-
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
500αράκι Tributo Ferrari προχθές στην περ. Υμηττού ...
[(http://imageshack.us/photo/my-images/233/tributov.jpg/)70.000 ευρώ....
-
Uploaded with ImageShack.us
Αθηναϊκές πινακίδες?
-
Γιατι θες να το σπασεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γιατι θες να το σπασεις?Απλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον με RS4 σεντάν με μπλε-ελεκτρίκ χρώμα (όχι ότι θα είναι το μόνο βέβαια )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γιατί πωλείται στην Ελλάδα αυτό?
-
Αγαπαμε audi αγαπαμε rs4
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Αγαπαμε audi αγαπαμε rs4Το παλιό το ατμοσφαιρικό ναι!
-
ατμο rs4;;;;
αααα όταν χαλούσαν τα τουρμπο θα εννοείς
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ατμο rs4;;;;αααα όταν χαλούσαν τα τουρμπο θα εννοείς
Το παρακάτω RS4 ήταν 4.2 ltr V8 ατμόσφαιρα! Ξυράφι που στροφάριζε στις 8.000 και έβγαζε 100 hp/λίτρο, 420 άλογα! Φοράει ακόμα και σήμερα αν δεν κάνω λάθος παραλλαγή του μοτέρ αυτού το τωρινό RS5.
-
το 2άρι ηταν το πιο ωραίο. μακράν.
-
Αυτος που φοραει το rs5 αν δεν κανω λαθος ειναι φτιαγμενος απο την lamborghini και revαρει μεχρι 8250!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Χτες είδα - για πρώτη φορά ζωντανά - Renault Avantime.Αυτό το αυτοκίνητο για κάποιο λόγο μέσα στην παλαβομάρα του μ' αρέσει.
Με πρόλαβες.Το είδα και εγώ προχθές και έψαχνα Βικιπεδία να βρω τι είναι.Πολύ ωραίο όντως.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τόσο κάνει?Επίσης, νόμιζα ότι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να το αγοράσουν.Δεν βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια?
-
Μπορεί να είναι και κανονικό Abarth με την εμφάνιση του Tributo
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μπορεί να είναι και κανονικό Abarth με την εμφάνιση του Tributoσωστός.Πολύ πιθανό
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τόσο κάνει?Επίσης, νόμιζα ότι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να το αγοράσουν.Δεν βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια?Μπορεί να είναι ημίθεος
Είχα δει πρίν πολύ καιρό ένα στη Κηφισίας στα Ανάβρυτα. Ίσως είναι το ίδιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τόσο κάνει?Επίσης, νόμιζα ότι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να το αγοράσουν.Δεν βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια?
Μπορεί να είναι ημίθεος
Νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα κοινός θνητός.Αν είναι όντως σε περιορισμένο αριθμό, φαντάζομαι δεν μπορώ να πάω εγώ ένα ωραίο πρωί και να πάρω ένα.
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Μπορεί να είναι ημίθεος
Νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα κοινός θνητός.Αν είναι όντως σε περιορισμένο αριθμό, φαντάζομαι δεν μπορώ να πάω εγώ ένα ωραίο πρωί και να πάρω ένα.
Και με κόστος 70.000€ νομίζω όντως δεν απευθύνεται σε κοινούς θνητούς ασχέτως αριθμών παραγωγής
Carspotting [#7]