-
Γεια σας,
Είμαι νέα οδηγός και ψάχνω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για αγορά.
Σαν χαρακτηριστικά τα εξής:
Τιμή έως 5000€
Κυβικά έως 1300 ( ή και λίγο παραπάνω αν υπάρχει σε μεταχειρισμένο ούτως ώστε να πληρώνω το σήμα με τα 135€)
Πρώτη κυκλοφορία από το 2005 και μετάΈχω ψάξει αρκετά μέσω νετ και είμαι ανάμεσα σε getz(1.1 l, 2007) , micra(1.2 l,2006) και fiesta(1.25 l, 2007) τα οποία είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή (4800€-4900€) και θα τα δω τις επόμενες ημέρες από κοντά.
Ιδανικά θα ήθελα ένα Toyota Aygo αλλά λόγω τιμής το έχω απορρίψει.
Κατασκευαστικά το ξέρω το micra είναι ανώτερο απλά δεν μου αρέσει και τόσο εμφανισιακά-το θεωρώ λίγο χοντροκομμένο.Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!!
-
Γεια σας,
Τιμή έως 5000€
Κυβικά έως 1300 ( ή και λίγο παραπάνω αν υπάρχει σε μεταχειρισμένο ούτως ώστε να πληρώνω το σήμα με τα 135€)
Πρώτη κυκλοφορία από το 2005 και μετάΈχω ψάξει αρκετά μέσω νετ και είμαι ανάμεσα σε getz(1.1 l, 2007) , micra(1.2 l,2006) και fiesta(1.25 l, 2007) τα οποία είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή (4800€-4900€) και θα τα δω τις επόμενες ημέρες από κοντά.
Κατασκευαστικά το ξέρω το micra είναι ανώτερο απλά δεν μου αρέσει και τόσο εμφανισιακά-το θεωρώ λίγο χοντροκομμένο.Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!!
-
Γεια σας,
Τιμή έως 5000€
-
Ο χρήστης maraki έγραψε:
Γεια σας,
Τιμή έως 5000€
Το aygo είναι τενεκές με άθλια ποιοτητα,ηχομόνωση,εργονομία.Στο getz 1.1 θα έλεγα όχι γιατί είναι αργό σε σχέσυ με τα άλλα και έχει μόνο 1 αερόσακο .Δες micra 1.2,fiesta 1.25 f/l,corsa 1.2 f/l,clio 1.2,mitsubishi colt cz3 1.1-1.3.Oποιο σου αρέσει περισσότερο,να είναι μοντέλο του 2006 και μετά,να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι πάνω από 80.000 χιλιομετρα.Καλό θα είναι να έχει και καινούρια λάστιχα-αμορτισερ για να μην τα πληρώνεις μετά εσύ. Ψάξε αγγελίες στο car.gr με αυτά τα στοιχεία και βάλε όριο τιμής στα 6000€ για να σου βγάλει και αυτά που κάνουν 5200-5300 .
-
Ο χρήστης maraki έγραψε:
Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες!!
Yaris; Ακριβό;
Συνήθως το προτιμούν γυναίκες...Μία γνωστή μου πήρε το VW FOX σε μεταχειρισμένο. Πολύ καλό για αστική χρήση, αν και όποτε μπαίνω μέσα μου θυμίζει μεγάλο αυτοκίνητο. Καλό και στοιβαρό φαίνεται. Καλοκατασκευή.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Yaris; Ακριβό;
Συνήθως το προτιμούν γυναίκες...Μία γνωστή μου πήρε το VW FOX σε μεταχειρισμένο. Πολύ καλό για αστική χρήση, αν και όποτε μπαίνω μέσα μου θυμίζει μεγάλο αυτοκίνητο. Καλό και στοιβαρό φαίνεται. Καλοκατασκευή.
yaris με 5000€ βρίσκει μόνο 1ης γενειάς,αλλά η κοπέλα θέλει από το 2006 και μετά οπότε δεν.Για το fox μάλλον όχι .Καιει,είναι αργό με 55 άλογα και βραζιλιάνικο .Νομίζω από αυτά που τις πρότεινα είναι ότι καλύτερο.Αλλωστε από ότι κατάλαβα και αυτή είναι ανάμεσα κυρίως σε micra 1.2-fiesta 1.25 f/l.Kαι τα 2 εξίσου πολύ καλές επιλογές.Το micra είναι πιο ευκολοδήγητο και πιο οικονομικό σε κατανάλωση λίγο,ενώ το fiesta πιο σίγουρη αίσθηση στο δρόμο με καλύτερα χειριστήρια(τιμόνι,κούμπωμα λεβιέ,αίσθηση πεντάλ φρένου),μεγαλύτερο πορτ παγκαζ και ποιο ποιοτικό εσωτερικό(το facelift fiesta πάντα του 2006-2007).Από γιαπωνέζικο προτείνω και coltaki 1.1-1.3 τρίθυρο που έχει μοτέρ-ραπτομηχανή και είναι ομορφούλι
-
τι κακο εχουν τα 55 αλογα για νεα οδηγο?
