-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ε, ναι, οι ζάντες θένε τζάσιμο.
Θα γίνει άμεσα ελπίζω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάρτε εδώ ένα σωστό εσωτερικόΡε καποιος ερχεται για μετωπικη!!!!!
-
Πολύ ωραίο εσωτερικό το καράβι Αλλά μη βάζετε γυαλιστικά ρε σεις.....
@koubeast Τί αυτοκίνητο έχεις είπαμε?
@Orestis.D Αν πάει για μετωπική Γαλλία-Ισπανία μάλλον θα γίνει ότι και στο μπάσκετ
-
Τι το ωραίο και ιδιαίτερο έχει το εσωτερικό ενός fluence?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
@Orestis.D Αν πάει για μετωπική Γαλλία-Ισπανία μάλλον θα γίνει ότι και στο μπάσκετ -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
@Orestis.D Αν πάει για μετωπική Γαλλία-Ισπανία μάλλον θα γίνει ότι και στο μπάσκετ
Δεν εχεις αδικο...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάρτε εδώ ένα σωστό εσωτερικόωραίο ειναι το εσωτερικό όπως και όλων των renaylt megane απλα σε απτη ποιότητα ειναι πολύ πίσω ακόμα και απο κορεάτικα. το λέω γιατι μπήκα πρόσφατα σε ενα μεγκαν του 10' και τα πλαστικά του ηταν πολύ ....
απ την αλλη μπηκα σε ι30 καινουργιο και εχει την ιδια ποιοτητα με το γκολφ μου (6αρι)
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια,οντως ειναι σε αριστη κατασταση!Πραγματικα υπαρχουν εκει εξω αυτοκινητα 20ετιας που ειναι αδουλευτα και προσεγμενα.Να φανταστειτε δεν ειχε καν μουσικη αφου το παρελαβα ετσι...
Οντως!Υπαρχουν αρκετα!Μου αρεσει να κοιταω παλια αμαξια με λιγα χιλιομετρα.Εχει κατα καιρους και στο internet κατι περιεργα.
Θυμαμαι ειχα τρελαθει οταν ειχε βγει αυτο το sunny... Ειχα φαει το πατερα μου να το αγορασει...
Υπηρχε και 5πορτο με ηλιοροφη ,που εβγαινε και 4χ4.Στο f/l μπηκε ψεκασμος και αντικατασταθηκε το ηλεκτρονικο καρμπυρατερ.
Βαλε και καμια φωτογραφια απο το κινητηρα!Αργησα λιγες μερες αλλα το θυμηθηκα και το βαλα.
Uploaded with ImageShack.us
-
Τέλεια!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σας μερσω!!! Και ειναι και μες τη μπιχλα. Σκεφτειτε το πλυμενο!! Τα πλαινα σποιλερ τα βαλα τον Απριλη του 11. 450 ευρω κοστισαν!!Σκεφτομαι να βαψω τις ζαντες ανθρακι αλλα εχω μπλε εσωτερικο και δεν θα κολλαει. Συν οτι μαλλον θα χρειαστουμε τακακια λιαν συντομως.ακριβα τα σποϊλερ αλλα ειναι ομορφο. μην αλλαξεις ζαντες και μην της βαψεις! ενας φιλος ειχε αγορασει καινουριο ακριβως ιδιο σαν το δικο σου και εβαλε τις 17αρες στη ford + 1500 ευρω απο την αρχικη τιμη .
με 1500 ευρω εβρισκε πολυ ωραιοτερες ζαντες εκτος εταιριας. μεχρι σημερα του φοραει τα εργοστασιακα λαστιχα -
Ορίστε και το δικό μου τουτού μέσα-έξω, έξω από το garage (που περνάει τον περισσότερο χρόνο του )
Εξωτερικό
Εσωτερικό
-
Ωραίο το CX.
-
+1! Και πολύ ωραίο χρώμα.Βασικά όσα CX έχω δει είναι μαύρα ή καφέ σκούρο
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ωραίο το CX.+1! Και πολύ ωραίο χρώμα.Βασικά όσα CX έχω δει είναι μαύρα ή καφέ σκούρο
Thanks! Είναι το Aurora Blue, το χρώμα που βγάζει η MazdaSpeed τα 'δικά' της μοντέλα. Τυπικό χρώμα της Mazda είναι βέβαια, δεν υπάρχει μοντέλο MSCX7...
A, είναι και το χρώμα που χρησιμοποιεί ('χρησιμοποιούσε' για την ακρίβεια) πάντα η Mazda για τις διαφημίσεις του CX7...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
+1! Και πολύ ωραίο χρώμα.Βασικά όσα CX έχω δει είναι μαύρα ή καφέ σκούροΚαι κόκκινο μετραει!
-
-
Σαράβαλο το Seat;....
-
Πάλι καλα το seat σε κάνει να μην έχεις το χειρότερο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ
@ace θύμισε μου πάλι γιατι θες να το δώσεις;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πάλι καλα το seat σε κάνει να μην έχεις το χειρότερο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ@ace θύμισε μου πάλι γιατι θες να το δώσεις;
A this ? Last year.....
...έχω πάρει τρεις κούτες βαζελίνη -ελπίζω να φτάσουν, έχει και μεγάλη επιφάνεια το άτιμο- και ετοιμάζομαι να πάρω φόρα...
-
Το Focus έφυγε και τι θέση του πήρε το Kia Picanto....
αα ρε κρίση....
μια χαρά είναι όμως και το μικρό....!!!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!