-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχτές βράδυ Mαλάκας 60+αρης με ψορολα καινούρια sedan με πινακίδες ΖΗΤ-4634 στο Παναθηναικό Στάδιο και με έναν 25αρη συνοδηγό που προφανώς είχε καταλάβει πόσα κιλά μαλάκας ήταν ο οδηγος και είχε τρομάξει, μόλις άναβε το πράσινο άρχιζε να αναβοσβήνει τους προβολείς στον μπροστινό! Το γελίο της υπόθεσης ήταν οτι ο μπροστινός του δεν ήταν πρώτος στο φανάρι αλλά 6ος-7ος!!
Δηλαδή τι περίμενε ο καραγκιόζης ο άλλος να κάνει άλμα;;;
Το κλου της υπόθεσης;;.... πέρασε 3 φανάρια με κόκκινο!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ο ίδιος τύπος που λες, μόνος του χωρίς συνοδηγό, σήμερα το πρωί από πίσω μου, από Αργυρούπολη μέχρι Τερψιθέα, σε κάθε φανάρι με το που άναβε το πράσινο φώτα ΚΑΙ κόρνες, μέχρι να ξεκινήσω, κι ας ήμουν τουλάχιστον 5ος-6ος κάθε φορά. Ψυχολογικά προβλήματα σίγουρα Σταύρο...
-
Υπάρχουν τελικά πολλοί τέτοιοι όπως ο δικός μου λίγα ποστ πιο πάνω...
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
επισης ο μητροπολιτης θηβων(ο αντιπαλος του χριστοδουλου) πριν λιγο καιρο με σκαραβαιο παλαιο ανακατασκευη και φτιαγμενο με φαρδια ζαντολαστιχα να οδηγαει με τις παντες.
otso,σοβαρολογείς?
Μου φαίνεται ότι αυτόν θα ζητήσω για να εξομολογηθώ τις αμαρτίες μου!
-
Πριν από μερικές μέρες, επιστροφή από Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν τη διχάλα για Βάρης-Κορωπίου (αριστερά) ή Αττική οδό (δεξιά). Είμαι στη μεσαία λωρίδα με ταχύτητα όριο+5χλμ, και αριστερά ένα άλλο ΙΧ με ελάχιστα χαμηλότερη. Πλησιάζει από την αριστερή BMW 3άρα με προβόλια και μεγάλη ταχύτητα, και πριν φτάσει στον διπλανό μου, έρχεται και κολλάει πίσω μου και αναβοσβήνει τα φώτα.
Εγώ πήγαινα προς Κορωπί και ήμουν κοντά στη διχάλα, οπότε ήταν άσκοπο και επικίνδυνο ίσως να πάω δεξιά. Ήμουν και στη μεσαία, ήμουν και με το όριο. Έκανα όμως κίνηση προς τα δεξιά για να περάσει η BMW γιατί τον έκοψα φουριόζο. Περνώντας αυτός, του κάνω τη χειρονομία 'τι έγινε;' με το χέρι, και ο πανέξυπνος οδηγός μπαίνει μπροστά μου και πατάει απότομα φρένο, δύο φορές κιόλας (γιατί την πρώτη του έκανα από το παρπρίζ τη χειρονομία της μ@λ@κί@ς)! Φόρτωσα και κατέβασα αμέσως για να τον ακολουθήσω, αλλά με το δεύτερο φρένο φτάσαμε στη διχάλα και πήγε προς Α.Ο.
Απαιτεί να του ανοίξω το δρόμο, κάνει την καραγκιοζιά, και ζητάει και τα ρέστα εύχομαι να πετύχει κανέναν πιο τρελλό στο δρόμο του. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
επισης ο μητροπολιτης θηβων(ο αντιπαλος του χριστοδουλου) πριν λιγο καιρο με σκαραβαιο παλαιο ανακατασκευη και φτιαγμενο με φαρδια ζαντολαστιχα να οδηγαει με τις παντες.
otso,σοβαρολογείς?
και βεβαια σοβαρολογω, μαλλον ειμαστε ατυχοι που δεν ηταν τελικα στην θεση του χριστοδουλου, αν και αυτος ανεχεται αρκετα παρατραγουδα η και εμπλεκεται , προφανως ειναι το τιμημα του να εισαι πολιτικος.
-
Σήμερα κατά τις 16.00 στην ανηφόρα μετά το Σείριο και πριν τη Μαλακάσα, μπροστά μου στη μεσαία λωρίδα ένα Metro (έτσι δεν τα λέγανε?) που πάει με το πλάι!!!!
