-
-edit-
-
μαζί σου, και πάω ακόμα παραπέρα.
θα ξόδευες 9 μήνες απ τη ζωή σου για να φυλάξεις αυτό το μπουρδέλο?βάλε τα μεροκάματα κάτω και κάνε λογαριασμό
-
-edit-
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Υπαρχει 535i με 45Κ και που?Μέχρι την Δευτέρα υπήρχε...λογικά υπάρχει ακόμα....δεν πωλούνται πλέον αυτά τα μοντέλα εύκολα. Υπάρχει στοκ στην BMW Hellas...οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος μπορεί να την πουλήσει.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Καθόλου πατριωτική άποψη...
Το χρέος προς την πατρίδα είναι να πηγαίνουμε στο στρατό, να πληρώνουμε φόρους, να πληρώνουμε τέλη κι αν γίνει πόλεμος, να πέσουμε μαχόμενοι...
Το να κυκλοφορείς με ξένες πινακίδες, και να το παίζεις πατριώτης (πλείστες όσες φορές σε άλλα τοπικά εδώ μέσα... ), είναι λίγο... περίεργο, αν όχι υποκριτικό.Δεν ξέρω πως συνδέεται ο πατριωτισμός με την αποφυγή των παράλογων (σε κάποια κυβικά) φόρων που βάζει το ελλ.κράτος.
Εκτός και αν εσύ θεωρείς λογικό να κερδίζει το Υπ.Οικ. κοντά 30 χιλιάρικα σε μια καινούρια 535d.
Εγώ πάντως δεν θα τα έδινα (αν τα είχα) για να συντηρήσω αυτό το χρεωκοπημένο κράτος...Οι υποχρεώσεις προς το κράτος, κάθε κράτος, είναι σαφείς, από το σύνταγμα:
-Τήρηση των νόμων
-Πληρωμή των φόρων
-Αν είσαι άνδρας, θα πας στο στρατό, κι αν γίνει πόλεμος, θα πολεμήσεις.Εγώ ΔΕΝ δηλώνω πατριώτης. Ούτε οι πόλεμοι, ούτε τα πιστόλια μ' αρέσουν, κι όταν βλέπω το κράτος να μου φέρεται άθλια, θα φερθώ κι εγώ ανάλογα. Αλλά αν οι φόροι για τα πολλά κυβικά, σου φαίνονται υπερβολικοί, αγοράζεις λίγα κυβικά. Η αθλιότητα, είναι όταν έχεις αγοράσει κάτι, και στο φορολογούν αναδρομικά (βλέπε τεκμήρια και έκτακτες εισφορές...).
Δεν θα πλήρωνα λοιπόν για πολλά κυβικά φόρους, αλλά δεν θ' αγόραζα ΤΩΡΑ καινούριο αμάξι με ξένες πινακίδες. Θεωρώ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ όμως, αν κάποιος που ΗΔΗ έχει αγοράσει αμάξι με πολλά κυβικά, προσπαθήσει να αμυνθεί ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ: ξένες πινακίδες, κατάθεση πινακίδων, αλλαγή κινητήρα, οτιδήποτε.
Ο τελευταίος, προσπαθεί ν' αμυνθεί στην αλητεία του κράτους, που μια ωραία πρωία , αποφάσισε να τον... κλέψει. Ο πρώτος, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως τα κυβικά είναι υπερφορολογημένα, πάει να το παίξει έξυπνος και να... κλέψει πρώτος.
Ε, δεν είναι το ίδιο, να με συμπαθάς.Φυσικά, δεν γίνεται κάποιος να στέκεται κριτικά απέναντι στην παράλογη φορολόγηση, και εν τούτοις, να μην στέκεται κριτικά, στο πλέον παράλογο πράγμα, τον πόλεμο, την στράτευση, την οπλοκατοχή , κλπ κλπ.
Αυτά. -
-edit-
-
Sorry για το offtopic.
Έχει κανένας καμιά ιδέα πόσο μπορεί να πηγαίνει ένα σετ τακάκια για Ε85 2.5 pro facelift?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υπαρχει 535i με 45Κ και που?
Μέχρι την Δευτέρα υπήρχε...λογικά υπάρχει ακόμα....δεν πωλούνται πλέον αυτά τα μοντέλα εύκολα. Υπάρχει στοκ στην BMW Hellas...οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος μπορεί να την πουλήσει.
Τελικα ή κατι δεν σου ειπανε καλα ή κατι δεν καταλαβες καλα...Αυτη η τιμη ποτε δεν υπηρξε. Ηταν 1 αυτοκινητο το οποιο εφυγε στο λεπτο εκει που επρεπε . Υπαρχει αλλη μια μτχ (~12000km) και φυσικα κι αυτη οχι σε αυτα τα λεφτα...Και οι δυο βεβαια με πολυ καλο εξοπλισμο. Επισης δεν ηταν ακριβως στοκ αλλα μια πιο complicated ιστορια.....
