-
Οι Κινέζοι τη λένε στους Γερμανούς για την ποιότητα...
Δημοσίευση: 20/03/2013 - 08:54
Η Volkwagen AG ανακαλεί 384.000 αυτοκίνητα στην Κίνα εξαιτίας προβλημάτων στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Σύμφωνα με τη Γενική Υπηρεσία Ποιοτικής Εποπτείας και Ελέγχου, της Κίνας, ανακαλούνται τα κατασκευαζόμενα στην Κίνα μοντέλα Passat, Touran, New Bora, Sagitar, Magotan, Lavida, Skoda Octavia και Skoda Superb όπως επίσης τα εισαγόμενα Golf Variants, Sciroccos, Cross Golfs και Audi A3s.
Τα προβλήματα στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων μπορεί να προκαλέσουν διακοπή της λειτουργίας της μηχανής.
Πηγή: ΑΜΠΕ
http://www.skai.gr/news/world/article/2 ... utokinita/
-
εχει διαφορα αν το μπουρδελο ειναι στην Ουγκαντα,στη Γερμανια η' στον Καναδα;;;;
αυτο το λεει ο κινεζος κατοχος...... -
Ενδιαφέρον! Στα DSG αναφέρονται.
*'One of the most popular TV shows in China mentioned the DSG transmission is a problem among Volkswagen models **for a long period of time *which causes the car to slow down or speed up unintentionally'
http://www.worldcarfans.com/113032055389/volkswagen-recalls-384181-dsg-equipped-cars-in-china-following -
έχει ασχοληθεί κανείς με το 1900αρη caddy??
με το ElsaWin?
-
τα AUDI δλδ δε φαγανε ανακληση?
-
Scirocco GT.
Κακούλι σε μαύρο, ωραίες ζάντες. -
Στα τέλη του 2013, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Volkswagen θα προχωρήσει στην ανανέωση του Polo, το οποίο θα διαθέτει κυρίως επανασχεδιασμένους προβολείς μπρος -πίσω.
Για ακόμα μια φορά οι συντηριτικοί Γερμανοί μας συγκλόνισαν με την… μεγάλη αισθητική φαντασία τους. Άντε και μετά από 2 χρόνια αλλάξτε το σχέδιο και στην γρίλια…
-
να ρωτησω κατι: στο golf gt,τωρα τελευταια, οταν ειμαι με 2η ταχυτητα και χαμηλες στροφες, οταν παταω το γκαζι αποτομα για να επιταχυνω, ακουγεται ενα μικρο 'τσιριγμα' .... ξερει κανεις κατι...?
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
να ρωτησω κατι: στο golf gt,τωρα τελευταια, οταν ειμαι με 2η ταχυτητα και χαμηλες στροφες, οταν παταω το γκαζι αποτομα για να επιταχυνω, ακουγεται ενα μικρο 'τσιριγμα' .... ξερει κανεις κατι...?ευχομαι να εχεις ακομη εγγυηση......
-
να ρωτησω κατι: στο golf gt,τωρα τελευταια, οταν ειμαι με 2η ταχυτητα και χαμηλες στροφες, οταν παταω το γκαζι αποτομα για να επιταχυνω, ακουγεται ενα μικρο 'τσιριγμα' .... ξερει κανεις κατι...?Το πιθανότερο είναι να προέρχεται από την αντλία νερού, λογικά στο κάνει και με άλλες σχέσεις στο κιβώτιο αλλά δεν το προσέχεις λόγω θορύβου κύλισης.
Πήγαινε σε ένα συνεργείο να στο επιβεβαιώσουν φυσικά.
Αν είναι αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό, τα περισσότερα κομπρεσεράτα tsi που είχα επαφή το παρουσιάσανε.
-
να ρωτησω κατι: στο golf gt,τωρα τελευταια, οταν ειμαι με 2η ταχυτητα και χαμηλες στροφες, οταν παταω το γκαζι αποτομα για να επιταχυνω, ακουγεται ενα μικρο 'τσιριγμα' .... ξερει κανεις κατι...?Είναι σύνηθες σε όσα είναι turbo-compressor (140 - 170ps). Θα το συνηθίσεις και εσύ όπως όλοι μας!
Για περισσότερα δες εδώ:http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showforum=12 -
Φήμες λένε ότι βγήκε οδηγία για τεντωτήρα καδένας-καδένα στα 1.2 tsi .Έχω ακόμη 2 μήνες για το σέρβις οπότε δε θα μπω ακόμη στον κόπο να ρωτήσω......
-
Και μία άσχετη ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα.Το polo 6n 1.4 8v έβγαζε 90 άλογα?
-
60
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
60Μόνο 1400άρι πράμα?
-
όταν δούλευε εννοούσε...
-
Παντα μ αρεσει να παιζω με δαυτα και τα golf III.. να παταω κι εγω κατι..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
όταν δούλευε εννοούσε...Παντα μ αρεσει να παιζω με δαυτα και τα golf III.. να παταω κι εγω κατι..
Σήμερα είδα ότι έχουμε στη γειτονιά μια zx σε πρασινάκι.Φαίνεται και σε πολύ καλή κατάσταση
-
Καλυτερο απο το δικο μου αποκλειεται..
-
να ρωτησω κατι: στο golf gt,τωρα τελευταια, οταν ειμαι με 2η ταχυτητα και χαμηλες στροφες, οταν παταω το γκαζι αποτομα για να επιταχυνω, ακουγεται ενα μικρο 'τσιριγμα' .... ξερει κανεις κατι...?Ο ήχος της 'σκουριασμένης κούνιας' που λέμε ειναι αυτός. Αλλάζει ένα πηνίο που εμπλέκει τον κομπρέσσορα και πάει μαζί πακέτο με την αντλία νερού. Γνωστό κουσούρι. Με την βελτιωμένη αντλία δεν θα στο ξαναπαρουσιάσει. Το κάνει με όλες τις σχέσεις στις στροφές που δουλεύει φουλ ο κομπρέσσορας και σε απότομο γκάζι (2000-2500σαλ).
VW FORUM