Ο χρήστης geo_thess_86 έγραψε:
Καλησπερα. επειδη σημερα διαβαζω τοσα και τοσα για την υγραεριοκινηση και εχω μπερδευτει τελειως, θα ηθελα αν μπορει κανεισ να μου δωσει μια απαντηση.Εχω ενα celica 2000. Θα μου βγαλει προβληματα αν βαλω πανω συστημα LOVATTO 4ης γενιασ η να βαλω κατι αλλο? και θελει και λαδιερα? γτ εχω διαβασει τοσεσ και τοσες διαφορετικες αποψεισ. Ευχαριστω εκ των ποροτερων.
Φιλαρακι,τη θερμη καλημερα μου.
Ελα,θα σου προτεινω εγω!!!Μπορει να ειμαι ημιμαθης εως κ αμαθης επι της υγραεριοκινησης(αμπαλος με λιγα λογια) αλλα... Ναι,εχω αποψη!Κ εγω εχω δικαιωμα στην αποψη!!Οι αλλοι πιο εξυπνοι ειναι απο εμενα...?
Ησυχια παρακαλω,ομιλω(Μην σας γ...)
Συμμετεχω στο thread της υγραεριοκινησης απο την 623 σελιδα,αν ενθυμουμαι καλα.Εκτος απο το οτι αρχισαν να ξαναφυτρωνουν μαλλια στη καραφλα μου,σαν γνησιος πολεμιος του ελληνισμου εφαγα πεσιμο απο ανορθογραφο ελληνολατρη.(Δεν εξυβριζω,απλα χαρακτηριζω)
Μολαταυτα σχηματισα μια γενικη αποψη,ενα πλαισιο στο οποιο θα κυμανθει η μετατροπη του σαραβαλακιου μου
EΝΤΟΛΗ 1:ΟΥ τοποθετησεις συστημα υγραεριοκινησεως στην ΠΓΔ της Μακεδονιας,ητοι στην FYRO Macedonia.
Χωρις ιχνος ειρωνικης διαθεσης,ΟΚ?Αδελφος λαος,με 550 ευρω εισαι ετοιμος,αλλα τα παληκαρακια ηταν σιδεραδες,αλουμιναδες,ξυλουργοι πριν.Προτιμησε καποιον ελληνα με μια προτερη εμπειρια στο αντικειμενο.
ΕΝΤΟΛΗ 2:Ου τοποθετησεις λαδιερα προτου κανεις δημοσκοπηση.Συνεργασου με καποια δημοσκοπικη εταιρια τωρα πριν της εκλογες,κ μετα την ερωτηση για παρασταση νικης στις εκλογες να ρωτανε κ ΝΑΙ η ΟΧΙ στην λαδιερα.Εγω εκανα mini tour.Oι 7 (wannabe) μετατροπεις μου ελεγαν πως ειναι μια προσθετη εστω λιπανση.Οι αλλοι 7 (wannabe) μετατροπεις απεφανθησαν οτι ειναι διαφημιστικο trick που παταει πανω στη ψευδαισθηση σου για ελλιπη λιπανση.Χρησιμοποιησε λοιπον τα δημοσκοπικα σου ευρηματα
ΕΝΤΟΛΗ 3:Προ της μετατροπης του αυτοκινητου σου σε υγραεριοκινηση και εστω εδρευων εν Βορεια Ελλαδι,ΟΥ καταναλωνεις υγρα καυσιμα γειτονικου κρατους κ δη της ΠΓΔ της Μακεδονιας
Ειναι unfair,αδικο,η Ελλαδα ματωνει κ συ χτενιζεσαι,δεν κανει,ντροπης πραγματα ειναι αυτα,φωτια να πεσει να σε καψει κ εσενα κ τον βενζινα μαζι.
Ο Θεος εμαθα απο εγκυρες πηγε οτι ειπε 'Αγαθος ο ελληνικων υγρων καυσιμων καταλωτης εναντι 1,83 ανα λιτρο'
Eπισης στο χωριο μου λενε 'Where there is a will,there is a way'(Γουέρ δερ ηζ ε γουίλ,δερ ηζ ε γουέη).Ταξιδευεις με μεση ανα ωρα ταχυτητα 60(Εξηντα),σβηνεις στις κατηφορες(αν εχεις υδραυλικο τιμονι να το καταργησεις με μηχανικο για να στριβει κ σβηστο),ανεβαινεις ανηφορες με 6η ταχυτητα,κρυβεσαι στο απαγγειο του πουλμαν του ΚΤΕΛ Πελλας για να πηγαιανεις με 1000 στροφες λιγοτερες,βαζεις τη γυναικα σου να κανει διαιτα χαριν εξοικονομησης ωφελιμου βαρους κτλ.
ΕΝΤΟΛΗ 4:Oυ αιτηθεις διευκρινησεως υπο του μετατροπεως μηχανικου περι τε του πακετου παρεχομενων υπηρεσιων και των προς χρησιν εξαρτηματων.
Πας πχ σε εναν μαστορα.Σου λεει '9 κατοσταρικα ολα'.Ρωτας εσυ ο αδαης τι παρεχεται εναντι 900 ευρω,τι εξαρτηματα θα τοποθετηθουν κ παιρνεις τη μεγαλεπιβολη απαντηση'Να σε στειλω ρε σε ενα φιλαρακι συνεργατη να στο κανει με 6 κατοσταρικα?Αλλα αυτος βαζει για τον π...ο μηχανημα κ θα χαλασει κ θα κλαις'
Θα επανελθω οταν ξαναβρω χρονο με τις λοιπες 6 εντολες.
ΥΓ:Που ειναι ο φιλλελην ο φιλος μου?Που να ελεγα οτι στο Ελλαδα-Αργεντινη προπερσι στη Ν.Αφρικη παρακαλουσα να φαμε γκολ κ να χασουμε γιατι το ειχα παιξει 2.
Ευτυχως τα φιλαρακια μου ο Demichelis κ ο Palermo μας κατσανε 2 γκολακια κ μας πληρωσανε!
Πιανω Μεξικο-Ουρουγουαη 2 ημιχρονο-2 τελικο,εχω πιασει Χιλη-Ελβετια Under κ αν χαναμε πληρωνομουν.Ευτυχως δοξα τω Θεω εχασε η Ελλαδα,τα κονομησα καλα κ μετα ηπια ανετος τις μπυρες μου στο μακρινο Polokwane
Επιτέλους μετά από 664 σελίδες και μία πραγματικά αληθινή και τεκμηριωμένη άποψη για τα λαμόγια τις αγοράς ύστερα από έναν απλό άνθρωπο πού έκανε μία έρευνα χωρίς να έχει προσωπικό όφελος – κέρδος
από την πώληση εξαρτημάτων kit υγραεριοκίνησης , αλλά από την μεριά ενός καθημερινού ανθρώπου ,που που θέλησε μια ημέρα να κάνη μετατροπή στο βενζινοφάγο αυτοκίνητο του!!!
Φίλε geo_thess_86 για εμένα προσωπικά είσαι όλα τα λεφτά , περιμένω αγωνιωδώς τις επόμενες 6 εντολές . Κατά τας γραφάς σου!!