Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ντριφτερκι εγω ετσι ξερω, εγω εκανα μια μικτη χρηση και αρκετη πριζα και αρκετη μπαταρια
η μπαταρια ηταν παντα επανω
τωρα απλα λεω να τη βγαλω , γιατι τα χει φτυσει τελειως , αμα τραβηξω το ρευμα σβηνει ο υπολογιστης, οποτε δεν εξυπηρετει σε κατι να ειναι επανω
θελω να ελπιζω οτι ετσι θα δροζισεται περισσοτερο απο τα ανεμιστηρακια της βασης ( μπορει να λεω και μαλακιες βεβαια )
η μπαταρια πανω παντως δε χρησιμευει σε τιποτα και βαριεμαι να παραγγειλω αλλη, εχω ηδη δωσει 100 ευρω επιπλεον για να συνεχισει να δουλευει αυτο το λαπτοπ, δε δινω κι αλλα , ουτε με ενδιαφερει η φορητοτητα του
pc σαλονιου εχει καταληξει να ειναι
@realzeus
αμα μεινεις απο ρευμα και στα κλασει κανας σκληρος θα ειναι χειροτερα@ψορσαιρ
εγω εχω hp, την επιτομη της αξιοπιστιαςευτυχως εχει intel επεξεργαστη πανω ο οποιος οσο και αν ψηνεται αντεχει
ακριβώς στα ίδια ήμαστε
κ εγώ έχω hp κ η μπαταρία έχει πάθει το ίδιο. Κλείνει 4ο χρόνο βέβαια, έχει φάει κ έναν σκληρό που αλλάχτηκε σε εγγύηση, κ κατά τα άλλα έχει πάντα χρήση σε βάση με ανεμιστηράκι...
η μπαταρία είναι εκτός. το πρόβλημα είναι πως τώρα που δεν έχει μπαταρία πάνω όταν τον κλείνω πρέπει να περιμένω να σβήσει για να κλείσω τον διακόπτη ρεύματος για να μη δουλεύει ο μετασχηματιστής... αλλά δε βαριέσαι...