-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα δεν ειχε πινακιδα που να λεει για ρανταρ, πρεπει να σε αθωοσουν. Ειναι δικια σου υποχρεωση να (απο)δειξεις οτι δεν υπαρχει τετοια πινακιδα.για ποσα χιλιομετρα ισχυει μια τετοια πινακιδα ξερουμε?
ή ειναι μεχρι να φυγουμε απο την εθνικη??????? llllllllllllllllllooooooolllllllllllllllll -
Από την προηγούμενη είσοδο! Γιατί μπορείς πάντα να πεις ότι μπήκες στην τελευταία διασταύρωση...
-
α ρε αθανατη Ελλαδα, πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελαφαντας
-
Οντως ρε Σπυρο...οντως.
Εγω φοβαμαι οτι αν του πω πχ κυριε προεδρε δεν εχει πινακιδες που να αναγραφουν οτι ελεγχεται με τεχνικα μεσα η ταχυτητα,θα μου πει χεστηκα.. -
Κανονικα αυτοι θα επρεπε να αποδειξουν οτι σε μετρησαν νομιμα και οχι να προσπαθεις εσυ να αποδειξεις οτι σε μετρησαν παρανομα!
Τι να σου πω ρε φιλε, ειναι να μη σου κατσει στραβη.
Ζητα και την μετρηση απο το 'καλιμπραρισμα' που εχει κανει στο ρανταρ ή δεν πιανει αυτο?
-
Συγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί μερικοί τύποι δεν έχουν τοποθετημένη την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας.
Σήμερα που πήγα στη ΔΕΘ, είδα 3 αυτοκίνητα από τα οποία στο ένα οδηγός ήταν Αστυνομικός.
Κάτι σκέφτομαι αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. -
Ο χρήστης luck έγραψε:
Συγνώμη που αλλάζω θέμα, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει, γιατί μερικοί τύποι δεν έχουν τοποθετημένη την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας.
Σήμερα που πήγα στη ΔΕΘ, είδα 3 αυτοκίνητα από τα οποία στο ένα οδηγός ήταν Αστυνομικός.
Κάτι σκέφτομαι αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.Να το πιστέψεις. Οι αστυνομικοί είναι πρώτοι και καλύτεροι στη χρήση ανακλαστικών μεμβρανών για την πίσω πινακίδα που 'τυφλώνουν' τις κάμερες των φωτοραντάρ -είδος εν αφθονία στη βόρεια Ελλάδα. Αν τους σταματήσουν προφανώς θα αποφύγουν την κλήση για 'παραποίηση πινακίδας' λόγω 'συναδερφικότητας'.
-
Χθες πηγα στην Ευελπιδων γιατι ειχα το δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα....
Απο τις 8 που εφτασα εκει μεχρι τις 4 το απογευμα δεν ειχα δικαστει...
Ειχε συνολικα 140 υποθεσεις εκ των οποιων μονο οι 50 ηταν για οριο ταχυτητας και οι υπολοιπες ηταν διαφορες...(ξυλοδαρμοι/κληρονομιες/εξυβρισεις κτλ κτλ)
Στις 3 και κατι και ενω ειμασταν στην περιπτωση Νο 17-18-19(αφορουσαν τα ιδια ατομα και οι 3 αυτες)η γραμματεας πεταει το θεικο-τελειωσε το ωραριο μου- με αποτελεσμα να σταματησει η διαδικασια(παντως τελειωσαν οι 3 αυτες δικες)
Πηρα αναβολη για τον Μαρτιο του 2005.
Αποτελεσμα μηδεν..Απο καποιους δικηγορους που ρωτησα η ταριφα για 40% πανω απο το οριο ταχυτητας(εκτος αν εχεις πολυ καλη δικαιολογια) ειναι 150 περιπου € που με το κοστος της δικης και την λοιπη χαρτουρα φτανει συνολικα στα 320-350€...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Χθες πηγα στην Ευελπιδων γιατι ειχα το δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα....
Απο τις 8 που εφτασα εκει μεχρι τις 4 το απογευμα δεν ειχα δικαστει...