Δεν κάνω πλάκα, κυριολεκτικά με το πλάι!!!
Φτάνω δίπλα του και το βλέπω να γέρνει αριστερά, τόσο πολύ που το φτερό σχεδόν ακουμπούσε στο δρόμο, ενώ το δεξί θα ήταν 20-30 cm πιο ψηλά. Αυτό θα πρέπει να είχε πάρει σασί, να είχε σπασμένες αναρτήσεις και δεν ξέρω τι άλλο!
Η ταχύτητά του περίπου 100 χλμ!!!
Ο οδηγός του οδηγούσε ατάραχος μιλώντας στο κινητό!
Αν κρατούσε δρεπάνι θα καταλάβαινα τη χρησιμότητά του, αλλά το κινητό? Με τον Άγιο Πέτρο να μιλούσε άραγε? -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Αν κρατούσε δρεπάνι θα καταλάβαινα τη χρησιμότητά του, αλλά το κινητό? Με τον Άγιο Πέτρο να μιλούσε άραγε?'Εκλεινε τραπέζι,βρε!Πρώτο στην πίστα....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
otso,σοβαρολογείς?
Κι όμως, γκάζια τέρμα, αλλά ο Χριστόδουλος τον πέρασε!
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Σήμερα κατά τις 16.00 στην ανηφόρα μετά το Σείριο και πριν τη Μαλακάσα, μπροστά μου στη μεσαία λωρίδα ένα Metro (έτσι δεν τα λέγανε?) που πάει με το πλάι!!!!
Δεν κάνω πλάκα, κυριολεκτικά με το πλάι!!!
Φτάνω δίπλα του και το βλέπω να γέρνει αριστερά, τόσο πολύ που το φτερό σχεδόν ακουμπούσε στο δρόμο, ενώ το δεξί θα ήταν 20-30 cm πιο ψηλά. Αυτό θα πρέπει να είχε πάρει σασί, να είχε σπασμένες αναρτήσεις και δεν ξέρω τι άλλο!
Η ταχύτητά του περίπου 100 χλμ!!!
Ο οδηγός του οδηγούσε ατάραχος μιλώντας στο κινητό!
Αν κρατούσε δρεπάνι θα καταλάβαινα τη χρησιμότητά του, αλλά το κινητό? Με τον Άγιο Πέτρο να μιλούσε άραγε?Αυτα τα αμαξια ειχαν ενα ειδος υδροπνευματικης αναρτησης η οποια οταν εχανε πιεση το αμαξι εγερνε μονοπαντα.
-
Όλο το άκουγα, αλλά σήμερα το είδα κιόλας!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
otso,σοβαρολογείς?
Και δε φοβάσαι μήπως σε βάλει να γυαλίσεις το καπάκι του μικρού (?)αερόψυκτου boxer για τιμωρία?????
Γιάννης
-
Παιδιά σας χαιρετώ για να γράψω για κάτι που μου έκανε τόση εντύπωση ώστε πιστεύω ότι πρέπει να μπει εδώ.
Δεν ξέρω αν έχετε κάνει πολλοί από εσάς τη διαδρομή Χαλκίδα Κύμη. Στην περιοχή της Ερέτριας έξω από την πόλη υπήρχε ο κλασσικός (με τα γνωστά χάλια) επαρχιακός δρόμος. Μια λωρίδα ανά κατεύθυνση αλλά οκ το είχα συνηθίσει.
Τον τελευταίο καιρό όμως δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα, έφτιαξε ένα τεράστειο roundabout εκεί που ήταν ο δρόμος και αναγκάζει τα αυτοκίνητα σε κυκλική πορεία. Οκ να το ανεχτούμε και αυτό. Έλα όμως που μείωσαν αισθητά και το φάρδος του δρόμου με αποτέλεσμα οι ζάντες να είναι δίπλα στο πεζοδρόμιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ η περιοχή εκεί ήταν ακατοίκητη (μιλάμε για έξω από την Ερέτρια όχι μέσα στην πόλη) τώρα έχει αρχίσει να γεμίζει μαγαζιά.
Δεν ξέρω αλλά αυτός που είχε την ιδέα δεν καταλαβαίνει τι επικίνδυνο είναι να τοποθετούνται μαγαζιά και κατά συνέπεια πεζοί δίπλα σε επαρχιακό δρόμο; Αντί να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και ασφαλέστερη με περιφερειακούς, θέλουμε να τη δυσκολεύουμε;
Δεν ξέρω θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου άλλου μέλους του forum που έχει περάσει από εκεί, μην τυχόν και έχω εγώ άδικο
Ευχαριστώ πολύ -
Χθές βράδυ Βεϊκου - Γαλάτσι ταξί σταματημένο δίπλα μου σε φανάρι, με επιπρόσθετη οθόνη αφής πάνω στο ταμπλό παίζει πασίεντζα σέρνοντας τα φύλλα με τον αντίχειρα .
Αφόυ άναψε πράσινο το φανάρι και ξεκίνησε, έπαιξε 2 - 3 φύλλα ακόμα και γύρισε την οθόνη στην πλοήγηση...
-
Ήταν που ήταν οι ταρίφες, θα απογίνουν...
ΥΓ: Βεβαίως, όχι όλοι.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Χθές βράδυ Βεϊκου - Γαλάτσι ταξί σταματημένο δίπλα μου σε φανάρι, με επιπρόσθετη οθόνη αφής πάνω στο ταμπλό παίζει πασίεντζα σέρνοντας τα φύλλα με τον αντίχειρα .Αφόυ άναψε πράσινο το φανάρι και ξεκίνησε, έπαιξε 2 - 3 φύλλα ακόμα και γύρισε την οθόνη στην πλοήγηση...
Το χειροτερο ειναι οτι εχω δει να δειχνει αυτη η οθονη τηλεοραση....
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Χθές βράδυ Βεϊκου - Γαλάτσι ταξί σταματημένο δίπλα μου σε φανάρι, με επιπρόσθετη οθόνη αφής πάνω στο ταμπλό παίζει πασίεντζα σέρνοντας τα φύλλα με τον αντίχειρα .Αφόυ άναψε πράσινο το φανάρι και ξεκίνησε, έπαιξε 2 - 3 φύλλα ακόμα και γύρισε την οθόνη στην πλοήγηση...
ε ναι τι να κάνει ο άνθρωπος μέσα στην άγρια νύχτα!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Πριν από μερικές μέρες, επιστροφή από Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν τη διχάλα για Βάρης-Κορωπίου (αριστερά) ή Αττική οδό (δεξιά). Είμαι στη μεσαία λωρίδα με ταχύτητα όριο+5χλμ, και αριστερά ένα άλλο ΙΧ με ελάχιστα χαμηλότερη. Πλησιάζει από την αριστερή BMW 3άρα με προβόλια και μεγάλη ταχύτητα, και πριν φτάσει στον διπλανό μου, έρχεται και κολλάει πίσω μου και αναβοσβήνει τα φώτα.
Εγώ πήγαινα προς Κορωπί και ήμουν κοντά στη διχάλα, οπότε ήταν άσκοπο και επικίνδυνο ίσως να πάω δεξιά. Ήμουν και στη μεσαία, ήμουν και με το όριο. Έκανα όμως κίνηση προς τα δεξιά για να περάσει η BMW γιατί τον έκοψα φουριόζο. ....Στο ίδιο σημείο, βλάκας με 156 με προσπερνάει απο αριστερά, 200μ πριν την διχάλα, κόβει δεξιά μπροστά μου και πάει ΑΟ - πάντα χωρίς φλάς. Του αναβοσβήνω στιγμιαία τα φώτα μπας και καταλάβει ότι μάλλον έκανε χαζομάρα. Αυτός, σαν πνευματώδη αντίδραση, άρχισε να αναβοσβήνει τα φλάς (μια τα διξιά, μια τα αριστερά κ.ο.κ.). Οι άλλοι κακόμοιροι που τον ακολουθούσαν στην ΑΟ ακόμα θα προσπαθούν να καταλάβουν!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όλο το άκουγα, αλλά σήμερα το είδα κιόλας!!!?????
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Όλο το άκουγα, αλλά σήμερα το είδα κιόλας!!!
?????
Προφανώς εννοεί την πινακίδα που γράφει SLK...
Δεν είμαι σίγουρος όμως αν ήθελε να κάνει το post δώ η στο 'Πότε θα γίνουμε Ευρωπαίοι και........στις Πινακίδες'. -
Σήμερα στην Μεσογείων μικρό μηχανάκι (ο λεγόμενος «μπόμπος») με 2μετρο άντρα ή τουλάχιστον πολύ ψηλό να φοράει ένα τεράστιο λουκέτο-αλυσίδα (προφανώς από το μηχανάκι) όπως φορούν οι τροχαίοι την άσπρη ρίγα (διαγώνια)...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!