-
γιατί ειναι στο ίδιο ποστ οι λέγεις σιρόκο και κουπέ;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Βρες μου κουπέ τότε.
Scirocco , megane αν και θα προτιμουσα 5Θford.
Το Astra ξέχασες.
Προφανώς εννοούμε διαφορετικά τα coupe οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα. -
Όσοι ψήνεστε για GT86 λοιπον ρίξτε μια ματιά και σε ένα 5θυρο Ford... μπορεί να σας κερδίσει...
-
ολα αυτα τα αυτοκινητα μουσατε ειναι πολυ ωραια αυτοκινητα αλλα κουπε δεν ειναι .Σπορτιφ ψευτοκουπε ειναι κ το σιροκο κ το μεγκαν κ το σιβικ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ολα αυτα τα αυτοκινητα μουσατε ειναι πολυ ωραια αυτοκινητα αλλα κουπε δεν ειναι .Σπορτιφ ψευτοκουπε ειναι κ το σιροκο κ το μεγκαν κ το σιβικ κλπ κλπΌχι, ειδικά το Μεγκάν είναι σκληροπυρηνικό όσο κανένα άλλο.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
ειναι πολυ ομορφο το ατιμο αλλα η συντηρηση του θα ναι ασυμφορη συν τις βενζινες ...Για τα λαστιχα υπαρχουν κ αυτοι ..camskill.co.uk , αλλα γενικα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το δουμε στους ελληνκους δρομους.
Φτασαμε στο σημειο να ακουμε 1800 κυβικα και να τρομαζουμε.Υπήρχαν θες να πεις μάλλον, γιατι από πέρισυ τέτοιο καιρό δεν στέλνουν πια Ελλάδα (επίσημη δικαιολογία ότι δεν συμφέρει η εταιρεία που είχαν συμφωνία, ούτε κατάφεραν να βρουν άλλη συμφέρουσα). Έχω αλλάξει πάρα πολλά email, τους έχω πει ότι αγόραζα ανελλιπώς από αυτούς στα 6 χρονια που ήμουν Αγγλία, αγόραζα όταν γύρισα εδώ...τίποτα. Μακάρι κάποτε να αρχίσουν να ξαναστελνουν, υποτίθεται θα με ειδοποιήσουν πότε θα γίνει αυτό γιατι μου έλεγαν από δίμηνο σε δίμηνο.
Sent from my Neo V using Tapatalk
εχει περασει ενας χρονος απο την δικη μου επικοινωνια και τελικα ακομα στο περιμενε θα ημουν...βρηκα ομως αλλο τροπο με δικη μου μεταφορικη και μου εστειλαν...
-
Στο μεταξύ στην Ιαπωνία
http://www.roadandtrack.com/tests/drives/2014-scion-fr-s-coupe-engineering-prototype
Α υπάρχει και μια αναφορά στις πωλήσεις του αυτοκινήτου.
Καινούργια παρουσία στην γειτονιά

-
Με γειά!
(και πινακίδες Ile-de-France σσσωραίος ) -
Θα ήθελα πολύ αλλά δεν είναι δικό μου
Όσο για τις πινακίδες εφόσον πλέον μπορείς να διαλέξεις την περιφέρεια προτίμησης σου που θα φαίνεται σε αυτές η επιλογή θα ήταν για μένα μονόδρομος

Σήμερα είδα ένα ακόμα άσπρο φεύγωντας το πρωί. Με τα νεύρα μου παίζουν οι γείτονες -
Καβλώγκαζοι οι γείτονες
-
2 μικρα βιντεο με rebuild του GT86 για αγωνιστικη χρηση στο Britcar 24 hours απο Rogue Motorsport.
-
Τιμή εκκίνησης 42k στην Ολλανδία, ουσιαστικά το μόνο που λείπει ειναι το navi και αισθητήρες παρκαρίσματος (+1000€).
Κανόνισα για test drive
-
Εδω παιζει test drive?
-
Geachte heer drifter,
Zojuist sprak ik u aan de telefoon.
Graag maak ik met u een afspraak zodat u kunt proefrijden in de GT-86.
Wanneer zou het u uitkomen?Met vriendelijke groeten,
Thomas Trimp
Verkoopadviseurμου έκανε κι ένα ψάρεμα στο τηλέφωνο σε φάση έχετε ήδη αυτοκίνητo κλπ κλπ, εφαγε παπά ολκής
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KYCntiaSU#!
-
Πετυχα το πρώτο στο Χαλάνδρι προχτές , σε μαύρο......
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά στο τοπικό, αλλά η άποψή σας (και ειδικά κάποιου που το έχει οδηγήσει), τι λέει?? Είναι καλύτερο απ' το RX-8...??
-
χωρις να το εχω οδηγησει κ κρινωντας μονο απο οσα γραφονται απο δοκιμαστες κ δημοσιογραφους για αυτο,ειναι αρκετα διαφορετικης φιλοσοφιας απο το ρχ8..
-
Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου κάνει ακριβώς ό,τι κοντινότερο υπάρχει στο RX-8. Με πολύ πιο ξενέρωτο μοτέρ (από το Cosmo) αλλά και νορμάλ κατανάλωση.
-
τοτε θα καταλαβα λαθος..απλως θεωρησα οτι ειναι ενα παιχνιδι για μεγαλους..μου φερνει πιο πολυ μχ5,παρα ρχ8..που το θεωρω λιγο πιο ''τουρισταδικο'',all around κτλ κτλ..
ξαναλεω,με οσα εχω δει απο διαφορους δοκιμαστες..
Toyota GT-86 / Subaru BRZ