Ειχε συνολικα 140 υποθεσεις εκ των οποιων μονο οι 50 ηταν για οριο ταχυτητας και οι υπολοιπες ηταν διαφορες...(ξυλοδαρμοι/κληρονομιες/εξυβρισεις κτλ κτλ)
Στις 3 και κατι και ενω ειμασταν στην περιπτωση Νο 17-18-19(αφορουσαν τα ιδια ατομα και οι 3 αυτες)η γραμματεας πεταει το θεικο-τελειωσε το ωραριο μου- με αποτελεσμα να σταματησει η διαδικασια(παντως τελειωσαν οι 3 αυτες δικες)
Πηρα αναβολη για τον Μαρτιο του 2005.
Αποτελεσμα μηδεν..Απο καποιους δικηγορους που ρωτησα η ταριφα για 40% πανω απο το οριο ταχυτητας(εκτος αν εχεις πολυ καλη δικαιολογια) ειναι 150 περιπου € που με το κοστος της δικης και την λοιπη χαρτουρα φτανει συνολικα στα 320-350€...
Φίλε Clio ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κι εγώ σήμερα πληροφορήθηκα ότι με πιάσαν και περιμένω το χαρτί. Ψάχνω πληροφορίες για να είμαι προετοιμασμένος όταν θα πρέπει να πάω στο τμήμα να καταθέσω και γενικά να μάθω αν μπορεί να γίνει κάτι στη δίκη.
Με πιάσαν με 135 σε όριο 90 απο ασπρο Octavia, οπότε δε με σταμάτησαν, απλά θα μου στείλουν χαρτί. Ακούγονται διάφορα για το τι μπορεις να επικαλεστείς, ποιος ξέρει.
Τελικά τις πινακίδες θα μου τις πάρουν τώρα ή όταν γίνει η δίκη; Με εσένα τι έγινε;
Επίσης: ξέρει κανείς αν μπορείς να κάνεις έφεση μετά την απόφαση του δικαστή;
Αντε καλά ξεμπερδέματα...
-
Καλα μας ξεμπερδεματα...
Τις πινακιδες δεν στις παιρνουν...
Επισης ενα αλλο που πληροφορηθηκα ειναι οτι ουτε point system εχεις... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Καλα μας ξεμπερδεματα...
Τις πινακιδες δεν στις παιρνουν...
Επισης ενα αλλο που πληροφορηθηκα ειναι οτι ουτε point system εχεις...Μακάρι, αλλά πως γίνεται αυτό; Αφού είμαι +45...
Οταν ερθει το χαρτι θα σας ενημερωσω! -
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Επισης ενα αλλο που πληροφορηθηκα ειναι οτι ουτε point system εχεις...
Μακάρι, αλλά πως γίνεται αυτό; Αφού είμαι +45...
Οταν ερθει το χαρτι θα σας ενημερωσω!Στο http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2746&part=1 αναφέρεται μεταξύ άλλων πως 'Στο σύστημα δεν έχουν ενταχθεί οι παραβάσεις που έκαναν οι οδηγοί από το 2001 μέχρι σήμερα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως γλύτωσαν: το μέτρο θα έχει αναδρομική ισχύ και οι «λησμονημένοι» βαθμοί θα προσμετρηθούν οπωσδήποτε, βάθος χρόνου τουλάχιστον 18 μηνών.'
-
τελικά οι βαθμοί ποινής σβήνονται στα 4 χρόνια ή στα δύο?
αν κάποιος παρανόμησε Ιανουάριο του 2001 και (ας υποθέσουμε) θα σβήνονταν οι πόντοι Ιανουάριο του 2005 ..πως στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει αναδρομική ισχύς και μάλιστα με βάθος 18 μηνών?
-
Τελικα πρεπει να ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΕΣ μιλαμε...
Αναφερομαι στο 'οι κλησεις πρεπει να πληρωνονται εντος 3ημερου'. Αν δηλαδη φαω κληση στο τελος του μηνα και πληρωνομαι μετα απο 5 μερες, αντι να πληρωσω πχ 150 ευρω θα πληρωσω 450, ενω αν εκανα την ΙΔΙΑ παραβαση στην αρχη του μηνα θα πληρωνα μονο 150....
