-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
πετρέλαιο 6
βενζίνη 8Είναι οικονομικό αμάξι και το πετρέλαιο καίει 2 λίτρα λιγότερο στα 100 χλμ.
Όταν με ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο μπορείς να πέσεις και κάτω από 7 με συνετή, αλλά όχι εκνευριστικά αργή οδήγηση, δεν βρίσκω ποιό το όφελος του ντίζελ...
-
Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί να κοιτάει κάποιος το (ψιλοαπαράδεκτο, μεταξύ μας) C30 R-design(!) όταν βασικό του κριτήριο είναι η οικονομία καυσίμου?
-
Εγώ δεν ψάχνω την μικρότερη κατανάλωση της αυτοκίνησης αλλά ένα αυτοκίνητο που να μου αρέσει, να έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα (που νομίζω το c30 έχει) ,και να κάνω πολλά χιλιόμετρα σε μηνιαία κλίμακα απροβλημάτιστος . Για αυτό και σκέφτομαι προς το diesel. Τέλος το πακέτο R design μου αρέσει πολύ (βέβαια είναι κάτι υποκειμενικό οπότε δε μένουμε εκεί) .
-
Να το παρεις.... Δεν θελω μα κανεις αλλη ερωτηση!
-
Μη μου τσιτώνετε τον ποπολάρο.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μη μου τσιτώνετε τον ποπολάρο.Sent from my MB860 using smoke signals.
Ο οποίος βρίσκεται στην ΕΟ καταναλώνοντας 17 λίτρα βενζίνης κάθε 100 χιλιόμετρα καθώς κινείται με ταχύτητες μικρότερες των ορίων (100-120 χαω).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι οικονομικό αμάξι και το πετρέλαιο καίει 2 λίτρα λιγότερο στα 100 χλμ.
Όταν με ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο μπορείς να πέσεις και κάτω από 7 με συνετή, αλλά όχι εκνευριστικά αργή οδήγηση, δεν βρίσκω ποιό το όφελος του ντίζελ...
Βρε βρε ,
πήγαμε 5-6-7-8-10-20 μέρες διακοπές και αρχίσατε τις εξυπνάδες . . .
καλά που μπήκα απο το Γουαι-Φαι του 9άστερου hotel μένουμε εμείς οι Volvakides για τις καλοκαιρινές διακοπές* μας .Στο δικό σας μαχαλά παρακαλώ ,
Να το πάρεις , Είναι ιδιαίτερο , ξεχωριστό , όμορφο , και οικονομικό .
Δεν σπάει , δεν χαλάει , και θα το κοιτάς σε κάποια χρόνια και θα λες , κουκλί είναι .Αν αυτά δεν φτάνουν πέρνα από το Volvoclub για τον υπόλοιπο προσηλυτισμό http://www.volvoclub.gr/
ιδού : http://carfueldata.direct.gov.uk/search-new-or-used-cars.aspx?vid=26602
Διακοπές : Χρονικό διάστημα ρέκλας πληρωμένο από την Volvo
[επεξ.] τις πληρώνουμε με την οικονομία που κάνουμε από την βενζίνη . - -
Ο χρήστης gerber έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλά ταξίδια εύχομαι,Είχα αγοράσει ένα volvo s60 2.0T το 2009 και ήμουν πανευτυχής καθώς νόμιζα ότι πήρα ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο και ότι θα περνούσαν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα του προβλήματα....Δυστυχώς δύο χρόνια αργότερα το αυτοκίνητο μου εμφανίζει έναν περίεργο στεγνό θόρυβο () όταν βάζω πρώτη και όπισθεν αλλά και όταν αυξάνω απότομα το γκάζι όταν είμαι στη δευτέρα. Ο ήχος φαίνεται να έρχεται απο τα (μπροστά) ημιαξόνια και το ίδιο μου είπαν και οι ανθρωποι στο συνεργειο της volvo που έκανα το καθιερωμενο service. Με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δε γίνεται να αντέξω αυτο τον ενοχλητικό θόρυβο για μια ζωη!!! Επίσης έχει περάσει και η εγγύηση (πριν 3 μήνες) και δεν δέχονται να αναλάβουν τα έξοδα μιας πιθανής αντικατάστασης ( το αυτοκίνητο βέβαια έχει κάνει μόλις 20000χλμ)
Ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και κυρίως να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει παρόμοιο θόρυβο σε μοντέλα της ίδια παρτίδας.
