-
Η 1η τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχη..η 2η ταινία με 2η συνεχεία η οποία θέλοντας και μη και αυτή άφησε εποχή.
Σύγκρουση γενεών? Ιδεολογιών?
Δεν ξερω..αλλες εποχές τότε και άλλες τωρα..το μόνο που γνωρίζω είναι πως τότε κανείς δεν έφτιαχνε το αυτοκίνητο του για να μοιάσει με τον ΚΙΤΤΣ ενώ τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά…
Ίσως τότε γιατί ο Michael Κnight εκπροσωπούσε το νόμο και οι εποχές δεν ήταν τόσο καταπιεσμένες κα με τόσα προβλήματα…
Ίσως κάνω και λάθος…απλά κάνω κάποιες σκέψεις… -
Η 1η τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχη..η 2η ταινία με 2η συνεχεία η οποία θέλοντας και μη και αυτή άφησε εποχή.
Δεν ξερω..αλλες εποχές τότε και άλλες τωρα..το μόνο που γνωρίζω είναι πως τότε κανείς δεν έφτιαχνε το αυτοκίνητο του για να μοιάσει με τον ΚΙΤΤΣ ενώ τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά…
Ίσως τότε γιατί ο Michael Κnight εκπροσωπούσε το νόμο και οι εποχές δεν ήταν τόσο καταπιεσμένες κα με τόσα προβλήματα…
Η διαφορά μεταξύ ΚΙΤ και ΚΙΤΣ δεν είναι μεγάλη
-
χίλιες φορές ΚΙΤ παρά ΚΙΤΣ όμως
-
θυμαμαι ειχε ερθει ο ΚΙΤ στη θεσσαλονικη και ειχα μπει μεσα
-
Εγώ δηλώνω fun του ΚΙΤ και όχι των ΚΙΤΣ κατασκευων του The fast and the furious, την συνέχεια του οποίου είχες λόγο να την δείς μόνο για την Eva Mendes ( ως Monica Fuentes το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι ) .
Υ.Γ. Και εγώ είχα μπεί μέσα στον ΚΙΤ -
Εγώ σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς, υποστηρίζω TF&TF. Και δεν θεωρώ ΚΙΤΣ κατασκευές τα αυτοκίνητα του TF&TF & 2F2F, ίσα ίσα που κατά την γνώμη μου ήταν υπέροχα διαμορφωμένα. Δεν νομίζω ότι είχαν κάτι (στον εξωτερικό σχεδιασμό πάντα) το οποίο να ήταν υπερβολικό έτσι ώστε να χαρακτηριστούν ΚΙΤΣ...
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
..το μόνο που γνωρίζω είναι πως τότε κανείς δεν έφτιαχνε το αυτοκίνητο του για να μοιάσει με τον ΚΙΤΤΣ ενώ τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά…Eγω γιατί θυμάμαι την εποχή εκείνη όλα τα αυτοκίνητα να έχουν το κόκκινο λαμπάκι που πηγαινοερχότανε στη μπροτινή γρίλια?
Το μόνο καλό που έχει ο ΚΙΤ είναι το οτι μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, αλλιώς και αυτό μια βλακεία και μισή ήτανε, το FF μπροστά του είναι επιπέδου Kubrick αν και αντικειμενικά μια μπούρδα είναι και αυτό.
-
Προσωπικά προτιμώ τον Daniel Morales των ταινιών 'Taxi' και το τρελό 406 του...
Άσε που εκεί είδαμε και πολύ καλύτερο οδήγημα (και η γκόμενα του Daniel είναι σκέτη κ@υλ@).
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θυμαμαι ειχε ερθει ο ΚΙΤ στη θεσσαλονικη και ειχα μπει μεσαΥ.Γ. Και εγώ είχα μπεί μέσα στον ΚΙΤ
Τυχεράκιδες!!! Ζηλεύω!!!
Εγώ πρόλαβα μόνο να τον ακουμπήσω...
παιδικά τραύματα...
-
O ΚΙΤ δεν ήταν ποτέ ΚΙΤΣ αν εξαιρέσουμε τα λαμπάκια με Flip Flop Που πηγαινοέρχονταν στις μάσκες διαφόρων αμαξιών wannabe kit.
Βεβαίως, ήταν ένα παιδικό σήριαλ επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80 και τίποτε άλλο και σήμερα όντως, μοιάζει ψιλοχαζό.
