Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
καλημερα, ειχα παραγγείλει ενα yaris diesel αρχες Αυγούστου... εκανα τα χαρτια κ εγκριθηκε η χρηματοδότηση απο την τραπεζα αλλα του ειπα να μην προχορησει στην παραγγελια διοτι περιμενω καποια χρηματα μαζεμενα απο την δουλεια μου.Γυρω στα 6-7 ευρω απο κατι δικαστηρια..., αυτα θα ξερω αν τα πάρω μεχρι τις 7/9/2012..., τους πηρα τηλ εχθες και τους ειπα να περιμενουν μεχρι της 7/9 για το yaris διοτι ενδεχετε αν πάρω τα χρηματα να παω σε μεγαλύτερο μοντέλο.Ο υπαλληλος μου απάντησε απο την τουοτα οτι θα χάσω την προσφορα αν δεν δωσω την παραγγελια μέχρι της 31/8 περι τα 650 ευρω.Του ειπα για μια εβδομαδα παραπανω δεν μπορει να δωσει μια παράταση για να δω τι θα κανω.Μου απαντησε οχι, μετα της 31/8 αν κανω παραγγελια θα χασω 650 ευρω.Επισης ειπε οτι μετα τις 31/8 μπορει να βγει αλλη προσφορα για το Σεπτεμβριο... αλλα τι θα ειναι αυτη η προσφορα δεν ξερει, κ ακομα δεν ξερει αν θα βγει κ προσφορα.Κ ρωταω εγω τωρα... ειναι τοσο γραφειοκρατικά τα πραγματα που δεν μπορει να παρει μια παραταση μια εβδομαδα ?
Εσυ το λες γραφειοκρατια εγω θα το ελεγα διατηρηση προθεσμιων.