-
Τριχες στη μασχαλη εχουν? Εννοω πολυυυυυ τριχα. Εχει μια Αγγλιδα φιλη η γυναικα μου (ωραια δε λεω) αλλα εκει οι τριχες ειναι για αναρριχηση!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τριχες στη μασχαλη εχουν? Εννοω πολυυυυυ τριχα. Εχει μια Αγγλιδα φιλη η γυναικα μου (ωραια δε λεω) αλλα εκει οι τριχες ειναι για αναρριχηση!Καμια σχεση Θαναση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάνο, ο Χεράς είναι 35άρης και προφανώς είναι σε μια εταιρεία με 30άρες-40άρες. Το περίεργο θα ήταν να ήταν ελεύθερες. Όμορφες κοπέλες άνω των 25-30 σπάνια είναι free.Αυτο ακριβως λεω ρε Αλεξανδρε...μονο εσυ με πιανες τελικα
Η μικροτερη στην εταιρεια ειναι 22αρα....οι αλλες ειναι απο 28-30 και ανωΗ τελευταια σου προταση αντικατοπτριζει ολη την αληθεια...τωρα αν πεσεις στο timing να χει μολις χωρισει οκ αλλα προσωπικα δεν μου χει τυχει να ξερω καμμια τετοια
-
Γενικά είναι και οι συντοπίτισσές μας λίγο δύσκολες. Βασικά στην Ελλάδα έχουν πέραση τα καγκούρια και οι χλέμπουρες κι αν δεν είσαι τέτοιος περνάς δύσκολα.
Φίλος κολλητός δεν είχε ποτέ σχέση στην Ελλάδα, ο γυναίκες τον θεωρούσαν υπερβολικά ήσυχο και αδιάφορο, κοινώς βαρετό. Ενώ εμφανισιακά είναι οκ, μόλις τους έπιανε τη κουβέντα ξενέρωναν γιατί δεν έκανε χαβαλέ αλλά μιλούσε χαλαρά-σοβαρά. Το τι χυλόπιτα είχε φάει το παλικάρι δε λέγεται. Kι αυτό επειδή δεν ήταν τύπος του κεφιού και του χαβαλέ και του δήθεν 'πόσο γαμώ τα παιδιά είμαι ο φούστης' στυλ που πιάνει πολύ εδώ.
Στα 30 του πήγε Ολλανδία.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο που ήταν εκεί τα έφτιαξε με Ολλανδέζα (τουμπανάκι κι όλας, όχι καμιά μέτρια ) ήσυχη κοπέλα για σπίτι, και περνάει γαμώ Στην Ελλάδα θα ήταν καταδικασμένος να τα φτιάξει (αν τα έφτιαχνε) κάποτε με χωρισμένη 40άρα με καναδυο κουτσούβελα να της τα ταΐζει κι όλας
Και δε νομίζω ότι είμαι υπερβολικός. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πάνο, ο Χεράς είναι 35άρης και προφανώς είναι σε μια εταιρεία με 30άρες-40άρες. Το περίεργο θα ήταν να ήταν ελεύθερες. Όμορφες κοπέλες άνω των 25-30 σπάνια είναι free.
Αυτο ακριβως λεω ρε Αλεξανδρε...μονο εσυ με πιανες τελικα
Η μικροτερη στην εταιρεια ειναι 22αρα....οι αλλες ειναι απο 28-30 και ανωΗ τελευταια σου προταση αντικατοπτριζει ολη την αληθεια...τωρα αν πεσεις στο timing να χει μολις χωρισει οκ αλλα προσωπικα δεν μου χει τυχει να ξερω καμμια τετοια
Δεν υπαρχουν εμφανισιμες ελευθερες.
Η ξαδερφη μου (ψιλοκαλη εμφανιση,οχι κατι σουπερ) απο τα 13 της εως και οταν παντρευτηκε, δεν ξερω εαν περασε ποτε πανω απο μία εβδομαδα ελευθερη.
Ο βασικος τροπος για να βρεις κανα..χρονικο κενο στο προγραμμα τους, ειναι να εχεις ενα κυκλο γνωστων που θα στο σφυριξει.
Αν εισαι μπακουρο-εργενης με μηδενικο κυκλο φιλων,την εχεις ψιλοκάτσει γιατι οι Ελληνιδες σε φαση καμακι στο μπαρ πιο πιθανο ειναι να σου φερουν καμια τσαντα στο κεφαλι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο βασικος τροπος για να βρεις κανα..χρονικο κενο στο προγραμμα τους, ειναι να εχεις ενα κυκλο γνωστων που θα στο σφυριξει.
Αν εισαι μπακουρο-εργενης με μηδενικο κυκλο φιλων,την εχεις ψιλοκάτσει γιατι οι Ελληνιδες σε φαση καμακι στο μπαρ πιο πιθανο ειναι να σου φερουν καμια τσαντα στο κεφαλι.Ότι πιο τεκμηριωμένο έχει γραφτεί σε αυτό το τόπικ
-
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... -2011.html
Ελλάδα: 209.791 περισσότερες οι γυναίκες απ΄τους άντρες στην απογραφή του 2011
Σύμφωνα με τη λίστα του πληθυσμού κατά φύλο στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας,
ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ο δήμος με το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στη χώρα! -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
http://greece-salonika.blogspot.com/2013/08/209791-2011.htmlΕλλάδα: 209.791 περισσότερες οι γυναίκες απ΄τους άντρες στην απογραφή του 2011
Σύμφωνα με τη λίστα του πληθυσμού κατά φύλο στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας,
ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ο δήμος με το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στη χώρα!Εντελως ΑΚΥΡΟ!!! Αν δεις την απογραφη, οι αντρες 15-45 ειναι περισσοτεροι πανελλαδικα και στη Σαλονικη. Απο εκει και πανω περνανε οι γυναικες. Στα 70-80 ειναι που μας σκιζουν.
