-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
εγινε ενα θεμα στον εβρο πριν λιγες μερες
Για τις εργασίες στο ανάχωμα λες;
ναι
Δηλαδη?
τουρκοι στρατιωτες ζητησαν απο πολιτικοι προσωπικο στο ελληνικο τμημα του εβρου να φυγουν ενω τους σημαδευαν με τα οπλα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγινε ενα θεμα στον εβρο πριν λιγες μερες
Για τις εργασίες στο ανάχωμα λες;
ναι
Δηλαδη?
τουρκοι στρατιωτες ζητησαν απο πολιτικοι προσωπικο στο ελληνικο τμημα του εβρου να φυγουν ενω τους σημαδευαν με τα οπλα
Μαλιστα... Eλα μωρε. Τα συνηθισμενα.....
Εδω βεβαια θα μου πεισ εδω εχουν ανταλλαξει πυροβολισμους και παλι δεν εγινε τιποτα αλλα anyway. -
Cabala να φανταστώ στον Έβρο υπηρετείς και τα η,ξέρειςτόσο καλά;Η ντιφενς νετ?
-
κατι πιανει το αφτακι μου
-
Ω ρε αστέρια μέσα στον 'Παπανικολή'
Να ρωτήσω κάτι, εδώ:

η σημαία στο έδαφος είναι προβλεπόμενη ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι.
Ακόμα και το έμβλημα της Μοίρας, δεν θα έπρεπε να είναι στο έδαφος.
Αν η φωτό είναι αναμνηστική για το προσωπικό της Μονάδος , μπορούσε να 'τυπωθεί' στη φωτό σε κάποια γωνία.Τότενες , να φτιάξουμε και χαλάκια για σκούπισμα των ποδιών έξω απ΄το γραφείο του Δκτή, με το έμβλημα.
-
http://www.protothema.gr/greece/article ... io-maimou/
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι.
Αν η φωτό είναι αναμνηστική για το προσωπικό της Μονάδος , μπορούσε να 'τυπωθεί' στη φωτό σε κάποια γωνία.Τότενες , να φτιάξουμε και χαλάκια για σκούπισμα των ποδιών έξω απ΄το γραφείο του Δκτή, με το έμβλημα.
Να ρωτήσω εγώ ξανά μιας και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος που τα βασίζεις αυτά που λες και αν είναι έτσι όντως?
-
-
-
Mόνο αυτός.....?
Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών σου, θα σκεφτόταν (τουλάχιστον) 'έλα μωρέ....Δε βαριέσαι! πώς κάνετε ετσι....? ' -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Mόνο αυτός.....?
Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών σου, θα σκεφτόταν (τουλάχιστον) 'έλα μωρέ....Δε βαριέσαι! πώς κάνετε ετσι....? 'Αν ειχε γινει στην Αμερικη και εκανε ετσι πχ ο Ιρανος και σηκωνε τη σημαια και τον εκανε ετσι ρομπα, ο προεδρος θα εκανε 250 δηλωσεις οτι ζητα συγγνωμη. Εδω, δε γαμιεται κλπ, και αν εκανε δηλωσεις, θα εβγαιναν οι γνωστοι 'πατριδοκαπηλος' κλπ
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Και βέβαια δεν είναι.
Να ρωτήσω εγώ ξανά μιας και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος που τα βασίζεις αυτά που λες και αν είναι έτσι όντως?
Μαλλον κάτι θα ξέρει παραπανω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μαλλον κάτι θα ξέρει παραπανω
Edit: ,
-
Κύριε Δημήτρη διορθώστε λίγο την παράθεση γιατι φαινεται ότι ρωτάω εγώ
-
Είναι κάτι μυστικό και δεν μπορείτε να το πείτε, ή ειστε απλώς αγενής εκ φύσεως και δεν απαντάτε σε ερωτήσεις?
-
Μπορεί να είναι απλά βλάκες
-
Μπράβο ΙΚΕ το βρηκες.
-
Μακάρι να έχει άδικο
Δυστυχώς αν δεν απαντήσει ο κύριος Δημήτρης πολύ φοβάμαι ότι θα είναι άλλη μια περίπτωση (βλ. Epic thread ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ#) ασχετίλας που εκφράζεται και με ύφος 1.000.000.0000 καρδιναλίων -
Στην 1η ΜΑΛ πάντως είχανε το έβμλημα βαμμένο στο προαύλιο του στρατοπέδου.
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)