παρεπιπτοντως,βρισκεις με 5-5500 το αυγο.με λιγο παζαρι,ισως πεσει η τιμη εκει που την θελεις.αν κινεισαι στο μεγαλυτερο ποσοστο εντος πολεως κ δεν εχεις δικο σου χωρο σταθμευσης,κ σου αρεσει,προσπαθησε το.το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα,ασε εμας τι λεμε. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
παρεπιπτοντως,βρισκεις με 5-5500 το αυγο.με λιγο παζαρι,ισως πεσει η τιμη εκει που την θελεις.αν κινεισαι στο μεγαλυτερο ποσοστο εντος πολεως κ δεν εχεις δικο σου χωρο σταθμευσης,κ σου αρεσει,προσπαθησε το.το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα,ασε εμας τι λεμε.Οταν μπορείς να έχεις 75-80 αλογάκια για να κάνεις και καμια μικρή εκδρομούλα όταν το θελήσεις χωρίς μαρτήριο στα ίδια 1200 κυβικά θα πάρεις τα λιγότερα?Και μάλιστα χωρίς όφελος στην κατανάλωση.Φαντάσου 55 άλογα,2-3 άτομα καλοκαιριάτικα με air-contition .Και βραζιλιάνικο το τονίζω.Το aygo είναι τελείως κακομοίρικο όπως και τα 107-c1.καλύτερα ένα panda 1.2 ή picanto-i10 που λέει ο λόγος.Για να μη σου πω saxo 1.1 του 2001-2002 με 2500€.Τι καλύτερο έχει το aygo από αυτά?Το αστείο πορτ παγκάζ με τα 130 λίτρα,τους ανύπαρκτους πίσω χώρους,τα μη ανοιγόμενα πίσω παράθυρα,το ότι δεν έχει διακοπτη για το παράθυρο του συνοδηγού από την πλευρά του οδηγού,τα φρένα που υπολείπονται,τον θόρυβο καμπίνας και του 3-κυλινδρου,της play-mobil ποιοτητας που έτσι και βάλεις το air-contition σου μένει στο χέρι ο διακόπτης?Γι αυτό micra,corsa,fiesta,clio(όχι το campus) oλα σε 1200,πιο ολοκληρωμένα και μοντέλα του 2006 και μετά βρίσκεις πολλά.
-
Ο χρήστης maraki έγραψε:
Είχαν γίνει ήδη 2 ποστ με γνώμες, να ρωτήσω γιατί σβήστηκαν?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
παρεπιπτοντως,βρισκεις με 5-5500 το αυγο.με λιγο παζαρι,ισως πεσει η τιμη εκει που την θελεις.αν κινεισαι στο μεγαλυτερο ποσοστο εντος πολεως κ δεν εχεις δικο σου χωρο σταθμευσης,κ σου αρεσει,προσπαθησε το.το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα,ασε εμας τι λεμε.Οταν μπορείς να έχεις 75-80 αλογάκια για να κάνεις και καμια μικρή εκδρομούλα όταν το θελήσεις χωρίς μαρτήριο στα ίδια 1200 κυβικά θα πάρεις τα λιγότερα?Και μάλιστα χωρίς όφελος στην κατανάλωση.Φαντάσου 55 άλογα,2-3 άτομα καλοκαιριάτικα με air-contition .Και βραζιλιάνικο το τονίζω.Το aygo είναι τελείως κακομοίρικο όπως και τα 107-c1.καλύτερα ένα panda 1.2 ή picanto-i10 που λέει ο λόγος.Για να μη σου πω** saxo 1.1 του 2001-2002 με 2500€.Τι καλύτερο έχει το aygo από αυτά?Το αστείο πορτ παγκάζ με τα 130 λίτρα,τους ανύπαρκτους πίσω χώρους,τα μη ανοιγόμενα πίσω παράθυρα,το ότι δεν έχει διακοπτη για το παράθυρο του συνοδηγού από την πλευρά του οδηγού,τα φρένα που υπολείπονται,τον θόρυβο καμπίνας και του 3-κυλινδρου,της play-mobil ποιοτητας που έτσι και βάλεις το air-contition σου μένει στο χέρι ο διακόπτης?**Γι αυτό micra,corsa,fiesta,clio(όχι το campus) oλα σε 1200,πιο ολοκληρωμένα και μοντέλα του 2006 και μετά βρίσκεις πολλά.
