-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για δές πού φτάνει ένα Allroad...
(φοβερή φωτό )
http://www.audi.com/reports/gallery/de/ ... aaq_01.jpg
Υποψιάζομαι ότι εκεί φτάνει οποιοδήποτε τετρακίνητο, για να μην πω ότι φτάνει και οποιοδήποτε δικίνητο με διαφορικο περιορισμένης ολίσθησης...
E, δεν είναι και το...Pikes Peak!
-
Πάντως πραγματικά είναι ένα από τα πιο όμορφα suvs! Μπορώ να μάθω το service του πόσο κοστίζει και κάθε πότε θέλει συντήρηση? Υπάρχει κάποιο club, έστω του εξωτερικού για το Allroad?
-
Φίλε KORONI72, εγώ του κάνω κάθε 7500, αλλά δεν μου κοστίζει πολύ λόγο ειδικής σχέσης-πελατείας. Οπότε καλύτερα να ρωτήσεις την Audi.
-
Φίλε kning ευχαριστώ. Είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση του πετρελαιοκίνητου μοντέλου και με απασχολεί εάν θα μπορέσω να το εισάγω λόγω έγκρισης τύπου. I hope! Γνωρίζεις μήπως τίποτε γι αυτό?
-
Λυπάμαι, αλλά για diesel δεν ξέρω τίποτα. Αν είναι για οικονομία μάλλον θα είναι καλός. Αλλά η ροπή του 2.7 BiTurbo (όλη από τις 1800 rpm) είναι το κάτι άλλο.....Αν είσαι επαρχία και δεν έχεις το σταμάτα-ξεκίνα της Αθήνας δεν θα είναι και τόσο αντι-οικονομικός, μιας και δεν χρειάζεται να πιεστεί για να σου δώσει....
-
Ο χρήστης KORINI72 έγραψε:
Φίλε kning ευχαριστώ. Είμαι πολύ κοντά στην απόκτηση του πετρελαιοκίνητου μοντέλου και με απασχολεί εάν θα μπορέσω να το εισάγω λόγω έγκρισης τύπου. I hope! Γνωρίζεις μήπως τίποτε γι αυτό?Θα μπορούσες να μας κάνεις μια οικονομική ενημέρωση αν τελικά το εισάγεις; ή αν ρώτησες για τον εκτελωνισμό;
Κι εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά μου είπαν για υψηλή τιμή εκτελωνισμού και κοιτάω τώρα και για Forester XT -
Θέλω να αγοράσω ένα 4χ4 με χώρους. Και σχετικά γρήγορο. Τα suv δεν μου πολυαρέσουν γενικότερα, και θα ήταν η έσχατη λύση.
Δεν με απασχολεί να τρέχω στα βουνά, αλλά θέλω να μην δυσκολεύομαι στο λίγο χιόνι. Θα χρησιμοποιείται κυρίως για ταξίδια των 100χλμ(200 πάνε-έλα) 3 φορές περίπου την εβδομάδα, περισσότερο το χειμώνα.
Θα αγοραστεί μτχ από Γερμανία λόγω της γυναίκας μου που είναι μισή Γερμανίδα. Οπότε κυβικά= φορολογία δεν με απασχολούν.
Αυτό που βλέπω να πληρεί πιο πολύ τα κριτήρια είναι το audi A6 allroad. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, αυτή είναι ευπρόσδεκτη. Δεν το έχω οδηγήσει βέβαια. Και για αυτό θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κατόχου.
Τί καίει;
Τί έξοδα συντήρησης έχει;
Τί παίζει με την αερανάρτηση;
Τυχόν προβλήματα που βγάζει.
Γενικότερη οδηγική αίσθηση. -
αν θες απλα κατι για χιονι και οχι χωμα, αρκει ενα Α4/Α6 quattro.
-
Για το λιγο αλλακαι το πολυ χιονι η καλυτερη λυση ειναι τα χειμερινα ελαστικα.
Τωρα για την τετρακινηση και εγω θα διαλεγα ενα Α4 Avant ή μια 3αρα Χ.
Θεωρω το Α6 τεραστιο... για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον... -
Συνεχίζοντας στο πνεύμα των προηγουμένων ποστ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα caterham ή ένα GSX-R 600
-
Γελασαμε παλι...
-
κατανάλωση από το http://www.spritmonitor.de' target='_blank
υπολόγισε από 14-16 λτ/100δες κι εδώ τεστ http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... 008_238320
-
Τα Α4-Α6 avant δεν έχουν σαν μεταχεισρησμένα μεγάλη διαφορά σε € από το allroad. Ειδικά τα A6 πουλούνται σχεδόν στα ίδια χρήματα.
Μιλάμε πάντα για τις μεγάλες εκδόσεις στα 3.2lt
Αν και εφόσον αποφασίσω για το allroad, θα κινηθώ για το 4.2Fsi.Η κατανάλωση μου φαίνεται λογική. Ευχαριστώ
-
Το ντιζελ δεν το σκεφτεσαι?
-
Υπάρχει επαρκής γνώση, τεχνική υποστήριξη και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για ένα 4.2 στην Ελλάδα και μάλιστα σε επαρχία?
Τώρα από σχετικά γρήγορο που ξεκίνησες, σκέφτεσαι να πας σε ένα αυτοκίνητο 350 αλόγατων και περίπου 250 τελική? -
Παντως το 4.2 που εχω οδηγησει δν θα το χαρακτηριζα απλως γρηγορο ...
-
DIesel δεν το σκέφτομαι λόγω της κακής ποιότητας πετρελαίου που υπάρχει στην Ελλάδα. Αρκετές αντλίες πετρελαίου έχω αλλάξει στο αγροτικό...
dstou@ Το 'σχετικά' είναι ανάλογο με το τι θέλεις. Το έβαλα περισσότερο για να αποκλειστούν προτάσεις του στυλ EVO. Δεν ξεκίνησα για κάτι άλλο και είπα ας πάρω 350 άλογα. Αυτή είναι εξ αρχής η σκέψη. Ας βγάλουμε λοιπόν το 'σχετικά' και ας το πούμε σκέτο γρήγορο.
Όσο για το service, το επίσημο της Θεσ/νίκης απέχει 40 λεπτά... Και αρκετό διάστημα του χρόνου μένω στη Θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως. Αλλά ακόμα και από Χαλκιδική, λιγότερο χρόνο θα κάνω από ότι θέλει κάποιος στην Αθήνα να κατεβεί Γλυφάδα για καφέ.jntaras για πες περισσότερα. θέλω τη γνώμη κάποιου που το έχει ή το οδήγησε. Δεν θέλω να στηριχθώ σε περιοδικά
-
Παντως αν βρεις καποιον εμπιστοσυνης για ντιζελ αξιζει φιλε!
-
Αν το μπορείς οικονομικά το ΑllRoad , πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν σου πέσει ακριβό, πήγαινε για το Α6 quattro, που νομίζω λαθεύεις πως είναι στα ίδια λεφτά, είναι αρκετά φθηνότερο...
Το Allroad αξίζει πάντως την διαφορά, λόγω ανάρτησης, ύψους και εμφάνισης! Έχω εικόνα από το Α6 2.5 TDI και είναι καταπληκτικό όχημα!
-
To προηγούμενο είχε σοβαρά προβλήματα με την αερανάρτηση, τη μετάδοση και ορισμένους κινητήρες.
Για το νέο δεν έχω ιδέα, αλλά αν έχει την αερανάρτηση του Tuareg, νομίζω ότι αξίζει από αυτή την πλευρά.
Audi A6 Allroad