Για οποιον ενδιαφερεται παντως υπαρχουν ακομα καποιες Χ5/Χ6 και 320 με το ιδιο καθεστως και σε καλες τιμες..αλλα οχι τοσο καλες οσο υποδηλωνει το '535 με 45Κ'.. -
Για πες για πες.
Μας αρέσουν οι complicated ιστορίες! -
Τελικα ή κατι δεν σου ειπανε καλα ή κατι δεν καταλαβες καλα...Αυτη η τιμη ποτε δεν υπηρξε. Ηταν 1 αυτοκινητο το οποιο εφυγε στο λεπτο εκει που επρεπε . Υπαρχει αλλη μια μτχ (~12000km) και φυσικα κι αυτη οχι σε αυτα τα λεφτα...
Την Δευτέρα πάντως υπήρχε...όχι σε συγκεκριμένο dealer (η μεταχειρισμένη τι σχέση έχει...μάλλον μιλάς για συγκεκριμένο αντιπρόσωπο)...την είδα στον υπολογιστή στο στοκ της BMW Hellas. Την Τετάρτη πουλήθηκε μια στις 60.000 από αρχική τιμή 95.000...και αυτό το είδα. από εκεί και πέρα, εάν πρέπει να έχεις γνωριμίες για να πάρεις αυτές τις τιμές, δεν το ξέρω...εγώ απλά αναφέρω τι είδα και τι μου είπε ο πωλητής, ο οποίος ναι είναι γνωστός μου, μετά από τόσα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Sorry για το offtopic.Έχει κανένας καμιά ιδέα πόσο μπορεί να πηγαίνει ένα σετ τακάκια για Ε85 2.5 pro facelift?
Μάλλον δεν ήμουν σαφής.
Τιμές για κάτι καλύτερο από τα μαμά και τι.
-
Υπαρχει 535i με 45Κ και που?
Μέχρι την Δευτέρα υπήρχε...λογικά υπάρχει ακόμα....δεν πωλούνται πλέον αυτά τα μοντέλα εύκολα. Υπάρχει στοκ στην BMW Hellas...οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος μπορεί να την πουλήσει.
Τελικα ή κατι δεν σου ειπανε καλα ή κατι δεν καταλαβες καλα...Αυτη η τιμη ποτε δεν υπηρξε. Ηταν 1 αυτοκινητο το οποιο εφυγε στο λεπτο εκει που επρεπε . Υπαρχει αλλη μια μτχ (~12000km) και φυσικα κι αυτη οχι σε αυτα τα λεφτα...Και οι δυο βεβαια με πολυ καλο εξοπλισμο. Επισης δεν ηταν ακριβως στοκ αλλα μια πιο complicated ιστορια.....
Για οποιον ενδιαφερεται παντως υπαρχουν ακομα καποιες Χ5/Χ6 και 320 με το ιδιο καθεστως και σε καλες τιμες..αλλα οχι τοσο καλες οσο υποδηλωνει το '535 με 45Κ'..Το ψήνεις μήπως για καινούρια 328 φίλος;
-
Το μεταφέρω εδώ για να μην χαλάμε το thread
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άκρα του τάφου σιωπή ε;...
Έχεις δυο παραπάνω κυλίνδρους έχω +20 άλογα και είμαστε even
Εγώ μπορώ να πάρω 20 άλογα... εσύ μπορείς να βάλεις 2 κυλίνδρους;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το μεταφέρω εδώ για να μην χαλάμε το threadΆκρα του τάφου σιωπή ε;...
Έχεις δυο παραπάνω κυλίνδρους έχω +20 άλογα και είμαστε even
Τι μλκς που'σαι
Πάρτα και τα ξαναλέμε.
Αν είναι έτσι, 20 μπορώ να πάρω κι εγώ.
-
Βρήκα το ευαίσθητο σήμειο σου και αυτό είναι μείον σου και αυτό είναι μείον σου!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βρήκα το ευαίσθητο σήμειο σου και αυτό είναι μείον σου και αυτό είναι μείον σου!Δεν παίζεσαι...
Εγώ πάντως σ'αγαπάω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως σ'αγαπάωΤέτοια λέγε για να ζηλεύουν ΟΛΟΙ εδώ μέσα!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ πάντως σ'αγαπάω
Τέτοια λέγε για να ζηλεύουν ΟΛΟΙ εδώ μέσα!!!
Να σκάσουν απ΄τη ζήλια τους!
-
Εντάξυ η αλήθεια είναι ότι bmw σημαίνει straight six αλλά τι να κάνουμε και εμείς οι τετρακύλινδροι έπρεπε και το 2λτ να το συνέχιζε εξακύλινδρο αλλά θέλησε να κάνει οικονομία
BMW FORUM