ΠΑΡΕ ΣΑΞΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΘΕΟΣ ,κυριολεκτικά και μεταφορικά
Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ για το Aygo κι ας πάρει ότι θέλει η κοπέλα.
Το κεφάλι της ας σώσει πρώτα. -
Το ότι το Saxo είναι άθλιο δε σημαίνει και πως το Aygo δεν είναι επίσης άθλιο για άλλους λόγους.
Μακριά κι απ' τα δύο. -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Καλό θα είναι να έχει και καινούρια λάστιχα-αμορτισερ για να μην τα πληρώνεις μετά εσύ.Εγω παντως θεωρω καλυτερο να εχουν χρησιμοποιηθει για καποια χιλιομετρα για να δω τη φθορα τους.
Οσο για αυτοκινητο νομιζω πως το Fiesta ειναι πολυ καλη επιλογη οπως επισης και το punto (εμενα περιμενατε να το πρωτεινω?? ) αλλα οχι το 8βαλβιδο γιατι ειχε ευαισθητες φλαντζες. -
Τα aygo-c1-107 ειναι απλα ελεεινα..Λιγο καλυτερο απο αυτα ειναι το fox..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα aygo-c1-107 ειναι απλα ελεεινα..Λιγο καλυτερο απο αυτα ειναι το fox..Τα τρίδυμα είναι κουβαδάκια πόλης με εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων (πλην πορτμπαγκάζ), αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά, κατανάλωση για γέλια και αξιοπιστία τογιότα... τι άλλο πρέπει να έχει ένα seg. A δηλαδή; Προσωπικά θα προτιμούσα ένα μτχ. Panda στη θέση της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, αλλά όχι και ελεεινά τα τρίδυμα.
-
Fiesta-Punto τσεκαρε.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2107907/ με τα χιλια αυτο! ολα οσα θελεις, αλλα καινουργιο! και μετα προτινω fiat panda με τα χιλια!
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2107907/ με τα χιλια αυτο! ολα οσα θελεις, αλλα καινουργιο! και μετα προτινω fiat panda με τα χιλια!Για να προτεινεις τετοιο πραγμα εισαι απο αλλο ανεκδοτο . Κανα Φιεστα, πουτνο ή ακομη καλυτερα ενα Φια Παντα να το εχεις για Παντα.
-
Αν πας για μικρό, μάλλον panda. Αν πας για κάτι(λίγο) μεγαλύτερο, Micra.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2107907/ με τα χιλια αυτο! ολα οσα θελεις, αλλα καινουργιο! και μετα προτινω fiat panda με τα χιλια!
Για να προτεινεις τετοιο πραγμα εισαι απο αλλο ανεκδοτο . Κανα Φιεστα, πουτνο ή ακομη καλυτερα ενα Φια Παντα να το εχεις για Παντα.
γιατι ? και γενικα γιατι να παρει ενα ματαχειρησμενο αμαξι, που ουτε καν ξερει τι χρηση και πως το ειχε ο προηγουμενος, χωρις ουτε abs σε μερικες περιπτωσεις, και να μην παρει κατι καινουργιο, οτι και εαν ειναι αυτο ??
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
Για να προτεινεις τετοιο πραγμα εισαι απο αλλο ανεκδοτο . Κανα Φιεστα, πουτνο ή ακομη καλυτερα ενα Φια Παντα να το εχεις για Παντα.
γιατι ? και γενικα γιατι να παρει ενα ματαχειρησμενο αμαξι, που ουτε καν ξερει τι χρηση και πως το ειχε ο προηγουμενος, χωρις ουτε abs σε μερικες περιπτωσεις, και να μην παρει κατι καινουργιο, οτι και εαν ειναι αυτο ??
η τιμή είναι όντως καλή. Όσα δώσει όμως το σίγουρο είναι ότι θα τα χάσει αφου δεν υπάρχει μεταπώληση για αυτό το αμάξι
το αμάξι όμως είναι κυριολεκτικά άγνωστο τί κάνει από απόδοση, οδική συμπεριφορά, αξιοπιστία.
Και το κυριότερο, θα ψάχνει ανταλλακτικά κ θα βρίσκει, αν βρίσκει, του Αγίου... ανήμερα κ με τιμές απροσδιόριστες
Αγορά μεταχειρισμένου