-
Παιδιά έχει βάλει κάποιος από εσάς υγραέριο σε 700αρι αν ναι πιο σύστημα? Είχε θέμα με τις υψηλές θερμοκρασίες (λόγω τούρμπο και υγραερίου και μικρού κινητήρα ) ? που έχει βάλει τη δεξαμενή και αν την έχει βάλει πίσω , δεν έχει πρόβλημα στο σέρβις με την πρόσβαση στο κινητήρα? Δεν ρωτάω στο θέμα υγραεριοκίνηση γιατί θέλω απάντηση για το συγκεκριμένο μοντέλο από κάτοχο.
-
Καλησπέρα ξέρει κάποιος αξιόπιστο site για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά smart ?
-
για σάιτ δεν ξέρω αλλά υπάρχει στο Ν.Κόσμο στη Φραντζή μαγαζί που είναι μόνο για ανταλακτικά σμαρτ καινούργια και μεταχειρισμένα.
-
-
Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει το εξής θέμα μηχανάκι vs αμάξι. Εδώ βρίσκομαι για να ρωτήσω για το 2ο σκέλος.. Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον το Smartaki και θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις για αυτό. Κοιτάω για Smart από το 2000 και μετά και
-
Αν πάρεις smart πάρε 700άρι (χρονολογία 2004-2008) ή 1000άρι. Μακριά από 600άρι. Ό,τι κερδίσεις στην τιμή αγοράς, θα το δώσεις σε συνεργεία και σε χάσιμο χρόνου.
Επικίνδυνο δεν είναι, εφόσον αποφεύγεις τις ακρότητες. Σε σύγκριση με δίτροχο ειδικά, φυσικά και είναι λιγότερο επικίνδυνο.
Η αγορά του συμφέρει έναντι άλλων εφόσον δε θέλεις να μεταφέρεις παραπάνω από έναν συνεπιβάτη και εφόσον παρκάρεις συχνά σε μέρη με πρόβλημα παρκαρίσματος. -
καλησπερα!χρειαζομαι μερικες γνωμες!εχω βρει ενα σμαρτακι μεσω τραπεζας 4000 ευρω 600κυβικα αυτοματο με 42.000χλμ.εχει κανεις εμπειρια απο σμαρτ?ειναι του 2001 αλλα λεει ετος 1ης αδειασ 6/2006.βοηθηστε αν θελετε!ευχαριστω πολυ!
-
τα 42.000 ειναι μαλλον 142 η 242... μακρια απο 600αρια. επισης μακρια απο σμαρτ εισαγωγης...εκτος αν πας να το παρεις μονος απο εξωτερικο. 9/10 ειναι φτελια σε ομορφο περιτυλιγμα...
-
Ο χρήστης zisispapado έγραψε:
καλησπερα!χρειαζομαι μερικες γνωμες!εχω βρει ενα σμαρτακι μεσω τραπεζας 4000 ευρω 600κυβικα αυτοματο με 42.000χλμ.εχει κανεις εμπειρια απο σμαρτ?ειναι του 2001 αλλα λεει ετος 1ης αδειασ 6/2006.βοηθηστε αν θελετε!ευχαριστω πολυ!11 χρονων αμαξι πολης με 42,000 χλμ;
-
5 χρόνια στη Γερμανία και 6 χρόνια εδώ έκανε 42.000 χλμ
-
Ο χρήστης zisispapado έγραψε:
καλησπερα!χρειαζομαι μερικες γνωμες!εχω βρει ενα σμαρτακι μεσω τραπεζας 4000 ευρω 600κυβικα αυτοματο με 42.000χλμ.εχει κανεις εμπειρια απο σμαρτ?ειναι του 2001 αλλα λεει ετος 1ης αδειασ 6/2006.βοηθηστε αν θελετε!ευχαριστω πολυ!Καλό ανέκδοτο αυτο...!
Ταιριάζει επίσης εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=6451 -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
5 χρόνια στη Γερμανία και 6 χρόνια εδώ έκανε 42.000 χλμΤα δε Γερμανικά ήταν απο γιαγιά που το πήγαινε μέχρι τον μπακάλη 3 χλμ πιο πέρα. Και όλα σε Εθνική δλδ χαλαρά
-
γιατρός , γυναίκα στρατιωτικού ...
-
παρόλα αυτά το κακό είναι ότι ο φίλος 'τσίμπησε' και μπήκε στο τρυπάκι να το αγοράσει.
τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στις πωλήσεις - αγγελίες αυτοκινήτων...
