητικά σπρει για γατες. Ριχνεις εκει που δεν θες να πανε. Σε κτηνιατρεία και pet shops πρεπει να εχουν
-
Υπαρχουν απωθητικά σπρει για γατες. Ριχνεις εκει που δεν θες να πανε. Σε κτηνιατρεία και pet shops πρεπει να εχουν
ειχα δοκιμασει τα παντα ολα. αgαπουσαν kawa. και ενταξει να κατουραγαν μονο...
-
Οσες γατες εχω δει δεν κατουρανε οπου να ναι . Συνηθως κατουρανε στο χωμα και μετα το σκεπαζουν . Το ιδιο κανουν και με τα κακα συνηθως. Αν ειναι σε τσιμεντογειτονια και δεν βρισκουν πουθενα να τα κανουν , δεν ξερω που πανε. Αλλά συνηθως στο εδαφος τα κανουν, οχι πανω σε αμαξια. Αυτα τα ούρα που βλεπετε ειναι μαλλον απο το 'ψεκασμα' που κανουν για να οριοθετησουν την περιοχη τους και να δηλωσουν την κυριαρχία αλλά και την παρουσια τους στο αλλο φυλο. Και οταν θελουν να κανουν την αναγκη τους , συνηθως πανε στο ιδιο μερος...... Αυτα εχω καταλαβει απο τις δικες μου.
-
Χειμώνα πάντα ανοίγω καπώ πριν βάλω μπρος και 7 στις 10 φορές βρίσκω γάτα να αράζει και τη διωχνω. Το καλό είναι ότι αράζει πάνω στο καπάκι της μηχανής και δεν έχει καμία διέξοδο προς τους ιμάντες. Ο διάδρομος της είναι από τη πολλαπλή της εξάτμισης μπροστά. Άρα και να ξεχαστω μόλις βάλω μπροστά και είναι γάτα μέσα φεύγει από την εύκολη οδό . Έχω γλιτώσει από αυτό το θέμα.
Η χειρότερη φάρα είναι οι ιδιοκτήτες σκύλων που τα βγάζουν βόλτα και δεν αφήνουν ρόδα για ρόδα οχήματος ακατουρητη με τα ούρα να τρέχουν ποτάμι και φυσικά όταν στεγνώσουν καλοκαιρινούς μήνες χωρίς βροχές να μυρίζει το σύμπαν. Δηλαδή άμα το τραβήξει να το πάει σε καμία κενή πλάκα πεζοδρομίου που έχει φυτό και χώμα και κατουρήσει εκεί τι θα πάθει? Το καταπιέζει? Όταν ειναι φυλακισμένο στο διαμέρισμα όλη μέρα περνάει ωραία?
-
Κλαίω με τον γάτο, χαχαχαχα,λίγο messy γράφει το θέμα.....με τις ρόδες σε μια πικροδάφνη χαχαχχαχα
Α ρε γατόνι, είσαι champions league.
-
Το χειρότερο το είχε κάνει απρόσεκτος γνωστός,έκλεισε κατά λάθος την ουρά της γάτα στην πόρτα του οδηγού τη στιγμή που μπήκε μέσα και μετά την πήγε βόλτα αρκετά χιλιόμετρα.
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;