-
Έστω αυτοκίνητο με κατατεθημένες πινακίδες για το 2013. Μπορεί να γίνει μεταβίβαση εντός του 2013 πληρώνοντας μόνο τα τέλη του 2014 μιας και έχουν βγει στο διαδίκτυο προς πληρωμή και εκτύπωση?
-
Οχι
-
Πληρώνεις τελη για το '13 ,γινεται μεταβίβαση και ο νέος ιδιοκτήτης πληρωνει τα τέλη του 14 ή περιμενεις 2 μηνες και κανεις τη μεταβίβαση στο '14 ,πληρώνοντας μόνον τα τέλη του '14
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113143284
Ποιά εταιρία φτιάχνει αυτή τη μελέτη
ξέρει κανείς? -
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικά
-
Άνοιξαν οι λυπητερές?? (οχι οτι βιάζομαι)
-
δε με πιάνει .
Ρέψιμο φαγητού + ξεφύσημα mode on
-
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δοκίμασα με όλη την καλή διάθεση να τα εκτυπώσω και δε δουλεύει.....αρα δεν ειμαι ο μονος που δεν μπορει να εκτυπωσει
-
Καλή διάθεση φυσικά δεν υπάρχει όπως και ο εκτυπωτής που αρνείται να βγάλει τα αντίστοιχα παραστατικά!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικάπες μου εμένα ποιος κάνει τη μελέτη να καταλάβω....
-
μιλαμε για τελειως αχρηστους,μετα απο 1 χρονο,δεν ηταν ετοιμοι,δινουν μια εβδομαδα αναβολη παλι δεν ειναι ετοιμοι.
Δεν ειναι ετοιμο, το ακριβως ιδιο συστημα με περσυ, που εισπραξαν τα τελη.....
Εν τω μεταξυ το κρατος ψαχνει τροπο να μαζεψει τα χρηματα απο τη φοροδιαφυγη,και ειναι αυτοι οι ιδιοι που θα βρουν τον τροπο... -
Κάτι τέτοια μας τρώνε το χρόνο και αναγκαζόμαστε να πάμε Κυριακή s/m.
-
Λοιπόν,εγώ τα τύπωσα.Αλλά για το 2λιτρο δε βλέπω πουθενά το φόρο πολυτελείας
-
Τύπωσα κι εγώ. Για το 2λιτρο όντως δεν έχει το φόρο πολυτελείας. Με τι μορφή θα έρχεται αυτός? Ξεχωριστό ραβασάκι?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τύπωσα κι εγώ. Για το 2λιτρο όντως δεν έχει το φόρο πολυτελείας. Με τι μορφή θα έρχεται αυτός? Ξεχωριστό ραβασάκι?oxi παλι μεσα απο το ταξις και αυτο, αλλα επεσε δουλεια και θα ειναι ετοιμο αργοτερα.
@Σιναναις
-
Και πόσο είναι? 440 για τα 2λιτρα?
-
Επιτελους βγηκανε!!!!
-
Γιατί πανηγυρίζουμε ρε παιδιά ? Εγώ πάντως καθόλου δεν χαίρομαι με το 1,5 χιλιάρικο που πρέπει να σκάσω για να -μην- κυκλοφορώ το αυτοκίνητό μου....
-
300 άλογα ειναι αυτά...
Τέλη κυκλοφορίας