-
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Ξέρω και για πιο ταπεινά VAG από εποχής προ του 2000 που είχαν isofix.
Αυτό που έχω δει είναι ότι τα άγκιστρα isofix είναι ένα με το σασί, σαν κολημένα πάνω του.
Μήπως δεν το έχετε ψαχουλέψει πολύ το Audi;Πρόταση: Μην ακούτε τον αντιρπόσωπο κ τις π@π@ριές του,
πάτε ξανά στο Audi που έχετε και σηκώστε το έδρανο από το πίσω κάθισμα για να δείτε αν υπάρχουν τα άγκιστρα isofix.να σου πω την αληθεια, οτι μου λενε σου λεω. θα το τσεκαρω και ο ιδιος γιατι ακουγεται πολυ παραξενο.
anyway, δεν ειναι αυτος ο λογος αλλαγης του.αν εχει καποιος αλλος εδω μεσα sportback ambition ας μας δωσει τα φωτα του σε αυτο το θεμα.
-
BMW X1 20i xDrive με το νέο 2λιτρο Turbo με τους 184 ίππους. Αρχική τιμή στα 33.700....με την έκπτωση για εταιρία στο 16% (αφού θα πάρει leasing) + την απόσυρση θα πέσει κατω από 30.000, οπότε μπορεί να βάλει και έξτρα. Ενδεικτικά, αυτοκίνητο των 40.000 Ευρώ έχει αγορά περί τις 33.000 Ευρώ.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
για την ιστορια το καροτσι ειναι mclaren.Ok..το Quest ειναι μια σταλια, αρα μαλλον δεν εχει αυτο, το XT (που εχω) και το XLR (που εχω δοκιμασει) μπαινουν ακομα και στο Clio κατα το πλατος και να πατανε στις ροδες τους, το οποιο σιγουρα εχει πιο μικρο πλατος στο χωρο αποσκευων...μηπως δεν κλεινει μαζευει τις χειρολαβες?

Για το Isofix ψαξε μηπως υπαρχει σαν αξεσουαρ, αν και σε περιπτωση που τα αγκιστρα προεξεχουν απο τις πλατες των καθισματων, κι οχι κατω απο αυτες, τοτε σιγουρα δεν θα συμφερει η εγκατασταση ακομα κι αν υπαρχει..
-
Το Αστρα να πάρει, είναι και κυριλέ.
-
Ξέρω και για πιο ταπεινά VAG από εποχής προ του 2000 που είχαν isofix.
Αυτό που έχω δει είναι ότι τα άγκιστρα isofix είναι ένα με το σασί, σαν κολημένα πάνω του.
Μήπως δεν το έχετε ψαχουλέψει πολύ το Audi;Πρόταση: Μην ακούτε τον αντιρπόσωπο κ τις π@π@ριές του,
πάτε ξανά στο Audi που έχετε και σηκώστε το έδρανο από το πίσω κάθισμα για να δείτε αν υπάρχουν τα άγκιστρα isofix.να σου πω την αληθεια, οτι μου λενε σου λεω. θα το τσεκαρω και ο ιδιος γιατι ακουγεται πολυ παραξενο.
anyway, δεν ειναι αυτος ο λογος αλλαγης του.αν εχει καποιος αλλος εδω μεσα sportback ambition ας μας δωσει τα φωτα του σε αυτο το θεμα.
το λοιπον, οντως δεν εχει isofix! ευγε audi! premium...οχι παιζουμε....
το δοκιμασαμε σε terios συναδελφου (που αναφερθηκε) και χωρουσε μια χαρα.Το Αστρα να πάρει, είναι και κυριλέ
αυτο ειναι απο αλλο τοπικ...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
BMW X1 20i xDrive με το νέο 2λιτρο Turbo με τους 184 ίππους. Αρχική τιμή στα 33.700....με την έκπτωση για εταιρία στο 16% (αφού θα πάρει leasing) + την απόσυρση θα πέσει κατω από 30.000, οπότε μπορεί να βάλει και έξτρα. Ενδεικτικά, αυτοκίνητο των 40.000 Ευρώ έχει αγορά περί τις 33.000 Ευρώ.αν σκεφτεις οτι η χ1 στην βασικη εχει a/c και οχι κλιματισμο, φαντασου ποσα εξτρα θα πρεπει να βαλεις
θα το δουμε απο κοντα βεβαια. -
αν σκεφτεις οτι η χ1 στην βασικη εχει a/c και οχι κλιματισμο, φαντασου ποσα εξτρα θα πρεπει να βαλεις
θα το δουμε απο κοντα βεβαια.Για αυτό είπα, εάν βάλεις και μερικά έξτρα και το πάς στις 38.000 με την έκπτωση και την απόσυρση είσαι στις 30.000 και έχεις ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
-
Δεν είναι μόνο η Audi.
