-
Σήμερα το πρωΐ γύρω στις 10, στην Τζαβέλα (Χαλάνδρι), οδηγάρα (!) με ασημί Α3 προσπαθούσε σώνει και καλά να παρκάρει ανάμεσα σε κάδο σκουπιδιών και λευκή Ζ4 2.0 (πένα), όμως εκεί δεν χωρούσε ούτε punto, με αποτέλεσμα να κοπανήσει το Ζ4 δύο φορές στον μπροστινό προφυλακτήρα, μετά δεν μπόρεσα να δω τι έγινε και τι ζημιά έπαθε η μπέμπα γιατί υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα πίσω μου και έπρεπε να προχωρήσω. Καφρίλα κι άγιος ο Θεός...
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Σήμερα το πρωΐ γύρω στις 10, στην Τζαβέλα (Χαλάνδρι), οδηγάρα (!) με ασημί Α3 προσπαθούσε σώνει και καλά να παρκάρει ανάμεσα σε κάδο σκουπιδιών και λευκή Ζ4 2.0 (πένα), όμως εκεί δεν χωρούσε ούτε punto, με αποτέλεσμα να κοπανήσει το Ζ4 δύο φορές στον μπροστινό προφυλακτήρα, μετά δεν μπόρεσα να δω τι έγινε και τι ζημιά έπαθε η μπέμπα γιατί υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα πίσω μου και έπρεπε να προχωρήσω. Καφρίλα κι άγιος ο Θεός...Διόρθωση: Ξάνθου ήταν η οδός...
-
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Συνεχισε απτοητη την πορεια της με το παιδακι της στο πισω καθισμα.Χύδην φορτίο φαντάζομαι. Αφού δεν το είχε μπροστά, πάλι καλά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...
και μένα εδώ στο γραφείο δίπλα στο στενό γίνονται πολλά, με το κορυφαίο χθες:
Μπουλντόζα ξεχνάει να σταματήσει στο stop και ακράνωτος μηχανάκιας σκάει (μετά από φρενάρισμα) 40εκ από τον εκσκαφέα Μόνο πλαστικά έφυγαν
Χθεσινή σαπίλα:
Κατέβαινα το Λυκαβηττό μετά από τη συναυλία (είχα περιμένει κανα μισάωρο να αδειάσει απ τα πολλά αμάξια ο δρόμος για να μη πάω σημειωτόν) και βρίσκω στο κατέβασμα ένα μπουλούκι καμιά 10αριά πεζούς να περπατάνε σε όλο το πλάτος του δρόμου. Αφού τους ακολούθησα για μισό λεπτό (δεν ήθελα να κορνάρω) - με τα φώτα φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν αμάξι πίσω τους- βγαίνω απ το παράθυρο και λέω συγγνώμη παιδιά μπορώ να περάσω μια στιγμή;
Μερικοί παραμέρισαν, δυο-τρεις κρετίνοι συνέχισαν να περπατάνε στη μέση όπου γυρνάει ένας και μου λέει 'Εμείς είμαστε οι μ@λ@κες που κατεβαίνουμε με τα πόδια κι εσύ με το αμαξάκι άρχοντας δε θες να αργήσεις;' και συνεχίζουν να περπατάνε στη μέση μέχρι που άνοιξε λίγο ο δρόμος καμιά 50αριά μέτρα παρακάτω τους πέρασα και γιουράχανε
WHAT THE FUCK.Ε τωρα δλδ δε θελει kacey αυτο?
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Σήμερα το πρωΐ γύρω στις 10, στην Τζαβέλα (Χαλάνδρι), οδηγάρα (!) με ασημί Α3 προσπαθούσε σώνει και καλά να παρκάρει ανάμεσα σε κάδο σκουπιδιών και λευκή Ζ4 2.0 (πένα), όμως εκεί δεν χωρούσε ούτε punto, με αποτέλεσμα να κοπανήσει το Ζ4 δύο φορές στον μπροστινό προφυλακτήρα, μετά δεν μπόρεσα να δω τι έγινε και τι ζημιά έπαθε η μπέμπα γιατί υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα πίσω μου και έπρεπε να προχωρήσω. Καφρίλα κι άγιος ο Θεός...Δεν ξερω αν το εχω ξανααναφερει,αλλα πριν λιγο καιρο εγινε το ιδιο σκηνικο στα χανια οπου στη θεση της z4 ηταν ενα καινουριο golf το οποιο η τυπισα που ηθελε να παρκαρει το στραπατσαρε πολυ ασχημα στον προφυλακτηρα και στο αριστερο φαναρι και αφου ειδε οτι δεν χωραει εξαφανιστηκε.Δεν αντεξα ομως και σημειωσα σε ενα χαρτακι τον αριθμο της και τον αφησα στο golf.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Δεν αντεξα ομως και σημειωσα σε ενα χαρτακι τον αριθμο της και τον αφησα στο golf.Και πολύ ορθά έπραξες. Για την ακρίβεια, εφόσον το είδες, είχες ηθική υποχρέωση να το κάνεις.
-
Ο kacey θα ειχε περασει απο πανω τους..... Κλαιω απ το γελιο φανταζοντας αυτον στην θεση του οδηγου..
