-
Οι xρονοι του ανανεωμενου που ειναι?
-
Σου εγραψα εγω πανω την συγκριση 2 κοινων χρονων.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οι xρονοι του ανανεωμενου που ειναι?Σεβασμός μηδέν. Απαιτείς να σε διαβάζουν, ενώ δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος.
Μήπως δεν πιστεύεις ότι ισχύει? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειδικά στο ξεκίνημαΌπως έγραψα στο κείμενο που διόρθωσα (γιατί το είχα ξεχάσει) στο ρελαντί με 800 στροφές έτρεμε απαράδεκτα κυριολεκτικά έκανε σαν πετρέλαιο .
-
@pasxos
Φυσικα και εχω χρονους, ηθελα να δω τι θα βαλεις απο μετρησεις, αλλα δεν εχεις κατι, απλως τρολλαρεις, οπως συνηθως...@Αngel
Δεν εχουν το προνομιο αυτο τα vag. Ακουσε και κανεναν 1.6 thp στο ρελαντι...@Βilopoulos & GB
Τα εχουμε ξαναπει, τα (συγκριτικα) μετρησιμα στοιχεια, εχουν νοημα οταν προερχονται απο την ΙΔΙΑ πηγη, και φυσικα δεν αποτελουν εργοστασιακες (ιδανικες μετρησεις).Εχω προχειρες μετρησεις απο 4τροχους, για την 159 tbi:
0-100 χλμ./ώρα 8,5 δλ.
ΡΕΠΡΙΖ 50-80 χλμ./ώρα με 3η 3,3 δλ.
ΡΕΠΡΙΖ 80-110 χλμ./ώρα με 4η 4,7 δλ.
ΡΕΠΡΙΖ 120-140 χλμ./ώρα με 5η 4,3 δλ.http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12755
Αντιστοιχες (οπου υπαρχουν του νεου ανανεωμενου κινητηρα στο ιδιου βαρους σε σχεση με το Α4 -1533κιλα το coupe- Α5 coupe)
0-100km/h 8,1sec
Ρεπριζ 80-110Km/h με 4η 5,5sec
ρεπριζ 120-140Km/h με 5η , 6η 5,9 / 8,0
0-1000m 28,8/183(4τροχοι 499 Απριλιος 2012)
Φυσικα και το Α4 εχει πολυ μακριες σχεσεις, προς οφελος της οικονομιας καυσιμου, και παλι ομως η 159 επουδενι δεν κανει 'κηδεια' στο Α4, ποσο μαλλον οταν μικροδιαφορες σε επιδοσεις καλυπτονται στο δρομο, απο τον ενα, ή αλλο οδηγο.
ΜΟΝΟ σε ρεπριζ, εχει ενα σαφεστατο προβαδισμα αλλα δεν το λες και χαωτικο το 0.8sec στο ενδεικτικο 80-110km/h με 4η...
Ποια κηδεια λοιπον...? Κηδεια εγινε ηδη στην 159 tbi που δεν υπαρχει ως καινουργια για αγορα...
...και να υπηρχε βεβαια, οποιος διαβαζε την μεση καταναλωση 14,2λιτρα/100km/h τετοια εποχη, θα εφευγε τρεχοντας , παροτι 'αυτος που ψωνιζει AR, δεν κοιταει καταναλωση'. Σημερα κοιταει και παρακοιταει...Κακα τα ψεμματα (Σ.Χ mode on ) σημερα ειδικα μια βενζινοβορα sedan AR, δεν εχει καμμια τυχη στον ανταγωνισμο, οσο καλυτερο τιμονι και σεταρισμα σε αναρτησεις να εχει...Οποιος θελει sport εμφανιση και επιδοσεις απο AR ειτε...συμβιβαζεται με την Giulietta QV, (γιατι περι αυτου προκειται, συμφωνα με το παρελθον της μαρκας) ή περιμενει την 4C. Τα υπολοιπα ειναι για να γινεται κουβεντα... -
- αφου εχεις χρονους γιατι τους κραταγες μυστικους τοση ωρα;
- ο THP κανει σαν ντιζελ; Τι αλλο θα ακουσω;!
- απο τα λινκ και τα στοιχεια που σου βαλαμε βγαινουν διαφορες 2'' (κι οχι 0.8'' κι ο,τι αλλο λες εσυ) που ειναι μεγαλη διαφορα.
Δεν μ'αρεσει καθολου που θα το πω αλλα επισημα για εμενα μπαινεις στο Hall of fame της αστειοτητας και της γραφικοτητας.
-
το θέμα που μας νοιαζει όλους είναι η κατανάλωση!τι κατανάλωση έχει το ένα και τι το άλλο?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ειδικά στο ξεκίνημα
Όπως έγραψα στο κείμενο που διόρθωσα (γιατί το είχα ξεχάσει) στο ρελαντί με 800 στροφές έτρεμε απαράδεκτα κυριολεκτικά έκανε σαν πετρέλαιο .
Περιεργο αυτο...Σε κανενα TFSI που εχω οδηγησει δε νιωθεις τετοιο τρεμουλο.Στο δικο μου στην αρχη δεν καταλαβαινα αν δουλευει η μηχανη ,οταν ημουν μεσα στο αμαξι.
Απο εξω βεβαια ακουγεται λιγο.
Το χειροτερο ηχο στο ρελαντι οντως τον εχει ο νεος διλιτρος της BMW.
