-
Όπου τοπικό = topic? Μάλιστα, εφόσον λοιπόν έκανα ένα τόσο τραγικό λάθος, να το αποσύρω. ΕΛΕΟΣ. Αυτό έχω να πω μόνο.
-
Έτσι μπράβο.
-
Δηλαδή πιο είναι το νόημα του συγκεκριμένου τοπικού; Ας μου πει κάποιος γιατί έχω παράδωση στα offtopic.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δηλαδή πιο είναι το νόημα του συγκεκριμένου τοπικού; Ας μου πει κάποιος γιατί έχω παράδωση στα offtopic.Πρέπει να μαθητεύσεις 10 χρόνια δίπλα στον ΙΚΕ για να το καταλάβεις...
-
Ψάχνεις να βρεις μοντέλα που τα αγόρασε ο σχεδιαστής τους, ο κατασκευαστής και κάποιοι που έκαναν λάθος στην παραγγελία.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δηλαδή πιο είναι το νόημα του συγκεκριμένου τοπικού; Ας μου πει κάποιος γιατί έχω παράδωση στα offtopic.
Πρέπει να μαθητεύσεις 10 χρόνια δίπλα στον ΙΚΕ για να το καταλάβεις...
Το τοπικό αυτό είναι μόνο 6 χρόνια. Άρα μόνο ο ΙΚΕ ξέρει
-
**Το νόημα κάθε θέματος μπορείτε να το βρείτε αν διαβάσετε την πρώτη δημοσίευσή του, στην οποία ο δημιουργός (συνήθως ) εξηγεί γιατί το άνοιξε. Πχ. για το παρόν θέμα, ο ΙΚΕ που το άνοιξε λέει στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=419916#p419916 **
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι θα λέγατε να ανοίγαμε ενα τόπικ με σπάνια αυτοκίνητα, καλά ή απαράδεκτα, που ξεχάστηκαν σχεδόν αμέσως?**Οπότε δεν αναφέρεται σε μοντέλα που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα κτλ. αλλά σε πραγματικά σπάνια-αξιοσημείωτα έως και αξιοπερίεργα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Από την άλλη, οι προσβλητικές απαντήσεις με whatever emoticons δεν προσθέτουν τίποτα (εκτός από ένταση) και δε βοηθούν σε τίποτα (εκτός από το να αποθαρρύνουν ενδεχόμενα ενδιαφέρουσες συνεισφορές). Και το backseat moderating σίγουρα αποθαρρύνεται ιδιαίτερα μάλιστα αν το αυστηρό moderating που υποννοείται θα σήμαινε ban πρώτα απ΄όλα για τον ίδιο τον αιτούντα.
Οπότε παρακαλώ για αυτοσυγκράτηση
[Mod]**
-
+10000000
ΥΓ. Σαν μέλος που έχει φάει ban επειδή ανέφερε τη φράση 'πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλσόν' ξέρω να εκτιμώ το υπερ-αυστηρό moderating
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πέτυχα σήμερα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ
με τις ίδιες πινακίδεςΜάλλον δεν πρέπει να υπάρχει κι άλλο στην ολλανδια
Απ ο,τι εψαξα δεν έχει μπει στο τοπικό, και μάλλον του αξίζει μια θέση, λόγω της ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής του που διακόπηκε μέσα σε ενάμιση χρονοΑυτό ΑΚΡΙΒΩΣ (ναι, με τις ίδιες πινακίδες) είχα πετύχει φορτωμένο sleeping bag, αντίσκηνα κλπ. στο κάμπινγκ της Μονεμβασιάς.
Καποια κουβεντα δεν ειχε ανοιξει και ο Φασουλας η ηταν για αλλο αυτοκινητο;
Παντως 405.000 δεν ειναι και ασχημα μιας και η 300αρα δεν ηταν και πολυ στις ομορφιες της!!!Πάνω σε αυτή την SL ακουμπούσαμε μπίρες σε κάτι εφηβικά πάρτι μέσα στο γκαράζ της φωτογραφίας. Πού να ξέραμε
1991 GMC Syclone Pickup Truck
http://www.jaylenosgarage.com/trucks/19 ... tem=205443
2,998 από δαύτα κατασκευάστηκαν
4,3L V6
280hp
4wdΚαι μετά είπαμε την Ε12 Alpina της προηγούμενης σελίδας χάρο...
