Sep 6, 2012, 6:27 PM

Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πότε εδώ μέσα θεωρούμε μια χαρά ένα αμάξι που ταλαντώνεται στις αναρτήσεις του, αλλά με τη βοήθεια του esp κρατάει την πορεία του;

Απο τοτε που τα ηλεκτρονικα, χαρις τις σωστες ρυθμισεις και λειτουργια τους, καταφερνουν να διατηρησουν το αυτοκινητο σε επιθυμητη πορεια, και αυτο με την σειρα του να περναει ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΕΠΙΤΥΧΩΣ την αντιστοιχη δοκιμασια ενεργητικης ασφαλειας...

Απαντω επιπλεον με ερωτηση και εγω. Απο ποτε η μεμονωμενη θεαση ενος Video, ως πως το ΠΩΣ συμπεριφερεται ο πισω αξονας υπο πιεση, αποτελει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ συμπερασμα για την συνολικα καλη/κακη οδικη συμπεριφορα ενος αυτοκινητου, και μαλιστα στην πιο απλη εκδοση του?
Επιπλεον γιατι τοσο αφοριστικα και με βιασυνη σπευδουν καποιοι να κατηγορησουν αυτοκινητα και χρηστη (εμενα στην προκειμενη) χωρις να εχουν πρωτυτερα οδηγησει υπο συνθηκες πιεσης το συγκεκριμενο για το οποιο μιλαμε?
Με την ιδια λογικη, που παλαιοτερα καποιοι με κατηγορουσαν που 'τολμουσα' να γραψω αρνητικα για το τιμονι της Mito, πριν καν την οδηγησω, οι ιδιοι (οχι εσυ συγκεκριμενα, αλλα το αναφερω με την ευκαιρια...) δεν θα επρεπε να τολμουν καν -χωρις εισαγωγικα- να επιμενουν με την αντιθετη αποψη τους...

Τελος για οσους νομιζουν οτι ταυτιζομαι με το εγκριτο τυπο, στην προκειμενη περιπτωση εχω παραθεσει αναλυτικα τις εντυπωσεις μου στο 'οδηγησα', για το νεο focus, και τοποθετηθηκα ξεκαθαρα και συγκεκριμενα ως προς την οδικη συμπεριφορα του, αλλα και την επιλογη που θα εκανα προσωπικα σε επιπεδο εκδοσης-αναρτησης.