Η καταναλωση του Α5 με τον νεο 1,8 ειναι 10.3 απο τους 4Τ. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Αngel
Δεν εχουν το προνομιο αυτο τα vag. Ακουσε και κανεναν 1.6 thp στο ρελαντι... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
- αφου εχεις χρονους γιατι τους κραταγες μυστικους τοση ωρα;
- ο THP κανει σαν ντιζελ; Τι αλλο θα ακουσω;!
- απο τα λινκ και τα στοιχεια που σου βαλαμε βγαινουν διαφορες 2'' (κι οχι 0.8'' κι ο,τι αλλο λες εσυ) που ειναι μεγαλη διαφορα.
Δεν μ'αρεσει καθολου που θα το πω αλλα επισημα για εμενα μπαινεις στο Hall of fame της αστειοτητας και της γραφικοτητας.
- περιμενα να δω αντιδραση του troll-meister, Pasxos...
- Στο ρελαντι. Ξεκαρδισου οσο θελεις...Ετσι κανει. Δεν ειναι κακο, απλως ετσι κανει, θυμιζει diesel.
- απαντησα πριν, αλλα δεν διαβασες τι εγραψα. Δεν εχει νοημα να μαζευεις απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ πηγες στοιχεια για το ενα , και απο ΑΛΛΕΣ για το αλλο. Απο την ιδια πηγη περνουμε στοιχεια για την συγκριση. Να υπαρχει και μια κοινη βαση συγκρισης.
Σε αυτα που πηρες απο ΜΙΑ πηγη, εχει το 160αρη. Εγω αναφερομαι στο 170αρη μοτερ...
Τα υπολοιπα που λες περι γραφικοτητας κτλ, ξαναπες τα, -αμα μπορεις και να τα υποστηριξεις, στην πραξη... - ΑΦΟΥ διαβασεις πριν τι εγραψα...
-
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου . Μπορεί να έτυχε σε αυτό που μου έδωσαν . Αλλά ειλικρινά το λέω ήταν εκνευριστικό .
-
@ΓΚ:
2 THP ζω καθημερινα. Ντιζελ δεν εχω ακουσει. Αντιθετα ενα 1.2 τρικυλινδρο του vag που ακουω επισης καθημερινα κανει σαν ντιζελ. Τωρα αν εσυ ακους ή μαλλον θες να ακους ή λες οτι ακους ντιζελ τον ΤΗΡ στο ρελαντι τι να πω.
Σου εβαλα μετα και τιμες για το 170αρι αλλα εσυ στον κοσμο σου οπως παντα. Το 160αρι ειναι απο 20% εως 40% πιο αργο στις ρεπριζ αν ειδες, το 170αρι μονο 2'' στις 2 κοινες που εβαλα (και του 170 οχι μετρημενη αλλα ανακοινωσιμη που συνηθως ειναι πιο καλη σαν τιμη).Τα περι γραφικοτητας πρεπει να τα καταλαβεις μονος σου απο την στιγμη που ολο το φορουμ λεει το αντιθετο απο αυτο που λες εσυ σε ολα τα θεματα.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
το θέμα που μας νοιαζει όλους είναι η κατανάλωση!τι κατανάλωση έχει το ένα και τι το άλλο?Εμείς έχουμε λεφτά. Δεν κοιτάμε καταναλώσεις και μαλακίες. Αυτά είναι για τους φλώρους.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ο THP κανει σαν ντιζελ; Τι αλλο θα ακουσω;!Όντως κάνει σαν ντίζελ... δεν είναι κάτι καινούριο αυτό...
Όπως και τα περισσότερα vag άμεσου ψεκασμού...
Δυστυχώς... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@Αngel
Δεν εχουν το προνομιο αυτο τα vag. Ακουσε και κανεναν 1.6 thp στο ρελαντι...Πως φαινεται οτι ΔΕΝ εχεις ακουσει οχι μονο απο κοντα, αλλα ουτε σε Video...
http://www.youtube.com/watch?v=KJQkUG6U ... re=related
Ετσι κανουν ΟΛΑ τα 1600αρια με την twinscroll...και τα Cooper S και τα DS3 thp, DS4, και παει λεγοντας.
Διεγράφη προσωπικό προσβλητικό σχόλιο. Το παρατραβάς! [Mod]
-
Διεγράφη ειρωνικό & off-topic σχόλιο [Mod]
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ο THP κανει σαν ντιζελ; Τι αλλο θα ακουσω;!
Όντως κάνει σαν ντίζελ... δεν είναι κάτι καινούριο αυτό...
Όπως και τα περισσότερα vag άμεσου ψεκασμού...
Δυστυχώς...Και το περίπτερο σαν diesel κάνει. Επιβεβαιώνω.
-
Άλλον θόρυβο κάνουν τα ντίζελ και άλλο τα άμεσου ψεκασμού.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Πληροφοριες λενε οτι η κλανια του Τσακ Νορρις κανει σαν diesel επισης.
-
@morpeus
Μα ο Angel!!! λεει οτι δεν κανει... Το ιδιο και ο Bilopoulos. Aρα για να το λενε αυτοι, κατι θα ξερουν(?)...
@Bilopoulos
Ειναι το 'μισο forum' δεκα-δεκαπεντε ατομα? Θελεις 20? Το ειπα και πριν, δεν επιβεβαιωνεται ποσοτικα το δικιο...
Ενταξει ομως σε δικαιολογω. Εισαι πιτσιρικας ακομη, και παθιαζεσαι ευκολα, και φυσικα υποκινεισαι και ευκολα...
Στην ηλικια σου και εγω καπως ετσι ημουν...Το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πας με τον οχλο, επειδη 'το λενε οι πολλοι'...
Οδήγησα....