-
Αυτό το Renault Spider είναι απίστευτο σχέδιο, δε βρίσκω πραγματικά το ελάχιστο ψεγάδι, αν παρουσιαζόταν σήμερα θα έμοιαζε τουλάχιστον μία γενιά μπροστά από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Το X-Bow πχ μπροστά του είναι σαν τρακαρισμένο, οι Elise/Exige κλπ αστείες καγκουριές κλπ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό το Renault Spider είναι απίστευτο σχέδιο, δε βρίσκω πραγματικά το ελάχιστο ψεγάδι, αν παρουσιαζόταν σήμερα θα έμοιαζε τουλάχιστον μία γενιά μπροστά από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Το X-Bow πχ μπροστά του είναι σαν τρακαρισμένο, οι Elise/Exige κλπ αστείες καγκουριές κλπ.Εμένα πάλι μου θυμίζει σαν τρελό Copy paste και μοντάρισμα 5+ μοντέλα!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αυτό το Renault Spider είναι απίστευτο σχέδιο, δε βρίσκω πραγματικά το ελάχιστο ψεγάδι, αν παρουσιαζόταν σήμερα θα έμοιαζε τουλάχιστον μία γενιά μπροστά από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Το X-Bow πχ μπροστά του είναι σαν τρακαρισμένο, οι Elise/Exige κλπ αστείες καγκουριές κλπ.
Εμένα πάλι μου θυμίζει σαν τρελό Copy paste και μοντάρισμα 5+ μοντέλα!
Αυτο το ποστ θα μπορούσε να λέγεται 'άγνοια κινδύνου'
-
Κα & βλα το Σπάιντερ, πραγματικά...
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό το Renault Spider είναι απίστευτο σχέδιο, δε βρίσκω πραγματικά το ελάχιστο ψεγάδι, αν παρουσιαζόταν σήμερα θα έμοιαζε τουλάχιστον μία γενιά μπροστά από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό. Το X-Bow πχ μπροστά του είναι σαν τρακαρισμένο, οι Elise/Exige κλπ αστείες καγκουριές κλπ.Από βάρος όμως δεν έλεγε κάτι το ιδιαίτερο. 930 κιλά για κάτι που δεν είχε πλαϊνά παράθυρα ή οροφή. Αδικαιολόγητα βαρύ.
-
Κυκλοφορούσε μία Θεσσαλονίκη κάπου το 80 ή 81. Ήμασταν δίπλα δίπλα (στημένοι) στο φανάρι της Στρ. Δουμπιώτη και Ολυμπιάδος.
Αμούστακος έφηβος 15άρης εγώ απέναντι σε ένα supercar της εποχής. (Ναι έκλεβα το αυτοκίνητο του πατέρα μου τότε, άλλες εποχές τότε). Δεν κυκλοφορούσαν και πολλά αυτοκίνητα στην πόλη.
Uploaded with ImageShack.us
-
@dimsabas εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά στην σχεδίασή του. Παρόλα αυτά και μηχανικά ήταν πολύ εξελιγμένο και το βάρος του οφείλεται στην περίεργη προέλευση και σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε.
@skous, έχεις δίκιο, πχ το χρώμα είναι ξεκάθαρη αντιγραφή από το χρώμα των ταξί, κλπ.
@tankerman γιατί βρε ματάκια μου, γιατί?
-
?????
-
Ο χρήστης tankerman έγραψε:
?????
έτσι αγαπάει ο ΙΚΕ.
-
δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί:
Ferrari 575 GTZ Zagato F1
6 κομμάτια λέει το άρθρο http://goo.gl/FKsSQ (βασίζεται στην 575 Μaranello)
Σπάνια πουλιά!!!!!