To FF κατεμέ είναι η πεμπτουσία της κουταμάρας στο θέμα της αυτοκίνησης. Αμάξια βαμμένα με περλέ αποχρώσεις, με λάμπες τύπου νέον για να θυμίζουν UFO, χαμηλωμένα όσο πάει με σπόιλερ αεροτομές και γκράφιτι από τη γενιά του magna (αποδεδειγμένα άσχετη με την αυτοκίνηση, εκτός από το PlayStation), νίτρα με συστήματα ελέγχου από τη Rockwell και βάλε, οδηγοί εθισμένοι στην ευθεία κόντρα (στροφές?? Τι είναι αυτό??? Αυτό που το στρίβω με χειρόφρενο??) και απειθαρχία σε νόμους αρχές και αστυνομία δρόμων (ΟΚ, τα αιώνια κορόιδα, τα οποία αυτά παρακαλούμε να έλθουν σε κάθε ατύχημα, σε κάθε κλεψιά και δολοφονία και μετά τα βρίζουμε ως μπατσάκια, γουρούνια κλπ κλπ, κάτι που ισχύει βεβαίως σε ένα ποσοστό 20-30%) -οι ανεξάρτητοι/απείθαρχοι ντετέκτιβ είναι συμπαθείς, σύμφωνα με την ταινία, κάτι σαν τους δικούς μας ασφαλίτες.....
Ωραία γκομενάκια από τριτοκοσμικές χώρες όμως, δε λέω και απίστευτα ρεαλιστικές σκηνές ξύλου με παιδιά κουμπιά να δέρνουν τους 'κακούς' μαντράχαλους.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To FF κατεμέ είναι η πεμπτουσία της κουταμάρας στο θέμα της αυτοκίνησης. Αμάξια βαμμένα με περλέ αποχρώσεις, με λάμπες τύπου νέον για να θυμίζουν UFO, χαμηλωμένα όσο πάει με σπόιλερ αεροτομές και γκράφιτι από τη γενιά του magna (αποδεδειγμένα άσχετη με την αυτοκίνηση, εκτός από το PlayStation), νίτρα με συστήματα ελέγχου από τη Rockwell και βάλε, οδηγοί εθισμένοι στην ευθεία κόντρα (στροφές?? Τι είναι αυτό??? Αυτό που το στρίβω με χειρόφρενο??) και απειθαρχία σε νόμους αρχές και αστυνομία δρόμων (ΟΚ, τα αιώνια κορόιδα, τα οποία αυτά παρακαλούμε να έλθουν σε κάθε ατύχημα, σε κάθε κλεψιά και δολοφονία και μετά τα βρίζουμε ως μπατσάκια, γουρούνια κλπ κλπ, κάτι που ισχύει βεβαίως σε ένα ποσοστό 20-30%) -οι ανεξάρτητοι/απείθαρχοι ντετέκτιβ είναι συμπαθείς, σύμφωνα με την ταινία, κάτι σαν τους δικούς μας ασφαλίτες.....
Ωραία γκομενάκια από τριτοκοσμικές χώρες όμως, δε λέω και απίστευτα ρεαλιστικές σκηνές ξύλου με παιδιά κουμπιά να δέρνουν τους 'κακούς' μαντράχαλους.
ΒΡΕ ΟΥΣΤΠρόκειται για μία ολόκληρη βιομηχανία, όχι τόσο στην χώρα μας (αν και εδώ αναπτύσσεται τάχιστα), όσο σε Αγγλία και ΗΠΑ.
Στοχεύει κυρίως σε νεαρούς από κατώτερα κοινωνικά στρώματα, που ρίχνουν ότι χρήματα έχουν και δεν έχουν στο μοναδικό τους περιουσιακό στοιχείο, το αυτοκίνητο. Οι λόγοι πολλοί και οι περισσότεροι έχουν να κάνουν με ελλείψεις και υποκατάστατα (και μην πάει ο νους σας στο πονηρό, είναι πιο απλές οι αιτίες).
Βέβαια, 'θύματα' θα μπορούσε να πει κάποιος και όσους ξοδεύουν/ουμε κάποια χρήματα στα αυτοκίνητα μας, για να χαιρόμαστε την οδήγηση στην πίστα ή το βουνό. Ασχέτως αν τα κίνητρα είναι τελείως διαφορετικά και το μυαλό ασκείται πολύ περισσότερο, από ότι στην προηγούμενη περίπτωση.
