-
Μη χαίρεστε. Ένα ακόμα άσχημο πρωτότυπο είναι. Ουσιαστικά μηχανολογική μελέτη για το υβριδικό σύστημα. Αναμένεται όμως παρόμοιο μοντέλο στην επόμενη γενιά Panamera, μαζί φυσικά με την κλασική έκδοση.
-
Σαν 'πατημένη' Cayenne είναι!
Αν θέλουν shooting break αναλογης ομορφιάς με την νέα CLS ... better luck next time!!! -
Για κάποιον περίεργο λόγο μου αρέσει πολύ...
-
Picking the 2012 Best Driver's Car!
http://www.youtube.com/watch?v=QBfugbEI ... ature=plcp -
Δυστυχώς οι αντιπροσωπείες της Porsche και της Land Rover στην Θεσσαλονίκη αποτελούν παρελθόν.....
-
έτσι όπως πάει με τη κρίση σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν και οι αντιπροσωπείες μαζικών κατασκευαστών
-
και πού υποτίθεται ότι θα γίνεται το service των κατόχων;;;;
-
Στη Βουλγαρία.
-
Σύντομα θα ξανανοίξουν. Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία. Για μερικές μέρες μόνο θα παραμείνουν κλειστές.
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Σύντομα θα ξανανοίξουν. Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία. Για μερικές μέρες μόνο θα παραμείνουν κλειστές.Στην Θεσσαλονίκη το προσωπικό απολύθηκε.......
-
Μμμμ, μάλλον μου είπαν ότι να 'ναι. Είχα δει αυτό που έγραψες και ρώτησα στο συνεργείο στην Αθήνα τι γίνεται με το συνεργείο της θεσσαλονίκης. Η απάντηση ήταν ότι θα παραμείνει κλειστό μόνο για λίγες μέρες. Αν αρχίσαμε τα ψέμματα για πράγματα που δεν κρύβονται, δεν είμαστε σε καλό δρόμο.
-
Μπορεί να ανοίξει με άλλη διεύθυνση,οπότε θα γίνει νέα πρόσληψη στο ΑΝΑΓΚΑΙΟ προσωπικό.(το μαύρο μας το χάλι... )
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Μπορεί να ανοίξει με άλλη διεύθυνση,οπότε θα γίνει νέα πρόσληψη στο ΑΝΑΓΚΑΙΟ προσωπικό.(το μαύρο μας το χάλι... )και με νεους μισθους...
-
Ξέχασες όμως να γράψεις: με τις παλιές χρεώσεις
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Ξέχασες όμως να γράψεις: με τις παλιές χρεώσειςΠονούν μωρέ τα παλικάρια???
-
-
Eνας ευτυχης κατοχος μιας Group C Porsche 962, μοιραζεται εντυπωσεις και συναισθηματα...
...και μια οδηγικη επαφη του Chris Harris, με μια παρομοια, στον χωρο εξελιξης της...
-
The Last Aircoolers: Three Porsche 993 Finds with Under 4,500 Miles on the Odo
http://carscoop.blogspot.com/2012/10/th ... e-993.html
-
Ότι πιο ερωτεύσιμο (μαζί με την 356) έχει βγάλει το Τσουφενχάουζεν.
-
Πράγματι... Το τυρκουάζ με πεθαίνει, αλλά νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση απ' τις 3 είναι η κλασσικότατη ασημένια.
Βέβαια, καλή η καύλα, αλλά οι τιμές είναι εκτός λογικής.
Σε ένα χρόνο, θα αγοράσει κάποιος την future classic 997 GTS μου, του 2011, με τα λεφτά της καφετιάς... Ναι μεν, είναι υδρόψυκτο το δικό μου το μπουρδέλο, αλλά ηχεί σχεδόν εξ ίσου ωραία, πάει πολύ πιο γρήγορα, συγχωρεί περισσότερα και η αίσθηση στο τιμόνι παραμένει η ΙΔΙΑ (έχω οδηγήσει και 993)Α, επίσης ξέχασα να παρατηρήσω ότι τόσο εξωφρενικά χαμηλά mileages είναι επιθυμητά μόνον εάν το αυτοκίνητο φυλασσόταν σε εργαστηριακές συνθήκες (δεν μιλάω απλώς για κλειστό γκαράζ, αλλά για αλλαγή λαδιών ανά έτος ακόμη και με μηδεν διανυθέντα χλμ, και αντιστοίχως αλλαγές λιπαντικού μετάδοσης, στήριξη αυτοκινήτου σε τάκους κλπ).
Η ακινησία είναι θάνατος, εκτός και εάν υπάρχει συνεχής 'επιστημονική' φροντίδα...
Porsche Forum