Το ζητημα με τα ημιαξονια ειναι γνωστο για ολα τα Ρ2 Volvo, και μαλιστα η αντιμετωπιση των συνεργειων ηταν σε πρωτη φαση loctite με βαση τις οδηγιες της volvo. Πλεον εδω και αρκετα χρονια η οδηγια εχει αναθεωρηθει και προχωρουν σε αντικατασταση.
Επισης απο τη στιγμη που το αυτοκινητο εχει μονο 3μηνες απο τοτε που τελειωσε η εγγυηση του, ο αντιπροσωπος μπορει να ζητησει goodwill warranty απο τη Volvo, η οποια σχεδον παντα περναει, ποσο μαλλον για κατι γνωστο και συνηθισμενο... -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Με γειά μου και καλοτάξιδο ! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί να κοιτάει κάποιος το (ψιλοαπαράδεκτο, μεταξύ μας) C30 R-design(!) όταν βασικό του κριτήριο είναι η οικονομία καυσίμου?Μαλλον μπέρδεψες. το R design.
Το c30 drive είναι diesel. Οικονομικότατο.
Απλα φοράει το πακέτο design του R.
Όμορφου και Οικονομικό.!!!Αχ. είναι δυσκολο να παλεύεις μονος
-
τελικα εκλεισα το volvo c30 rdesign d2 κινητηρα σε ασπρο χρωματακι...
-
Ο χρήστης stefanosss έγραψε:
τελικα εκλεισα το volvo c30 rdesign d2 κινητηρα σε ασπρο χρωματακι...Με το καλό!Περιμένουμε εντυπώσεις!!!
-
kalhmera se oloys toys filoys. yparxei kapios sthn parea mas poy na ebale se volvo s40 amoltises BILSTEIN B6 ?????
an nai as mas grapsi tis empiries toy.......
eyxaristw ek ton proteron...... -
Ο χρήστης giannis40 έγραψε:
kalhmera se oloys toys filoys. yparxei kapios sthn parea mas poy na ebale se volvo s40 amoltises BILSTEIN B6 ?????
eyxaristw ek ton proteron......Ελληνικα και οχι greeklish [mod]
-
Ο χρήστης giannis40 έγραψε:
eyxaristw ek ton proteron......οι μαμα αναρτησεις ειναι περα για περα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ
ειναι χαζομαρα να βαλεις Β6
-
Οι ενεργοί προβολείς αξίζουν???
ή τα απλά φώτα που φοράει το καινούργιο c30 είναι αρκετά ικανοποιητικά ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλά ταξίδια εύχομαι,
Είχα αγοράσει ένα volvo s60 2.0T το 2009 και ήμουν πανευτυχής καθώς νόμιζα ότι πήρα ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο και ότι θα περνούσαν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα του προβλήματα....Δυστυχώς δύο χρόνια αργότερα το αυτοκίνητο μου εμφανίζει έναν περίεργο στεγνό θόρυβο () όταν βάζω πρώτη και όπισθεν αλλά και όταν αυξάνω απότομα το γκάζι όταν είμαι στη δευτέρα. Ο ήχος φαίνεται να έρχεται απο τα (μπροστά) ημιαξόνια και το ίδιο μου είπαν και οι ανθρωποι στο συνεργειο της volvo που έκανα το καθιερωμενο service. Με διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δε γίνεται να αντέξω αυτο τον ενοχλητικό θόρυβο για μια ζωη!!! Επίσης έχει περάσει και η εγγύηση (πριν 3 μήνες) και δεν δέχονται να αναλάβουν τα έξοδα μιας πιθανής αντικατάστασης ( το αυτοκίνητο βέβαια έχει κάνει μόλις 20000χλμ)
Ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και κυρίως να μου πείτε αν έχετε παρατηρήσει παρόμοιο θόρυβο σε μοντέλα της ίδια παρτίδας.