Τελικά είναι όλα θέμα παιδείας, αυτοκινητιστικής ή μη.
ΥΓ. Όσο για τον ΚΙΤ, μπορεί σήμερα να φαίνεται ψιλοαστείος, αλλά τουλάχιστον δεν φώναζε 'ξοδέψτε σε άχρηστα πράγματα μπας και σας προσέξει καμιά γκόμενα'. Ήταν αυθεντικός, όπως και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί ήρωες εκείνων των δεκαετιών.
-
Το να ξοδευεις χρήματα για αξεσουάρ κλπ είναι το ίδιο 'άσκοπο' με το να τα ξοδευεις για κάποιο αυτοκίνητο ούτως ή άλλως.
Οσο για το πόσο 'αυθεντικός' ήταν ο Μάικλ Νάιτ εγω νομίζω πως δεν διαφέρει σε τίποτα απο τους πρωταγωνιστές των FF κλπ. Και αυτός έκανε μπούγιο με τον ΚΙΤ για να ρίχνει τα γκομενάκια της εποχής
Μην ωραιοποιούμε το παρελθόν επειδή εμείς ήμασταν ανέμελόι τότε.
-
Αλλωστε,άν υπήρχαν τήν εποχή εκείνη,μετατροπές πού θά έκαναν τό αυτοκίνητο νά...πετάει (turbo bust έγραφε τό 'μαγικό' κουμπάκι;),ποιός μάς λέει ότι δέν θά τρέχανε νά τό αγοράσουνε;
Αυτό εννοείς ΙΚΕ; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θυμαμαι ειχε ερθει ο ΚΙΤ στη θεσσαλονικη και ειχα μπει μεσαΕιχε ερθει και στην πατρα πριν πολλαααααααααααα χρονια!Πρεπει να πηγαινα δημοτικο και μου εχουν χαραχτει στη μνημη τα απειρα καλωδια-κουμπακια!
-
o KITT mprosta se merika pardala twn fast and the furious einai foberos!!!
oti exei amaksi mesa kalo einai!!! -
ΚΙΤ με χίλια!! Πολύ καλύτερος! Το fast and furious έχει πολλές σκηνές μέσα που είναι στον υπολογιστή και γι'αυτό δεν μου αρέσει! Επίσης μου άρεσε και μία άλλη αμερικάνική σειρά οι DUKES! Νομίζω έτσι λέγονταν, ήταν δύο αδέρφια μέ ένα πορτοκαλί αμερικάνικο με την σημαία του Texas πάνω στον ουρανό! Θυμάμαι πολλά κυνηγητά πετάγματα και παντιλίκια! Νομίζω οι Dukes ήταν καλύτεροι και από τον ΚΙΤ!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ΚΙΤ με χίλια!! Πολύ καλύτερος! Το fast and furious έχει πολλές σκηνές μέσα που είναι στον υπολογιστή και γι'αυτό δεν μου αρέσει! Επίσης μου άρεσε και μία άλλη αμερικάνική σειρά οι DUKES! Νομίζω έτσι λέγονταν, ήταν δύο αδέρφια μέ ένα πορτοκαλί αμερικάνικο με την σημαία του Texas πάνω στον ουρανό! Θυμάμαι πολλά κυνηγητά πετάγματα και παντιλίκια! Νομίζω οι Dukes ήταν καλύτεροι και από τον ΚΙΤ!ήταν δύο αδέρφια και είχαν και μια αδερφή, μπουκιά και συγχώριο σου λέω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚΙΤ με χίλια!! Πολύ καλύτερος! Το fast and furious έχει πολλές σκηνές μέσα που είναι στον υπολογιστή και γι'αυτό δεν μου αρέσει! Επίσης μου άρεσε και μία άλλη αμερικάνική σειρά οι DUKES! Νομίζω έτσι λέγονταν, ήταν δύο αδέρφια μέ ένα πορτοκαλί αμερικάνικο με την σημαία του Texas πάνω στον ουρανό! Θυμάμαι πολλά κυνηγητά πετάγματα και παντιλίκια! Νομίζω οι Dukes ήταν καλύτεροι και από τον ΚΙΤ!
ήταν δύο αδέρφια και είχαν και μια αδερφή, μπουκιά και συγχώριο σου λέω
Ξαδέρφη τους ήταν
πάλι εδώ θα καταλήξουμε μου φάινεται
Η καλύτερη "αυτοκινητιστική" τηλεοπτική σειρά/ταιν