-
αρα να ελπιζω!!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ξαδερφη μου (ψιλοκαλη εμφανιση,οχι κατι σουπερ) απο τα 13 της εως και οταν παντρευτηκε, δεν ξερω εαν περασε ποτε πανω απο μία εβδομαδα ελευθερη.
Αν εισαι μπακουρο-εργενης με μηδενικο κυκλο φιλων,την εχεις ψιλοκάτσει γιατι οι Ελληνιδες σε φαση καμακι στο μπαρ πιο πιθανο ειναι να σου φερουν καμια τσαντα στο κεφαλι.+απειρο
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
αρα να ελπιζω!!!!Πρέπει να αλλάξεις το target group σου. Η γριά κότα έχει το ζουμί.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τριχες στη μασχαλη εχουν? Εννοω πολυυυυυ τριχα. Εχει μια Αγγλιδα φιλη η γυναικα μου (ωραια δε λεω) αλλα εκει οι τριχες ειναι για αναρριχηση!Οταν κάναμε μικροβιολογία στο πανεπιστήμιο μας είχε πει η καθηγήτρια της έδρας παρακαλώ, μεταξύ σοβαρού κ αστείου, πως οι μισές αγγλίδες έχουν έρπη γεννητικών οργάνων, πάρτυ γίνεται εκεί...
Πρόσεχε Vengas την υπογραφή σου κ το άλλο...!
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Γενικά είναι και οι συντοπίτισσές μας λίγο δύσκολες. Βασικά στην Ελλάδα έχουν πέραση τα καγκούρια και οι χλέμπουρες κι αν δεν είσαι τέτοιος περνάς δύσκολα.
Φίλος κολλητός δεν είχε ποτέ σχέση στην Ελλάδα, ο γυναίκες τον θεωρούσαν υπερβολικά ήσυχο και αδιάφορο, κοινώς βαρετό. Ενώ εμφανισιακά είναι οκ, μόλις τους έπιανε τη κουβέντα ξενέρωναν γιατί δεν έκανε χαβαλέ αλλά μιλούσε χαλαρά-σοβαρά. Το τι χυλόπιτα είχε φάει το παλικάρι δε λέγεται. Kι αυτό επειδή δεν ήταν τύπος του κεφιού και του χαβαλέ και του δήθεν 'πόσο γαμώ τα παιδιά είμαι ο φούστης' στυλ που πιάνει πολύ εδώ.
Στα 30 του πήγε Ολλανδία.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο που ήταν εκεί τα έφτιαξε με Ολλανδέζα (τουμπανάκι κι όλας, όχι καμιά μέτρια ) ήσυχη κοπέλα για σπίτι, και περνάει γαμώ Στην Ελλάδα θα ήταν καταδικασμένος να τα φτιάξει (αν τα έφτιαχνε) κάποτε με χωρισμένη 40άρα με καναδυο κουτσούβελα να της τα ταΐζει κι όλας
Και δε νομίζω ότι είμαι υπερβολικός.ε μα κι αυτός άμα ήταν μονόχνωτος τι περίμενε;
λες και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, 'διαφημίζεις' και λίγο το προϊόν σουδε λέω να το παίζεις δήθεν, αλλά να μην είσαι και δυσάρεστος γιατί έτσι όπως το περιγράφεις δε μου ακούγεται και πολύ καλό
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν εισαι μπακουρο-εργενης με μηδενικο κυκλο φιλων,την εχεις ψιλοκάτσει γιατι οι Ελληνιδες σε φαση καμακι στο μπαρ πιο πιθανο ειναι να σου φερουν καμια τσαντα στο κεφαλι.Μέχρι και γκόμενα να βγάλεις βύσμα θες κι εκεί.
-
-
Τόσο δύσκολα δηλαδή είναι τα πράγματα παίδες?

-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://greece-salonika.blogspot.com/2013/08/209791-2011.html
Ελλάδα: 209.791 περισσότερες οι γυναίκες απ΄τους άντρες στην απογραφή του 2011
ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ο δήμος με το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στη χώρα!Εντελως ΑΚΥΡΟ!!! Αν δεις την απογραφη, οι αντρες 15-45 ειναι περισσοτεροι πανελλαδικα και στη Σαλονικη. Απο εκει και πανω περνανε οι γυναικες. Στα 70-80 ειναι που μας σκιζουν.
Αυτό μάλλον ερμηνεύεται στο ότι η μ.ο. ζωής στους άντρες είναι χαμηλότερος. Έτσι εξηγείται ότι για ασφάλεια ζωής οι άντρες πληρώνουν συνήθως περισσότερα από γυναίκες ίδιας ηλικίας...
-
ο μ.ο. ζωής των αντρών είναι φυσικά μικρότερος και ένας από τους βασικούς λόγους όπως διάβαζα κάποτε είναι επειδή οι γυναίκες κάνουν καλύτερο/ποιοτικότερο ύπνο από τους άντρες
θα ψάξω κάποια στιγμή μπας και βρω κάναν πίνακα θνησιμότητας
-
Βασικά οι γυναίκες δεν είναι και τόσο λάτρεις των πιτόγυρων, των κοψιδίων και των τσίπουρων...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες