-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φιλική παρατήρηση (σαν την 'φιλική' παρέμβαση του Χίτλερ στα εσωτερικά της Πολωνίας το 1939.. κ.ο.κ.)Off topic (σιγά τα on topic posts τόσο καιρό να μου πεις...) βέβαια αλλά φαντάζομαι γνωρίζετε τον τρόπο που ο Hitler έπεισε τον κόσμο αλλά και τα δικά του στρατεύματα ακόμα να εισβάλουν στην Πολωνία.
-
Αν δεν κάνω λάθος είχε προμοτάρει μια προβοκάτσια ότι και καλά οι Πολωνοί ήθελαν να κάνουν ντου στη Γερμανία.
Είχε κάνει και καλύτερα βεβαίως βεβαίως. -
Στην πραγματικότητα τους απείλησε πως θα τους σπάσει στο ξύλο αφού αναφέρθηκε σε κάθε έναν ξεχωριστά με το μικρό του όνομα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θα τη διατηρήσω μέχρι να με διαψεύσεις.Σε ποιόν Κωνσταντίνο αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Nνισαφι με τον αλαφουζο, βαλτε λιγο ψυχαρηΌ,τι πεις
Γιάννης Ψυχάρης: Το ταξίδι του
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Nνισαφι με τον αλαφουζο, βαλτε λιγο ψυχαρη
Ό,τι πεις
Γιάννης Ψυχάρης: Το ταξίδι του
Γαμάτο άρθρο
''...γεννήθηκε στην Οδησσό της Ρωσίας στις 15 Μαΐου του 1854''
''Τελικά το 1967, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι και το 1970 μετέβη στη Βόννη...''
''Την τελευταία του πνοή την άφησε στο Παρίσι το 1929...'' -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος είχε προμοτάρει μια προβοκάτσια ότι και καλά οι Πολωνοί ήθελαν να κάνουν ντου στη Γερμανία.
Είχε κάνει και καλύτερα βεβαίως βεβαίως.Έτσι ακριβώς. Έστειλε μια ειδική ομάδα commandos η οποία σκότωσε αθόρυβα τους σκοπούς στο πολωνικό φυλάκιο, ντύθηκε με τις στολές τους και άρχισε να πυροβολεί κατά του γερμανικού φυλακίου. Η γερμανική φρουρά ανέφερε στην διοίκηση ότι δέχεται επίθεση και έτσι 'νομότυπα' ξεκίνησε ο πόλεμος.
-
Αμα δεν περασε απο ελβετια τι να λεει
-
Που να τα βαλεις με του Ελβετούς ρε... Τι ΕΣΣΔ και ΗΠΑ, Ελβετία λέμε!
-
Καλύτερα να πάτε στην έρημο της Αυστραλίας που είναι και ωραία όπως προτείνετε στους άλλους ε;
-
Αν ήταν να πάω κάπου θα επέστρεφα στην Αγγλία. Αυστραλία δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά παραείναι μακριά και είμαι οπαδός της Ευρώπης γενικότερα.
-
Εννοείται πως η Ευρώπη μέχρι τώρα ήταν πάνω από την Ωκεανία σε πολλά θέματα.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Εννοείται πως η Ευρώπη μέχρι τώρα ήταν πάνω από την Ωκεανία σε πολλά θέματα.Κυρίως, στο γεωγραφικό πλάτος ακόμα είναι!
-
Τα κάτωθι για το κράτος-ήπειρος της Οστρέλια δεν τα έχει αναφέρει κανείς : πλουτοπαραγωγικές πηγές τεράστιου εύρους και ποικιλίας, διαρκής ανάπτυξη σχεδόν απρόσβλητη από την κρίση, τεράστιες προοπτικές, δικό της νόμισμα, καμμία στρατιωτική απειλή από κανέναν ουδέποτε στη σύντομη ιστορία της (μην αναφερθεί κανένας σε εξεγέρσεις ιθαγενών τον 18ο αιώνα, ήταν απονενοημένα διαβήματα και τότε), κανένας πόλεμος ή εισβολή στο έδαφός της από εχθρούς, θαλάσσια σύνορα μεγάλου εύρους που αποτρέπουν τον οποιοδήποτε να εισέλθει χωρίς άδεια σε αυτή, τεράστιες εκτάσεις και πολύ χαμηλή πληθυσμιακή πυκνότητα που εγγυώνται ίδια ανταγωνιστική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή για πολλές δεκαετίες ακόμη.
Εδώ η ευρώπη στα περισσότερα είναι απλώς στο μηδέν. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εννοείται πως η Ευρώπη μέχρι τώρα ήταν πάνω από την Ωκεανία σε πολλά θέματα.
Κυρίως, στο γεωγραφικό πλάτος ακόμα είναι!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα κάτωθι για το κράτος-ήπειρος της Οστρέλια δεν τα έχει αναφέρει κανείς : πλουτοπαραγωγικές πηγές τεράστιου εύρους και ποικιλίας, διαρκής ανάπτυξη σχεδόν απρόσβλητη από την κρίση, τεράστιες προοπτικές, δικό της νόμισμα, καμμία στρατιωτική απειλή από κανέναν ουδέποτε στη σύντομη ιστορία της (μην αναφερθεί κανένας σε εξεγέρσεις ιθαγενών τον 18ο αιώνα, ήταν απονενοημένα διαβήματα και τότε), κανένας πόλεμος ή εισβολή στο έδαφός της από εχθρούς, θαλάσσια σύνορα μεγάλου εύρους που αποτρέπουν τον οποιοδήποτε να εισέλθει χωρίς άδεια σε αυτή, τεράστιες εκτάσεις και πολύ χαμηλή πληθυσμιακή πυκνότητα που εγγυώνται ίδια ανταγωνιστική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή για πολλές δεκαετίες ακόμη.
