-
Σουτάρισμα! Μια χαρά αμάξια αγοράζεις πλέον με 2 χιλιάρικα και πολύ φθηνότερα στη διατήρησή τους. Τυχαία...
-
Τα εξοδα υποθετω τα αντεχατε για το κρατατε.. καλο στη κατηγορια του δεν ηταν αλλα δε παυει βεβαια να ειναι cabrio κτλπ..οποτε το να μπεις σ ενα supermini απο εκει ισως να σου κακοφανει.. αν λοιπον το αμαξι ειναι σε μια σειρα ,δε ζηταγε μεχρι τωρα και λογω ηλικιας ζητησε τωρα ενα μαζεμα-ζημια κατα τη γνωμη μου το φτιαχνεις!
Και σου λεω παιρνεις μεταχειρο με 2 χιλιαρικα οπως το passat απο πανω.. τι σου λεει οτι σε 6μηνες δε θα σκασει κατι μεγαλο και εκτακτο?
-
Το cabrio ειναι?
-
Ξεχασα οτι υπαρχει και το sedan..
Αν εξαιρεσεις το δελεαρ του cabrio και παλι πιστευω οτι εχει νοημα το παραπανω μου ποστ. -
Αρχιζω και δεχομαι 'πιεσεις' απο τους δικους μου να το δωσω οσο οσο..2η χρονια που καθεται και λογικα θα παει και 3η αν δεν αλλαξουν τα πραγματα.
Αλλα δεν μου παει η καρδια να το δωσω 2-3 χιλιαδες.Δεν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα εξοδα υποθετω τα αντεχατε για το κρατατε.. καλο στη κατηγορια του δεν ηταν αλλα δε παυει βεβαια να ειναι cabrio κτλπ..οποτε το να μπεις σ ενα supermini απο εκει ισως να σου κακοφανει.. αν λοιπον το αμαξι ειναι σε μια σειρα ,δε ζηταγε μεχρι τωρα και λογω ηλικιας ζητησε τωρα ενα μαζεμα-ζημια κατα τη γνωμη μου το φτιαχνεις!Και σου λεω παιρνεις μεταχειρο με 2 χιλιαρικα οπως το passat απο πανω.. τι σου λεει οτι σε 6μηνες δε θα σκασει κατι μεγαλο και εκτακτο?
Συμφωνώ. Άλλωστε το Stratus ήταν όμορφο και σβέλτο.
-
Πολυ σωστα!
Τι σχεση εχουν τα κουβαδακια που προαναφερθηκαν με το chrysler? -
Το όμορφο είναι πολύ υποκειμενικό. Κιμπάρικο είναι μάλλον η σωστή λέξη. Θα ταίριαζε σε νταβατζή επαρχίας, πρώην νομάρχη, χωρίς παρεξήγηση από τον φίλτατο που το έχει ο πατέρας του.
Τώρα, το σβέλτο ΔΕΝ είναι υποκειμενικό. Γκάζι στην ευθεία δεν είχε ποτέ για τα κυβικά του, ενώ αν υπήρχε στο βάθος κάποια στροφή, έπρεπε να πετάξει άγκυρα. Οπότε σβέλτο δεν ήταν.
Εναλλακτική κιμπαροσύνη! -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πολυ σωστα!
Τι σχεση εχουν τα κουβαδακια που προαναφερθηκαν με το chrysler?κόψε κάτι...
για αυτό το μοντέλο συζητάμε
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1624834/ -
Υπερβολές. 10αράκι στα 100 ήταν αξιοπρεπέστατα τότε, ίσως όχι για δίλιτρο, αλλά με απόλυτα κριτήρια αργό δεν είναι ακόμα και σήμερα. Έστριβε κιόλας αν και ήταν σχετικά μαλακό.
-
Δεν είναι το κάμπριο, το κλειστό είναι.
Τελευταία νέα, θα γίνει προσπάθεια για πώληση σε εξευτελιστική τιμή.