-
Αυτοκίνητο με ένδειξη χιλιομετρητή κάτω απο 10.000χλμ το χρόνο, το αγοράζεις μόνο απο δικό σου άνθρωπο, που ήξερες την πραγματική του χρήση. Αλλιώς η τιμή του είναι ανάλογη.
Smart 600άρι κατασκευής 2001, σε αποθήκη-stock να ήταν μέχρι το 2006, δεν πωλείται πάνω απο 2.500€, ακόμα και αν τα 40.000 είναι πραγματικά! -
Πάντως το δικό μου Smart που κυκλοφόρησε τον 9/2007 και κατοικώ Ρόδο έχει αισίως 45000.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αυτοκίνητο με ένδειξη χιλιομετρητή κάτω απο 10.000χλμ το χρόνο, το αγοράζεις μόνο απο δικό σου άνθρωπο, που ήξερες την πραγματική του χρήση. Αλλιώς η τιμή του είναι ανάλογη.
Smart 600άρι κατασκευής 2001, σε αποθήκη-stock να ήταν μέχρι το 2006, δεν πωλείται πάνω απο 2.500€, ακόμα και αν τα 40.000 είναι πραγματικά!πρέπει να είναι το παλιό σμαρτ, δλδ του 2001, αλλά έγινε εισαγωγή πχ από Γερμανία κ πήρε άδεια Ελλάδας το 2006...
-
Γιατί ρε παιδιά σώνει και ντε ο μ.ο είναι 10.000 χλμ το χρόνο στην Ελλάδα που έχει και μικρές σχετικά διαδρομές??? και ειδικά για ένα αυτοκίνητο όπως το σμαρτ που συνήθως δεν ξεμυτάει από την πόλη?! Εμένα είναι του 2005 το πήρα από φίλο το 2009 οπότε τα χλμ ξέρω οτι είναι πραγματικά και ήταν 44000 και με μένα που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο για τη πόλη έχει φτάσει τα 53000 τώρα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά σώνει και ντε ο μ.ο είναι 10.000 χλμ το χρόνο στην Ελλάδα που έχει και μικρές σχετικά διαδρομές??? και ειδικά για ένα αυτοκίνητο όπως το σμαρτ που συνήθως δεν ξεμυτάει από την πόλη?! Εμένα είναι του 2005 το πήρα από φίλο το 2009 οπότε τα χλμ ξέρω οτι είναι πραγματικά και ήταν 44000 και με μένα που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο για τη πόλη έχει φτάσει τα 53000 τώρα.Το δικο σου 53000 χλμ σε 7 χρονια.
Το αλλο 42000 χλμ σε 11 χρονια. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά σώνει και ντε ο μ.ο είναι 10.000 χλμ το χρόνο στην Ελλάδα που έχει και μικρές σχετικά διαδρομές??? και ειδικά για ένα αυτοκίνητο όπως το σμαρτ που συνήθως δεν ξεμυτάει από την πόλη?! Εμένα είναι του 2005 το πήρα από φίλο το 2009 οπότε τα χλμ ξέρω οτι είναι πραγματικά και ήταν 44000 και με μένα που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο για τη πόλη έχει φτάσει τα 53000 τώρα.Σωστό για τα λίγα χλμ, αλλά ποτέ δεν θα το έδινες σε τράπεζα ή μάντρα.
Εχω μιά ΜΒ του 2002 με 35.000 χλμ και ένα Τigra του 2005 με 45.000χλμ, αγρατζούνιστα και φυλασσόμενα σε γκαράζ.
Γείτονας μου τα ζητάει επίμονα για 15.000 και 10.000€ αντίστοιχα, παρότι ξέρει ότι δεν είναι πρός πώληση, αλλά επειδή βλέπει να χρησισμοποιώ συνήθως άλλο ΙΧ και αυτά τα 2 μόνο όταν ... τα πλένω!
Τα ιδια μοντέλα, άνετα τα βρίσκει σε μάντρα με 10 και 7.000 € αντίστοιχα. Αλλά σαφώς, όχι τα ίδια αυτοκίνητα.Κανείς δεν δίνει σε έμπορο και ειδικά σήμερα, πραγματικά καλό αυτοκίνητο.
Αλλά και αν το δώσει τελικά λόγω 'ανάγκης', ο έμπορος θα το πουλήσει ακριβά και όχι σε τιμή 'ευκαιρίας'.
Και το SMART που αναφέρθηκε, σίγουρα δεν είναι !
SMART forum