-
Τα ξέρει ήδη και τους έχει ξεχέσει (και για άλλα πράγματα: ΜΠΡΑΒΟΥΣ, οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες, πλαστογράφηση πρακτικών Συγκλήτου κλπ) από ραδιοφώνου!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα ξέρει ήδη και τους έχει ξεχέσει (και για άλλα πράγματα: ΜΠΡΑΒΟΥΣ, οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες, πλαστογράφηση πρακτικών Συγκλήτου κλπ) από ραδιοφώνου!Αθανατα Ελληνικα Πανεπιστημια!!!!!
-
μιας και πήγε εκεί η κουβέντα, ιδού και 2 που θυμάμαι από ΕΜΠ:
Α.Ρ.Α.Χ.ΤΟ: ανατρεπτικός ριζοσπαστικός αριστερός χώρος τοπογράφων
Α.Χ.ΜΕΤ (
αριστερός χώρος μεταλλειολόγων
-
Αν αρχίσω να γράφω τα όσα έκαναν οι Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Χρήστος Σκιαδάς και Μανώλης Χριστοδούλου στο Πολυτεχνείο Κρήτης (και μαζί τους και οι: Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Αλέκα Μαρκογιαννάκη), όσα έγιναν στο Πάντειο θα επισκιασθούν. Και υπήρξε και εμπλοκή με τον Ευάγγελο Καλούση, έναν δικαστή που ελέγχεται για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Δεν θα ξέρετε τι να την κάνετε τη μύτη σας απ'τη μπόχα!
-
Εγώ ένα από τα πράγματα που μετανιώνω που πήγα στρατό ήταν ότι 2 μήνες αργότερα μπήκε εισαγγελέας στη σχολή μου (Μαθηματικό) και έβγαλε το ένα χιλιοστό της βρώμας (που όμως είναι αρκετό για να βρωμίσουν 2 ήπειροι).
Μου λέγανε ότι είχαν πάει τα κανάλια και δεν το πίστευα (1999 αυτά).
Πολύ θα ήθελα να τους έβλεπτα λουσμένους στον ιδρώτα τους άχρηστους. Μέχρι και ανάκληση πτυχίων έγινε, αλλά υποθέτω τώρα θα έχουν βγει όλοι λάδι.
-
Πάντως απ'ό,τι έμαθα από συνάδερφο λίγο πριν μπει ο εισαγγελέας είχαν αποθρασυνθεί τόσο οι διαπλεκόμενοι (που ήταν πολύ περισσότεροι και χειρότεροι από τον κακομοίρη τον Δάλλα που πιάσανε στα πράσσα) ώστε το μαθηματικό Αθηνών είχε υπερσκελίσει την ιατρική Αθηνών στη δυσκολία και υποσκελιζόταν μόνο από τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Τώρα είναι παιδική χαρά, τα μαθήματα που μας ταλαιπώρησαν εμάς έχουν γίνει επιλογής.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το μαθηματικό Αθηνών είχε υπερσκελίσει την ιατρική Αθηνών στη δυσκολία και υποσκελιζόταν μόνο από τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς....εμένα μου λες!
Για τον Κουσσουρή (το μάθημά του κατεβαίνουν 1500 άτομα να το δώσουν σε κάθε εξεταστική...) που του βάλανε γκαζάκια στο γραφείο, κόντεψε να καεί όλο το τμήμα και αυτός δεν έπαθε τίποτα κάτι θα έχεις ακούσει ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το μαθηματικό Αθηνών είχε υπερσκελίσει την ιατρική Αθηνών στη δυσκολία και υποσκελιζόταν μόνο από τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς....
εμένα μου λες!
Για τον Κουσσουρή (το μάθημά του κατεβαίνουν 1500 άτομα να το δώσουν σε κάθε εξεταστική...) που του βάλανε γκαζάκια στο γραφείο, κόντεψε να καεί όλο το τμήμα και αυτός δεν έπαθε τίποτα κάτι θα έχεις ακούσει ε?
Όχι, λυπάμαι.
1500, έ; Στο μαθηματικό είχαμε μαθήματα που είχαν κοντά 3000 άτομα εγγεγραμμένους και τα αποτελέσματα (μόνο οι επιτυχόντες) ήταν μισή κόλλα Α4.