Εδώ η ευρώπη στα περισσότερα είναι απλώς στο μηδέν.Τα μισά από αυτά μπορείς να τα δεις και ως μειονεκτήματα όμως.
-
Η Αυστραλία είναι γ@μάτη αν ζεις σε Σύδνευ, Μελβούρνη, Περθ, Surfers Paradise κλπ που είναι υπέροχες πολεις, δεν έχουν την πήχτρα των δικών μας, είναι πεντακάθαρες, έχουν ηλιοφάνεια σαν κ εμάς, κάνεις και το απόγευμα ξέγνοιαστος την ποδηλατάδα σου
κ γω το ψαχνω για μεταπτυχιακό εκεί(Software engineer) αλλά βλέπω ότι είναι ρίσκο, θα δώσω αρκετά λεφτά κ στο τέλος αν πάω να βρω δουλειά το πιθανότερο είναι να μου πουν οτι δεν θέλουν να πληρώνουν πράσινη καρτα κ να δεσμευτούν για 2 χρόνια μη ξέροντας αν τους αξίζω....αλλά κάτι εχω ακουσει ότι αν κανεις μεταπτυχιακό έχεις δικαίωμα να μείνεις 2 χρόνια για δουλειά εκεί, δεν το έχω ψάξει ακόμη, θα συμβουλευτώ ειδικούς
τώρα τα λεφτά θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλύτερα για να διαλέξεις επαρχιακή πόλη σε Αυστραλία από Ευρώπη που ειναι όλα κοντά κ υπάρχουν πάρα πολλές υπέροχες πολεις στο εσωτερικό...βέβαια στο δικό μου τομέα μόνο Γερμανία-Ελβετία κ σε μερικές περιπτώσεις Γαλλία δίνουν καλούς μισθούς τώρα ...κ τα λεφτά Ελβετία πχ είναι το ίδιο κ καλύτερα από Αυστραλία
-
-edit-
-
Είναι ενδεικτικό ότι στην διημερίδα 8-9 Οκτωβρίου στην Αθήνα για την μετανάστευση στην χώρα αυτή, οι υπεύθυνοι ακριβώς αυτά τόνιζαν και ξανατόνιζαν στο πόπολο. Είχα δύο γνωστούς που πήγαν νομίζοντας ότι θα κάνουν συνεντεύξεις με ανθρώπους της αγοράς, και αντ΄αυτών υπήρχαν εκπρόσωποι των πολιτειών που παρουσίαζαν την εκάστοτε πολιτεία τους με σλάιντ σόου και ομιλίες, και ανέφεραν τα όποια συγκριτικά πλεονεκτήματα και παροχές που έδιναν προκειμένου οι νέοπες να τους προτιμήσουν έναντι των υπολοίπων.
Γενικά η χώρα απευθύνεται κυρίως σε νέες οικογένειες με η χωρίς παιδιά, για γκλαμ και ντόλτσε βίτα υπάρχουν πιο δόκιμες/πρόσφορες λύσεις, μερικές εξ αυτών πολύ κοντινότερα στη γειτονιά μας.
Αλλά για νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα σε μια χώρα ΆΝΕΤΗ, σίγουρη και πλουσιοπάροχη, και (μάλλον) να μείνουν εκεί για πάντα, είναι εξαιρετική επιλογή.
Αυτό το στυλ έχει, αυτό πλασάρει. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Η Αυστραλία είναι γ@μάτη αν ζεις σε Σύδνευ, Μελβούρνη, Περθ, Surfers Paradise κλπ που είναι υπέροχες πολεις, δεν έχουν την πήχτρα των δικών μας, είναι πεντακάθαρες, έχουν ηλιοφάνεια σαν κ εμάς, κάνεις και το απόγευμα ξέγνοιαστος την ποδηλατάδα σουκ γω το ψαχνω για μεταπτυχιακό εκεί(Software engineer) αλλά βλέπω ότι είναι ρίσκο, θα δώσω αρκετά λεφτά κ στο τέλος αν πάω να βρω δουλειά το πιθανότερο είναι να μου πουν οτι δεν θέλουν να πληρώνουν πράσινη καρτα κ να δεσμευτούν για 2 χρόνια μη ξέροντας αν τους αξίζω....αλλά κάτι εχω ακουσει ότι αν κανεις μεταπτυχιακό έχεις δικαίωμα να μείνεις 2 χρόνια για δουλειά εκεί, δεν το έχω ψάξει ακόμη, θα συμβουλευτώ ειδικούς
τώρα τα λεφτά θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλύτερα για να διαλέξεις επαρχιακή πόλη σε Αυστραλία από Ευρώπη που ειναι όλα κοντά κ υπάρχουν πάρα πολλές υπέροχες πολεις στο εσωτερικό...βέβαια στο δικό μου τομέα μόνο Γερμανία-Ελβετία κ σε μερικές περιπτώσεις Γαλλία δίνουν καλούς μισθούς τώρα ...κ τα λεφτά Ελβετία πχ είναι το ίδιο κ καλύτερα από Αυστραλία
και πως θα ζήσεις στην επαρχία της Αυστραλίας απο πλευράς κοινωνικοτητας;
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα