-
Η 5η της χειροκίνητης είναι κοντή (πιάνει τελική με 5η) αλλά η 5η της αυτόματης είναι σούπερ μακριά για να ευχαριστιέσαι τα ταξίδια (με ). Αλλά η αυτόματη έχει γενικά μακριές σχέσεις, συχνά θα ήθελες περισσότερες.... Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις θα βόλευε 6τάχυτο κιβώτιο. Και αν είχαν 6τάχυτο θα λέγαμε γιατί όχι 7τάχυτο....!
Πάντως η 4η της αυτόματης είναι λίγο πιο κοντή από την 5η της χειροκίνητης και αυτό σημαίνει ότι όταν η χειροκίνητη βάλει 5η κάπου στα 180 τότε η αυτόματη είναι πιο γρήγορη μέχρι τα 210+ που τερματίζει η 4η της! Το έχω ζήσει, τους πέρναγα σε slow motion αλλά τους πέρναγα!
Μη μείνεις στη σκέψη, αν βρεθεί κάτι καλό να το κοιτάξεις. Αν και αξίζει να πας σε 2,5-3 λίτρα.... -
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις γύρισα από ολιγοήμερα απόδραση στη λίμνη Πλαστήρα με τις .Το μωρό μου και την F25 20d..Είχαμε πάει για βόλτα Ελάτη- Περτόύλι και στην επιστροφή είχαμε μπροστά ένα q3 20 tdi.Στην διαδρομή από Ελάτη για Τρίκαλα για όσους την έχουν κάνει στις στροφές δεν μπορούσε να μείνει στη λωρίδα και μιλάμε για ταχύτητες 50-60 χαω και πλακωνόταν στα φρένα. Με είχε κάνει .Τραγικό για ένα αυτοκίνητο που τα τεστ λένε ότι είναι ισάξιο με την Χ1 .Δεν νομίζω ότι είναι θέμα οδηγού γιατί στις ευθείες μετά το στροφιλίκι με πλησίαζε μολονότι πηγαίναμε σε τουριστικό ρυθμό μεταξύ 80 και 100 χαω.Δεν χρειάζεται να πω ότι στις στροφές μας έχασε αν κια δεν ξεπέρασα τα 70 χαω λόγω άγνωστης διαδρομής και απόλαυσης της διαδρομής.Μάλλον υπερτιμημένο το q3 στο θέμα στησίματος από τον τοπικό τύπο.
Καλό βράδυ -
Σιγά το benchmark το Q3. Tiguan είναι με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν ήταν βενζίνη βέβαια θα το χάζευες με τα κυάλια...
-
Aπλά ο οδηγός δεν την πάλευε.
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις γύρισα από ολιγοήμερα απόδραση στη λίμνη Πλαστήρα με τις .Το μωρό μου και την F25 20d..Είχαμε πάει για βόλτα Ελάτη- Περτόύλι και στην επιστροφή είχαμε μπροστά ένα q3 20 tdi.Στην διαδρομή από Ελάτη για Τρίκαλα για όσους την έχουν κάνει στις στροφές δεν μπορούσε να μείνει στη λωρίδα και μιλάμε για ταχύτητες 50-60 χαω και πλακωνόταν στα φρένα. Με είχε κάνει .Τραγικό για ένα αυτοκίνητο που τα τεστ λένε ότι είναι ισάξιο με την Χ1 .Δεν νομίζω ότι είναι θέμα οδηγού γιατί στις ευθείες μετά το στροφιλίκι με πλησίαζε μολονότι πηγαίναμε σε τουριστικό ρυθμό μεταξύ 80 και 100 χαω.Δεν χρειάζεται να πω ότι στις στροφές μας έχασε αν κια δεν ξεπέρασα τα 70 χαω λόγω άγνωστης διαδρομής και απόλαυσης της διαδρομής.Μάλλον υπερτιμημένο το q3 στο θέμα στησίματος από τον τοπικό τύπο.
Καλό βράδυΔηλαδη δε μπορουσε να παρει τις στροφες με 60?
Το Tiguan παντως μια χαρα στριβει.Το εχω οδηγησει.Και με πανω απο 60
Εγω για θεμα οδηγου το κοβω.Εκτος αν συντρεχουν και αλλοι λογοι ,οπως παιδια που κοιμουνται και για αυτο εκοβε τοσο πολυ στις στροφες. -
Σιγά τις κόντρες
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Σιγά τις κόντρεςΟταν θα κανουμε παιδια, τετοια θα κανουμε και μεις!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σιγά τις κόντρες
Οταν θα κανουμε παιδια, τετοια θα κανουμε και μεις!!
Ελπιζω πως οχι...'Κοντρες' με diesel σε crossover/suv των 1600+κιλων/140ιππων...?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σιγά το benchmark το Q3. Tiguan είναι με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν ήταν βενζίνη βέβαια θα το χάζευες με τα κυάλια...+00
...εκτος εαν ο οδηγος, δεν την παλευε γενικως, -οπως σωστα ειπωθηκε πιο πριν-, κατι που πιθανοτατα θα επαιξε και στην περιππτωση με το Q3 TDI...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σιγά τις κόντρες
Οταν θα κανουμε παιδια, τετοια θα κανουμε και μεις!!
Ελπιζω πως οχι...'Κοντρες' με diesel σε crossover/suv των 1600+κιλων/140ιππων...?
E ναι αυτά είναι πολύ ελαφριά για μένα. Άμα το αυτοκίνητο δεν ζυγίζει πάνω από 1800 κιλά, δε το οδηγάω
-
H nea alpina B3 simera sto FIZ
-
Το 8αρι αυτοματο φοραει?
-
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Ελλαδαρα!
-
-
Ετσι το εξακυλινδρο!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ζηλευω!!!!!! κουκλι σκετο!
καλο μηνα κι ολας! -
To ΣΚ ασχοληθηκα αρκετα μαζι της...
Να και μια απο το εσωτερικο αν και δεν ειναι τοσο καλη η φωτογραφια..
Uploaded with ImageShack.us
-
όμορφη
-
Η καλύτερη 5άρα, αλλά αυτό το χρώμα στο εσωτερικό ποτέ δεν μου άρεσε.
Αλλά αφού δεν είναι δικιά μου...
-
Την ειχα βαλει και πιο παλια αλλα την ξεθαβω...Ανοιχτε τα καπω κυριοι
BMW FORUM