-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:

Το καινουριο σου αμαξι?
Στάλθηκε από το βότσαλο.
-
Προ ολιγου εξω απ' το Opus στη Γλυφαδα.

Sent from my GT-I9300
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
Στην Κηφισίας

(Δεν είναι δικιά μου)
Αγγλικες πινακιδες?
Δεν εχει πληρωσει tax γι αυτο το χρονο ο φιλος...Εχει ληξει απο 11/6/2012... (και εφοσον δε το εχει πληρωσει παιζει να ειναι και ανασφαλιστος )
απο εδω: https://www.taxdisc.direct.gov.uk/EvlPo ... ution=e1s2
The enquiry is complete.
The vehicle details for FJ58 OZE are:Date of Liability 11 06 2012
Date of First Registration 01 11 2008
Year of Manufacture 2008
Cylinder Capacity (cc) 7993cc
CO2 Emissions 591g/Km
Fuel Type PETROL
Export Marker N
Vehicle Status Unlicensed
Vehicle Colour BLUE
Vehicle Type Approval M1
Vehicle Excise Duty rate for vehicle
6 Months Rate £261.25
12 Months Rate £475.00 -
993cc και 007 πολύ καλή δουλεία!!
Τώρα μένει να μάθουμε για την zonda
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
993cc και 007 πολύ καλή δουλεία!!Τώρα μένει να μάθουμε για την zonda
Και MacLaren F1 έχουμε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ισχύει?
-
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο ένα κίτρινο αμάξι με Σαλονικιώτικες πινακίδες 'ΝΒΥ' όμοιο με αυτό που είχε στον ιππότη της ασφάλτου. Pontiac λέγεται νομίζω. Κάτω απο τη πινακίδα έχει άλλη πινακίδα αμερικάνικου τύπου.
Τί γράφει?'NIGHT'
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν εχει πληρωσει tax γι αυτο το χρονο ο φιλος...Εχει ληξει απο 11/6/2012... (και εφοσον δε το εχει πληρωσει παιζει να ειναι και ανασφαλιστος )Cylinder Capacity (cc) 7993cc
CO2 Emissions 591g/Km
6 Months Rate £261.25
12 Months Rate £475.00Αυτός αν πλήρωνε σήμα με το CO2 με 591g/km πόσο θα του έβγαινε....;;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν εχει πληρωσει tax γι αυτο το χρονο ο φιλος...Εχει ληξει απο 11/6/2012... (και εφοσον δε το εχει πληρωσει παιζει να ειναι και ανασφαλιστος )
CO2 Emissions 591g/Km
6 Months Rate £261.25
12 Months Rate £475.00Αυτός αν πλήρωνε σήμα με το CO2 με 591g/km πόσο θα του έβγαινε....;;;
http://carfueldata.dft.gov.uk/new-vehic ... ?t=23ude39
Το σημα (κοινως tax ) το πληρωνεις με βαση το CO2 στο UK και γραφει ηδη ποσο ειναι για 6 μηνες και 12 αντιστοιχα...Αυτο πληρωνεις ουσιαστικα, να εχεις ασφαλεια για 12 μηνες και το ΚΤΕΟ που γινεται καθε χρονο. Ασφαλεια + ΚΤΕΟ χρειαζεσαι αναγκαστικα αλλιως σημα δε παιρνεις...(ελεγχεται ηλεκτρονικα). Περα απο αυτα αλλα εξοδα για το αμαξι δεν εχεις (απο εκει και περα δικο σου θεμα ολα τα αναλωσιμα και η συντηρηση του αυτοκινητου). Η Ζιζελ ειναι band K παντως
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
Ισχύει?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο ένα κίτρινο αμάξι με Σαλονικιώτικες πινακίδες 'ΝΒΥ' όμοιο με αυτό που είχε στον ιππότη της ασφάλτου. Pontiac λέγεται νομίζω. Κάτω απο τη πινακίδα έχει άλλη πινακίδα αμερικάνικου τύπου.
Τί γράφει?'NIGHT'
Pontiac Trans Am ειναι. Υπαρχει και βιντεακι στο yt.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Στην Κηφισίας