Όταν πήγα να δώσω διαφορική γεωμετρία γνώρισα ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη σχολή, οι οποίοι είχαν παρατήσει το μαθηματικό στα 10 χρόνια φοίτησης, είχαν ποντρευτεί, κάνει οικογένεια, στρώσει τη δουλειά τους και έρχονταν να δώσουν τη διαφορική μπας και την περάσουν και πάρουν επιτέλους πτυχίο επειδή άλλαξε ο καθηγητής, η οποία ήταν το μοναδικό μάθημα που χρωστούσαν και ο λόγος που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη σχολή.
ΥΓ1: Το κάναμε μπάχαλο το θέμα...
ΥΓ2: Μου θυμίζουμε γριές που τσακώνονται για το ποιά έχει τη χειρότερη αρρώστια! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
1500, έ; Στο μαθηματικό είχαμε μαθήματα που είχαν κοντά 3000 άτομα εγγεγραμμένους και τα αποτελέσματα (μόνο οι επιτυχόντες) ήταν μισή κόλλα Α4.1500, αλλά σκέψου ότι ο τύπος διδάσκει ΜΟΝΟ στο 1/3 των φοιτητών αυτό το μάθημα. Τα άλλα 2/3 τα έχουν άλλοι δύο καθηγητές και ο κόσμος το περνάει μια χαρά. Αν το είχε όλο πάνω του, θα μιλάγαμε για 4500 κόσμο (αναλογικά)!!! Όποιος έχει την ατυχία το επώνυμό του να αρχίζει από Κ-Μ, κουβαλάει την μαύρη κατάρα του Κουσσουρή
-
Για να τοποθετήσω ξανα τη συζήτηση στο αρχικό της θέμα (εστω και μετά απο ένα μηνα ) σας αναφέρω ότι ειδα πριν περίπου μια ωρα ειδήσεις στην ετ3 και απο ότι φαινετε το θέμα προχωράει για την ιδρυση του εργοστασιόυ στο δήμο Βιστωνίδας στην Θράκη. Έχει εγκριθεί το περιβαλοντολιγικό σχεδιο και θα αρχίσει να χτίζεται το εργοστάσιο στα 150 στρέμματα που παραχώρησε ο δήμος Βιστωνίδας!
Η εν λόγω εταιρία εχει συνολικά έξι εργοστάσια σε Αίγυπτο και Τουρκία και παράγει φορτηγά και ημιφορτηγά! Τώρα όμως θέλει να κάνει και ένα στην Ελλάδα ώστε να παράγει σε ευρωπαικό έδαφος, κατι που όπως δήλωσε κάποιο στέλεχος της εταιρίας στην ελλαδα, θα δώσει στα προιόντα της αλλη αίγλη αφού πλέων θα είναι ευρωπαικά προιόντα. Επίσης θέλουν να μπουν και δυναμικά στην ευρωπαική αγορα για αυτο και ένα εργόστασιο σε ευρωπαικη χώρα και μάλιστα μέλος της Ε.Ε πέρα απο την αξιοπίστια θα τους δώσει και την δυνατότητα για έυκολες συναλλαγές με τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες (δασμοί κτλ.)! Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων της ετ3 πάντα θα δημιουργηθούν 1500 θέσεισ εργασίας και αν δεν κάνω λάθος είπαν οτι η επένδυση θα είναι στα 150 εκ. ευρώπουλα!!! Άντε να δούμε και κατι καλό να γινετε επιτέλους (αν γίνει!) γιατι όπως και να κάνουμε αμα πραγματικά γίνουν όλα τα παραπάνω η παραπάνω εταιρία θα δώσει μεροκάματο σε 1500 οικογένειες και μάλιστα σε μια περιοχή ευαίσθητη σε θέματα ανεργείας!
-
Το Μπραζιλέρο το 'χει δει κανένας;
-
Νομιζω θα κανει επισκευει και σε καμηλες....το εργοστασιο φαντασμα!!!
