-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
απ ότι βλέπω η 147 σχηματίζει....κυβέρνηση....Ευρείας αποδοχής.
-
147 ρε παλιοιερόσυλοι! Βάζετε σε θέματα ομορφιάς την 147 με όλα τα άλλα τα σάπια
147 GTA
-
Type R power
-
Aπό θέμα ομορφιάς πάντα, ασυζητιτί 147
-
H ψήφος μου πάει στο Megane RS (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... ).
Επιθετικό, 'φουσκωμένο' χωρίς να γίνεται κραυγαλέο (ειδικα στο γνωστό πορτοκαλί χρώμα) και με μακράν την πιο άγρια μούρη απ΄ όλα της λίστας.
Ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά η 147 GTA και τρίτο το Opel.
-
Όλα τα αυτοκίνητα είναι ωραία. Δεν νομίζω να έβγαζε κάποια αυτοκινητοβιομηχανία άσχημο αυτοκίνητο εν γνώση της!!!
Η 147 πάντως ξεχωρίζει... -
Από όλα αυτά μόνο το Focus RS και η GTA είναι πραγματικά όμορφα. Κι αν το Focus RS είναι από τα αυτοκίνητα που τα βλέπω και τα χαζεύω χαμογελώντας, η ψήφος μου πάει στην GTA την οποία κάθε φορά που τη βλέπω κάνω επιπλέον και το σταυρό μου (εκκλησία δεν πάω ούτε την Ανάσταση...)
-
Η 147 δεν θα πρέπει να ήτανε στην ψηφοφορία, απορώ τι δουλειά έχει με τα υπόλοιπα για σύγκριση.
Παίζει σε μια δική της σχεδιαστική κατηγορία η οποία είναι....αλλού, τόσο μπροστά, τόσο μακριά, τόσο αψεγάδιαστη, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μια θέση στο σαλόνι όσων νιώθουν πραγματικά παθιασμένοι με το αυτοκίνητο!!ALFA ROMEO 147 GTA
Από τα υπόλοιπα θα πάρω megane rs, με μόνη ένσταση τις 2 πίσω απολήξεις, θα τις προτιμούσα να ήτανε πιο στις άκρες του πίσω προφυλακτήρα και όχι τόσο στο κέντρο.
-
Focus pocus!!!
-
2 ψηφοφορίες, η μία για το ποιο όμορφο η άλλη για το καλύτερο GTi....στη μία σαρώνει το Golf και στην άλλη η 147 με πολύ ΜΕΓΑΛΗ διαφορά...
Σπάνια γίνονται τόσο μεγάλες διαφορές...just mention it...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2 ψηφοφορίες, η μία για το ποιο όμορφο η άλλη για το καλύτερο GTi....και στις 2 σαρώνουν Golf και 147 με πολύ ΜΕΓΑΛΗ διαφορά...Tελικά δεν είμαστε και τόσο κολλημένοι...
Οι περισσότεροι τουλάχιστον.. -
Krima pou proigite h giapiki alfa anti kapoiou allou autokinitou!
KRIMA!SORRY GIA GREEKLISH!!!
-
σε θέμα ομορφιάς ποιο θα έπρεπε να προηγείται κατά τη γνώμη σου?
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Aγαπητέ tel το κριτήριο,στη συγκεκριμένη ψηφοφορία,είναι καθαρά αισθητικό.
Το είδες ή μήπως σε τύφλωσε πάλι η αντιπάθειά σου προς τις Άλφα? -
147 gta, una bella machina
-
147 GTA
Opws kai na thn deis. Mphka mesa se mia ekthesh
sta Docklands kai paraligw na mhn bgw.Sorry gia ta barbarika. Agglia gar
-
Τελικά δεν υπάρχει πείπτωση να μιλήσουμε για Alfa Romeo εδώ μέσα και να μην πέσει και ο σχετικός καβγάς!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Aγαπητέ tel το κριτήριο,στη συγκεκριμένη ψηφοφορία,είναι καθαρά αισθητικό.
Το είδες ή μήπως σε τύφλωσε πάλι η αντιπάθειά σου προς τις Άλφα?Agapite tsili aporo me to kolima sou na akoloutheis ta post mou?????
Exeis kapoio provlima me auta pou grafo??????
Eisai pathon?????Mallon oxi!!!!
Ase me na postaro kai mhn asxolise me ta dika mou!
Den nomizo na se prosvala sta prohgoumena post mou gia auto se parakalo mhn asxolise mazi mou sinadelfe!!! -
focus
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά δεν υπάρχει πείπτωση να μιλήσουμε για Alfa Romeo εδώ μέσα και να μην πέσει και ο σχετικός καβγάς!Άστα να πάνε...
Φταίω και εγώ,αλλά δεν είχα πρόθεση...
Ποιο είναι το πιο όμορφο??