Ούτε η σειρά 1 π.χ. είχε στο βασικό εξοπλισμό isofix. Ίσως γιατί πιθανότατα δεν χωράει το παιδικό κάθισμα.
Μπορούσες βέβαια να παραγγείλεις με την ανάλογη χρέωση. -
Citroen DS5. ξανα.
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ για να ζητήσω πολύτιμη βοήθεια..
Ψάχνουμε εδώ και 1,5 μήνα να πάρουμε καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο και οι προσπάθειες μας όλο κάπου κολλάνε
Έχουμε 3 μικρά παιδιά (4 και 3 χρόνων και 4 μηνών) και μετά από ένα ατύχημα στο οποίο ο σύζυγος δόξα τω θεώ βγήκε αγρατζούνιστος χάσαμε το 5 χρόνων toyota corolla hatchback που είχαμε.. Δυστυχώς το αμάξι αυτό δεν ξαναβγαίνει -γιατί θα το είχαμε παραγγείλει την επόμενη αμέσως μέρα.. Είχε χωρέσει τα άπειρα, μας έκανε 3 μετακομίσεις -η μία από Αθήνα- κλπ κλπ...
Τώρα.. ζούμε σε επαρχία.. ο σύζυγος κάνει κάθε μέρα 70 χλμ για τη μετακίνηση στη δουλειά του, σχεδιάζουμε να μεταφερθούμε σύντομα στο χωριό οπότε και από εκεί θα κάνουμε πολλά χλμ για διάφορες ασχολίες των παιδιών και για τους λόγους αυτούς έχουμε πει να αγοράσουμε diesel..
Σεντάν κλπ έχουμε αποκλείσει, θα θέλαμε ένα hatchback και πάλι λίίίγο πιο μεγάλο με τα πολλά καταλήγουμε μάλλον σε station wagon..
Η toyota από την οποία είμαστε πολύ ευχαριστημένοι δεν φαίνεται να έχει κάτι που να μας καλύπτει..
Το opel astra tourer το οδηγήσαμε και παραήταν βαρύ και 'γαιδούρι', θα καιει και το καταπέτασμα φαντάζομαι.. άσε που είναι και από τη χώρα της Μέρκελ..
Τα ford δεν μας ψήνουν.. και γενικότερα τα πολυμορφικά..
Σκεφτόμαστε για το 308 sw της peugeot .. θα το προτείνατε; οι diesel κινητήρες του είναι αξιόπιστοι; είναι πάντως από τα πιο όμορφα της κατηγορίας..
Επίσης δεν έχουμε δει καθόλου renault και σκεφτόμαστε να κάνουμε απόψε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία..
Κάποια στιγμή στην απογοήτευση μας σκεφτήκαμε να πάρουμε corolla diesel σε μεταχειρισμένο..
Γενικότερα έχετε καμιά ιδέα που θα βοηθούσε;
-
Ενα τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1940385/ θελετε, megane estate 1,5dCi 110 με υπερσυγχρονο κινητηρα, αξιοπιστο δυνατο και οικονομικο..
Επισης κατα τη γνωμη μου και πανεμορφο..
Τρεχουν και πολυ δελεαστικες προσφορες στη renault με 5 χρονια εγγυηση χωρις ψιλα γραμματα και 2 η 3 χρονια τσαμπα σερβις.. -
Εδω γραφει και τις τιμες http://www.renault.com.gr/discover/offers.html , μετα απο την προσφορα η και την αποσυρση, αν σας τη βαζει ο αντιπροσωπος..
Επισης πολυ καλη λυση, αλλα καπως ακριβη το scenic με τον νεο κινητηρα 1,6dCi με 130 ιππους και μεγαλη ροπη, η με τον 1,5dCi 110 οπως το megane, αλλα με τσιμπημενες τιμες.. -
Ο χρήστης marikyr έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ για να ζητήσω πολύτιμη βοήθεια..
Ψάχνουμε εδώ και 1,5 μήνα να πάρουμε καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο και οι προσπάθειες μας όλο κάπου κολλάνε
Έχουμε 3 μικρά παιδιά (4 και 3 χρόνων και 4 μηνών) και μετά από ένα ατύχημα στο οποίο ο σύζυγος δόξα τω θεώ βγήκε αγρατζούνιστος χάσαμε το 5 χρόνων toyota corolla hatchback που είχαμε.. Δυστυχώς το αμάξι αυτό δεν ξαναβγαίνει -γιατί θα το είχαμε παραγγείλει την επόμενη αμέσως μέρα.. Είχε χωρέσει τα άπειρα, μας έκανε 3 μετακομίσεις -η μία από Αθήνα- κλπ κλπ...
Τώρα.. ζούμε σε επαρχία.. ο σύζυγος κάνει κάθε μέρα 70 χλμ για τη μετακίνηση στη δουλειά του, σχεδιάζουμε να μεταφερθούμε σύντομα στο χωριό οπότε και από εκεί θα κάνουμε πολλά χλμ για διάφορες ασχολίες των παιδιών και για τους λόγους αυτούς έχουμε πει να αγοράσουμε diesel..
Σεντάν κλπ έχουμε αποκλείσει, θα θέλαμε ένα hatchback και πάλι λίίίγο πιο μεγάλο με τα πολλά καταλήγουμε μάλλον σε station wagon..
Η toyota από την οποία είμαστε πολύ ευχαριστημένοι δεν φαίνεται να έχει κάτι που να μας καλύπτει..
Το opel astra tourer το οδηγήσαμε και παραήταν βαρύ και 'γαιδούρι', θα καιει και το καταπέτασμα φαντάζομαι.. άσε που είναι και από τη χώρα της Μέρκελ..
Τα ford δεν μας ψήνουν.. και γενικότερα τα πολυμορφικά..
Σκεφτόμαστε για το 308 sw της peugeot .. θα το προτείνατε; οι diesel κινητήρες του είναι αξιόπιστοι; είναι πάντως από τα πιο όμορφα της κατηγορίας..
Επίσης δεν έχουμε δει καθόλου renault και σκεφτόμαστε να κάνουμε απόψε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία..
Κάποια στιγμή στην απογοήτευση μας σκεφτήκαμε να πάρουμε corolla diesel σε μεταχειρισμένο..
Γενικότερα έχετε καμιά ιδέα που θα βοηθούσε;
Καλησπέρα. Προσωπικά προτείνω τις εξής δύο επιλογές, αμφότερες χωρίς τέλη κυκλοφορίας (λόγω εκπομπών co2):
- Opel astra sports tourer 1.7, με το αναβαθμισμένο μοτέρ των 130 hp (διαθέσιμο από τις αρχές του νέου έτους, αλλά νομίζω ότι ήδη δέχονται παραγγελίες). Τιμή ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τα μοντέλα με τον υπάρχοντα κινητήρα των 125hp. Λογικά όμως δεν θα έχει κάποια προσφορά το συγκεκριμένο μοντέλο.
- Peugeot 308 station wagon 1.6, με το μοτέρ των 112hp και το start & stop. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έκδοση (με την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας) είναι η 'pilotee'.
-
Τιμή , έγραφε πουθενά τιμή και δεν την είδα .
-
Ευχαριστώ πολύ!
Τα renault δεν τα έχουμε δει ακόμα.. Εχθές δεν καταφέραμε να πάμε στην αντιπροσωπεία εδώ.. Τα peugeot όμως μας αρέσουν εξωτερικά περισσότερο.. Έχω καταλάβει καλά όμως ότι ο κινητήρας της renault είναι καλύτερος;
Βοηθήστε γιατί έχουμε μεσάνυχτα! Κοντεύω να κάνω διδακτορικό με τόσα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό ελληνικά και ξένα!
Το Opel το έχουμε σχεδόν αποκλείσει.. ήταν και ο κινητήρας πολύ θορυβώδης.. Γιατί λετε ότι έχει μηδενικά τέλη; Αφού οι εκπομπές Co2 δεν είναι κάτω από 100..
Τιμή έχουμε πει τα 20.000€ ενδεικτικά, γιατι η τιμή θα είναι με την τριτεκνία (αλλά και απόσυρση αν προλαβαίνουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, έχουμε ένα παλιό Niva του παππού) οπότε η προσφορά με ακρίβεια μόνο από τους εμπόρους μπορεί να εκτιμηθεί..