ΥΓ ΚΛΗΣΟδανειο υπαρχει ??? Αν οχι, παμε στοιχημα οτι θα βγει?
-
Αν έχεις λεφτά όλα καλά όπως και στην περίπτωση που σου πάρουν τις πινακίδες, αλλά στο αντίστροφο. Αν όχι την πάτησες. Α ρε Ελληνική ισονομία!!!!
-
Καλά στα δικαστήρια είναι για γέλια η κατάσταση....
3 αναβολές έχουν πέσει μέχρι τώρα....... γιατί δεν προλαβαίνει η δικαιοσύνη...... να δικάσει μια κλήση...
έχεις νούμερο 60 και μέχρι τις 2 έχει δικαστεί το 30.... και πρέπει να περιμένεις στο τέλος για να πάρεις νέα ημερομηνία.....
και να σου οι χαμένες ώρες στην ευλπίδων...
Ευτυχώς που περνάνε ασκούμενα γυναικάκια για να χαζεύουμε....Ρε μήπως ξέρει κανείς σας κανά Πατέρα βοήθεια μας να βοηθήσει να δικαστούμε να ξεμπερδέυουμε......
Δεν ξανατρέχουμε με τίποτα αλλιώς μόνιμοι στην Ευλπίδων.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΚΛΗΣΟδανειο υπαρχει ??? Αν οχι, παμε στοιχημα οτι θα βγει?Αν έχεις λεφτά όλα καλά όπως και στην περίπτωση που σου πάρουν τις πινακίδες, αλλά στο αντίστροφο. Αν όχι την πάτησες. Α ρε Ελληνική ισονομία!!!!
Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που έχουν τα πολλά τα φράγκα συνήθως έχουν και τα 'κονέ' που θα τους τη σβήσουν την κλήση. Άλλά ακόμα και να μην είναι έτσι σίγουρα 'πονάνε' πολύ λίγότερο από τον μη έχοντα που περιμένει το μισθό του, οπότε στην πράξη έχουν μεγαλύτερο 'δικαίωμα' να παρανομούν.
Στα θέματα της ισονομίας είμαστε ακόμα σε ένα είδος Μεσαίωνα....
-
Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι γιατί έχω μια κλίση....
Εάν δεν πληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών παραπέμπεσαι σε δικαστήριο (την ημερομηνία που γράφει πάνω η κλίση) σωστά;
Αν εντομεταξύ εσύ πας και πληρώσεις την κλίση και προσκομίσεις στο δικαστήριο τα παράβολα και πεις ότι την είχα (ξε)χάσει, δεν είχα λεφτά ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο λογικά δεν σε αθωώνουν; -
Έχω την εντύπωση ότι πληρώνοντας δεν σε αθωώνουν. Δηλαδή όταν πληρώνεις την κλήση, τα ποντάκια τα ψωνίζεις όπως και να έχει. Αν πας στο δικαστήριο για να σε αθωώσουν θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν υπέπεσες στην παράβαση. Αν πας και δεν τους πείσεις πληρώνεις προσαύξηση (μόνο χρηματική).
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι πληρώνοντας δεν σε αθωώνουν. Δηλαδή όταν πληρώνεις την κλήση, τα ποντάκια τα ψωνίζεις όπως και να έχει. Αν πας στο δικαστήριο για να σε αθωώσουν θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν υπέπεσες στην παράβαση. Αν πας και δεν τους πείσεις πληρώνεις προσαύξηση (μόνο χρηματική).Βρε dear άλλο λέω εγώ άλλο εσύ!
Άσχετα από τους πόντους. Σου κόβουν μια κλίση στις 10 Δεκέμβρη που λέει πάνω ημερομηνία δικαστηρίου το Φεβρουάριο (που λέει εμένα). Εάν δεν την πληρώσεις σε 10 εργάσιμες από την ημερομηνία που στην έκοψαν αυτομάτως παραπέμπεσαι σε δικαστήριο....
Εάν εσύ λοιπόν την πληρώσεις την 15η μέρα λέμε και πας στο δικαστήριο και πεις εγώ δεν είχα λεφτά να την πληρώσω μέσα σε 10 μέρες αλλά την πλήρωσα σε 15 τι θα σου πουν;
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!