Επίσης θα κάνουμε μια γύρα στις αντιπροσωπείες Μήπως υπάρχει κάποια καλή προσφορά με απόσυρση του συγκεκριμένου κ αγορά καινούργιου με οροφή τις 7000€???Αν υπάρχει κάτι υπόψη πείτε παιδιά. Σε βενζίνη κοιτάμε, ει δυνατόν 'μεγάλο' σε διαστάσεις,4 πόρτες κ ξεχωριστό πορτ μπαγκαζ, κλασική κούρσα δηλ
-
Καινουργια 'κουρσα' με αποσυρση και 7000e δε γινεται.. δε φτανουν τα χρηματα.. τα πιο φτηνα ,που ειναι μικροτερης κατηγοριας απο το stratus ωστοσο, που μπορεις να βρεις ειναι τα skoda rapid ,citroen c-elysse, peugeot 301.
-
Περίμενε λίγο μήπως τελικά ισχύσουν τα τέλη με την αξία και τον μήνα , οπότε θα αλλάξουν ΟΛΑ .
-
τους παλιους δίλιτρους plus+ με αδεια κυκλοφορίας πριν το 10 ξέχνα τους. Ό,τι αλλαγή κ να γίνει (αν γίνει τελικά) δεν θα τους πιάνει. Όπους κ όλους εμάς με αμαξια που ταξινομηθηκαν πριν το 10.
Ο,τι αλλαγή γίνει θα γίνει για τα καινουργια ακριβά αμάξια, που έτσι κ αλλιώς μόνο κάτω από 2000 ταξινομούνται πια (τα πάνω από 2000 κυβικά είναι -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πολυ σωστα!
Τι σχεση εχουν τα κουβαδακια που προαναφερθηκαν με το chrysler?To Stratus είχε τα χειρότερα πλαστικά που είχα δει σε αυτοκίνητο εκείνης της εποχής, με διαφορά.
Νομίζω έχει η μάνα μου κάτι παλιά Tupperware που είναι καλύτερα.
-
Τα tuperware είναι όντως πολύ καλά μπολ...
(ε ας πω κ γω την εξυπνάδα μου μιας κ αρχίσαμε) -
Κάπου ειχα διαβάσει οτι φέτος θα αλλάξουν οι όροι φορολογίας των αυτοκινήτων.Κατι άκουσα οτι θα πανε σχετικά με την αγοραστική η εμπορική αξία και οχι μέσω των κυβικών πλέον.
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2
-
Σέρβις.
-
Αυτό περιμένουμε κι εμείς, ίσως μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη να ανακοινώσουν κάνα τέτοιο μέτρο κ να αλλάξει το κλίμα στην αγορά.
-
Ο χρήστης typhoonx έγραψε:
Αυτό περιμένουμε κι εμείς, ίσως μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη να ανακοινώσουν κάνα τέτοιο μέτρο κ να αλλάξει το κλίμα στην αγορά.αν και δεν εχω διλιτρο οι κυβερνωντες ειναι καραγκιοζηδες..
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231264889Τσουχτερός Νοέμβριος και Δεκέμβριος
«Πακέτο» έρχονται ο φόρος πολυτελείας με τα τέλη κυκλοφορίας
Από το φόρο δεν γλιτώνουν ούτε οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν πινακίδες στο τέλος του 2012Φόρος πολυτελούς διαβίωσης και τέλη κυκλοφορίας για Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού έρχονται «πακέτο» το τελευταίο δίμηνο του 2013. Αυτό σημαίνει ότι οι όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο από 1.929 μέχρι 4.700 κυβικά θα κληθούν να πληρώσουν φόρο από 947 έως 5.140 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Παρασκευής, από το φόρο δεν γλιτώνουν ούτε οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν πινακίδες στο τέλος του 2012, αφού ο φόρος ισχύει αναδρομικά από τη χρήση του 2012.
Υπενθυμίζεται ότι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται σε Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών, σε πισίνες και αεροσκάφη και αναμένεται να φέρει στα δημόσια ταμεία 136 εκατ. ευρώ.
Ο νέος φόρος βεβαιώνεται με ξεχωριστό εκκαθαριστικό σημείωμα που θα σταλεί στους υπόχρεους.
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!
κεραμιδα δηλαδη...το λογικο ειναι οτι ο φορος ανακοινωνεται και κανεις τα κουμαντα σου....αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν αναδρομικο φορο γαμου και τεκνων....
100 ευρω για καθε χρονο γαμου και 50 για καθε τεκνο, καθωτι οι μαλακιες πληρωνονται...
Τι το κάνατε το δίλιτρο ;