Αφού είσαι επαρχία ίσως χρειαστείς τις κίτρινες. Ξεχνάς την ομίχλη με τις crystal vision
Latest posts made by orestis-d
-
RE: Βελτίωση στα φώτα;
-
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?
Ο χρήστης cson έγραψε:
Θα σου τραβαγε αριστερα σε δυνατο φρεναρισμα. Απλα προληπτικα τσεκαρε το ή αν περνας κτεο συντομα θα φανει εκει.Περναω κτεο σε κανα χρονο λογικα. Κι οχι σε δυνατο φρεναρισμα αριστερα δε τραβαει. Μια φορα μονο μου χει τυχει να τραβηξει δεξια, αλλα το χρεωνω στην κλιση του δρομου.
Τελος παντων ειδωμεν! Ευχαριστω για τις αποψεις! Θα γραψω εντυπωσεις απο τα νεα τακακια στο τοπικο των φρενων μολις πατησουν. -
Δε θα τραβαγε απο τη μια μερια στο φρεναρισμα αν ειχε καποιο θεμα το αυτοκινητο? Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.
-
Στη διαδικασια μπροστα ημουν... Οχι απο κοντινη αποσταση... Δεν εβλεπα τι ακριβως εκαναν αλλα τους πηρε κανα 5λεπτο ο καθε τροχος.
Οι δισκοι εχουν προστασια απο την μεσα μερια. Επισης 256 δισκοπλακα για να στραβωσει θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο.
Τωρα για το θεμα της φθορας, με το στυλ οδηγησης μου και τα βουνα καθε λιγο και λιγακι, 42,5κ χλμ για μαμα τακακια τα βρισκω πολυ καλη αντοχη. Δεν οδηγαω ηρεμα γενικα.. απο νευρικα εως σβελτα το λες... -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οχι δεν κανει διαφορα η στροφη, εκτος και αν ο ενας τροχος ειναι συνεχεια χωρις προσφυση με το ABS να μπαινει σε ολη τη διαρκεια.Δε κανει διαφορα οτι ο εξωτερικος τροχος περιστρεφεται πιο γρηγορα απο τον εσωτερικο, αρα στην ιδια ταχυτητα το τακακι κανει πιο πολλες γυρες πανω στο δισκο?!
-
RE: Aγορα Seat Leon 1.2 tsi style και extras
Ο χρήστης sos80 έγραψε:
και εγω πιστευω οτι θα ειναι ωραιο μοτερακι,στα τεστ λενε οτι η τουρμπινα του απλωνει απο 1.500σαλ εως τις 5.000σαλ οποτε εχει μεγαλο ευρος ροπης και επαρκη δυναμη-βεβαια το τεστ ντραιβ θα ειναι η μοναδικη αποδειξη γιαυτο και ψαχνω και καποιο φιλο να μας πει εντυπωσεις απο την οδηγηση τ συγκεκριμενου μοτερ.το οτι εχει πια ιμαντα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.Εγω απ' ο,τι εχω ακουσει δεν εχει καμια διαφορα με τον 8βαλβιδο... Αν ειχα να επιλεξω θα επαιρνα τον 8βαλβιδο... Δοκιμασμενο μοτερ, και με καδενα.
-
Μια πιστα με πολλα φρεναρισματα σε δεξιες καμπες θα μπορουσε να κανει διαφορα? Με ας πουμε 30 γρηγορους γυρους?
Γιατι εχω στο μυαλο μου κατι που ειχε φρεναρισμα σε δεξια καμπη απο 100 στα ~40 ολη την ωρα... -
Οχι τρελή διαφορά, 2mm πες. Με το μάτι τα είδα. Δηλαδή τα δεξιά άντε να αντεχανε 2-3κ χλμ ακόμα.
-
Λόγω xds προφανώς. Μάλλον είμαι πιο επιθετικός στις αριστερες. Θα δούμε με το καινούργιο σετ.
-
RE: Aγορα Seat Leon 1.2 tsi style και extras
Ο χρήστης sos80 έγραψε:
γιατι και αυτο το μοτερ εχει εκτεταμενες αλλαγες σε σχεση με το προηγουμενο 1.2 tsi 8v.Ωχ το 16βαλβδιδο ειναι?