Το touran τι σας λέει; Ο αντιπρόσωπος μας είπε πως μάλλον θα με την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης θα έρθει και diesel..
-
Ως προς το astra αναφέρομαι στο μοτέρ των 1700 κ.εκ., το οποίο αναβαθμίστηκε και αποδίδει πλέον 5 άλογα παραπάνω από το υπάρχον (130), ενώ εκπέμπει 99 gr/km. Το μοτέρ αυτό θα είναι διαθέσιμο μάλλον τον Ιανουάριο του νέου έτους. Προφανώς αυτό που οδηγήσατε είναι το νυν, με τα 125 άλογα.
Όπως επίσης και για το peugeot, αναφέρομαι στο μοτέρ που φοράνε τα μοντέλα μετά το face-lift.
Προσωπικά, το να έρχεται ο Δεκέμβρης και να δίνω 3 ευρώ για το περιβόητο σηματάκι, το θεωρώ βασικό, εφόσον φυσικά το αυτοκίνητο που επέλεξα καλύπτει τα γούστα μου... -
Ο χρήστης marikyr έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!Τα renault δεν τα έχουμε δει ακόμα.. Εχθές δεν καταφέραμε να πάμε στην αντιπροσωπεία εδώ.. Τα peugeot όμως μας αρέσουν εξωτερικά περισσότερο.. Έχω καταλάβει καλά όμως ότι ο κινητήρας της renault είναι καλύτερος;
Βοηθήστε γιατί έχουμε μεσάνυχτα! Κοντεύω να κάνω διδακτορικό με τόσα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό ελληνικά και ξένα!
Το Opel το έχουμε σχεδόν αποκλείσει.. ήταν και ο κινητήρας πολύ θορυβώδης.. Γιατί λετε ότι έχει μηδενικά τέλη; Αφού οι εκπομπές Co2 δεν είναι κάτω από 100..
Τιμή έχουμε πει τα 20.000€ ενδεικτικά, γιατι η τιμή θα είναι με την τριτεκνία (αλλά και απόσυρση αν προλαβαίνουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, έχουμε ένα παλιό Niva του παππού) οπότε η προσφορά με ακρίβεια μόνο από τους εμπόρους μπορεί να εκτιμηθεί..
Το touran τι σας λέει; Ο αντιπρόσωπος μας είπε πως μάλλον θα με την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης θα έρθει και diesel..
Πώς χωράς 3 καρεκλάκια πίσω σε άλλο αμάξι εκτός από μεσαίο / μεγάλο πολυμορφικό;
Προσωπικά και μ΄ αυτό σαν προτεραιότητα κατέληξα στα Picasso / S-Max (το Touran ήταν ..άσκημο μέσα / έξω) από τα οποία και διάλεξα το 1ο.
Το Peugeot μια χαρά θα σε βολέψει και αφού σ΄ αρέσει κιόλας τι το συζητάς;
Αν το Astra σου φάνηκε βαρύ ..ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη για το ποιο αμάξι είναι βαρύ. Όλα τα πολυμορφικά, με κινητήρα που να τα επιταχύνει σε ανηφόρα είναι ..γαϊδούρια.
-
Και από μένα στα 20.000 +1 στο megane estate 1.5 dci. Με απόσυρση βλέπω ξεκινάει από 18.680 + χρώμα/πινακίδες/τέλη αρκεί να υπάρχουν κομμάτια εκτελωνισμένα ή που θα εκτελωνιστούν μέχρι 20/12.
Αν αντέχατε κ παραπάνω οικονομικά θα πρότεινα το scenic σε 1.6 dci ή το qashqai σε 1.6 dci πάλι.
Ο 1.6 dci είναι διαμάντι. Ο 1.5 dci είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους diesel, χρόνια δοκιμασμένος και αξιόπιστος και από τους πιο καλοπουλημένους στην Ευρώπη.
Στο Peugeot 3008 φεύγει σε τιμή και δεν ξέρω τι προσφορές παίζουν από την Peugeot.
-
Το Qashqai ρε παιδιά με το ζόρι παίρνει 2 καρεκλάκια πίσω, τι του λέτε του ανθρώπου;
-
Σωστός ως προς το Qashqai. Αμέλησα το χώρο, σκέφτηκα μόνο το ζήτημα πετρέλαιο.
προτάσεις για αγορά οικογενειακού!