-
Είμαι ο μόνος που δεν με ενθουσιάζει αυτό το αυτοκίνητο;
Πάντως καλορίζικη φίλε μου. -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Πάντως καλορίζικη φίλε μου.That makes two of us
Πάντως sado σου εύχομαι να τη χαίρεσαι γρήγορα και με ασφάλεια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως καλορίζικη φίλε μου.That makes two of us
Πάντως sado σου εύχομαι να τη χαίρεσαι γρήγορα και με ασφάλεια
Παρομοίως. Πολλά, καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...
-
Δειξτε οικτο παιδια, μην το κανετε το τοπικ του ανθρωπου 'ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ η GT! ' Μολις την πηρε και ειναι χαρουμενος...
Εμενα παντως μου αρεσει πολυ!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!
Την έχω παρκάρει στην δουλειά μου και κάθομαι και την βλέπω κάθε 5 λεπτά στο παράθυρο!
Το κορυφαίο είναι οτι δίπλα μου έχει παρκάρει μία 360 Modena και οι δυό τους μαζί είναι θεές!!
Αφού όποιος βγαίνει απο την είσοδο κάθετε και τις χαζεύει!Spiros19: Φίλτατε δεν με πειράζει που δεν αρέσει σε όλους η GT. Την αγόρασα γιατι μου αρέσει εμένα και όχι για κανέναν άλλον.
Εξάλλου δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα... -
Καλορίζικη Sado!!
-
Συμφωνω μαζι σου 100% αλλα δεν ειναι σωστο μολις καποιος εχει πρωτοπαρει κατι, να λεμε οτι δεν μας αρεσει και τετοια κατα τη γνωμη μου, ποσο μαλλον να το λεμε, οταν μας λεει ποσο χαρουμενος ειναι...
Ειναι λες και το κανουμε επιτηδες για να τον 'ριξουμε'...
Και γκολφ να παιρνες, τα ιδια θα ελεγα... (παροτι το θεωρω μαλακια)
Αυτα... -
Φίλε μου, σου φαίνεται ο Sado για τύπος που 'ρίχνεται' εύκολα;
Ίσως να μην έπρεπε να το γράψω εδώ, απλώς με ενοχλεί λίγο η φάση με κάποιους άλλους κατόχους GT και τον τρόπο που παρουσιάζουν το αυτοκίνητο. Τελοσπάντων, ας μην το συνεχίσουμε το θέμα.
Μάλλον ήταν άκομψο που το έγραψα εδώ, μάλλον έπρεπε να το γράψω αλλού.
Οι ευχές πάντως για καλοτάξιδη ήταν ειλικρινείς -
καλοριζικΗ
-
Καλορίζικη 2μετρε... ...τέτοια χαρά ένας «σουηδός» για ένα ιταλικό αυτοκίνητο...αυτό λέει πολλά!
-
Καλές βόλτες και καλά γκάζια!
-
Το post μεταφέρθηκε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 186#243186
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Άσχετα με αυτά, το να υπαινίσσεσαι ότι οι γονείς κάποιου που δεν ξέρεις καν αν ζουν είναι αποτυχημένοι είναι μεγάλη χοντράδα, την οποία αν ήμασταν face-to-face θα σκεφτόσουν πολύ περισσότερο να πετάξεις!
Καταρχην δεν μιλησα για σενα οταν το είπα αυτο,μιλησα για τους γονείς καποιων παιδιων που φιλησανε ένα αυτοκινητο.
Παρόλλα αυτα,έχεις δίκιο,αλλα οταν βλεπω/διαβάζω κάτι τέτοια,συγχίζομαι λίγο παραπανω απο όσο πρεπει.
Αλλα ας μη μαμαμε αλλο το topici του sado..Στο τελευταίο συμφωνώ, οπότε διαχώρισα τα post σε αυτό το θέμα:
-
Καλά και ενθουσιασμένα χιλιόμετρα............
-
καλοτάξιδη
-
καλορίζικη η ιταλίδα κούκλα!!!!
-
Kαλοριζικη κ καλες βολτες! Ει8ε κα8εμια να ειναι κ μια 3εχωριστη εμπειρια!
ΥΓ: Μ'αρεσε κ αυτο που ειπες με τον μπαμπα κ τα παιδακια του. Πολυ touching! Οπως κ μια ιστορια που ειχε πει ενας φιλος απο το alfisti.gr..
ΥΓ2: K κατι πανω σε αυτο που ειπε ο TheoRallye: Εχει διαφορα η αγαπη απο τον φανατισμο για ενα αυτοκινητο, για τα αυτοκινητα γενικα. Αγαπη δειχνουν οι 2 κατοχοι alfasud του φορουμ, ο παππους με την Sud, o μπαμπας, οπως κ τα παιδακια. Φανατισμο καποιοι κολλημενοι με τις χωρες που γινονται κ προκλητικοι... ...δεν το συνεχιζω γιατι συγχυζομαι
-
Καλοριζικη και απο εμενα η κουκλα!!!
-
Καλορίζικη να την χαίρεσαι εσύ και η κοπέλα σου όσο το δυνατόν περισσότερο...
-
**EKΠΛΗΚΤΙΚΟ **το post σου 'sado'.
Kαλορίζικη και καλές βόλτες!
Οι πρώτες στιγμές με την Alfa Romeo GT...