Το ζητημα με τα ημιαξονια ειναι γνωστο για ολα τα Ρ2 Volvo, και μαλιστα η αντιμετωπιση των συνεργειων ηταν σε πρωτη φαση loctite με βαση τις οδηγιες της volvo. Πλεον εδω και αρκετα χρονια η οδηγια εχει αναθεωρηθει και προχωρουν σε αντικατασταση.
Επισης απο τη στιγμη που το αυτοκινητο εχει μονο 3μηνες απο τοτε που τελειωσε η εγγυηση του, ο αντιπροσωπος μπορει να ζητησει goodwill warranty απο τη Volvo, η οποια σχεδον παντα περναει, ποσο μαλλον για κατι γνωστο και συνηθισμενο...καλησπερα κ απο μενα, νεο μελος στο φορουμ και σχετικα νεος ιδιοκτητης Volvo, πριν και 14 μηνες αγορασα ενα S40 1.8 summum μοντελο 2006 μεταχειρισμενο, σε λιγο χρονικο διαστημα εμφανιστηκε αυτο το εκνευριστικο 'τακ' που αναφερει ο φιλος, πηγα στην αντιπροσωπεια της εταιρειας στη δυτικη θεσσαλονικη και σε συνδυασμο με το σερβις ανεφερα κ αυτο, μου ειπαν οτι ο ηχος προερχεται απο τζογαρισμα στο ημιαξονιο... το επισκευασαν και για λιγο καιρο ειχε οντως εξαφανιστει... βεβαια σημερα ο ηχος αυτος ειναι ακομα πιο εκνευριστικος απο τοτε. υπαρχει οριστική επισκευη??? και αν ναι με ποιο τροπο?? κοστιζει ακριβα???
εχω κι αλλες 2 ερωτησεις ασχετες με το συγκεκριμενο προβλημα...
-
εχει τοποθετησει κανεις υγραεριοκινηση στο συγκεκριμενο μοντελο??? ξερεις κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα μετα την τοποθετηση ??? διοτι ακουγονται ολλες φημες για ford-volvo
-
πουλαει κανεις ζαντες 16'' για το συγκεκριμενο μοντελο , επειδη το δικο μου φοραει 17αρες και θελω να αγορασω δευτερο σετ για χειμερινα λαστιχα σε μικροτερη διασταση.???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
-
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα(ελάχιστος τζόγος στα ημιαξόνια-εμφάνιση θορύβου στο ξεκίνημα ή στην όπισθεν) είχε εμφανιστεί και σε μεγάλη παρτίδα φόκους 2, όπου επιδιορθώθηκε με την τοποθέτηση κόλλας/γράσσου και το κούμπωμα πάλι των ημιαξονίων. Εάν δεν έπιανε με την πρώτη, ξαναβάζανε, αλλά ήθελε το αμάξι να μείνει ακίνητο για αρκετές ώρες. Διαφορετικά μεν αυτοκίνητα(φόκους -βόλβο), αλλά με πολλά κοινά μηχανικά μέρη, οπότε το αναφέρω απλά.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
eyxaristw ek ton proteron......οι μαμα αναρτησεις ειναι περα για περα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ
ειναι χαζομαρα να βαλεις Β6
Θελω να εχω καλο κρατιμα. η μαμα γερνη αρκετα....
-
το οτι γερνει δεν σημαινει οτι δεν κραταει
μειωση στις κλισεις θα δεις ουσιαστικα μονο με ελατηρια
VOLVO FORUM