Να ζησει η Πρωταπριλια!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όταν πήγα να δώσω διαφορική γεωμετρία γνώρισα ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη σχολή, οι οποίοι είχαν παρατήσει το μαθηματικό στα 10 χρόνια φοίτησης, είχαν ποντρευτεί, κάνει οικογένεια, στρώσει τη δουλειά τους και έρχονταν να δώσουν τη διαφορική μπας και την περάσουν και πάρουν επιτέλους πτυχίο επειδή άλλαξε ο καθηγητής, η οποία ήταν το μοναδικό μάθημα που χρωστούσαν και ο λόγος που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη σχολή.Αν συναντήσετε ποτέ κάποιον (που κατέχει διδακτορικό τίτλο) και αυτά που σας λέει για την κοινωνία, τις κοινωνικές δομές, την ανθρωπότητα, την εργασία/απασχόληση, τις κοινωνικές τάξεις κλπ, σας φανούν πέρα από κάθε φαντασία και εκτός τόπου και χρόνου (με άλλα λόγια: αν όλα αυτά που θα ακούτε σας βγάλουν από τα ρούχα σας καθώς τα λέει επιστήμονας), ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ (Differential Geometry).
Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι θα έχει...(έχει διαβάσει κανένας το λευκό βιβλίο του Βασιλείου; )
-
Ο χρήστης aliexandros έγραψε:
Για να τοποθετήσω ξανα τη συζήτηση στο αρχικό της θέμα (εστω και μετά απο ένα μηνα ) σας αναφέρω ότι ειδα πριν περίπου μια ωρα ειδήσεις στην ετ3 και απο ότι φαινετε το θέμα προχωράει για την ιδρυση του εργοστασιόυ στο δήμο Βιστωνίδας στην Θράκη. Έχει εγκριθεί το περιβαλοντολιγικό σχεδιο και θα αρχίσει να χτίζεται το εργοστάσιο στα 150 στρέμματα που παραχώρησε ο δήμος Βιστωνίδας!Καλη πρωταπριλια σε όλους έστω και καθυστερημένα,να είμαστε καλα να λεμε παπαρίτσες και του χρονου,για εργοστασια αυτοκινητων,για πιστες,για καθαρα αυτοκινητα με 5000 ευρω κτλ
-
** Tiger έγραψε**:
aliexandros έγραψε:
Για να τοποθετήσω ξανα τη συζήτηση στο αρχικό της θέμα (εστω και μετά απο ένα μηνα ) σας αναφέρω ότι ειδα πριν περίπου μια ωρα ειδήσεις στην ετ3 και απο ότι φαινετε το θέμα προχωράει για την ιδρυση του εργοστασιόυ στο δήμο Βιστωνίδας στην Θράκη. Έχει εγκριθεί το περιβαλοντολιγικό σχεδιο και θα αρχίσει να χτίζεται το εργοστάσιο στα 150 στρέμματα που παραχώρησε ο δήμος Βιστωνίδας!Καλη πρωταπριλια σε όλους έστω και καθυστερημένα,να είμαστε καλα να λεμε παπαρίτσες και του χρονου,για εργοστασια αυτοκινητων,για πιστες,για καθαρα αυτοκινητα με 5000 ευρω κτλ
Φiλε μου Tiger εγώ παντως εγραψα αυτά που είδα. Στην συνέντευξη μίλησε και ο δήμαρχος Βιστωνίδας και ο υπεύθηνος της εταιρίας!
Τωρα αμα έκανε ένα τοσο καλοστημένο πρωτοπαριλιάτικο αστείο η ΕΤ3 στις 7 του μηνός μπράβο τους!!!
-
Αλέξανδρε μένουμε συντονισμένοι και μας ενημερώνεις για ότι καινούργιο μάθεις. Αν είναι αλήθεια είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία μια και οι Κινέζοι δεν μας βλέπουν σαν την ευκαιρία τους για διείσδυση στην Ευρώπη κάτι σαν την Αγγλία για τους Ιάπωνες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αθανατα Ελληνικα Πανεπιστημια!!!!!Καί πάς στο ΔΙΚΑΤΣΑ με διδακτορικό από top ten πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και εισπράτεις την απάντηση (με απίστευτα ειρωνικό τρόπο) : 'μα εάν δεν έχετε τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, είναι σαν να μην έχετε σπουδάσει ποτέ'....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καί πάς στο ΔΙΚΑΤΣΑ με διδακτορικό από top ten πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και εισπράτεις την απάντηση (με απίστευτα ειρωνικό τρόπο) : 'μα εάν δεν έχετε τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, είναι σαν να μην έχετε σπουδάσει ποτέ'....Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση και ίσως, αν δεν υπάρχει, ήδη θα έπρεπε να ανοιχτεί κάποιο θέμα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν συναντήσετε ποτέ κάποιον (που κατέχει διδακτορικό τίτλο) και αυτά που σας λέει για την κοινωνία, τις κοινωνικές δομές, την ανθρωπότητα, την εργασία/απασχόληση, τις κοινωνικές τάξεις κλπ, σας φανούν πέρα από κάθε φαντασία και εκτός τόπου και χρόνου (με άλλα λόγια: αν όλα αυτά που θα ακούτε σας βγάλουν από τα ρούχα σας καθώς τα λέει επιστήμονας), ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ (Differential Geometry).
Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι θα έχει...Έχω ένα φίλο που κάνει διδακτορικό στη θεωρητική φυσική και ταιριάζει τέλεια στην περιγραφή που έδωσες. Για να καταλάβεις, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να αποδείξει πως ο χώρος και ο χρόνος είναι διακριτοί (κβαντισμένοι για τους φυσικούς) και όχι συνεχείς.
(έχει διαβάσει κανένας το λευκό βιβλίο του Βασιλείου; )
Εγώ όχι. Αν θυμάμαι καλά αυτό που διάβασα ήταν του Μάλλιου και ήταν πολύ καλό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το μαθηματικό Αθηνών είχε υπερσκελίσει την ιατρική Αθηνών στη δυσκολία και υποσκελιζόταν μόνο από τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς....
εμένα μου λες!
Όχι, λυπάμαι.
1500, έ; Στο μαθηματικό είχαμε μαθήματα που είχαν κοντά 3000 άτομα εγγεγραμμένους και τα αποτελέσματα (μόνο οι επιτυχόντες) ήταν μισή κόλλα Α4.
Όταν πήγα να δώσω διαφορική γεωμετρία γνώρισα ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη σχολή, οι οποίοι είχαν παρατήσει το μαθηματικό στα 10 χρόνια φοίτησης, είχαν ποντρευτεί, κάνει οικογένεια, στρώσει τη δουλειά τους και έρχονταν να δώσουν τη διαφορική μπας και την περάσουν και πάρουν επιτέλους πτυχίο επειδή άλλαξε ο καθηγητής, η οποία ήταν το μοναδικό μάθημα που χρωστούσαν και ο λόγος που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη σχολή.
ΥΓ1: Το κάναμε μπάχαλο το θέμα...
ΥΓ2: Μου θυμίζουμε γριές που τσακώνονται για το ποιά έχει τη χειρότερη αρρώστια!Ωραία συζήτηση!!
Λοιπόν, εμείς είχαμε έναν καθηγητή που πέρναγε 3-4 στους 400 που είχαν δηλωθεί. Υπήρχαν κι άλλοι τόσοι που δεν το δήλωναν καν λόγω ματαιότητας...Όταν πήγα στο ΤΕΙ είχα Α.Μ. κάπου στα 1500. Κάθε χρόνο έμπαιναν 120, και η σχολή ήταν στον 13ο χρόνο της. ΛΟΓΙΚΑ θα έπρεπε να είναι απόφοιτοι (ή 'επί πτυχίω') οι 10 χρονιές, μιας και η φοίτηση ήταν 3+0,5 έτη, ήτοι 1200 άτομα. Τελικά είχαν δωθεί μόλις 75 πτυχία, ενώ κάθε χρόνο ορκιζόντουσαν κάπου 5-6 άτομα!!!
Ε, μια ωραία μέρα έγινε προαιρετικό το μάθημα, και ορκίστηκαν 150 άτομα με το καλημέρα!!
Παρατήρηση: Εγώ το έδωσα 16 φορές, και ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ άσκηση (άλλα νούμερα...) με διαφορά 2 εβδομάδων μια φορά κόπηκα επειδή ανέλυσα την άσκηση πολύ λίγο και πού ξέρει πως δεν αντγραψα; Και την δεύτερη επειδή άσκηση - μασημένη τροφή για μωρά την ανέλυσα τόσο πολύ...ΚαθηΚητές!!!
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