-
Άνοιξαν οι λυπητερές?? (οχι οτι βιάζομαι)
-
δε με πιάνει .
Ρέψιμο φαγητού + ξεφύσημα mode on
-
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....αρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει να εκτυπωσει
-
Καλή διάθεση φυσικά δεν υπάρχει όπως και ο εκτυπωτής που αρνείται να βγάλει τα αντίστοιχα παραστατικά!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικάπες μου εμένα ποιος κάνει τη μελέτη να καταλάβω....
-
μιλαμε για τελειως αχρηστους,μετα απο 1 χρονο,δεν ηταν ετοιμοι,δινουν μια εβδομαδα αναβολη παλι δεν ειναι ετοιμοι.
Δεν ειναι ετοιμο, το ακριβως ιδιο συστημα με περσυ, που εισπραξαν τα τελη.....
Εν τω μεταξυ το κρατος ψαχνει τροπο να μαζεψει τα χρηματα απο τη φοροδιαφυγη,και ειναι αυτοι οι ιδιοι που θα βρουν τον τροπο... -
Κάτι τέτοια μας τρώνε το χρόνο και αναγκαζόμαστε να πάμε Κυριακή s/m.
-
Λοιπόν,εγώ τα τύπωσα.Αλλά για το 2λιτρο δε βλέπω πουθενά το φόρο πολυτελείας
-
Τύπωσα κι εγώ. Για το 2λιτρο όντως δεν έχει το φόρο πολυτελείας. Με τι μορφή θα έρχεται αυτός? Ξεχωριστό ραβασάκι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τύπωσα κι εγώ. Για το 2λιτρο όντως δεν έχει το φόρο πολυτελείας. Με τι μορφή θα έρχεται αυτός? Ξεχωριστό ραβασάκι?oxi παλι μεσα απο το ταξις και αυτο, αλλα επεσε δουλεια και θα ειναι ετοιμο αργοτερα.
@Σιναναις
-
Και πόσο είναι? 440 για τα 2λιτρα?
-
Επιτελους βγηκανε!!!!
-
Γιατί πανηγυρίζουμε ρε παιδιά ? Εγώ πάντως καθόλου δεν χαίρομαι με το 1,5 χιλιάρικο που πρέπει να σκάσω για να -μην- κυκλοφορώ το αυτοκίνητό μου....
-
300 άλογα ειναι αυτά...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
300 άλογα ειναι αυτά...3, 30, 300 ή 3000, τι σημασία έχει ? Παρκαρισμένα στο garage είναι και κάαααθονται...αυτό σημαίνει ότι είμαι πλούσιος και πρέπει να πληρώσω (α) επειδή το κατέχω (αφού έχω φορολογηθεί καμιά 20αρια φορές για να το αγοράσω και χρησιμοποιήσω), και (β) επειδή -δεν- το κυκλοφορώ ?
Αφού τα έχουμε πει, τεκμήρια και φόροι 'πολυτελείας' είναι απλώς για να θεωρήσαι a priori 'κλέφτης' και άρα να σου παίρνουν ότι τους λείπει για να κλείσουν τρύπες...
-
Πιστεύω οτι αν έδινες σε 2 τζιμάνια φοιτητές του οικονομικού + 1 πληροφορικής θα σου έβγαζαν σε 24 ώρες άνετα αλγόριθμο μη κεντροβαρισμένης ενδεικτικής τιμής τελών βάσει όσων παραγόντων θέλεις (παλαιότητα, ιπποδύναμη κυβισμός, μέγεθος, αξία εργοστασιακή + αξία κτήσης αν είναι 2ο, 3ο χέρι, αν είναι εισαγωγής ή όχι, έτη χρησικτησίας και ό,τι μπορείς να φανταστείς) + βάσει των οικονομικών του δυνατοτήτων (ανάλογα με τα δηλωμένα του εισοδήματα παρόντος και παρελθόντων χρόνων).
Not.
π.χ. εγώ δεν είχα δουλειά φέτος, το έβγαλα σε ακινησία 5.5 μήνες, αλλά παρ' όλα αυτά έκανα 20.000 χλμ. Και δεν είναι τόσο (πολύ) τα τέλη, όσο το τεκμήριο που θα μου έρθει και με αποτρέπει από το να συνεχίσω την κυκλοφορία του
-
Πιστεύω οτι αν έδινες σε 2 τζιμάνια φοιτητές του οικονομικού + 1 πληροφορικής θα σου έβγαζαν σε 24 ώρες άνετα αλγόριθμο μη κεντροβαρισμένης ενδεικτικής τιμής τελών βάσει όσων παραγόντων θέλεις (παλαιότητα, ιπποδύναμη κυβισμός, μέγεθος, αξία εργοστασιακή + αξία κτήσης αν είναι 2ο, 3ο χέρι, αν είναι εισαγωγής ή όχι, έτη χρησικτησίας και ό,τι μπορείς να φανταστείς) + βάσει των οικονομικών του δυνατοτήτων (ανάλογα με τα δηλωμένα του εισοδήματα παρόντος και παρελθόντων χρόνων).Not.
+1
@στεφαν147 ναι 440 ειναι και για τα 2λιτρα πανω απο 5 ετη -30%.
-
Πιστεύω οτι αν έδινες σε 2 τζιμάνια φοιτητές του οικονομικού + 1 πληροφορικής θα σου έβγαζαν σε 24 ώρες άνετα αλγόριθμο μη κεντροβαρισμένης ενδεικτικής τιμής τελών βάσει όσων παραγόντων θέλεις (παλαιότητα, ιπποδύναμη κυβισμός, μέγεθος, αξία εργοστασιακή + αξία κτήσης αν είναι 2ο, 3ο χέρι, αν είναι εισαγωγής ή όχι, έτη χρησικτησίας και ό,τι μπορείς να φανταστείς) + βάσει των οικονομικών του δυνατοτήτων (ανάλογα με τα δηλωμένα του εισοδήματα παρόντος και παρελθόντων χρόνων).
υαυτο που λες σου λεω οτι ειναι ακομα πιο ευκολο ενας οικονομολογος και ενας οικονομετρης χρειαζετε που να ξερει να δουλειει spss και να τρεξει μια παλυνδρομιση πολυ απλο πραγμα το διδαχθηκα στο 3 ετος.
παντος απο αυτα που αναφερεις ως μεταβλητες του υποδειγματος η παλαιοτητα,η ιπποδυναμη,ο κυβισμος και η ευλογη αξια (ταυτιζετε με την λογιστικη αξια)ειναι αυτα που θα επρεπε να προσμετρουντε
-
Να μου δώσει 1000 ευρώ το κράτος και πρόσβαση στα δεδομένα του υπουργείου συγκοινωνιών. Αν σε δέκα μέρες δεν φτιάξω σύστημα τελών κυκλοφορίας δίκαιο που να τους δίνει τα ίδια και μεγαλύτερα έσοδα ας με βάλουν φυλακή μαζί με τον παρολίγον πρωθυπουργό μας.
Τέλη κυκλοφορίας