Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ναι αλλα πριν 2-3 χρονια εκανε 45 χιλιαρικα και τωρα κανει 25. Εχεις (θεωρητικα) μια 20αρα στη καβατζα για αναλωσιμα
Ναι αν μπορύσες να διαθέσεις τότε εκείνο το ποσό και δεν το έκανες για τον α,β λόγο σίγουρα τώρα αν εξακολουθείς να το έχεις σου κάτσει πολύ καλή ευκαιρία.
Η όλη συζήτηση όμως (απ οτι έχω καταλάβει) γίνεται για το αν κάποιος λόγω της σημερινής κατάστασης αλλά και απαξίωσης των αυτοκινήτων ιδίως υψηλού κυβισμού μπορεί να το πάρει στην ξεφτίλα αλλά δεν μπορεί να το συντηρήσει, κοινώς δελεάζεται από την τιμή αλλά δεν υπολογίζει τα πάγια έξοδα.
Για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων:
α) αυτός που είχε όνειρο ή απωθημένο να πάρει ένα αυτοκίνητο για το οποίο δεν διέθεται το κατάλληλο ποσό και ύστερα από αρκετά χρόνια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απαξιώθηκε είτε λόγο παλαιότητας είτε λόγω αλλαγής στο φορολογικό σύστημα και πλέον μπορεί και βρίσκει την ευκαιρία να το αγοράσει για του φύγει η κάψα χωρίς να τον νοιάζει αν θα χαλάσει η αν δεν του βγεί καλό, έχει από πίσω ένα ποσό με το οποίο μπορεί να καλύψει τα γούστα του.
β)αυτός που πάντα ήθελε να χει ένα αυτοκίνητο κατηγορίας ανώτερης της οικονομικής του κατάστασης και πλέον βλέποντας το σε τιμή αντίστοιχη με κάποιο της οικονομικής του δυνατότητας το προτιμάει δίχως να υπολογίσει τα πάγια έξοδά του για να πεί απλά πως το πήρε.