(Δεν είναι δικιά μου)
Αγγλικες πινακιδες?
απο εδω: https://www.taxdisc.direct.gov.uk/EvlPo ... ution=e1s2
The enquiry is complete.
The vehicle details for FJ58 OZE are:Date of Liability 11 06 2012
Date of First Registration 01 11 2008
Year of Manufacture 2008
CO2 Emissions 591g/Km
Fuel Type PETROL
Export Marker N
Vehicle Status Unlicensed
Vehicle Colour BLUE
Vehicle Type Approval M1
6 Months Rate £261.25
12 Months Rate £475.00Yπαρχει μια ασφαλιστικη εταιρεια που σε ασφαλιζει χωρις ΜΟΤ και ΤΚ εφοσων εισαι κατοικος Αγγλιας και εχεις το αμαξι εξω απο την Αγγλια μονιμα (βασικα δεχεται οτι δεν αξιζει να το ανεβαζεις καθε χρονο στην Αγγλια για ΜΟΤ.)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί γράφει?'NIGHT'
Εδώ και κάνα δύο χρόνια (ίσως και παραπάνω) κυκλοφορεί το συγκεκριμένο στην περιοχή. Και δεν είναι το μόνο. Πρέπει να υπάρχουν 3-4 τα οποία είναι κυκλοφορήσιμα.
Pontiac Firebird τρίτης γενιάς είναι:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Fi ... generation)Τώρα δε θυμάμαι πόσες από αυτές είναι Trans Am κτλ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Yπαρχει μια ασφαλιστικη εταιρεια που σε ασφαλιζει χωρις ΜΟΤ και ΤΚ εφοσων εισαι κατοικος Αγγλιας και εχεις το αμαξι εξω απο την Αγγλια μονιμα (βασικα δεχεται οτι δεν αξιζει να το ανεβαζεις καθε χρονο στην Αγγλια για ΜΟΤ.)Όχι όγι δεν μπορείς να βγάλεις ΜΟΤ και εξ'αποστάσεως.....
.... αν θέλεις στείλε μου με πμ το όνομα της ασφαλιστικής αυτής.Τουλάχιστον έτσι θα βλέπουμε ωραία αυτοκίνητα και μέσα στο δακτύλιο κάθε μέρα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Yπαρχει μια ασφαλιστικη εταιρεια που σε ασφαλιζει χωρις ΜΟΤ και ΤΚ εφοσων εισαι κατοικος Αγγλιας και εχεις το αμαξι εξω απο την Αγγλια μονιμα (βασικα δεχεται οτι δεν αξιζει να το ανεβαζεις καθε χρονο στην Αγγλια για ΜΟΤ.)
Όχι όγι δεν μπορείς να βγάλεις ΜΟΤ και εξ'αποστάσεως.....
.... αν θέλεις στείλε μου με πμ το όνομα της ασφαλιστικής αυτής.Τουλάχιστον έτσι θα βλέπουμε ωραία αυτοκίνητα και μέσα στο δακτύλιο κάθε μέρα!
Kοιτα η ασφαλεια αυτη ειναι κατ'ελαχιστο 1200 λιρες και πρεπει να εισαι κατοικος Αγγλιας αλλιως προφανως θα αρνηθουν να σε αποζημειωσουν. Αν υπαρχουν τετοια χρηματα μονο για αυτοκινητο που χρησιμοποιητε σε διακοπες τοτε προς τι η γκρινια για 200 αυξηση στα ΤΚ;
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Στην Κηφισίας

(Δεν είναι δικιά μου)
υπαρχει τετοιο πραμα στην ελλαδα?? σοβαρα τωρα αυτα δεν ειναι αστεια
-
Ποτε με πετυχατε ρε τσακαλια? Την ειχα βγαλει λιγο να αεριστει..
-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
Στην Κηφισίας

(Δεν είναι δικιά μου)
υπαρχει τετοιο πραμα στην ελλαδα?? σοβαρα τωρα αυτα δεν ειναι αστεια
Ουκ ολίγες φορές έχουν περάσει Veyron από Ελλάδα. Τώρα αν έχουμε καμιά ελληνική δε γνωρίζω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ουκ ολίγες φορές έχουν περάσει Veyron από Ελλάδα. Τώρα αν έχουμε καμιά ελληνική δε γνωρίζω. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ουκ ολίγες φορές έχουν περάσει Veyron από Ελλάδα. Τώρα αν έχουμε καμιά ελληνική δε γνωρίζω.
Δικιά σου είναι Ιορδάνη;
Carspotting [#7]