-
Νταξ', θα τους ειχα προειδοποιησει μια φορα.
-
Καράφλας μέσα σε Smart:
Πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο στη Βάρκιζα.
Δεν παραχώρησε προτεραιότητα όταν σε ένα σημείο χωρούσε μόνο ένα αυτοκίνητο (και προφανώς δεν πρόκειται να σταματούσα για να περάσει ο παράνομος).
Με έβρισε προτού προλάβω έστω να φτάσω δίπλα του.
Τα συμπεράσματα δικά σας! -
Ήταν ο Γκουσγκούνης!?!
-
Μάγκας πριν λίγη ώρα στο Κολωνάκι με καινούρια jaguar xk, με κόκκινες πινακίδες πολυτέκνου βαμμένες μαύρες! Η βαφή ήταν όμως πρόχειρη και σε κάποια σημεία φαινόταν το κόκκινο. Τι άλλο θα δούμε!
-
Ντρεποταν να δειξει οτι ειναι πολυτεκνος? Βεβαια παιζει να μην ειχε καν παιδιά
-
Μαύρο ματ R8 στη Βασιλίσσης Σοφίας οδηγούσε σα να ήταν ο άρχοντας του δρόμου. 100 αλλαγες λωρίδας περνωντας ανάμεσα από την κίνηση και αποκορύφωμα: από αριστερή λωρίδα έφτασε στην τέρμα δεξιά μέσα σε 15 μέτρα και έστριψε σε στενό προς κολωνάκι, όλα χωρίς φλας και κόβωντας άλλο αμάξι που πήγαινε να αλλάξει λωρίδα από μεσαία προς δεξιά ΜΕ φλας, και σχεδόν περνώντας πάνω από σκουτεράκι που πήγαινε στη δεξιά.
Αλλά σε αυτούς ακόμα κ αστυνομικοί κωλώνουν να κόψουν κλήσεις.
-
Πω πω πόσο μου ανάβουν τα λαμπάκια με αυτούς τους βλαμένους υπερ-αντικοινωνικούς νεόπλουτους
-
Στην γειτονια μου γυρνουσα απο την δουλεια και σε μονοδρομο μου ερχοταν ενας αναποδα, εγω δεν υποχωρησα γιατι αν το εκανα θα εβγαινα στον κεντρικο και ισως να γινοταν και κανενα ατυχημα λογο μη ορατοτητας, του λεω να υποχωρηση αυτος και οτι παει αναποδα, οχι μονο δεν υποχωρουσε αλλα αρχισε να βριζει... τοτε του λεω καλα μισω να καλεσω αστυνομια να βρουμε την ακρη... το πως πηρε των μπ@λο
υγ: ειχε βουλγαρικες πινακιδες κυκλοφοριας, και σε οσους εχω πεσει στο δρομο παντα καποια μακακια θα κανουν
-
Εχει παραγινει το κακο με αυτους τους Βουλγαρο-τσιγγανους.
Προχτες τεσσερις απο δαυτους πηγαιναν ανποδα σε μονοδρομο για 300 μετρα...υστερα ο γεματος τατουαζ και γελαστος πιτσιρικας οδηγος(σε Audi station tdi καινουργιο),στριβει παλι αναποδα σε μονοδρομο και συνεχιζε απτοητος (και παντα με το χαμογελο στα χειλη)Μα καλα ρε φουστη μου,δεν τολμαει να τους ελεγξει κανενας?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@VolvoZeus
το κοκκινο clio ειναι εκει για να κανει αναστροφη?Οχι...εστριψε αριστερα
Στο γκολφ ειναι? Πολλες φορες βλεπω μπλοκο εκει και μαζευουν τους εξυπνους....
Αν και τωρα εχω καιρο να πετυχω μπλοκο.Οχι ειναι ακριβως εδω..
Στο Γκολφ και ειδικα στο φαναρι στα αστερια επειδη το χρησιμοποιω συχνα η κατασταση ειναι εκνευριστικη..Αλλα το ιδιο συμβαινει σχεδον σε ολα τα φαναρια τετοιου τυπου...καποιοι προφανως ειναι πιο εξυπνοι!
Τι έκανε το Clio? Τους πέρασε όλους και μπήκε πρώτος?
Το αστειο ξερεις πιο ειναι? Οτι περασε δυο (2) αυτοκινητα και μπηκε πρωτος...Δυο ειμασταν και μια χαρα θα προλαβαινε να περασει κι αυτος αν εμενε στη σειρα του...αλλα οχι προφανως ηταν πολυ γαματος για να μεινει 3ος στο φαναρι!
Πριν λίγο καιρό έγραφα ότι εκεί ξήλωσαν φίλο μου
Έχουν πάει πριν πολλά χρόνια να ξηλώσουν και το πατέρα μου
Εγώ στρίβω πάντα από ρομεοΕναλλακτικά κατεβαίνεις στη κατω μεριά προς παραλία και ανεβαίνεις από το φανάρι στα δεξιά σου χώρις μπουγιο
-
-
Μου το έστειλαν σήμερα:
-
αυτον τον κλεινεις απο τη μια και απο την αλλη και μενει εκει για παντα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]